-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Sötétló #6788 üzenetére
A mostelado.hu mivel jobb mint az emag.hu?
A sebességes kijelentésedre inkább nem reagálok, csak ennyit:
1. info : MAX 48
2. info MIN 10Talán észreveszed, hogy nem ugyanaz van megadva...
Másrészt volt, aki jelezte, hogy a 32-es kártya nem jó a tabjában, nekem tökéletesen megy, azon vannak a progik, mert ugyan megcsináltam az átpartícionálós megoldást, de annyi cucc van fent, hogy a 4 GB is kevés. De ezt már az elején is lehetett sejteni, ezt írtam is, hogy igazából ezzel sincs kisegítve az ember, így nem is értettem, hogy miért problémázik mindenki, és miért nem a root+xinternalSD-s megoldást használja.
-
törölt tag
válasz
Sötétló #6767 üzenetére
Az ebay alapvetően megbízható, védik a vásárlókat, ha gáz van visszaadják a pénzed az eladót meg kivágják.
Persze nem a kínaitól kell a legolcsóbb szart venni, mert az tuti hamisítvány.Mindig az ebay.co.uk oldalról veszek mindent, beállítva hogy csak az EU-ból keressen cuccot.
Kártyát egy UK-beli eladótól szoktam venni, nem is drága, ha bajod van normális.
Az egyik kártyám tönkrement 1év! használat után, visszaküldtem neki postán, küldött ingyen cseredarabot. -
telefon6310
tag
válasz
Sötétló #6276 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, meg még rajtam kívül jó pár embernek. Sajna factory reset oldja meg, ami azt jelenti, hogy mindent visszaállít gyári állapotba, de legalább a tab ismét használható lesz. Kikapcsolt állapotban hangerő fel + bekapcs gombbal bekapcsolni. Bejön egy menü. Napigálni a hangerő gombokkal tudsz, az enter meg a bekapcs gomb. Próbálj előszőr csak egy sima reboot-ot. Ha az nem jön össze, akkor menj bele a recovery-be, azon belül meg factory reset. Franc se tudja, miért van ez. Pedig én aztán vigyázok a tabletre, semmi mókolás, mégis kiakadt egyszer...
-
Matykoh
tag
válasz
Sötétló #5895 üzenetére
Én ebayről rendeltem három darabot. Háromszázötven forintért. Sose tettem még fóliát szerintem semmire, de három telefonhoz rendeltem összesen 12-t. Mire a tábláig eljutok, szerintem csak belejövök.
Inkább, minthogy 500 forintért rátegye nekem valami fószer egy sufnigsmben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest