- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeeeti
tag
Nem szeretném küldözgetni a telefont.
Megbízhatót keresek akit ajánlotok.Köszi
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
Yeeeti
tag
Itthon van gyári szervíz?
Igazából aki megbízható és ajánljátok.Köszi
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
addikt
Nekem alapjában véve jól működik. Picit karcos a gyári fólia már, az biztosan befojásolja.
Mások is panaszkodtak rá azonban, szóval ez egy érdekes probléma⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
MrSealRD
veterán
Én full gyári vonalon mozogtam, nem bétáztam, meg egyebek. OTA-n nyomtam ami jött az jött...
IN2023_11_C16
Igaz nincs vezetéknélküli töltőm amivel tudnám próbálni...de amúgy azon kívül amit leírtam és zavarnak, nincs igazán nagy bugom.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
gretzky77
veterán
Ma srácok nem lehet, hogy nálatok is tölt csak nem jelez semmit? Most kipróbáltam egy Xiaomi vezetéknélküli autós tartó, töltővel, kikapcsolt állapotban rátettem, jött a kis körbe zárt villám, majd egy akksi piktogram ami mozgásban van,hogy tölt (90%) majd pár másodperc és elsötétült, ha megnyomom a bekapcs gombot egy pillanatra megint ezek mennek! Kicsit nem piszkáltam aztán rányomtam a bekapcs gombra és már 92% volt vagyis nálam megy!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Csocsesz75
őstag
Nem megy .
Megjelenik a körbe zárt villám majd egy pillanatra az akku ikon bent a töltöttségi értékkel és sötét lesz a képernyő utána villog párat a töltő és kezdődik minden elölről.
Az automatikus forgatás 12-es droid telepítés után nem ment, vissza kellett kapcsolnom.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Vezetékmentes töltés kikapcsolt állapotban ami nem megy? Este megnézem otthon,hogy nálam működik e, még nem próbáltam úgy! Igazából a rollback annyi,hogy van egy rollback zip fájl amit le kell tölteni és a szoftverfrissítés alatt van egy olyan,hogy helyi frissítés, ezt elvileg 12 alatt kivették, de külön apk-ból telepíthető! Ha a felment a rollback fájl akkor 11-es droidon leszel és onnan szintén helyi frissítéssel fel tudod tenni az EU 12-t, de az is lehet,hogy OTA felajánlja! Nekem így minden oké a telóval!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
Amikor betan voltam és voltak a bugok,hogy nem frissült az időkép meg nem jelzett a gmail például,akkor én is csináltam egy gyári visszaállítást viszont az nekem sem oldotta meg a dolgokat! Amikor kijött az EU 12 és rollback volt ami ugye teljesen töröl akkor viszont popec lett minden
-
gretzky77
veterán
Én béta 12-n voltam, ott voltak bugok, mint a hiányzó Gmail jelzés illetve nem frissült az időkép nekem sem, meg ilyenek! Amikor kijött az EU 12 akkor úgy döntöttem,hogy felteszem rendesen, úgyhogy visszaraktam a rollback fájlt (és igen,ez teljes gyalu) és onnan az EU 12! Azóta minden okés
-
f3rdzs0
senior tag
-
MrSealRD
veterán
Tegnap csak kevés időt nyomkodtam...de kb azzal ment el az idő, hogy minden apró szart amit bekpacsoltak...azt én kikapcsoljam...
A vezeték nélküli állapotra vonatkozó beállításokat nézd meg, mert mindenhol egy rakat opció van.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
gretzky77
veterán
Köszi, de mivel nekem open béta volt fent és arra jött egy Stabil frissítés így nekem IN2025-re váltott és nincs frissebb! Hiába választom ki, hogy EU, hibát dob,hogy nem jót választottam!
-
Land
veterán
11.0.9.9.IN11AA
Ha megnyomom a gombok végállásba, akkor néma módba vált. Lehet szennyeződés van a lukban.
szerk: Kitakarítottam a lyukat és most már jó.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akvarisztika
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest