- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Esküszöm, nem értem mi a bajod.
Őket félted, és nekik akartál volna nagyobb forgalmat?
Szerinted ezek is olyan dolgok, mint a zsemle, hogy csak akkor veszek, ha útba esik, vagy épp arra járok?
Az ikeás hasonlatod meg baromira tetszik, végülis ugyanakkora dolgokat árulnak. Hogy miért akarsz egy stadion méretű telefonboltot a város szívében, azt elképzelni sem tudom.
Ja, nekem innen Miskolcról tök mindegy, hogy hova megyek, hétvégén meglátogatom a boltot, és oda-vissza csak az út lesz 4 óra. Ti szegény pestiek... -
Depression
veterán
Bocsi, de tegnap minden ezredik pesti ott volt. Ha ez mindennapos lenne, akkor megérteném, de ez egy nyitási akció volt, ami a világon mindenhol így történik. Ja, Magyarországon is, hisz téged a világ többi része nem érdekel.
De tudok olyan pH! fórumozóról is, aki azt hitte, hogy a nyitási akciónál ő lesz ott az egyetlen (és jár neki az alamizsna), de mikor meglátta a sort akkor gyorsan lebírkázta az összes többit. -
Depression
veterán
válasz
littlerock #98 üzenetére
Ez itt nagyon off, az enyém is jól volt, míg bekapcsolt, nagy fényerejű kijelzővel el nem kezdtem tölteni. Szószerint az egész kijelző sárga lett.
-
Depression
veterán
válasz
Engikrisztus #81 üzenetére
-
Depression
veterán
Mint miskolci lakost, a pesti nyitási akciók teljesen hidegen hagynak.
De tud valaki valamit arról, hogy postázást vállanak-e, illetve lesz honlapjuk, webshopjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest