- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Depression #451 üzenetére
Hogy miért akarsz egy stadion méretű telefonboltot a város szívében, azt elképzelni sem tudom.
ez nagy volt. -
Skillet
addikt
válasz
Viktor0610 #426 üzenetére
mennyire biztos? mint az, hogy nem lesz tömeg?
-
Skillet
addikt
szerintem rendben van a bolt, a helyszín is. azt a bérleti díjat ki is kell ám termelni (ahogy a béreket, egyéb költségeket is)... és nem csak az első hónapokban, hanem ha minden jól megy, sok-sok évig. nekem pl egy westend sokkal inkább kiesik, ahogy a mammut is. de nyilván nem is ez a lényeg, gondolom, egy jó ár/érték arány volt a cél. biztosan lett volna más helyen olcsóbban is kiadó üzlet, és persze, drágábban is... ők erre szavaztak. szerintem a világon semmi baj nincsen vele. isten háta mögöttinek titulálni pedig végképp vicces.
a bolt kicsi lenne? 110m2? ezt nem igazán értem. csak azt tudom mondani, hogy szerintem semmi baj sincsen a bolttal. sem a méretével, sem az eladókkal, sem a kiállított termékek mennyiségével. kezdő kínálatnak több, mint elég.
van a dolognak olyan része, amit én sem teljesen értek. pl a 10 forintos fülesét én sem álltam volna órákig sorba. de birkáknak nevezni őket teljesen felesleges. rengeteg volt ott a fiatal. sok 10-en éves is. ők x órát féllábon is kibírnak, sőt, jól elvannak. beszélgetnek, marhulnak közben. nekik ez nem kín, hidd el.
mindenkinek van az a kategória, ami még igen, és persze, ami már nem. én már öreg vagyok ahhoz, hogy órákat várjak egy fülhallgató miatt. de nálam rengeteg sokkal idősebb sem érezte magát öregnek hozzá. tehát, azt mindenki maga dönti el, mit szeretne, és az mennyit ér meg neki. nem csak pénzben, hanem időben, energiában.
ne haragudj, de úgy érzem, a csalódottság beszél belőled. de ez a csalódottság csak amiatt van, mert nem jutott neked semmi. ha jutott volna, másként állnál a dologhoz. de ezt nem fogod beismerni. -
Skillet
addikt
válasz
Viktor0610 #366 üzenetére
Pont itt vagyok. Van sor, de csak a bolton belül. Nem kígyózik
-
Skillet
addikt
Tudtam, hogy lesz sor. Egyértelmű volt.
-
Skillet
addikt
válasz
vodrosjozsi #239 üzenetére
20db redmi 5.
-
Skillet
addikt
válasz
Depression #237 üzenetére
nem hiszem
mutass fotót
szerintem holnap késő este kezdődik az agyrém... de ne legyen igazam. -
Skillet
addikt
Tökéletesen jogos... de azért azt is vedd figyelembe, hogy mindenki benne szeretne lenni az első 20-ban. És az emberek tudják, hogy így a másikra kell licitáljanak azzal, hogy korábban érkeznek. Csak tippelni lehet, mi a jó időpont, vagy mi az az időpont, amit az ember még bevállal. Vannak azért elvetemültek. Valaki megcéloz majd egy 8 órát, lesz, aki 10-re megy... de én biztos vagyok benne, lesznek, akik sokkal korábban érkeznek.
Nekem az a tippem, lesz aki hajnalban, sőt előző nap érkezik. De ez csak tipp.
Szerintem aki 8-kor, vagy még korábban, 6 körül érkezik, nem sok esélye lesz. A fülhallgató akkor beleférhet, de azért meg álljon sorba a nyavalya(#232) Viktor0610
Senki sem tudja, mi várható. De azt a verziót én mondjuk kizárnám, hogy nem lesz tömeg. -
Skillet
addikt
válasz
vodrosjozsi #230 üzenetére
Aki nem pénteken megy
KATT
Osztrákoknál már előző nap gyülekezett a nép.
Én amúgy megyek, hogy mikor, azt még nem tudom. Egy biztos, nem pénteken!
De, hogy szombaton mennyire korán
Szerintem teljesen mindegy, milyen korán megyek, már úgy is 20+-os sor lesz. Tudom, itt sokan nem erre számítanak... de szerintem a halandóknak sok estélyük nem lesz. -
Skillet
addikt
Ki mit tippel, mennyien lesznek jóval nyitás előtt?
Szerintem lesz, aki már előző nap sátrat ver!
Már csak 5 nap. Még nincs ott senki? -
Skillet
addikt
válasz
janeszgol #159 üzenetére
Apróról 45-ért, de akár 40-ért is ki viszi el, amikor eustock-tól megveszed 40-ért?
Másodkézből, még ha új is, 35-öt látok reálisnak.
Persze jó lenne, ha olyan állna sorba a cuccokért, akinek kell is, de ez álom marad.(#164) janeszgol
Jogos! Azért a legtöbben nincsenek agyon fizetve. -
Skillet
addikt
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
Esélytelen, hogy nem lesz tömeg!
Szerintem tutira rengetegen lesznek.
Mikor odanézek (még nem tudom, hogy lesz időm, de sacc dél és kettő között), talán már fülhallgató sem lesz! -
Skillet
addikt
[KATT]
az egyetlen esély
A lurdy amúgy 10-kor nyit. Nyitásnál már tuti lesz ott csinos sor, és olyan paraszt is lesz, aki nyitásnál forma 1-es előzésbe kezd a boltig rohanássalaztán újabb két óra várakozás következik.
25-én elnézek oda, de szerintem majd délután.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest