- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzinTibi
csendes tag
válasz
attisport #1948 üzenetére
A kép a Root Explorerből van amúgy. Én nyáron vettem a Vertis Plust, aon az 1.7-es frissítés volt rajta gyárilag, majd felraktam az 1.8-ast és minden jó volt sokáig. Pár hete kezdett az egész telefon laggolni, meg akadozni, mint fentebb írtam is. Az 1.9es frissítéssel nem volt térerőm, csak nyílt térben úgy h visszaraktam egyszerű frissítéssel az 1.7-est. Egy hete használom így lassan, de minden okés.
-
SzinTibi
csendes tag
válasz
attisport #1943 üzenetére
Hali!
Egy ilyen kis gombocskát keress mint képen, meg nyomod és R/O-ról át vált R/W-re, vagyis READ/WRITE-ra.
Akkor majd engedi szerkeszteni a fájlokat. Ha valaki ES filemanagert használna, akkor az lépjen be a program beállításaiba/eszközök és ott engedélyezze a Root Explorer funkciót. -
BullDogh
tag
válasz
attisport #1920 üzenetére
Nekem plus van, bár nem hinném hogy ez befolyásol akármit is. Belső tárhely nekem 1 giga. pár dolgot ide telepít én csak a widgetes alkalmazásokat szoktam ide tenni, mást nem. a Telefon memória 8gb (sd kártya mérete). ide teszek minden más progit ami sokat foglal. Alapból az is baj volt h a belső tárhelyre akart mindent letölteni is, de most az összes letöltés a kártyán landol. Ha valami progit a belsőre tesz és nem tetszik, azt nyugodtan át lehet helyezni a "telefon memóriába". Újabb MIUIkat nem tudom hogy csinálja, én nem szeretem a miui-t, nem használom.
A lényeg a lényeg, bármit letöltök, bármit telepítek, semmire nem írta még ki hogy kevés a hely. -
elmerenges
csendes tag
válasz
attisport #208 üzenetére
Helló!
Azt hiszem alapból nem lehet, legalábbis én nem találtam.
Viszont ezzel meg tudtam oldani: DualSim RingtoneRemélem segítettem!
-
kisspista
senior tag
válasz
attisport #208 üzenetére
Erre még én sem jöttem rá, hogy lehetne külön csengőhangot beállítani. Ez az Android sajátossága, tehát ha valahogy megoldható, akkor a Vertis-02 Plusban is aktiválható ez az opció!
@RBJ
Jó kis telefon a Vertis-02 Plus, jó választás! Abszolút piacvezető ár, jó konfigurációban. Olvasd el a tesztet, mindent megtudhatsz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest