Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
janeszgol #197 üzenetére
Akárhogy nézem és tudom az eszemmel, hogy Indiában miért annyival olcsóbb engem ez mégis dühít. Nagyon kinéztem magamnak ezt a telefont, szóval előbb vagy utóbb venni fogok egyet. (persze kérdés, hogy ezzel a melegedési dologgal mi lesz) Az a baj, hogy ez a régóta tartó bezártság nagyon felkorbácsolta a pénzköltési kedvemet
-
spect80
senior tag
válasz
CptAdamica #190 üzenetére
meg lehet, hogy azért is, mert úgy is számolhattak 670-ért annyivel többet el tudnak majd adni, hogy nagyobb hasznuk lesz rajta, mintha 950-ért adnák
-
-
gattolino
senior tag
válasz
CptAdamica #190 üzenetére
Cserébe ott az Apple drágább mint máshol..
-
-
marcarc
senior tag
Aki úgy érzi hogy az árazás rendben van annak felhívom a figyelmét hogy Indiában 670 euró a végfelhasználói ára a 8/128 as Pro modellnek szemben az itthoni 950 euróval vagy a németországi 900 euróval. Ez akárhogyis nézzük azt jelenti, hogy minket tekintnek a fejőstehénnek.
-
-
spect80
senior tag
válasz
Hopkins95 #93 üzenetére
Szerintem csak a drágább chipset-tel nem lehet magyarázni, hogy miért emelkedik generációk között majd' 20%-ot a telefonok ára.
https://www.androidauthority.com/poco-snapdragon-865-phone-1080478/
"Then came the Snapdragon 855 and 855 Plus, which were reportedly priced around $53 per chip, in addition to some extra fee that Qualcomm is said to charge. Now, industry insiders believe that prices of 5G chipsets, like the Snapdragon 865, are likely 50% more than their 4G counterparts."
Ha már az áremelést kellene indokolni, akkor a 7T PRO-hoz képest a több és jobb minőségű kamera, IP védettség, nagyobb akksi, jobb chipset, jobb kijelző összességét hoznám fel. De az is csak a 7T pro-hoz képest, mert 'csak úgy' nézve, mint egy telefon, rohadt drága 950 EUR-ért.
Az elmúlt időszak telefonjai közül amiket használtam (S8, mi9t pro, Mate 10 pro, p30 pro, OP6T) messze az OP jött be a legjobban. De ennyiért ez sok nekem, pláne ha tényleg melegszik és az üzemideje is rosszabb, mint a 7T pro-nak. 600 EUR-ért ezek elnézhetőek lennének, 950-ért nem. -
janeszgol
félisten
Csúcstelefon, ahhoz passzoló árral.
-
válasz
CptAdamica #167 üzenetére
Pedig ez teljesen jól megfigyelhető viselkedés: az emberek többsége, ha megvett valamit, akkor inkább elnézi annak a hibáit és gyengeségeit, mint hogy bevallja magának azt, hogy ez rossz döntés volt korábban
Persze az is igaz, hogy egy olyan korban, amikor a "szaggat a wifi" a legnagyobb problémák közé tartozik, nem is biztos, hogy érdemes ezzel foglalkozni...
-
doooo
veterán
Érdekes a kamerarendszer. Amikor minden klappol neki, tényleg szép képeket csinál... Meglepően részletes, nem túlélesített, szinte kakukktojás a többi között... csak sajnos túl inkonzisztens minden más esetben, legyen szó bármelyik optikáról. Érdekes, hogy mennyire jól eltaláltak bizonyos dolgokat a szoftverben (amiket másik gyártók nehezen szoktak megoldani), bizonyos dolgokat meg mennyi rosszul (amiket más gyártók már sokkal könnyebben szoktak megoldani).
A melegedés meg főleg érdekes... pedig itt nincs Exynos... -
törölt tag
A fizikai határok majd gátat szabnak ennek és amíg akku technológián nem javítanak addig meg lesz kötve a kezük.
"Kb olyan érzésem van mint az Intel 3-7. generációs processzoroknál, megveheted az újabbat de marginális lesz csak a különbség"
Szoftver terén elég korlátozottak a lehetőségeik, várniuk kell az új droidra, majd figyelni a korábbi modellekre is. Szerintem ilyen téren egyre rosszabb lesz majd az android. Szerintem nem is akarnak jobban odafigyelni a security patchekre, gyors frissítésekre. Ülnek a székükben és összedobálják a felesleges hardver-kupacot...
-
Prowler
senior tag
Never $ettle? Sajnos ennek a telefonnak is nagyon elszállt az ára. Talán majd a Z modell hoz egy jobb kompromisszumot ár/érték arányban.
Szimpatikus készülék, de valahogy úgy érzem hogy ez az évenkénti modellfrissítés ássa meg a sírját az egész piacnak. A gyártók már kínjukban nem tudnak mit kitalálni, van bivaly SoC, IP védelem, sok kamera mindenhol a felső kategóriában, a 120 Hz-es kijelző amit újítani tudnak, de kell még egy generáció mire rendesen összeáll az is. Kb olyan érzésem van mint az Intel 3-7. generációs processzoroknál, megveheted az újabbat de marginális lesz csak a különbség.
-
válasz
ladapower #169 üzenetére
Dettó - én is azt szeretem inkább, mikor egy oldalon van a bekapcsolóval, épp az említett okok miatt mit leírtál, hogy horizontális helyzetben könnyebben állítható a hang és nem kell megforgatni a telefont.
Én is épp azt nem értem, miért nem jobb oldalra rakják többen...
-
ladapower
tag
"Bal oldalra kerültek a hangerőszabályzók - ez sem utolsó szempont, egyre kevesebb gyártó gondol sokak reális felhasználói igényére, miszerint a zsebben vagy táskában nyomkodáshoz kényelmes, ha nem egy oldalon vannak ezek a többi gombbal."
Én speciel jobbam kedvelem amikor a gombok egy oldalon vannak. Főleg olyankor haszos amikor vízszintes pozícióban kitámasztva nézem és mivel a gombmentes oldalon fekszik a készülék ezért felemelés nélkül kezelhető marad bármelyik gombja. Utáltam amikor pl az S7 edgeben a bekapcsoló gombon feküdt a telefon és amikor állítani kellett a hangerőn fel kellett emelni különben a gombnyomás miatt esélyes volt, hogy a kijelző is lekapcsol
-
fairi
őstag
"nagyon gyorsan fogunk a telefon hőmérsékletével kapcsolatos hibaüzenettel és visszafojtott teljesítménnyel találkozn"
teljesítményt visszafojtani többféleképp lehet, pl CPU throttlinggal vagy pl kijelzőt 120 Hz-ről 60Hz-re állítom és csökkenthetem a touch samplinget is.
Mobilarena-sok nem csináltak objektív tesztet a témába, pl nem mértek hőt, vagy CPU teljesítményt. Igy amit írtak az érzésük volt.mit a notebookcheck?
"The OnePlus 8 Pro gets quite warm under sustained loads, possibly so much so that the device will feel uncomfortable to the touch in summer after a prolonged gaming session. The back of our review unit reached 46.9 °C during our tests, for example, which is hot by any standards. By contrast, the OnePlus 8 Pro gets nowhere near as hot when idling."De
"During our tests with the OnePlus 7T Pro, we noticed that the system would force-close apps under extreme and prolonged load, indicating that it was overheating. This no longer happens with the OnePlus 8 Pro. "
Így visszafojtás kijelzőn történHET! Bocs nem fordítom le, mert nincs hivatalos műfordítói vizsgám.
-
CptAdamica
veterán
"Mindenki tapasztalja de elhallgatja, mivel túl sok a oneplus fan a techközösségen belül. Komoly elfogultság van, látható a probléma de senki nem beszél róla, ez a gond szoftveresen csak komoly throttlinggal oldható meg!!!!"
Igen, valójában a OnePlus közösség egy zárt szekta, megbeszéltük, hogy erről soha senkinek, aki ellenkezik, azt a malacok elé vetjük!
-
fairi
őstag
Sok a kérdés, de van pár tény.
notebookcheck is tesztelte és összevetették a Mi 10 pro-val
Eredmény csúcsra járatás esetén a mi 10 pro hőmérséklete: 33, 1 fok a legmelegebb ponton, addig oneplus 8 pronál 46, 7 fok! [link] [link]
Felmelegedés tény, mérés bizonyítja, JerryRig szétszerelte és kiderült a hőt a oneplus 8 pro a kijelző felé (inkább rá) vezeti. [link]
mi 10 pro egyértelműen jobb hőkezelés szempontjából mint a oneplus 8 pro
s20 plus is 44,8 fokra melegszik [link]Csinált a notebookcheck throttling tesztet és azt vette észre NEM szabályoz le, tartja a teljesítmény, de ennek ára komoly készülékmelegedés!
Mindenki tapasztalja de elhallgatja, mivel túl sok a oneplus fan a techközösségen belül. Komoly elfogultság van, látható a probléma de senki nem beszél róla, ez a gond szoftveresen csak komoly throttlinggal oldható meg!!!!
CPU throttling tesz
primitív de hasznos.
15 percig terheli a SoC-ot. Szobahőn érdemes indítani. Minimujm fényerő, 60 Hz, fullHd és start, 15 perc végén megnézed throttling és a melegedést.
Utána (ha készülék visszahűlt) lehet paramétereket növelni, kérdés mikor adja fel a hűtés a dolgot. [link] OnePlus 7 anno jól teljesített! s10e elbukta, xperia 1 csúfosan leszerepelt, P30 pro is. Addig a Xiaomi Mi 9T jó volt benne, igaz csak egy Snapdragon 730 kell hűtenie.
-
Wayne
aktív tag
Nem tudom, hogy mennyire vegyem komolyan ezt a melegedést. Megnéztem szinte az összes tesztet YT-on, de sehol sem panaszkodtak erre, több hetes használat után. Itt meg ez a fő probléma....
-
utomi
senior tag
Igen ha a hűtés elégtelen akkor az tervezési hiba és akkor csak komoly teljesítmény vesztés árán lehet helyre tenni! De az is lehet ,hogy csak a tr túl alacsony. Még mindig sok a kérdés. Amúgy fura lenne a tervezési hiba hiszen az OP egyik key seller point-ja a sebesség és a stabil folyamatos magas teljesítmény. Ha ezek nincsenek meg akkor az gond. Elvben holnap megjön a telom , kiváncsi leszek. Egyébként milyen tesztet mondasz amit senki se akar megcsinálni ?
-
-
fairi
őstag
" Úgy értem ,hogyha a szar tervezés áll a háttérben vagy a SoC tehet róla akkor azon semmilyen szoftver sem segít !"
nincs otthon PC-d amit szabadidőben overclockolsz?
Mondom bármely melegedés megoldható szoftveresen, kulcsszó leszabályozás. Mikor eléri kedvezőtlen hőmérséklet akkor azonnal leveszi az órajelet. Nem 2 Gz-en megy hanem mostantól csak 1 Ghz-en. ha azt se tudja kezelni akkor még jobban leszabályoz. ha kell lemehetünk 400 MHz-ig is. Ezen nagyon jól lehet játszani, anno én az samsung note3-mal sokat szórakoztam vele, thermal regulation-t is megváltoztattam hogy később legyen leszabályozás. Foghatatlanul meleg lett, de antutu-n hasított
UV és UC kombóval meg sose melegedett, de antutu-n is gyenge volt.Kernelszinten lehet javítani a melegedésen bármely proci esetén, de ára az lesz, hogy a csúcsteljesítményt sose fogja elérni/tartani. Jobb hűtésű társa alázni fogják a oneplus 8 pro-t.
Igazi kérdés, ez a melegedés társaihoz képest mily probléma. tervezési hiba állhat a háttérben? Hővezetés rossz irányba megy, vagy nem elégséges? vagy kis szoftveres változtatással megoldják és csak minimális teljesítményveszteség lesz?
-
-
Még nézegetek a piacon pár hónapig, de eléggé fel van adva a lecke:
- 600+nit kijelző
- vízállóság(!)
- megbízható, trójaimentes szoftver 4év+ támogatással (nem csereberélem a telefonjaimat évente).
+persze jó lenne a hosszú akksiidő. Esetleg fleabay-es rendelésben amcsi, snapis verzió? (mondjuk azzal a gari instant bukta) -
utomi
senior tag
A melegedés hardveres mert a hardver melegszik
de ettől még lehet szoftveres ok a háttérben ! Úgy értem ,hogyha a szar tervezés áll a háttérben vagy a SoC tehet róla akkor azon semmilyen szoftver sem segít ! (De a SoC nem valószínű mert máshol nem hallani ilyet ) Ha meg csak valamilyen optimalizációs gond azt úgyis javítják és senkinek se lesz gondja! Meglátjuk.
#154:
Na mert ott nincs gond igaz ? Az az Exynos volt még csak hulladék, az akkumulátor időről nem is beszélve ! Persze olcsóbb , tehát ha ez szempont ok de ha nem én kerülném! -
válasz
#76289792 #148 üzenetére
Black Fridaykor sztem többen megveszik majd, 500$ körüli árazással. Amennyiben addig nem derül ki vmi komoly hardveres hiányosság, ld. a throttling.
#153: bár nem szerettem volna csamcsungot, érik egy s10+ nálam. Jelenleg pöccre annyin áll, mint amennyiért a még mindíg nyúzott s7e-met vettem, amire még 4év után is jönnek a biztonsági frissítések. Sokan szidják az exynost, de ezekszt snapival is lehet bénázni.
-
czandor
csendes tag
Ős OnePlus rajongóból Samsung S20+ hazsnálóvá tettek ezzel a mobillal és hozzáállással.
-
Kamikaze75
tag
Nos,ha beruházol egy 300-400 ezer ft-os telóba,(amit biztos nem fogok megtenni) elvárod hogy 2-3 év múlva ne a fiók alján landoljon tartalék mobilként mert,vagy az akksi gyenge vagy sajnálod annyiért eladni amennyit akkor érni fog...
Inkább maradok egy jelenlegi 100-150 ezres felső közép vagy tavalyi csúcs modelleknél android vonalon,ami bőven kiszolgál engem. -
törölt tag
Az itt fórumozók között mennyi olyan ember van aki ilyen 8 Pro/S20+ vagy hasonló zsebgyárakkal rohangál?
-
NemMo
őstag
Ha igaz, hogy egy tavaszi napsütésben böngészés közben jön az üzenet, hogy túlhevült és visszaveszi a teljesítményt az nekem igenis problémát jelent. Amúgy engem nem kell meggyőzni, mert ez az első számú jelöltem, csak jelenleg kivárok. Pontosan tudom, hogy a frissen megjelenő telefonokkal szokott gond lenni, de ha már rászántam magam, hogy ennyi pénzt kiadok, akkor szetetném tudni, hogy a melegedés mennyire általános és szoftveres jellegű, amit javítanak vagy konstrukciós hiba. Ha lesz már több tulaj itt, akkor az ő tapasztalatukat felhasználom a döntésemhez.
-
fairi
őstag
"nkább tűnik ez szoftveres dolognak továbbra is."
ez hardveres gond, persze megoldás szoftveres, ami azt jelenti komolyabb leszabályozás. Szakkifejezéssel: throttling
ezzel oldja meg a samsung is az exynos baját.Cpu throttling test után ki lehetne deríteni mi van, csak égvilágon senki nem teszi meg. Youtube-os közösség annyira húz a oneplus felé, hogy senki nem jár utána.
"Amíg ez vagy 20-30 ember problémája addig nincs jelentősége."
ez majd nyáron lesz nagyobb baj, csak most karantén van és majd mindenki szobájában kuksol -
gattolino
senior tag
Ez már nem az a Oneplus. Ha a Oneplus Z kijönne olyan fullos kijelzővel, mint a 7Pro, 7T Pro és legalább 4500-as akksival 500€ környékén, úgy azt mondanám arra cserélem az 5T-t, de mivel nem ilyen lesz ez volt az első és utolsó Oneplusom.
-
beastars
tag
Köszönöm a tesztet igazán tetszett, teljesen korrekt cikk semmi részlehajlást nem éreztem,Sőt egyet is értek,
-
"Amíg ez vagy 20-30 ember problémája"
Mióta is van piacon ez a mobil?
A júzerek hány %-a is gyötri meg instant annyira, hogy kibukjon a probléma?
Utóbbiak mekkora részhalmaza fogja fel, hogy mi történt?
Ezeknek mekkora részhalmaza ragad billentyűzetet, hogy posztolja a problémát?Annakidején hány db note7-es is gyulladt be ténylegesen, hogy aztán világraszóló problémát csináljanak az ügyből és éveken át ne kapjanak normális kapacitású akksit a csamcsung csodafonok?
-
allus
csendes tag
Szerintem a One Plus és a Xiaomi esetében csak annyi történik, hogy próbálják kitölteni azt az űrt, amit a Huawei hagyott. Ebben a tekintetben a Samsung előnyben van. Tudom nem a legjobban sikerült az S20 széria, de időben kapható volt és sokan meg is vették, máskülönben nem lennének olyan hozzászólások, hogy `megvolt, de túladtam rajta`. Nem melleseg a nagyközönség számára még mindig alternatíva. Jöhetnek még meglepetések, könnyen elképzelhető, hogy egy-két telefon ára a szokásosnál is többet fog esni.
-
ak76
senior tag
Kb ugyanez a véleményem.
A P30P azért jó, mert tavalyi flagshipként nem kerül 3-4 kilóba, ugyanakkor nem nagyon lehet belekötni ( gyenge videó, idióta lefolyó kijelző, nincs sztereo hangzás, kb ennyi) az idei Huaweiek lehetnének jók is, de egyrészt 3-4 kilóért nem azok, másrészt GMS nélkül meg pláne WTF?A Samsung az Exynossal szopat, meg a tré üzemidővel (valamiért nálam az S10e teljesen jól üzemelt, fene se érti), plusz az árral, Lg, Sony az mi? ergo marad az iPhone, ami valóban drága, de egy tavalyi i11Pro/Max még sokáig jó telefon marad, ha meg az idei iPhone-ok megkapják az i5 dizájnt, feltöröm a malacperselyt..
-
utomi
senior tag
válasz
Kamikaze75 #130 üzenetére
Ha kereskedő vagy értem, hogy számít az értéktartás de komolyan egy mobilon? Persze nem mindegy mennyiért adod el majd de ne beszéljünk már értéktartásról egy használati tárgy esetében. Olyan jó, hogy mindig van min rugózni. Tavaly jó volt de a szar kamera. Idén minden jó de drága és senkinek se kell mert nincs hazai bolt meg szerviz. Ha neked ezek kellenek van elég telefon ilyen. Minek ezt ide leírni kb 100 alkalommal.
fairi (#126)Inkább tűnik ez szoftveres dolognak továbbra is. Persze ha nagyon akarom a gyíkemberek létezésére is találok posztot a rediten de minek. Amíg ez vagy 20-30 ember problémája addig nincs jelentősége. Ha minden telefont érint és szoftveres akkor javítják. Ha hardveres akkor meg megy vissza a teló.
(#136) NemMo
Mert mi a gond? A zöldülés egyenlőre 0,0001%-ot érint ami ha pont te vagy akkor szar tudom csak éppen nem értem ki hiszi, hogy nem kaphat valamiből hibásat. A melegedés megint csak kevés embernél jött elő és azt sem tudni mi állt a háttérben. Mutass már nekem légyszi egy hibátlan terméket ? Súgok, nincs ilyen. Nagyon régóta van már valamilyen gond minden új telefonnal. Nem fogsz hibátlant venni semelyik gyártótól. Apple(antenna gate, blend gate stb.), Samsung (khmm. Note 7 valaki? ), Huawei (Mate 20 Pro zöld kijelző (na az tényleg zöld volt LG panel ugye)és így tovább.
(#141) t72killer
Írtam utána ha ez mass problem és nem szoftveres akkor megy vissza a telefon. DE ugye te sem hiszen, hogy egyik nagyobb online oldal(külföldi) vagy YT teszter se csinálni erről videót? Amúgy az Exynos Samsungok túlmelegednek egyeseknél, itt is volt bőven topicban aki panaszkodott és mégse látnám, hogy tömegek kötik fel magukat. -
-
NemMo
őstag
Szerintem sokat akart a szarka és nem bírta a farka. Bőven elég lett volna 90hz is. Az a baj, amit keresek az qhd kijelző, qi töltés, ip68 és minimum 90hz képfrissítés és normális akku. Ezt tudja jelenleg az op 8 pro, de vannak gondok vele (zöldülés, melegedés) és tudja a Samsung, de ott karcsú az üzemidő és exynos procit sem akarok illetve huawei p40 pro, de ott nincs google. Nincs mire lecserélnem a p30 pro-t. Komolyan kezdek az iphone felé kacsingatni, mert igaz nincs 90hz és qhd kijelző, de a kíváncsiság az ios iránt kárpótol ezekért.
-
f3rdzs0
senior tag
szerintem a szerviz téma nem igazán él Magyarországra. eddig az OP pontosan ott spórolt hogy nem csinál boltokat stb. most kijottek egy flagship telefonnal (amit esélyes hogy a Qualcomm erőszakolt ki). de csak erre nem fognak boltokat nyitni, főleg nem Magyarországon és hasonló kisebb piacokon.
hosszútávon ez oké, de azért belátható hogy ez így a semmiből eléggé irreális elvárás. főleg hogy tényleg az egyik legkorrektebb garanciát nyújtják. effektive az egész unióra igazított szolgáltatást nyújtanak, nem a hazai szintet (ami elég lutri tud lenni)
-
Ezekiell
veterán
válasz
Bár mennyire nem szeretem az iphone-t,ebben az ársávban azt vennék az értéktartás miatt.
Amikor az iPhone a logikus választás anyagilag... Ezt a napot se hittem h eljön valahaDe teljesen igazad van.
-
törölt tag
válasz
Ha a Turbado nem adná ilyen olcsón, akkor nem esne be így az ára. Na meg a szolgáltatóknál is megjelent. Továbbra is jobban tartja az árát mint egy Samsung vagy Pixel.
-
Pontosan így van.7-9 nap?Én a huawei mate 10 pro-mal lesétáltam a kb 100 méterre lévő huawei márkaszervizbe és másnapra megcsinálták a telefont.Anno a Samsung note 3-mal pedig az 1 villamosmegállóra lévő samsung szervizbe és 5 nap múlva mehettem érte.Ráadásul az anyanyelvemen kommunikálhattam végig....
Ok nem mindenki Budapesten a belvárosban lakik de hogyne számítana a hazai képviselet átlag józsi és átlag marika számára?Egy hely ahová be lehet menni kipróbálni meg szakemberrel beszélni,kérdezni,stb.Egy oneplus rajongónak nem számítanak csak ezek de ha tömeg gyártóvá akarnak válni akkor ez elengedhetetlen szerintem. -
Kamikaze75
tag
Semmi extra,unalmas forma cserébe jó drága....vagy Oneplus
Érthetetlen miért akarnak az androidos gyártók az apple-nek kedvezni ezekkel az árakkal.
Bár mennyire nem szeretem az iphone-t,ebben az ársávban azt vennék az értéktartás miatt.
Meglehet nézni a jófogáson mennyire elértéktelenednek az oneplus mobilok használtan........
Ezek után már meg se lepődnék ha az apple még az idén kijönne az 1 millás 5G-s mobillal......egy maximus kivitellel -
joey04
titán
Ennyi pénzért ezek nem férnek bele. Nem egy ajánlott készülék.
-
-
ak76
senior tag
válasz
#76289792 #114 üzenetére
"Senkit nem érdekel a hazai képviselet, amíg a piac legprémiumabb garanciáztatását végzik"
Ha terjeszkedni akarnak, akkor kell nekik márkabolt, meg hazai szervízpont, mint a Samsung-huawei-Apple triónál, egy hely ahova bemehetnek megtapogatni a készülékeket, mondjuk az Árkádba, vagy az Arénába, 300K felett ez már alap, oké hogy a geekek tudják hogy mi ez a cucc, de a többség a fentebbi hármat veszi, mert a reklámban azt látta, mert ha bemegy plázázni ott virít a céglogó a 150nm-es márkabolt felett, és mert a szomszéd sanyika is azt vette.
Ezért vesznek iPhone-t meg Huaweit, meg Samsungot, nem azért mert ez a három gyártja a legjobb telefonokat. -
rdt89
addikt
Lassan mér az Elephone és Doogee se fog már 100 ezer ft alatt telefont forgalmazni, ha meglátja ezeket az árakta.
-
Kár az árért, 1 évig gyűjtöttem rá az aprómat, végül kimarad
-
gattolino
senior tag
válasz
Ezekiell #117 üzenetére
Igen, szerintem is így van + az hogy mivel elég sok rajongója van itthon és főleg az ár/érték miatt plusz szoftver vették el fognak fordulni tőle. iPhone jó vétel lehet aki már ennyit szán rá. Googlenek sincsen hazai képviselete. Ez a telefon max 600€-t ér. Majd 1 év múlva fogják sztem ennyiért adni, ha jön a 9-es széria. Akkor jó lehet
aliexpressről
-
Ezekiell
veterán
válasz
#76289792 #118 üzenetére
Nem is mondtam, h az ellenkezőjét állítottad, sőt
Csak arra írtam, hogy most gondolkoztál el először Pixelen vagy iPhoneon - mivel annyiba kerül, mint azok a flagshipek.
A tényen meg nem változtat, de ha nem ismerik az emberek, akkor nem fogják venni, erre gondoltam.
Fura, hogy valaki nem vitatkozni akar veled rögtön ezen a fórumon, mi?
-
-
Ezekiell
veterán
válasz
#76289792 #116 üzenetére
Mert most van először olyan árban, hogy ténylegesen a legnagyobb flagshipek ellenfele legyen. Ott meg már a név/marketing/szervízhálózat/képviselet is nagyon fontos az embereknek, nem csak az, hogy jó legyen a telefon.
Lehet a Oneplusnak a világ legjobb futáros szervízszolgálata, ha az emberek nem tudnak róla. Márpedig nem.
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #115 üzenetére
Új vevőket tuti nem szereznek vele és a régi rajongók egy része is elfordul tőlük az árazás miatt.
+1
Ennél a szériánál gondolkoztam el azon, hogy inkább Pixel vagy iPhone. Szoftvert tekintve ezt a két márkát követi az OOS és addig meg is érte amíg jóval olcsóbb volt náluk. -
Igazából csak felnőtt a flagshipek közé árazásban is.A probléma leginkább szerintem is avval van hogy nincs hivatalos képviselete itthon és ok hogy háztól-házig gari de egy egyszeri júzer meghallja hogy oneplus(életében nem hallott róla) 300-400 ezerért és valami külföldi gari hát egész biztos hogy nem veszi meg a telót.Evvel a telefonnal nem fognak nagyot robbantani az biztos.Új vevőket tuti nem szereznek vele és a régi rajongók egy része is elfordul tőlük az árazás miatt.
-
törölt tag
Senkit nem érdekel a hazai képviselet, amíg a piac legprémiumabb garanciáztatását végzik. 7-9 nap alatt fordul vele a futár háztól házig garanciában, szó nélkül cserélik egy kijelzőcserénél még az aksit és a gumitömítéseket is. Én visszakapva még tokot is kaptam hozzá, illetve kijelzőcserénél raknak rá fóliát.
Illetve a garancián kívüli szervízelés náluk a legolcsóbb.
-
Nagyjeno
friss újonc
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont, ezért egy két dolgot megosztok veletek.
Alapvetően a masina nagyon jó, bár az árát ugyanúgy nem éri meg, ahogy a többi "flagship" sem.
A túlmelegedés valóban előfordul, qhd 120Hz mellett, igaz nálam tűző napon történt meg.
Korábban volt több más mobilom a felső kategóriából (Samsung, Huawei, LG), de eddig ez tetszik a legjobban.
Az Oxigen OS tökéletes, a többieké meg sem közelíti.
Egy hibát találtam, a Chrome néha másodpercekre lefagy.
A kameráról majd később, bár eddig nem tűnik jobbnak, mint a P20 Pro-é.
Előrendelő voltam, így kaptam mellé egy OP vezetéknélküli töltőt ajándékba. Baromi jó!A többit majd később, üdv mindenkinek!
-
-
FeRkE
őstag
Majd az eladasok alapjan eldontik, hogy megfelelo -e az arpolitika. Ha igaz [link] ez a hir, az USA-ban mindenesetre nem megy rosszul nekik az elmult ev statja alapjan.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Ezekiell #101 üzenetére
The OnePlus 8 Pro and Warp Charge 30 Wireless Charger maintains Qi/BPP/EPP compatibility for charging speeds up to 10W. (szerk: ez a hivatalos honlapon az apróbetűs rész, mert nagybetűkkel csak a 30W van reklámozva
)
szóval mindkettő támogatja. az "up to" rész meg gondolom minden létező 10W charger leírásában ott van, mert ha túlmelegszik, akkor minden telefon visszaveszi magát.
-
utomi
senior tag
válasz
Ezekiell #101 üzenetére
But that doesn't mean you need that specific pad to wirelessly charge in the first place: both the phone and the pad support 5W and 10W intake and outputs.
Hát szerintem ezzel le is lehet zárni a témát.
(#102) ak76
Annyira bicskanyitogató és gusztustalan a stílusod, hogy veled befejeztem a tárgyalást. Kértelek, hogy vegyél vissza, most újra kérlek mielőtt kitiltatlak a topicból. Köszönöm, ne fáraszd magad a reagálással mert úgysem válaszolok. -
ak76
senior tag
Szerintem meg inkább vegyél vissza az arcodból, mert nem őriztünk együtt disznót!
Amíg a hazai vezérképviselet ellen az az egyetlen indokod, hogy mert a "többi hazai is mennyire gané", addig engedd már meg hogy ne tartsam mérvadónak a véleményedet.Eleve nem is értem, ha nem tetszik itt neked, merthogy a poszt nem komolyan vehető, ahogy a MA egészében sem, akkor mit keresel itt? Fegyvert tartanak a fejedhez, hogy márpedig neked itt küldetésed van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest