- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackphant'r
tag
válasz Norby86 #2264 üzenetére
Hát engem rövid úton megbolondított. Evolution X 6.7. verzió. Ez volt az utolsó Android 12, augusztusi. Azóta van már 13, de még nem tettem fel. Ezzel olyan mint egy pixel 6 pro.
Msm-et használni egyszerű. Csak töltsd le a legutolsó verziót, ami azt hiszem tavaly tavaszi 11-es Android. -
Blackphant'r
tag
válasz Norby86 #2260 üzenetére
A friss kód általában jobb. A legutolsó 12-es verzióban az ujjlenyomat olvasót elrontották. Egy hét után elfelejti kb az ujjad. Nem ismer fel. Én felraktam és azóta custom romot használok.
Visszatérni én nem szoktam fastboot-tal, nem is vagyok benne biztos hogy azzal menne-e.
MSM download tool-t használok már az OP6 óta. Ez teljesen visszaállítja a gyárit és vissza is zár. Keresd meg xda-n a legutolsót. -
Blackphant'r
tag
válasz Norby86 #2258 üzenetére
Próbáld meg hogy fastboot devices. Ahol nem ismeri fel ott is ADB devices van leirásod szerint. Fastboot módban adb-t nem fog találni.
Plusz adb-ben is azt irja hogy unauthorized. Vondd vissza az összes usb hibakeresési engedélyt és engedélyezd újra amikor a beírod és feldobja az értesítést a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Blackphant'r
tag
válasz Csocsesz75 #1877 üzenetére
Én folyamatosan használom fizetésre és nem volt gond. A kikapcsoló menüben is feldobja a kártyákat. A cikk nem említi hogy ahol probléma volt rootolt volt vagy sem a telefon.
-
Blackphant'r
tag
Én február óta használom Telekom és Telenor kártyákkal. Ha a Telenor az adat kártya akkor átvált 4g-re mert a Telenornál ha jól tudom még csak pilot üzemmódban megy az 5g. A Telekomnál viszont már megy rendesen, ott annyi a megkötés, hogy amíg nincs teljes lefedettség az országban addig csak fizetős alapon megy. Plusz szolgáltatásként kell megrendelni.
-
Blackphant'r
tag
válasz Csocsesz75 #1624 üzenetére
Gyárit használom. Töltsd le jOneplus Tools-t a playből. Add meg az engedélyeket ADB parancsokkal.Majd az alkalmazásban engedélyezd a hívásrögzítést és utána a tárcsázóban is benne lenne és be tudod kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest