- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullDogh
tag
válasz
wiking1945 #1866 üzenetére
Majd jól nézd meg a készüléket, én is a azt akartam venni de rengetegen panaszkodnak a rossz szervizre és a rossz gps jeladóra. Nem mertem bevállalni, de remélhetőleg nem lesz vele bajod
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
wiking1945 #1860 üzenetére
Üdv. Az általad említett készülék igen nagy. Gondolj bele hogy egy kézzel kezeled és nem éred át hüvelykujjal.
nekem annak idején egy atab 5-ös telóm volt, de pont a felbontása miatt nem voltam vele elégedett. Most elég rég óta egy vertis expi tuja vagyok. azon kívül hogy rootolva lett semmit sem kellett vele csinálnom. gyors, preciz, megbizható. akksi nálam két nap. [link] itt utána nézhetsz. hangsúlyozom ez az én véleményem, nekem ilyen. sok sikert. -
BullDogh
tag
válasz
A vertis 01 plus amiket leírtál azt tudja. AZ előttem szólóhoz csatlakozva (és nem őt bírálva) szólnék picit. Személyes tapasztalatom hogy pl a képernyő elforgatási hibát egy sima launcher megoldja... Nekem megoldotta. Időt ugye állítani meg nem tudom minek, bár ez biztos felhasználás függő, de úgy is automatán állít
Más baj sztem nincs vele. szép kijelző tényleg kicsit nagy.
Ha a használt is érdekel, van 1 szép állapotú vertis 01 plus fekete, plusz tokkal (gyárin kívül) 3 db védőfóliával dobozban garisan. 3-4 hónapos kb, asszony kapta de neki túl nagy és azért rágja a fülem. Nagyon baráti áronPlussz infó: Akksi bitang jól bírja, ha simán a hétköznapok során idő hiányában csak mint átlag telefont használja az ember, három, három és fél napot lazán kibír. Ilyen méret proci és kijelző kombó mellett sztem fantasztikus. (most tartok a 3. napnál és 58% van az aksi)
-
guftabi96
addikt
válasz
Én ezek közül a Xiaomi-t venném.
Szerintem nagyon jól néz ki, és én azt a mai napig vallom, hogy a Miui az egyik legjobb rendszer. Nagyon jól kezelhető, és gyönyörű. Imádtam Vertis-en is, de ott sajnos nem volt olyan gyors, mint a többi custom rom.
Egyébként nemrég láttam magyar webshopban is, szóval a kínából való rendelgetés miatt sem kell tartani tőle -
guftabi96
addikt
válasz
wiking1945 #1857 üzenetére
Szia
Vannak típushibák, mint pl a képernyő elforgatás egy idő után nem működik (újra kell indítani a telefont, utána ok), dátumot csak egy a gyártó által rárakott programmal lehet változtatni, volt pár embernek hangszóróhibája, de ezeket a szerviz megcsinálta. (eddigi tapasztalatok alapján segítőkészek).
A processzor ugyan az ebben, mint a Vertisben, gondolom a grafikus vezérlő is.
A felbontás is ugyan az, szóval a kijelző az általad kinézett telefonban nem túl erős. Az a felbontás 5,5-ös kijelzőhöz szerintem kevés. 5-höz még elmegy, de leginkább 4,7 lenne ennek az igazi, vagy 4,5.
Mellesleg irdatlan nagy tepsi, arra készülj fel. Én a Vertisnél is meglepődtem, amikor először a kezembe fogtam, hogy mekkora dög.
Én nem venném meg, de neked kell tudni, hogy mennyire fontos a képminőség, illetve, hogy nem lesz-e nehéz a használata. Így utólag már én se biztos, hogy a Vertist venném, mert nekem egy kicsit nagy, de megtanultam vele együtt élni(Nem arról van szó, hogy nem szeretem, mert ez nem így van, ráadásul amikor vettem, akkor kb ár-érték arány bajnok volt ebben az árkategóriában).
Most már lehet, hogy inkább egy LG F6-ot vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest