- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Depression #451 üzenetére
Hogy miért akarsz egy stadion méretű telefonboltot a város szívében, azt elképzelni sem tudom.
ez nagy volt. -
Chaser
legenda
válasz
Depression #451 üzenetére
mondhatok edigitalt, euronicsot, mm-et, newyorkert, cipőboltokat, lehetne sorolni...ikea azért volt mert szintén egy(nek indulhatott), azt is mondtam nem a legjobb példa
ha boltot nyitok forgalmat akarok - legalábbis én -, a nyitástól teljesen függetlenül rossz a hely, nem annak függvénye
a szegény pestiek legtöbbje egyrészt lusta, másrészt sokan úgy gondolják h város-város, pedig ugye nagyon nem, a kerületek egy normál méretű várost tesznek ki legtöbb esetben, ezt a metrók-villamosok elég jól áthidalják, ha munka előtt/után útba tudja ejteni valaki, sokkal nagyobb eséllyel fog "csak úgy" bemenni valahova mint egyébként
és utoljára, egy db boltról van szó, ha már egyet nyitok azt oda ahol értelme is van, a szegény pestiek teszik ki az ország ötödét ha nem többet, és mivel pesten belül is vannak szakadékok gazdaságilag, infrastruktúrálisan is, így nem mindegy egy üzlet hol van, nincs ebben semmi bonyolult
az aréna pláza pl évek óta haldoklik, mert volt annyi eszük h olyan helyre rakták ami kiesik csomópontokból, hiába van a keletihez közel és hiába elég jó a belső elrendezés, még mozi is van, de így hasra ütve corvinban 2-3-4x annyi ember mozog, ami nem túl meglepő az m3 és 4/6 villamos egyik csomó ontjában, az "echte" belvárostól karnyújtásnyira
továbbra is ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni, de ami objektív az objektív, no jóccakát' -
Chaser
legenda
válasz
Depression #375 üzenetére
ha arra tellett, h 3 eladó (?) kordonnal leválasztott részen álldigáljon, akkor arra is tellett volna h nyugtatömböt nyomnak a kezükbe, és a kordonos részen is lehet vásárolni mondjuk, arról nem beszélve h jutott hely pódiumnak is, csak a vásárlók voltak kb lesz@rva...hagyjuk már, aki nem érzi magát birkának mert alamizsnát vágnak a lába elé és órákig áll érte sorba annak egészségére, annyi idő alatt ha megerőltetem magam megkeresem a csoda akciós' telefon árát, személy szerint a 10ft-os fülesért mentem volna meg szétnézni - esetleg ha van olcsó telefon még akkor veszek, de arra nem számítottam h lesz még, direkt nem is mentem nyitásra - , de nehogy már nyitás után 1,5 órával majd órákat kelljen ezekért sorba állnom
-
törölt tag
válasz
Depression #375 üzenetére
(#341) Chaser ???
-
Skillet
addikt
válasz
Depression #237 üzenetére
nem hiszem
mutass fotót
szerintem holnap késő este kezdődik az agyrém... de ne legyen igazam. -
törölt tag
válasz
Depression #180 üzenetére
Nem elég pl. az okostelefonok linkre kattintani; a lenyíló menüben ki kell választani, amit meg akarsz nézni, és arra katt.
-
Engikrisztus
tag
válasz
Depression #63 üzenetére
Nekem ezt írták vissza a facén: "A MI Store megnyitója mellet,hamarosan megújul a weboldalunk is,ahol újra lehet majd házhoz szállítással rendelni termékeket."
-
válasz
Depression #63 üzenetére
Honlap már most is van.
Xiaomi.huSzállítási infókat nem találok, de gondolom, lesz webshop is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest