- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Valentino K. #55 üzenetére
Valaszolok. Van iPhone4 es egy Macbook-om is.
Az elejen en is igy voltam vele. Felesleges, mire is hasznalnam? Aztan volt szerencsem megtapogatni, es gondolkoztam, hogy mire is lehetne hasznalni. Ha pl a gepet nem akarom bekapcsolni, fogom az iPad-et, es megnezem amit akarok. Az iPhone-nak kicsi a kijelzoje, netezni csak SOS szituban szoktam, vagy ha nagyon nincs mas. A Macbook 7 oras uzemidovel rendelkezik. Az iPad 10orat bir. A Macbook tobb kg, az iPad 70dkg.
Tehat joval konnyebb, es ugye be sem kell kapcsolni, mert allandoan be van kapcsolva. Az iPhone azota telefonalgatasra van, a gepet videoszerkesztesre, meg foto editalasra, es olyan dolgokra hasznalom, amihez az iPad keves. Fogom az iPad-et, befekszem az agyba, vagy ledolok a kanapera, es netezek,blogot olvasok, youtube-ot nezek. A gepemmel kevesbe csinalnam meg a sulya miatt az agyban fekvos dolgot. Az iPad-en van az osszes kepem, nehany video, es az eppen most keszulo projectemhez is az adatokat az iPad-en is tarolom, mivel a gepet nem vihetem magammal. Van rajta par film is, amit majd este, ha unatkoznom meg fogok nezni.
Tovabba rengeteg app van ra,(60,000+), joval egyszerubb hasznalni, es elvezetesebb a nagy kijelzo miatt, mint az iPhone-on, pl van par jatek, amik a kijelzo merete miatt kifejezetten jobbak!
Osszegeznem: az iPad majdnem mindenre jo, mint egy Macbook, persze vannak hatarai, de sokkal mobilabb, es amit anno Jobs is mondott a 'kell egy valami az okostelefon es a notebook koze' valoban igaz.
De rengeteg video van a neten, Handras anno csinalt egy 50 perces videot, amin rengeteg kerdesre valaszolt. Erdemes megnezned, ha valoban nem erted az iPad letet.
Remelem segitettem.... -
marlboromen
aktív tag
válasz
Valentino K. #52 üzenetére
Én használom számológépnek is
-
válasz
Az a helyzet, hogy több szálon rágják már ezt a csontot egy ideje és tényleg unalmas téma már. Szerintem ezért is ódzkodik mindenki itt válaszolni. Ha érdekel, rá tudsz keresni más topikban, ha nem, akkor meg ez van.
Az konkrét válasz, hogy nézd meg xy topikban, ha már ott leírta az illető.
-
válasz
A magam nevében beszélek csak: nem állok neki kampányolni két okból. 1) Nincs szükségem ennyire a plusz hozzászólásokra, amit a papagájkodással szereznék és 2) alapból negatívan állsz hozzá, engem meg nem izgat annyira a kérdés, hogy győzködjelek.
Odaát tényleg írtam már én is, meg sokan mások.
-
válasz
Valentino K. #52 üzenetére
Ha nem lenne ilyen átkozottul redundáns a kérdés, lehet hogy kapnál rá választ. De pl. az iPad topikban is többször előkerültek már szkeptikusok, és többször kaptak kultúrált választ is. Miért kell ennyit ismételni?
-
AkosL
aktív tag
válasz
Valentino K. #47 üzenetére
annyiszor le lett már írva a különböző topikokban, de mindig van egy értetlen ember, aki megkérdezi....
ha te nem tudod elképzelni magadnak, ne vedd meg. másnak lehet, hogy nagy segítség a munkája során, pl. nekem is.
-
marlboromen
aktív tag
válasz
Valentino K. #47 üzenetére
Ágyban böngészésre kurva jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest