Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
Ram típust kizárólag adb parancssoron keresztül ellenőrzünk nem ilyen retek progikkal, mindegyik összevissza írja. Kizárólag parancssoron hihető amit ír.
Azok a 8T-k amik még 2020-ban esetleg 21 első felében készültek szinte biztosan DDR4, valamikor 21 elején kezdtek megjelenni a DDR5 verziók. De kár is ezen zongorázni, normál felhasználás mellett semmilyen sebességkülönbség nincs a 2 verzió között. -
zizidor
őstag
-
Madoc
veterán
-
zizidor
őstag
-
sch_a
addikt
Közben azért én is belefutottam már pár hibába... Többször előfordult, hogy a hívást nem tudtam felvenni, sőt, volt hogy hívást sem tudtam kezdeményezni. Eggyel gyakrabban fordul elő, hogy a navigációs gombok megszűnnek működni egy ideig. Ráadásul tegnap nekem is előjött a mobilinternetes probléma is. Használhatatlanra lassult és csak az újraindítás segített. Remélem legalább annyi energiát belefektetnek a szoftverbe, hogy ezek a hibák megszűnjenek.
-
trance89
őstag
4,5 éves OP 8T? Szóval időutazó vagy?
Az enyém 1 éves, nyár elején vettem fél évesen (2020. nov. 4-i vásárlás) azóta kizárólag egy minőségi samsung 15W "gyorstöltővel" töltöm és nem lehet panaszom az akkuidőre, simán elvagyok vele 2 napig is (ha akarnám) 6 óra sot-al de inkább minden este töltőre dugom. Kb 1-1,5 óra alatt ez is feltolja 30-40%-ról 100%-ra[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
volvoguy
addikt
Hát néztem még P30Pro-t...hiába régi és megragadt az Androd10 szintjén...egyszerűen még a legtöbb 2021-es készüléknek is odaver. A OnePlus rendszere biztos nagyon fluid, de mivel sokat kirándulok, túrázom és mindig nálam van a mobil...ezért a jó kamera alap elvárás
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Mike81
senior tag
Igen ki lehet. A "környezethez igazodó kijelző menüben találod"
Mondjuk én használom az AOD-ot és úgy ki lehet kapcsolni. Apropó AOD. Hát ettől gyatrábbat még nem használtam. Gyakorlatilag semmit sem látni belőle szabad ég alatt. Az S8+-om minden fényviszony mellett látható volt.[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Oneplus szervizet nagyon dicsérik! Futár viszi, hozza! És gyorsan fordul vele! A kérdés, hogy mivel Telekom vásárlás ezért egyből küldheted-e hozzájuk, vagy az importőrön keresztül tudod csak garanciáztatni! Nem tudom, hogy ilyenkor mi a helyzet! Mondjuk biztos jóban járnál, ha a Telekomot ki tudnád hagyni ebből!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Mike81
senior tag
Basi89-nek van tapasztalata velük és úgy tudom hogy elégedett volt velük. Futár vitte hozta és kb 1 hét alatt megfordult a teló Lengyelország és MO között. De ezt le is írta itt ha jól rémlik
Hát nem sokáig bírta az amoled Pedig ettől jóval többet kellene bírnia már a technologiának -
vasi89
addikt
-
mrThomi
addikt
Mi a véleményed, próbáljam meg valahogy vagy nem ér annyit az egész ? El lehet cseszni vele a telefont akár ? Néztem youtubon videót, de írják hogy 8T-nél nem működik. Nem tudom hogy valóban minden esetben e. Ha van valami tuti leírás lehet megpróbálom,de nem találoo ilyet. Köszi
-
mrThomi
addikt
Írtam hogy nem magyarban élek. Luxemburg, szolgáltató Post. Bár ez nektek sokat nem mond, de mintha korábban olvastam volna hogy oneplusnál mókolni kell hogy ezek előjöjjenek. A szolgáltatóm egyébként biztos hogy támogatja mindkettőt, mert a samsungjaimnál kivétel nélkül megjelent mindkettő(amelyik ebből az országból származott samu)
"de Volte működik, az értesítősávban lévő ikon jelzi csak." Igen ez be is van pipálva, a kis állapitjelző ikonoknál, de megjelenni nem jelenik meg. Továbbá Sim beállításoknál ez az opció nem érhető el, de vajon miért [kép]
Így ötlet esetleg ?
-
Fionella
tag
Én üzletben vettem, de minden szerződés, számla a fiókomba került, de a jótállás nincs sehol.
Mivel számomra evidens volt, hogy az is feltöltésre kerül, akkor nem is beszéltünk erről az ügyintézővel. Amúgy a telekom előszeretettel plusz költésget számít fel pl a szállításra... Legalább is pár éve még így volt és lassabban került a szervizhez, mintha közvetlenül nekik küldtem volna postán. Ezt csak egyszer játszották el velem, többet nem fordultam hozzájuk. -
plejik
addikt
Gyanús. Tegnap még megnéztem ha repülőbe teszem, és el is tűnt a VoLTE, aztán amikor vissza adtam neki a hálózatot, akkor újra megjelent, meg teszthívást is csináltam és végig 4G volt. Bár Én nem kértem, hogy kapcsolják be. De a Poco-n nem volt VoLTE ..érdekes..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
-
Diák66
őstag
-
mukisrác
aktív tag
Voda-s sim-nek (ha szolgáltatói oldalról is aktíválva van) kell mennie VoLte-n default-ból, mert már bekerült a szolgáltatói profil a OnePlus rendszerbe. VoWifi nincs a vodánál. Telenor és Digi amivel mókolni kell, hogy aktív legyen, de az sem lehetetlen küldetés.
(nekem:sim1-voda
Sim2-Digi)[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
magicbox
senior tag
Olvasd el az értékeléseket (Google) róluk. Nem gondolnám, hogy bármit szeretnél ott venni. Illetve a magyarázatot is megkapod az árakra.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
-Bandi-
tag
Én is nagyon szemezek ezzel a telefonnal( vagy az S20 FE 5G ), emagon amúgy a zöld most 209ezer ft, és ahogy írják visszább elméletileg az is hivatalos.
De még az Ali ról rendeltet is be lehet regisztálni, ott meg 180ezer( 12 gigás 200 ). De ott sincs szürke 12 gigás.
Nekem jelenleg egy p30 pro van csak sajnos a kijelző megrepedt, és 100ezret nem fizetek javíttatásra. Az oneplus oldalán az tetszik, hogy ott van allianz 1 vagy 2 év biztosítás 59 vagy 99 dollárért, amit pl edigital majdnem 55ezerért ad( 12 gigásra meg majdnem 65 ).
Vigyázok a telefonomra, akkor is csak egy szerencsétlen leesés járólapra a zsebből, nem volt fél méter, csak pont úgy esett, hiába volt tokban... ( kiszakadt a zseb ), de ebből kiindulva tök fölösleges hogy 2 vagy 3 év sztem, addigra már úgy se ér sokat, akkura meg gondolom ugyanúgy nem lenne garancia 2 vagy 3 év múlva, bár nem böngésztem át, hogy most mi az új módi.
12 gigás Oneplus 8T 265ért... Akkor már 300ért ott a 8 Pro jobb kamerával meg IP védelemmel. ( Igaz állítólag ez is elég jó, de mégse kapta meg ). Könnyen el lehet menni az árakkal. Én már azon gondolkodom megrendelem az ezüstöt ali ról 180ért, jelenleg a 6 gigával is elvagyok, 1 év tuti van garanciára és az értéke addigra már úgy se lesz olyan ára, oszt mégis 50ezerrel olcsóbban venném most( igaz a zöldest csak 30al ha az emagot nézzük ).Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
zizidor
őstag
Csak úgy kíváncsiságból nézegettem mit művel a mobil 5G-vel. Egyelőre semmit.
- A 2G/3G/4G/5G opció van kiválasztva.
- A Telekom térképe szerint 5G-s területen vagyok.
- Firmware az a "OnePlus8TOxygen_15.E.21_OTA_0210_all" ami jelenleg Magyarországhoz hivatalosan letölthető (plusz a két azóta kiadott patch lett telepítve).
5G sehol.Van valami egyéb feltétele is?
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Dr. Maci
tag
Atyaég, ez horror.Hát ha ilyesmit megneszelek, rögtön megy vissza az áru és kérem vissza a pénzem.Remélem nem futok bele ilyenbe. Eddig azt gondoltam, hogy jó üzletet csináltam, de ez most kissé megrémített.Az Alzáról, meg az Emagról nem akartam rendelni, mert azokról is nagyon érdekes történeteket lehet olvasni. A B-tel-en gondolkodtam még, korábban rendeltem onnan, de gondoltam, hogy a 10.000-es felár megéri a gyártói garanciát.
Ezek szerint az Edigidtal nem hivatalos garanciát ad? Abban hitben voltam eddig, hogy ez patyolattiszta lesz garanciáztatás szempontjából, ha esetleg arra kerülne a sor, bár nagyon remélem, hogy nem fog. -
Dr. Maci
tag
Én extreme digitalból vettem, mert leárazták a Black Friday akció keretében. Így két év gyártói garancia lesz rá. Mivel ali expressről sem lett volna sokkal olcsóbb, ezért úgy voltam vele, hogy most itt az alkalom. A kiszállítást nem sietik el, de a jó munkához idő kell Remélem, hogy nem lesz vele probléma.
-
tag
Szerintem annyiban mas mint a volte, hogy itt nincs arrol szo, hogy az operator nem tamogatna az adott savokat, hanem egyszeruen a leiro xml-ben nincs engedelyezve a telefonon, de ezeket atirod es mukodik is azonnal.
A halozati konfig az eredeti formaban helyes, csak nincsenek engedelyezve az 5g savok. -
tag
Valamiert a halozati xml-ekbol hianyzik az itthoni halozatoknal az 5g tamogatasa (ez egyebkent mar oneplus 8 meg 8 pro-nal is igy volt). Ezeket az xml-eket kell kicserelni modositottra, valamint szerviz menuben aktivalni az 5g-t (ezt minden ujrainditasnal meg kell lepni). Egy leiras: [link]
Ezt az elobb is irtam, nem tudom ez csak vodafone sajatossag, vagy telekomnal is igy van, lehet valaki mas meg tudja erositeni.
En ezert vittem vissza az alzaba az elso telefonom, csak aztan volt aliexpressen egy olyan ajanlat, amit nem lehetett kihagyni -
addikt
Én már napok óta használom. Nekem nagyon minőséginek hat. Előtte Samsung volt,de ez jobban tetszik. Sajna kicsit tepsi,ez éppen az a határ amit el bírok még egy kézzel,mert ha nagyobb lenne már kiesne a kezemből. Ez is nagy,de még összehasonlítva a többi hasonló telefonnal ez az egyik legkisebb. Használat,minden baromi gyors rajta. Öröm használni,nem laggol,azonnal történik minden. 120Hz láthathó,főleg görgetésnél. Nekem bejön,emiatt azon is használom. Kijelző szép. Elég fényes tud lenni ez is. Nappal még nem tudtam használni,majd nyáron derül ki mennyire elég a csúcs fényerő. De annyit tud mint az előző Samsung és azzal sem volt gond. Ujjlenyomatolvasó pontos és gyors.1-2 tizedmásodperc amire felold,teljesen jó. Nincs olyan érzésem,hogy lassú lenne. Fura,hogy nincs alsó gomb. Üzenetírás közben sokszor space helyett a home virtuális gombot nyomom meg,emiatt kilép üzenetírásból. Ez zavaró számomra. Gépelni jó rajta,jóval kevesebbet ütök félre rajta.Oxygen OS szimpatikusabb a Samsungnál,lehet azt már meguntam azért. De egyszerű,gyors,sokminden állítható. Duplakoppot is tudja,mind felébresztésnél,mind lezárásnál. Ez hasznos nagyon. Baromi jól bánik az erőforással,mert nekem 2 nap használat kb 6-7 óra kijelző idő is belefér 2 óra beszélgetéssel együtt. Elég 2 naponta töltenem és ez nagyon jó. Alig merül. Éjszaka leveszem a töltőről és reggel még 100%-on van. Van hogy este 70%-ot mutat. Pedig sokat netezek rajta,munkábajárás alatt. A gyors töltés menő és néha hasznos tud lenni. Kis túlzással másodpercenként megy bele egy százalék. De nem használom,csak ha nagyon muszáj,mert szerintem jobban árt az akkunak. Amikor lehet inkább 2A-el töltöm. Ja és az is intelligens,mert feltölti 80%-ra éjjel,reggel megtippeli mikor kelek és a maradék 20%-ot akkor tölti bele. Így reggel 100%-al veszem le és jobban kíméli az akkut is mintha 100%-on kellene tartani egész éjjel. Fotózás kicsit többet vártam tőle. Nem lő rossz fotókat,de még a színek nem az igazi. Még nem tudtam olyan képet lőni,ami megfelelt volna. Mindig volt valami zaj,sötét,vagy szín ami nem tetszett. Ezen a GCAM is tud majd javítani,ha portolnak rá(elméletileg van,csak a fő kamerával működik még)meg a gyári szoftver frissítés is. Ami meg elég sűrűn jön,jó a támogatás hozzá. Meg a tartozékok is megfelelőek. Gyárilag rajta van a védőüveg kijelzőn(vagy fólia) meg tokot is adnak hozzá. Más gyártó miért nem csinálja ezt? Átlátszó tok,bérletem alatta van és megoldódott az a probléma is hogy buszon állandóan elő kell keresnem. Viszont ettől megint vastagabb lett a telefon. De így jobb fogni,mert nem csúszik és védi is a telefont,ez marad. Rendeltem hozzá vékony tokot,remélem az jobban beválik. A hangzás nagyon bevált. Kihangosítva a zenét extrém jól szól. Már BT külső hangszórókkal vetekszik. Hangerőből nem is kell több és nem is torzít. Ráadásul sztereoban is szól. Beszélgetés hangminősége tökéletes. Nagyon tisztán hallottam mindenkit. Átlagos csevegő appok,levelező,böngésző,FB mellett átlagosan 65%-ot használt a memóriából. Sajnos csak USB-C-USB-C kábelt adtak,amivel nem tudom laptopra kötni. SD kártyaolvasó jó lett volna,de cserébe meg fluid a rendszer.
Egyetlen alternatívát láttam mellette S20FE 5G-t. De az nem volt kapható. Nem bánom,hogy nem azt vettem,nekem 1+ egész minőségibbnek tűnik. Készülékház masszívabb,jobb hangzás,nagyobb akku,GG5,gyorsabb töltés,tok,kijelzővédő.
Amit hiányolok. Zoom kamera,Jack átalakító vagy jack csatlakozó,USB-A USB C kábel,ha kisebb lenne minimálissal a telefon tökéletes lenne.De 240K körüli árazással és nem 300k+ al szerintem nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest