- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasszisztens
tag
válasz
ghiottone #1753 üzenetére
Akkor 2 év köszönöm az infót.
Az a helyzet hogy rendeltem egyet 2 hete és most egy másikat is mert külön telefont kell használnom. El kell mondjam nem találtam jobb telefont jelenleg. Nézegettem minden felé de nekem ez a minimalista droid jött be eddig a legjobban. Használtam már S20 ultrát Xiaomit és sok telefont de ennek a telefonnak a gyorsaságával egyik sem ér fel és az aku idő is teljesen elfogadható.
-
19Petya83
tag
válasz
ghiottone #1534 üzenetére
Még mindig nem az igazi. Van a képen a 3 kis fenyőfa ikon. 3 fa, 2 fa és 1 fa. Ez gondolom a látószöget változtatná, de ez sem működik. Csak a 2 fás. A másik 2 nél fekete képernyő és csak a funkció gombok láthatók. Valamint csináltam egy gömbpanorámát ami egyszerűen nincs sehol. Pedig látszólag elmentette. Többször is próbáltam.
Tudnál esetleg 1 linket adni ahhoz amit te használsz? -
19Petya83
tag
válasz
ghiottone #1532 üzenetére
Hdr+ van bekapcsolva, de nem amiatt van. Próbáltam kikapcsolt hdr-rel is de úgy sem jó. Egy pillanatra megnyitja és utána van hogy még a fényképező alkalmazás sem jön vissza rendesen csak a fotós opciók látszódnak fekete képernyővel. Át kell állítani mondjuk portré módra és vissza és utána megint tudok fotózni. A gyári appal nincs ilyen gond de a gcam jobb képet csinál.
Szerk: Én voltam a láma. Le volt tiltva a fotók app, mert nem használom. Viszont a gcam azzal nyitja meg a fényképet nem a galériával.
-
fairi
őstag
válasz
ghiottone #1351 üzenetére
"A Pixel PD szabványos töltője nem töltötte az OP-t. "
Kínai GaN töltő és kínai mágneses kábel aktiválta a PD töltést a oneplusban. Filléresek voltak.
Pixel PD szabványos töltője lehet észlelte vmi nem szabványost az implementációban, igy inaktiválta, kínai töltők sokkal liberálisabbak
8 Proban javítottak Onpleus a PD támogatásban már lehet menne.Többi igaz Oneplus 5V 6A használ töltésre, amit alapból semmi nem támogat, ez igaz kábelszinten is.
Alternatív a PD töltés, de az ritkán kényesen viselkedik. -
geryboro
senior tag
válasz
ghiottone #1345 üzenetére
akkor lazitok rajta.
lehet kulfoldi rendeles is.
a warp charge nem feltetel, de minimum 15w-al toltson a telo, mint gyorstoltessel az a lenyeg, es a tolto fej 2-3 portos legyen.QI 15W toltom van kocsiban, hozza valo QC3.0 szivargyujto, azzal nem igazan akar egyutt mukodni gyorsabb modban QI-al, vezetekkel majd lecsekkolom.
elozo telom mate 20 pro nagyon szerette, mondjuk direkt ahoz alakitottam,
az nem is zavar mert lassu toltes elfer navi mellett, legalabb nem melegszik.
csak itthonra kellene egy olyan dock, amin 2-3 eszkozt is tudok tolteni, az egyik legalabb feleljen meg a telo gyorstoltes szabvanyanak(nem warp), a tobbi port nemszamit. -
Juhaszatti
addikt
válasz
ghiottone #285 üzenetére
A melegedés önmagában nem feltétlenül probléma, a mértékétől függ. Én S10-et használok jelenleg, tényleg melegszik néha a hátulja, ha töltés közben nyomkodom. Egyéb esetben nem igazán. Nem is dob hibaüzenetet, és nem kezdi el visszavenni a fényerőt, a felbontást, vagy egyéb más módszert alkalmazni a melegedés csökkentésére. Mert nem akkora mértékű hogy szükség legyen rá, itt viszont a jelek szerint már előfordul ilyen. Fentebb említették hogy mérések alapján rosszabb ilyen téren mint az S20-as széria Exynosa, pedig az is rosszabb mint az S10 volt. Ezért lett felkapva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest