- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Engem ami megfogott CM browser-ben, az első sorban a böngészési sebesség. Mindemellett kicsi, kompakt, egyszerű, jól átlátható felület, és egész jó integrált védelmet biztosít az adathalászat, csalások ellen.
Szerk:
Már Bécsben van a telóm (kézbesítés folyamatban), ha minden igaz este már én is nyomkodhatom végre! -
Vagany
őstag
Jó pár hónapja figyelem a pandán 22$. Egyszer volt nagyon régen 17 dollár asszem (ez csak 200 forinttal kevesebb mint a tiny-n), de akkor még mindig ott van a banki váltás - a tiny eleve forintban írja/vonja a pénzt - és nemtom a pandán milyen a szállítás, de a tiny-n az ingyenes NLpost nekem bevált.
-
Ixion77
addikt
Nekem ma érkezett egy kék pelosi. Innen vettem. A kapirgálós matrica szerint eredeti. Szerintem egész jó minőségű. Könnyű felrakni, és leszedni se vészes. Valóban hasonló az anyaga az sandstone hátlapéhoz. Leesés ellen nem sokat véd, mivel felül alul nyitott, és egyébként sem rugalmas. A tempred glass mellé simán felrakható, mert olyan vékony a pereme, hogy épp csak elér a készülék kijelzőéig.
fl0werstar: hibás a link
vzaza: Talán nem zsír, csak nedvesség. Nekem is olyan volt először. Óvatosan egy szikével alányúlva kicsit megemeltem, vártam pár másodpercet hogy kiszáradjon, majd visszaengedtem - azóta tökéletes.
-
M0RGI
őstag
Én Casemate tokkal jártam így Nexusra.
A kínai utánzatról pár hét alatt elkezdett lejönni a tpu bevonat, a festés sok helyen nem fedte a széleket.
Aztán berágtam és megvettem az eredeti Casemate-t. Azzal azóta sincs semmi gond.Pelosi is gondolom hamis, bár bíztam benne, hogy nem lesz gáz vele. Nekem pár hét múlva fog megérkezni várhatóan. Mondjuk eredetit nem láttam sehol, legalábbis az árak alapján.
Ja, és ma végre megjött a Nillkin üvegem!!
Felraktam, a fürdőszobás módszer szerint, alapossággal, de így is lett pár kisebb porszem.
Felhelyezés után láttam, hogy a sarkokon ahol fogtam, a telefon felőli részen alig észrevehetően zsíros (vagy a kezem melege miatt párás?) lett pár mm-en) és ott is maradt a felrakás után, de nem igazán zavaró. Mindegy, lényeg, hogy figyeljetek arra, hol és hogyan fogjátok meg az üveget. -
vitezlejszlo
őstag
Tesokam. Dzsanalom a szivedet.
Nebasszaaaafo hogy nem eredeti a pelosi, hat mingyan bepisiek.. Akkor most mit? Diztronikot? Vagy Nilkint? Kihajthatost vagy ketteset siman atsutve? Vagy semmitse? Akkor meg lekopik a gyari. Marad a bambusz. Vagy akac. Az megiscsak majdnem osmagyar.
Rom? Mit? Hova? Es? 12-es merul meg? Hat nem hiszem el. Itt a szabi es nincs mivel jatszani.
Megrendelni hol tudom? Mikorra jon meg? Nem egedi. Alllul a zaszlot? Yo. -
Nekem már tegnap megérkezett. Pöpec! Vigyázzatok vele, hogy a telefon hátulját és a tok belsejét előtte portalanitsátok hogy ne b.ssza össze a telót
Amúgy érintése picit csúszósabb mint a telefoné, de meglepően hasonlit! Ja és természetesen a tok egy klón, nekem fél nap után elkezdett kopni róla a Pelosi felirat
Ennyi pénzért szerintem megéri
-
M0RGI
őstag
Nyilván a felső hangszóróra gondoltam, ha csak egy maradna. Akkor az jó lenne telefonálásra és kihangosításra is ha elég nagy teljesítményű. Valószínűleg a régebbi készülékeknél ez így is volt megoldva.
Azért lett külön hangszóró a két célra, mert a zenehallgatás/kihangosítás nagy hangerőn kell szóljon, a telefonáláskor használt hangszórónak elég egy kisebb teljesítményű, alacsonyabb hangerőn megszólaló is.
Na most ha ez így van, továbbra sem hiszem el, hogy a felső ugyanolyan hangerővel fog tudni megszólalni károsodás nélkül, mint az alsó. A sztereó hangzáshoz meg ugye nem árt, ha egyformán hangosan szólnak.
És az is tuti, hogy nem olyant raktak felülre, mint amik alul vannak elhelyezve. -
rum-cajsz
őstag
A 11/28-as még nem Color OS modem. Én egyébként LTE hálózaton nyomom a Telekomnál.
marchellow
Az internal azt a részt jelenti, ami a felhasználó számára elérhetetlen, de oda települnek a programok. Ez a /data partíció. (de ha egészen pontos akarsz lenni, akkor a /cache partíciók is ide értendőek, mert azok is törlődnek)
Criton
Ez nem teljes rom, csak a modemet tartalmazza! Vannak olyan teljes romok, amik telepítéskor a modemet is lecserélik, de ez nem feltétlenül szükséges a modem cseréjéhez.
Olvasgasd kicsit az ajánlott fórumot, mert elég jól leírták. -
Criton
veterán
-
Vagany
őstag
Igen de az a módszer ha jól emlékszem 33R óta nem működik, mert nem lehet úgy bebootolni a twrp-be, hogy nincs feltéve. De érdemes megnézni a bootloader állapotát, mert több tulaj is jelezte, hogy eleve nyitott bootloaderrel kapta a készüléket. Ezesetben mehet fel a twrp ez fel is ajánlja, hogy root-olja is a telefont és mehet a modem is fel.
-
rum-cajsz
őstag
-
törölt tag
Én azóta is, a telefont imádom, de a cég igazán újragondolhatná a marketingjét. Vannak elveim, amiknek igencsak ellentmond a stratégiájuk, persze ezeket vásárláskor félreteszem.
(Ugyanígy, a szolgáltató, ahol vagyok egy szemét aljas multi ahol éhbéren dolgoznak az emberek, dehát a 25 frankért havi egy giga plusz mittomén mennyi beszélgetés visszautasythatatlan ajánlat.)
-
nutfile
aktív tag
végül nekem is sikerült tegnap átvenni. s2 után hatalmas, de már most imádom.
én még nem laktam be teljesen, de mica leírása alapján () már a root-on túl vagyok, programok fent, csak az adatokat kell még áttölteni.
ja, és ebbe már nem jó a régi - de a mai napig jól működő - Westel-es (!) SIM kártyám, úgyhogy ma megyek egy micro-ért a T-hez
amúgy eddig minden hibátlanul működik, rendszer is frissült már a legújabbra. -
rum-cajsz
őstag
Aha, Na ezzel már lehet kezdeni valamit. Megmondom őszintén nekem nem jött be, de hát az ízlések eltérőek. Én most az Android 5-öt várom, mert Nexus 4-ről váltottam, és ez az egyetlen dolog, ami nagyon hiányzik.
Esetleg van valakinek (pozitív) tapasztalata valamelyik Lollipop rommal? -
vikla007
aktív tag
Szia,
Szerintem kicsit kevered a dolgokat:
-ART-ra át tudod állítani a romokat a fejlesztői lehetőségekbe
-F2FS filesystemhez pedig valóban át kell alakítani a romot és kell hozzá kernel is ami támogatja
A kettő független egymástól.
Persze lehet F2FS filesystemen ART-ot is használni.Mit szeretnél?
-
vitezlejszlo
őstag
More hát persze hogy bejövős. Bár Mica ötlete a smirgliről is erősen megfontolandó alternatíva
Nekem olyan tok hiányzik, ami műanyag, de puha gumi bevonatos, hogy ha megfogod akkor "ragadjon" a kézhez, ne tudjon kicsúszni. Na de majd fejlesztek olyat ha már nem lesz más dógom a világon..
tomama: ja közben megtaláltam én is a zibéjt, nem is értem miért aliznak a xda-n.. na mindegy. Megjön majd írok róla..
-
rum-cajsz
őstag
Nem akarok nagyon beledumálni, de az Android 5.0 már csak az ART-ot használja, szóval előbb utóbb minden program kénytelen lesz áttérni. Mellesleg én már a megjelenése óta azt használom, mert jobbnak érzem. Ami problémát jelentett az elején, és fontos volt nekem, azt elég hamar orvosolták.
-
törölt tag
Szerintem a noti azért nem szereti, mert általában a töltés melletti használat azt jelenti, hogy állandóan be van dugva. Anyukám is csodálkozott, hogy a notebookjának van akksija, amikor mondtam neki, hogy azt nyugodtan lecsatolhatja, hamár úgyis mindig be van dugva. Mondanom sem kell, a féléves akksi kb. 10 percet bírt addigra. A mostani gépem is féléves, nem kivehető az akksija, és ha lemerül, feltöltöm, miközben nyilván dolgozok rajta. De nem csökkent a teherbírása, gyanítom, ezek már így lettek kitalálva.
Kisfazek: A férjem épp a 8 (!) éves Fujitsu-mra töltögeti fel a cuccait, azt viszi Kanadába prezentálni. Egy órát bír az akksija a kezdeti 2.5-3 helyett, de sztem ennyi belefér
Csoda az a gép, kicsit lassú, de hibátlanul megy.
-
big-J
őstag
"Myth 3: Charging your phone overnight kills the battery.
The truth: Your phone is smarter than you think. Once it's fully juiced up, it knows to stop charging. That means the battery isn't even in use at all.
However, that doesn't mean you should be charging your phone all night, every night. You wouldn't fill a cup with water if it was already full, would you? Your battery life will last longer if you keep your phone charged between 40% and 80%."
Ahogy már ha jól emlékszem elhangzott itt, 100%-ig feltölteni illetve nagyon lemeríteni a rossz neki, ebben az esetben az előbbi van itt terítéken.
Ha már egyszer fel lett töltve 100%-ra akkor már mindegy az akksinak hogy meddig marad a töltőn, (a baj már megtörtént).
A másik az, hogy rengeteg telefont hallottam pont így halálozni el, (Samsung-okról hallottam leginkább, de lehet csak mert sok van) szóval attól hogy az akksinak nem baj, lehet a többi része nem örül neki.
Amúgy "kikapcsolva töltöm" rész pont megtalálható: "Myth 2: You shouldn't use your phone while it charges."
Annyi tartozik hozzá, hogy ha töltőn van a telefonon és éppen tőlt is és intenzíven használod is egyszerre, lehet, hogy megfogja haladni az áramfelvétele a sima töltés közbenit, és ezt a strapát a töltőnek illetve a telefon áramellátó rendszerének. Ilyenkor ha megnézed jobban melegedhet a hátulja mint ugyanezen a terhelésen töltés nélkül illetve a töltő is melegebb lesz. Minőségi töltővel és eszközzel(amit hozzá adnak bőven jó) nem lehet ilyen gond. Lehet hogy egy copy galaxy s5 klón meg egy $1 töltővel nem, de ez már nem a mi dolgunk. -
big-J
őstag
Bizony, már választani sem lehet. Azért, ha valaki kipróbálja, állítson be egy pótébresztőt mert nem tudni hány embernek van, vagy van-e battery drain és stb. elég korai(világszerte tegnap indult el az első one-on először a lolli annyira korai) alpha, de egész funkcionális.
Igen, nagyjából ugyanazok, csak a tied egy sima repost, az enyimre meg ránéznek, javítanak mielőtt felteszik, és a gapps csomagja sem szimpi nekem mert kivették a világ legjobb böngészőjét(aosp browser
).
-
scope2007
addikt
neked ez a rom van fent? Calkulin's OnePlus One v2.1
lehet kipróbálnám -
micafighter
nagyúr
Írtam már, Google lassítja le a gyári CM11S frissítési folyamatát. Legalább egy hét azzal megy el hogy Google-n átmenjen.
(#9640) Ixion77
(#9634) Oppenheimer & emvy: cache törlést érdemes megpróbálni. Nem jár adatvesztéssel, csak a következő boot a telepített alkalmazásoktól függően pár perccel hosszabb lesz.
Csak érdekesség képpen, aki nem elégedett a képek minőségével, az nézze meg ezeket a képeket:
Ezt hasonlítsa össze ezekkel. A Xiaomi powerbankot Xperia Z3 Comapctal fotóztam, és nem sikerült eddig jobb minőségű macro képeket csinálni. A Oneplus-al csináltam az alaplapról a képeket, fényévekkel jobb macro képek lettek. -
axlfsi
veterán
Szerintem ez a műkörmös UV lámpa (is) baromság. Nekem volt szerencsém, még az elején, amikor még foglalkoztatott a téma, hogy alátegyem. Semmit nem segített. Pedig nem 5 percig volt alatta, hanem teszteltebb tovább is...
(#9610) kano
Dobsz nekem linket privátban ezekhez a kábelekhez?(meglesem lehet én is, ha már ennyire dícséri mindenki)
-
bence007
tag
-
sangva9970
csendes tag
Küld vissza nekik, aztán majd valami új rendelő megkapja! A kedvencem ez a kijelentés:[link]
"My guess is that OnePlus is putting customers returns into new packages and sending them out without even fully wiping them correctly. My unit looked like it was never touched, all the screen sticker ect. wow...just wow."
És ennek ellenére a bejegyzés végén:"Use UV at your own risk, I tried it and it helped but didn't fix it completely. I love the device too much so I'll be ordering another one when I get a chance. " -
madgie
titán
Igazad van, elnézést, kcsa, ha durvább hangnemben válaszoltam
Feszültebb vagyok a kelleténél, eléggé elhúzódik a lakásfelújítás, "kicsit" kényelmetlen már egy kanapén aludni apóséknál a leghidegebb szobában, ahová nem is "ér el" a wifi
(közben meg folyamatosan boxolok a kőművessel is, stb). -
madgie
titán
Kösz, de nem ez volt a kérdésem
Egyrészt kikapcsolom a telefont, tehát nem téma az elektrosztatikusság, másrészt 1-2 por, szösz fürdőszobában is simán kerül alá. Mondjuk a videóban az a kék ragasztószalag jónak tűnik, azzal szépen fel lehet szedegetni a látható porszemet.
A levétellel mi a helyzet? Lefeszegetem, míg ketté nem törik, vagy simán lejön?
szerk: a videóban a csókától felállt a szőr a hátamon, dobálja a kendőt, lehúzócsíkot, kupleráj.
Ixion77: á, köszi, így már minden tiszta
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest