Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wiking1945

csendes tag

válasz BullDogh #1867 üzenetére

Ma megkaptam. A gps nem nagyon tudtam tesztelni, de minden más (Amire még panasz volt) az jónak tűnt.
    Gyönyörű kijelző, villámgyors, adtak hozzá mindent, egy 168 Mb- játék akadás nélkül gyönyörűen teker. A ZTE be sem tuta tölteni. Penge vékony,pehely könnyű.
    Na , egyenlőre elköszönök tőletek, hiszen ez egy másik tipus, és nem akarom szét offolni az oldalt.
    Mindenesetre mindenkinek hiba mentes készüléket kívánok, és sok örömet a telójához.
    Köszönöm még egyszer a tanácsokat.

• wiking1945

csendes tag

Köszönöm a válaszokat. Illetve a felajánlott. üzletet is köszönöm.
    Ezerszer átrágtam magam a dolgon és úgy döntöttem, egy kicsit több pénzt szánok rá, és veszek egy olyat ami nagy és hd, ráadásul amiket leírtam azt tudja.
    Egy Concorde smartphone 5005 nfc rendeltem. Kb 60 ropit kérnek érte
    4 magos 5 colos hd hátul 18 elöl 8 Mpixeles kamera
    Ram 1 Gb
    Rom 16 Gb
    Érzékelők: Fényérzékelő, G szenzor, közelség érzékelő, digitális iránytű
    Támogatott videó formátum: MP4, DivX, Xvid, MKV, AVI, 3gp
    Támogatott felirat formátum: .srt, ssa, .ass, .sub, .txt, .smi, .sami, .mpl, .psb
    Támogatott audio formátum: MP3, WAV, AAC, OGG
    Támogatott fotó formátum: JPEG, BMP, PNG, GIF
    Akkumlátor: 3.7V , 1830 mAh
    Jelenleg 4.2.2 van rajta , de hamarosan lesz rá Kitkat.
    Tudom lesznek hátrányai ( Kicsi aksi, néha vacakol a gps), de valahogy majd talán rendbe rázzák
    Ami viszont igaz, nagyon szép telefon. Kipróbálom, aztán meglátjuk. Amennyiben nem jön be, akkor
    Vertis 01 plus. lesz ami nagyon tetszik most már.

• wiking1945

csendes tag

válasz guftabi96 #1859 üzenetére

Hálásan köszönöm, hogy vetted a fáradságot és ily kimerítő választ adtál. igazából az én kételyeimre is válaszotoltál, főleg a képernyő felbontást illetően, éppen a rosszabb képminőségtől tartottam.
    eddig egy ZTE BLADE G keserítette az életemet, egy évig volt meg, beszéltem rajta összesen kb. 20 percet, annyira utáltam, a forrósodó prociját, a programokból való kidobálását, belassulását. A Telenornál belefáradtam az állandó háborúba, májustól-júliusig ötször volt szervizben, nem akarták cserélni, és már nem volt kedvem a fogyasztó védelemmel is küzdeni, hagytam a francba.
    Régóta szemezgettem a Vertis-el, és az F6-al én is. Most az a gondom, hogy nem tudom mit válasszak. Az Etso az kiesett a sorból, főleg azok miatt, amit leírtál és sejtettem is.
    Maradt néhány versenyzőnk még azért.
    Először is a Vertis 01 plus. előnye a nekem szimpatikus kicsit szögletes formája, és az ára.
    A másik a Huawei Ascend G630, ami szintén nem drága, és jó a kijelzője.
    Ezt nagyon dícsérik, viszont ez sem olcsó: Xiaomi Redmi 1S
    És ha már márkásat akkor talán LG 70 az F6 helyet.
    Napok óta olvasgatok és egyszerűen nem tudok dönteni...Szeretnék egy kb 5" IPS kijelzőt, 4 magos procit, nem túl kerek formát, lehetőleg világító menü gombot és állapotjelző ledet.
    na hát ez így ebben a formában, árkategóriában nincs.
    Már majd szét megy a fejem a sok netezéstől, de még nem tudom mi lesz belőle.
    Szerk: Most látom, hogy az LG kétmagos. Akkor ez kilőve.

• wiking1945

csendes tag

Sziasztok!
    Segítséget, véleményt szeretnék kérni. A mai napon indulnék egy Overmax teló beszerzésére. Sajnos sehol semmi magyar nyelvű vélemény nincs róla. Itt nálatok talán lenne segítség.
    A készülék Overmax Vertis Etso. Ez egy a tietekhez hasonló masina, de nagyobb, 5, 5 col.

http://www.emag.hu/overmax-vertis-etso-mobiltelefon-kartyafuggetlen-dual-sim-fekete-vertis-etso-black/pd/DY2GQBBBM/

A kérdéseim a következőek lennének:
    A készülékek alkatrészei gondolom, nagyjából egyformák...Tehát kb. a működésben, minőségben azt látom majd amit ti eddig itt leírtatok? Vagy teljesen más a két teló?
    Illetve már fáradt vagyok az összes leírást végig olvasni: Mennyire vált be a készülék nektek? Makacs hibák, problémás szervíz? Megéri megvennem?
    Ezenkívül: Szerintetek be tudok majd szerezni ilyen kijelző védő fóliát? (Mármint ezt a furi, 5.5 col méretút, segít-e majd a forgalmazó a beszerzésben?)
    Amennyiben IGO navit felrakok, az majd illeszkedik a kijelző mérethez? A memo kártyámon van, eddig 4, 3 coll volt a telóm.
    Köszönöm a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés