- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
még néhány karakter ( :
csalódottság azért, mert ez nem volt szervezés, hypera van pénz energia, vásárlókra már kevésbé
nem fog földhöz vágni h 10ft-ért nem vettem fülest, a több órás sorban állás helyett inkább jól éreztük magunkat
az üzlet rossz helyen van pesti viszonylatban, nem szubjektív dolog, lényegtelen h hozzám mennyire van közel
ez egy hivatalos bolt, márka képviselet, mint mondtam ha nullára hozzák ki az üzletet az is jó, mert többen megismerik őket - ott a fentebbi példám, mikor egy hete egyik ismerős kérdezte milyen telefonom van, mondtam, reakció: hö"
azt is mondtam mintha nem huszadrangú vállalkozásról lenne szó, hanem a xiaomiról, a név stimm, többi dolog mehet a huszadrangú dolgok közéReal_Necro
nem magamat nézem, hanem pestet, metró-villamos csomópont az sokat lendít a megközelíthetőségen, környéken maradva már a corvin is sokkal jobb választás lett volna...hogy drágább? hát pffffffffffffff, ahogy látom elég sok bolt meg tudja fizetni, cserébe 5-10x nagyobb ember tömeg mozog arra mondjukno tényleg befejeztem, a véleményem nem változott, viccnek jó volt, kár h nem ápr 1. volt ( :
-
maj-viktor
őstag
Nem feltétlenül.. én is kimentem, de úgy ha nem lesznek sokan beállok... kurva sokan voltak, így kihagytam!
És mint írták is tényleg sokan azt se tudták "miért is vannak ott", mármint tényleg nem ezek a "xiaomi-hívők", hanem há akciós... akkor álljunk sorba érte, mert valaki írta a fészen, hogy ide most jönni kell akciós 10Ft-os fülesért vagy bármi más hasonlóért... engem értdekelt volna maga az üzlet / kínálat... de így kihagytam - majd visszanézek később! (mármint amit kívülről látható volt, azt nyugtáztam) és bár elég fanatikusnak tartom magam, de biztos nem annyira, hogy mint az ájfonért sorba álljak, meg másnak meg korahajnalba ott toporzékoljak, hogy féláron kapjam meg a kifutó modellt!Persze jómóka lehet "fiatalabbaknak", de én már öreg vagyok ehhez sztem... pedig annó én is "álltam sorba", most ami így talán beugrik első komolyabb asztali számítógépem: Electro World sorbanállás!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest