Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola899
tag
Az OOS 13.1-es frissítést még elvileg megkapjuk, az hozhat pár újdonságot.
-
zola899
tag
Google Fotók
A gyáriról nincs tapasztalatom, mert mióta megvan a telefon (másfél éve) csak a Fotók appot használom, és a felhőben megvan minden.
Sok sok évre visszamenőleg is, mivel feltöltöttem. -
zola899
tag
Igen, rendesen működik.
-
zola899
tag
Update: megoldva!
Alkalmazások > Google Drive > Tárolóhely használat
És ott csücsült a 4giga.
Töröltem. -
zola899
tag
Csináltam backup mentést, amit töröltem, miután feltöltöttem google drive-ra.
A mentés 4giga volt.
Ahogy töröltem, nem jött vissza a 4 giga.
Sehol sem találom a rendszerfájlok közt, mindenféle rejtett elemet, mappát megnéztem már.Hol lehet szerintetek?
-
zola899
tag
Fura ez az egyéni szoftveres hiba..
Nem értem hogy miként fordulhat elő az, hogy valakinél mindennel IS probléma van, főleg az ujjlenyomat olvasóval, mások pedig egy hibátlan telefont használnak.
Ugyanazzal a szoftverrel.Én szerencsére az utóbbiak táborát erősítem.
1 éve van meg a 8 pro, és pontosan olyan, mint első nap, mikor kibontottam a dobozból.
A legfrissebb 12es update van rajta, ami pár hete kijött.Sosem volt se factory reset, se wipe cache.
Az ujjlenyomat olvasó 10ből 10x villámgyorsan működik.
Igaz, hogy én fóliát nem használok.
Pletykák szerint a 13as android már elég smooth és bugmentes, javítottak mindent, ami a 12esben nem működött.
-
zola899
tag
Egyéni probléma lehet.
Én semmi ilyet nem tapasztalok.Pörgős mint volt, semmi bug.
Pedig nem volt update után semmi wipe vagy reset.Btw mit tippeltek, mikor jön a 13as?
-
zola899
tag
Nincs tiltva.
3x hívtam már a Yettelt ezzel kapcsolatban és 3 különböző ügyintézővel beszéltem.
Ugyanazt mondták.
Hogy kártyaszinten a VoLTE szolgáltatás aktív, de a telefonom nem támogatott.
Ergo nem fog működni.Android 12...
De 11 alatt sem működött. -
zola899
tag
5G van, voLTE nincs.
Már többször is hívtam a Yettelt ez ügyben.
És azt a választ kaptam, hogy a OnePlus telefonok nem támogatottak, nem tudnak mit tenni...
Ha valaki esetleg még aktív a fórumon, és tud erre megoldást, csupa fül vagyok én is!
-
zola899
tag
Tegnap este telepítettem a frissítést.
A facebook összeomlásos/kilépéses problémát eddig (lekopogom) úgy tűnik, hogy javították, stabilnak tűnik.
Mást nem vettem észre, fürge a rendszer mint mindig.
-
zola899
tag
Tiltani.
Ha facebookon vagy böngészőben megnyitok egy videót, akkor az csak és kizárólag a Vancedben nyíljon meg, ne a gyáriban.
Android 11en ez ment, 12n egyelőre nem találok rá megoldást.
-
zola899
tag
Sziasztok!
Feltettem a 12est, nyomtam egy wipe/cache-t, aztán belaktam a rendszert.
Tökéletesen működik minden, nulla bug, sokkal gyorsabb az egész rendszer, (ujjlenyomatolvasó pláne) smooth-abb mint 11es alatt volt.
Imádom.Egyetlen egy apróság van, amit nem tudok megtenni: előre feltelepített appokat letiltani.
Mint sokan, én is Youtube Vanced-et használok, amíg csak lehet :)
A gyári normál Yt-ot meg egyből tiltom.Na, 12es alatt nem lehet.
Vagyis nem találok rá megoldást.Rootolni nem szeretnék.
Ötlet esetleg?
-
zola899
tag
Tiltod a gyári Youtube-ot és kész.
És ha megnyitsz egy pl. facebookon beágyazott video linket, fel fogja dobni a kérdést, hogy mivel szeretnéd megnyitni.
Kiválasztod, hogy Youtube Vanced MINDIG.
Ennyi :) -
zola899
tag
Az ki van kapcsolva, köszi.
Olyanra gondoltam, hogy még csak értesítés se jöjjön, hogy frissítés elérhető.
Mert ha az értesítő sávban az megjelenik, beragad, és nem lehet eltávolítani, és minden nap zaklat hogy frissíts...
frászt fogok kapni tőle... :DEzt szeretném elkerülni.
-
zola899
tag
Azt ki lehet kapcsolni, hogy egyáltalán NE frissítsen a jövőben?
Ne is keressen frissítést?Mert logikus módon, ha van egy tökéletesen működő telefonom, miért akarnám azt szétcseszni?
Android 11, februári frissítés, és launchernek Novát használok.
Ha semmi olyan functiont nem ad a 12, amiért megérné váltani, én maradok 11en, amíg lehet. -
zola899
tag
Üdv, és előre is problémamentes használatot
Kérdésedre válaszolva: kevesen is vagyunk (bárhol, bármikor, bárkivel beszélek, senki sem tudja mi az a OnePlus, még mindig rétegtelefon), és szerintem hibák sincsenek
Ha fentebb görgetsz, már egyszer kifejtettem mennyire odáig vagyok a telefonért.
Mutattam többek közt ájfonosoknak is, és elismerően bólogattak, volt hű meg wowHa van rá keret, töltsd le a Nova Launcher Pro verzióját, azzal teljes mértékben személyre szabhatod.
Na meg gcamot. -
zola899
tag
Bátram merem ajánlani!
Ami engem eltántorított a 9 pro-tól, az a snapi888as proci, és a melegedési probléma.
Nekem az még 50ezerért sem fér bele, hogy egy telefonnal nyáron ne lehessen videózni, mert kikapcsol.
300ezerért meg egyenesen gáz, felháborító.És ezzel nem a OnePlus-t bántom.
Ugyanilyen elcseszett lett az összes 2021es telefon.Visszatérve a 8 pro-ra!
Kijelzője pazar, annyira smooth a 120hz kijelző, hogy besz@rás, élmény kezelni alig bírom lerakni.
Akksi is jól bírja (lásd a screenshotot az előző kommentemben).
Hangszóró? úristen... a dolby atmos hangzás brutál, olyan térhatást csinál hogy ezt hallani kell, hogy elhidd.Kamera? hmm...
gyári kameraszoftver mindig is vicc lesz.
ez a kínai telefonok rákfenéje. a szoftver.ami egyedül jó a gyáriban, az a 48megapixel.
amit a gcam nem kezel.
csak max. 12megapixelt.a main meg a wide 48mp részletes, jó dinamikájú, valósághű képet lő. a színkezelés pompás.
és ebben ki is merült a gyári. night mode egy vicc.
összehasonlítva a gcammal.
videózásnál nagyon röccen a kép, nem tudja stabilizálni a kamerát.2 appot ajánlok feltenni.
1. gcam - mint említettem. fényképezésre elsőosztályú.
kihasználja a kamera képességeit. de mint említettem, "csak" 12megapixelben.2. az mcpro24fps - videózásra.
nézz róla youtube videókat.
nemtom' hallottál e a filmic pro-ról.
bámulatos cinematic videókat lehet vele készíteni.
és az mcpro24fps pont ugyanazt tudja, csak még több beállítással.
viszont fizetős!
letöltöttem az áruházból, asszem' 5ezer volt, nekem megérte.
összehasonlítva: a filmic pro az iphone-ra van optimalizálva, az mcpro24fps pedig androidra.
így már asszem' érthető.ez az egyetlen app, ami kihasználja a kamera hardveres képességeit.
készítettem vele 4k60fps és fullhd120fps videókat 300as bitrátával.
sokat járok koncertre, ahol csinálok magamnak videókat, emlékként.
eljátszottam a szitut, hogy ugrálok, úgymond rángatom a kamerát, mivel "buli van".
ugráltam, csápoltam, és olyan ATOM STABIL lett a végeredmény, mintha a telefon egy mozdulatlan állványon lett volna.
alig hittem el amit látok.bocs, hogy hosszú lett.
nem igazán aktív a fórum.
remélem írnak még mások is, de ha csak rám hallgatsz, akkor megveszed!A mobilfactorytól rendeltem (ez nem a reklám helye, csak egy ajánlat), 210ért szerintem elég baráti.
pacsi!
-
zola899
tag
Teszteltem.
Képernyő, hangszóró, kamera (gcammal), sebesség, és az akksi is *5-ös!
2 napja van meg, és az első 100%ra feltöltésem után ezt az eredményt értem el. Ebben voltak telepítgetések, fényképezés, youtube, poweramp zenehallgatás, netflix, hbo go, facebook, messenger. AOD nincs bekapcsolva.
BT, GPS on, net wifiről.Most már rádugom a töltőre, de simán kijött volna belőle 10h SOT is. Bámulatos
Akinek rossz az akksi ideje, annak gondolom qhd-ra van állítva. Plusz AOD.
Vagy szimplán rossz az akksija, csereérett.Nekem fhd+, 120hz-en, bőven elég.
Peace! :)
-
zola899
tag
Rendben, köszi a segítséget! :)
-
zola899
tag
Sziasztok!
Új tagja lettem a 8 pro kis rajongói klubjának :)
Tegnap jött meg a "kicsike", eddig imádom :)
Szerintem jobb, hogy ezt vettem, és nem a 9 pro-t.
A kamera is bejön, de mint a korábbi mobilomon (7T), úgy ezen is szeretném a GCam-ot, mint alternatívát használni.
Meg tudnátok esetleg mondani, hogy tapasztalatok alapján melyik a legjobb verzió rá? Amivel a legjobb képek/videók készülnek.
Előre is köszi! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest