- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Jól látom a neten (Youtube) fellelhető tesztek alapján, hogy a 8 Pro kamerája a legjobb a 8, 8T, 9, 9 Pro telefonok közül?
Jelenleg van egy Xiaomi Mi 10T Pro-m és valahogy jó lenne egy kicsit eltávolodni a MIUI-tól. Fontos lenne a kamera, de ahogy nézem a 8T elég gyenge ezen a téren, viszont a 8 Pro nagyon jónak néz ki.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zola899
tag
Teszteltem.
Képernyő, hangszóró, kamera (gcammal), sebesség, és az akksi is *5-ös!
2 napja van meg, és az első 100%ra feltöltésem után ezt az eredményt értem el. Ebben voltak telepítgetések, fényképezés, youtube, poweramp zenehallgatás, netflix, hbo go, facebook, messenger. AOD nincs bekapcsolva.
BT, GPS on, net wifiről.Most már rádugom a töltőre, de simán kijött volna belőle 10h SOT is. Bámulatos
Akinek rossz az akksi ideje, annak gondolom qhd-ra van állítva. Plusz AOD.
Vagy szimplán rossz az akksija, csereérett.Nekem fhd+, 120hz-en, bőven elég.
Peace! :)
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
zola899
tag
Rendben, köszi a segítséget! :)
-
zola899
tag
Sziasztok!
Új tagja lettem a 8 pro kis rajongói klubjának :)
Tegnap jött meg a "kicsike", eddig imádom :)
Szerintem jobb, hogy ezt vettem, és nem a 9 pro-t.
A kamera is bejön, de mint a korábbi mobilomon (7T), úgy ezen is szeretném a GCam-ot, mint alternatívát használni.
Meg tudnátok esetleg mondani, hogy tapasztalatok alapján melyik a legjobb verzió rá? Amivel a legjobb képek/videók készülnek.
Előre is köszi! :)
-
törölt tag
Elindult a 8-as szériára az android 12 zárt béta teszt. link
-
FuRiONight
őstag
válasz FuRiONight #1884 üzenetére
?
-
senior tag
válasz Richárd70 #1886 üzenetére
nem rég volt FR.
használom a telot, kepernyozar, leteszem, van amikor nem lep be AoD-be,
fel kell ebresztenem megegyszer, majd utana.
FR elott is ezt csinalta, meg az AoD fenyereje sem volt az igazi,
FR utan mintha picivel jobb lenne, meg eszrevehetoen akkuidonek is picivel jot tett a gyari.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
senior tag
nálatok is az AoD hol megy hol nem?
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Eredeti Oneplus 8 Pro adatkabelt keresel, itthoni beszerzèssel. Eggyet már vettem, de az biztos nem az mert jóval lassabban tölt.
Előre is köszönöm
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Agyalok hogy a 8T-t lecserélejm egy 8 Pro-ra. Kérdésem hogy ha a OnePlus oldaláról rendelem meg akkor arra most még rá megy az áfa? Mert angolból küldenék ha jól tudom és kollégának rácsapták a vámot az angolból küldött csomagra.(nem telefon volt)
Előre is köszi az infót -
Helpner
csendes tag
Sziasztok!
Megnéznétek, hogy ki tudjátok-e rakni widget-nek a 1+ saját jegyzetét? 10.0.9.9-en vagyok, frissítettem az app-ot, a launcher is up-to-date és még sincs a widget listában, pedig ki lehetett tenni. Kíváncsi lennék, hogy ez az új SW update sajátossága vagy a hiba az én készülékemben van? Na nem mintha eget rengető dolog lenne a hiánya, mert 3rd party app-pal megoldható. Csak hát minek tegyen fel az ember +1 app-ot emiatt, ha az alapból a telón levővel meg lehet(ett) oldani.
Köszi a válaszokat, Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Blackphant'r
tag
válasz Csocsesz75 #1877 üzenetére
Én folyamatosan használom fizetésre és nem volt gond. A kikapcsoló menüben is feldobja a kártyákat. A cikk nem említi hogy ahol probléma volt rootolt volt vagy sem a telefon.
-
Viper26
nagyúr
Ma fizettem, nem volt semmi gond.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
csonka
tag
Én a bankom saját alkalmazását használom fizetésre.
-
Csocsesz75
őstag
Itt ezt nem tapasztalta senki ?
-
Torony 1.
tag
ismét kint van a legújabb:OxygenOS 11.0.9.9
-
Viper26
nagyúr
Reális lehet idén a 12?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-
Richárd70
csendes tag
Sziasztok!
Mikor használom a Waze-t, akkor a "mondat" vége mindig lemarad. Pld.: fordulj jo..., csak ennyi jön ki belőle. Más app-nál ez nem jelentkezik. Valakinél még előfordul vagy csak nálam van ez a "hiba". Köszönöm.
-
Kronk
őstag
Ax-es routerre milyen link sebességel tudtok kapcsolódni, engem csak 1200Mb/s-el kapcsolódni, pedig a laptop dupla ennyivel kapcsolódik, nem mintha nem lenne elég, csak érdekel, mit csinálok esetleg rosszul
http://totesz.myminicity.com/
-
senior tag
gyerekek.
nincs fennt idojaras jelzo app, es ma reggel elobujt a kicsike.
kepernyozar ertesiteseket megadtam mindennek, majd tiltottam is mert nem tetszett.
ezek utan jelzi az AoD a lejatszott szam cimet.
idojaras appot 3* felraktam, semmi, majd letoroltem.
most meg ez fogadott.nem is a valos adatot mutatja.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
M_David
tag
válasz Csocsesz75 #1859 üzenetére
Már telepítettem is, köszönöm, elég jónak ígérkezik!
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
M_David
tag
Sziasztok! Ki milyen böngészőt használ? Nagyon zavar hogy az összetettebb weboldalaknál (valmint 15+ lap a háttérben) a Chrome kicsit szaggat görgetéskor. Persze nem vészes, de 120Hz-en nagyon kijön. Tapasztalt más is ilyet?
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
Richárd70
csendes tag
válasz ADAM1337 #1855 üzenetére
Köszönöm. Mindent végrehajtva, ellenőrizve, de ugyan az. Többen is írták Angol oldalakon, hogy "random"vagy reggel látható. Ebben lehet valami ma is megjelent..... 04:30-kor kapcsol be az AOD. Mutatta is rendesen....majd 05:30-től semmi. Ha holnap is ez lesz, akkor valahol a "rendszerben" időzítve lehet.
-
Richárd70
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap reggel az 'AOD-n' megjelent az időjárási adat, ami friss volt, majd eltűnt. Ma reggel semmi és sehol nem tudom beállítani. Valakinek ötlet? Köszönöm. -
Richárd70
csendes tag
Sziasztok!
Most váltottam 8 pro-ra S21 után / ez csalódás volt /. Egyenlőre OKÉ a telefon egy-két SW "bug" biztos van benn... ! Az S21-hez képest az aksi ideje sokkal jobb. -
NFLfan
kezdő
Sziasztok!
Nálatok se frissíti a Oneplus widget az időjárást? -
ADAM1337
nagyúr
Inkább minőségit szeretnék ami tudja 5w-nál többel tölteni és ha lehet döntött verziós, nem tudom létezik-e ilyen. Esetleg oppo töltőt nézzek hozzá ?
-
ghiottone
nagyúr
válasz ADAM1337 #1847 üzenetére
Ennél akciósabbat nem találtam - IKEA Livboj
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ADAM1337
nagyúr
Nem tudtok akciós QI töltöt a telefonhoz már egy ideje szemezek a gyárival de mivel a telefonnal se vagyok elégedett veszettül sokallom.
-
senior tag
hat a AoD fenyereje jobb lesz ha elenkebb lesz.
-
masik, telefonalas kozben a kijelzo be-ki kapcsolgatasa automatikusan valami botranyos.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
SkyS1gn
félisten
12 béta miért csak 9-re van?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Torony 1.
tag
Megjelent a legújabb frissités:11.0.8.8
-
addikt
Sziasztok.!
A IN2025 amerikai modell-re is tudom érvényesíteni a garit..?
Igen tudom az 5g nem megy.Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv.Zoli.[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
anti1966
tag
válasz AeSDé Team #1838 üzenetére
Köszönöm
Ez is jó lesz, pár számot szeretnék csak fehér listára tenni. -
AeSDé Team
őstag
válasz anti1966 #1837 üzenetére
Szia!
Kicsit körülményesebb viszont nem igényel extra alkalmazást:
Be tudod állítani hogy a Do Not Disturb (DND) funkció hétvégén automatikusan bekapcsoljon, és azt is be tudod állítani hogy a DND ideje alatt csak a csillaggal jelölt névjegyek hívásaira csörögjön a telefon.
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Keresek olyan hívásblokkolót, amiben van olyan opció, hogy esetleg hétvégén beállítható az, hogy ki hívhasson.
Tudtok valami nagyon jó fajtát?Köszönöm
-
embe
nagyúr
válasz Csocsesz75 #1835 üzenetére
Köszi!
Mekkora vakegér vagyok!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
- Az állapotsávon a kapcsolók sorrendjét nem lehet felcserélni?
- A gyári launchert lehet zárolni? Arra gondolok hogy "véletlenül" ne rendeződjenek át az ikonok.Köszi előre is a választ!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Blackphant'r
tag
Én február óta használom Telekom és Telenor kártyákkal. Ha a Telenor az adat kártya akkor átvált 4g-re mert a Telenornál ha jól tudom még csak pilot üzemmódban megy az 5g. A Telekomnál viszont már megy rendesen, ott annyi a megkötés, hogy amíg nincs teljes lefedettség az országban addig csak fizetős alapon megy. Plusz szolgáltatásként kell megrendelni.
-
SkyS1gn
félisten
Én is telenoros vagyok de 4G-s.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Csocsesz75
őstag
válasz ozeviktor92 #1829 üzenetére
Nem egyedül vagy Telenoros, nekem mindkét kártyám propelleres a telefonban. Ezek vannak nekem is. 5G-hez nem kell valami külön előfizetés meg másik sim ? Csak kérdem, nem értek hozzá. Én elvagyok vígan 4G-n is
-
csonka
tag
válasz ozeviktor92 #1829 üzenetére
Lehet, hogy itt a fórumban egyedül vagy Telenoros.
-
ozeviktor92
tag
válasz ozeviktor92 #1828 üzenetére
Ennyire halott a fórum vagy senkinek semmi ötlete?
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
Telenoros kártyával használom a készüléket. Miután behelyezem a sim kártyát megjelenik a preferált hálózattípusoknál az 5G-is, de pár pillanat múlva eltűnik, csak a 2g/3g/4g(automatikus) marad. Konfigurációs üzenetet állíólag küldött a Telenor APN (net,mms) beállításhoz de ezt nem kaptam meg. APN beállításoknál (Hozzáférési pontok nevei) Telenor MMS szerepel, illetvemegjelent egy ims nevű melyet sem törölni nem lehet, sem módosítani.
Kérdezném tőletek, hogy ez így normális működés?
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Én ma futottam bele valami gebaszba, nem tudom, mi lehet.
Telekomos vagyok. Elkezdek hívni valakit, nála megjelenik, de 2-3 csöngésnyi idő után leáll.
Nálam süket a telefon, nem cseng ki, csak hirtelen vége.
Nálam van a gond, készülékkel, vagy valami rendszerhiba lesz?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
damo
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene, adott egy 8 pro két SIM benne mindkettő Telekom (céges,saját) SMS -t csak az egyikre tudok küldeni a másikra nem???? Találkozott már valaki ezzel a prroblémával? Köszi
-
Csocsesz75
őstag
3 év rendszer, 4 év biztonsági frissítés.
-
csonka
tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki közületek, hogy a rögzített hívásokat hol lehet megtalálni, hová menti a rendszer?
Az abd-joneplus-os megoldás működik nálam.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Atish19 #1819 üzenetére
Mert a sima 8gb fekete pillanatnyilag elfogyott. A 12 gb-os régóta azon az áron ragadt. Szerda délután környékén kell nézni, háth lesz megint valami kedvezmény rá, vagy addig megint lesz utánpótlás. Nekem 10százalékos kuponjaim voltak a 8prohoz múltkorában.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Atish19
őstag
Sziasztok. 9 pro helyett döntöttem a 8 pro mellet még a tegnapi nap folyamán a jó árazása miatt. Épp csak a rendelés maradt el, mert már fáradt voltam. Szabad megtudnom mi indokolja, hogy feltornázták az árát konkrétan a 9 pro fölé (1049 Euro)? Tegnap még 650 volt Alin is volt még tegnap 580 dollárért természetesen az meg elfogyott mára
-
csonka
tag
Nézegetem ezt a GCam-ot.
Írnak valami config fájlokat, hogy menteni kell a telefonra.
Enélkül nem fog működni? Mindenképpen kell? -
k5.20
senior tag
válasz Csocsesz75 #1811 üzenetére
Megtoldom:
a Supcase tokkal viszont működik, ha valakinek érdekes. -
stomi83
csendes tag
Sziasztok! Van két OnePlus 8 Pro tokom, amit szeretnék eladni. Az egyik egy teljesen új, bontatlan Sandstone Cyan színben, a másik pedig egy fekete Nillkin Frosted Shield. Ez utóbbit használtam kb. 1 hétig, így ez is új állapotban van. A Sandstone 3000 Ft, a Nillkin 2000 Ft.
Nem tudom, hogy mennyire tiltott dolog itt hírdetni, ha igen, akkor törlöm a posztom. -
aTe014
aktív tag
Úton a következő frissítés: [OnePlus 8/8 Pro update fixes major camera issue, adds new security patch]
i14Pro
-
Csocsesz75
őstag
Gondoltam megosztom veletek : gyári vezeték nélküli töltő, ringke fusion x tokban lévő telefont nem tölti. Elején úgy néz ki elindul a töltés de kb. 5 másodperc múlva pirosan villog a töltő.
-
19Petya83
tag
Helló!
Az app teljesen jól működik (Kia Ceed), de nagyon érzékeny a kábel megfelelő csatlakozására. Amikor azt gondolom, hogy be van dugva rendesen a kábel a legkisebb mozdításra is szétkapcsol. A telefon töltődik továbbra is, de az AA megszakad. A gyári kábellel nem volt ilyen gondom, de az utángyártottal gyakori.
Sikerült most már a teljes kijelzőt áttükröznöm a kocsi kijelzőjére (bár vezérelni még nem tudom a telefont róla), de ehhez max. 6.3-as AA kell. A 6.4-gyel már nem működik. -
csonka
tag
Sziasztok!
Járt már így valaki közületek?
Tegnap megkaptam a vadi új telefont. Ma rászántam magamat, hogy belakjam. Az előbb egyszercsak elkezdett a képernyő felső részétől az alja felé befeketedni a képernyő. És most full fekete az egész és nem tudok vele semmit csinálni. Power+hangerő fel-re úgy kb 20 mp után zizzen egyet és zöld csíkok jelennek meg egy pillanatra és ennyi.Mi lehet ez? Gondolom szerviz.
-
Ubi
tag
Sziasztok! Van egy OnePlus 8 Pro telefonom friss 11.0.6.6 rendszerrel és hozzá egy GT2-es óra. Olyat csinálnak, hogy bejövő híváskor az óra elkezd rezegni, és a telefon csengőhangja egyszerűen berecseg 2-4 mp-en keresztül. Nem jövök rá, hogy mi lehet. Telefont többször is teljesen töröltem és naprakész friss szoftverrel rendelkezik. Az óra szintén friss és az app is a legfrissebb (11.0.7.518). Már mindent letiltottam, engedélyeztem, gyorsító tárat töröltem és órát is reseteltem, de semmi. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Esetleg van valaki köztetek, aki szintén ilyen órával és telefonnal rendelkezik? Köszönöm előre is!
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
zzola
titán
Üdv!
Most itt mi a helyzet? Többen azt írtátok, hogy a 11-es Android nem éppen jól fut a készüléken és/vagy vannak hibák.... ?
Vállalható még ez a készülék, vagy a gyártó elkezdi süllyeszteni és nem optimalizálja a hardverhez a szoftvert?
Kösz. -
Land
veterán
Üdv! Aliról tudtok ajánlani tökéletesen illeszkedő üvegfóliát? A mostani megrepedt. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Chokee
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy 8 Pro beszerzésén az idősődő S9-em helyett. Az lenne a kérdésem, hogy az Android Auto stabilan működik nálatok Android 11-en?
Neten rákeresve elég sok panaszt találtam, hogy bugos és nem igazán akar működni az Android 11 update óta sokaknak. 2020-as Skoda Bolero fejegységen használnám napi szinten és elég bosszantó lenne, ha a mostani S9-en stabilan működő funkció nem működne. Köszi -
Csocsesz75
őstag
Telenor 4G-n megy valakinek a VoLTE ? Nálam visszavált H+ -ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest