Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #1884 üzenetére
?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
FuRiONight #1792 üzenetére
kinn is van
[link] -
Linkin1994
senior tag
válasz
Az OP két havonta küld stabil updatet szóval ebben a hónapban fog jönni.
-
geryboro
senior tag
válasz
meg mindig jobb mint a huwej, kijon az update, felezodik az akkuido, fc, meg miegymas, es ez flagshipen volt.
borzalom. -
törölt tag
válasz
FuRiONight #1687 üzenetére
Attól még lehetne választási lehetőség... Mint ahogy a többi gyártónál van is talán nem véletlenül. Ok hogy neked ez így jó, másnak nem biztos. Én többször állítom a csengetési hangerőt ugyanis itthon, utazás közben, munkahelyen más hangerő kell.
-
KSparrow
őstag
válasz
FuRiONight #1677 üzenetére
Volt korábban téma, de bevallom, nekem is szükségem lenne egy jó üvegre. A gyári nem bírja olyan jól, mint az OP3-on, már kezd feljönni. Mindenképp üveget szeretnék, de az íveltre tudom, hogy nehéz találni.
-
Techergo87
csendes tag
válasz
FuRiONight #1380 üzenetére
Meglátjuk milyen lesz a 8 pro. Ez lett végül a befutó. Ha lesz egy kis szerecsém talán még karácsony előtt el is jut hozzám. A lekerekített kijelzőtől tartok is, még sose volt. Remélem megtudok vele barátkozni.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
FuRiONight #1272 üzenetére
Hát ja egy 750k-s telefont senki nem utasítaná vissza
-
Linkin1994
senior tag
válasz
FuRiONight #1267 üzenetére
Samsungot inkább hagyjuk hogy miben jól árban hulladék szoftverben melegedő prociban tényleg jobbak. Mindig megnézem az új Samsungot de a rendszer sosem olyan mint itt sebességben
-
aTe014
aktív tag
válasz
FuRiONight #1263 üzenetére
Nekem teljesen stabil és pörgős.
Szerintem inkább csak szokatlan és nemoneplus-os. Néha ezek miatt "sírom vissza" a 10-es Androidot...
-
Rick4
félisten
válasz
FuRiONight #1263 üzenetére
Pedig egyelőre ez a legkiforrottabb, legegységesebb rendszer, ami valaha androidon volt.
-
Ubi
tag
válasz
FuRiONight #1115 üzenetére
Szerintem is. Kicsit meg is bántam, hogy gyorsan frissítettem. De remélem a hamarosan érkező update sokmindent megold majd.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
FuRiONight #1104 üzenetére
Nekem az. Neked nem. Fura, hogy 2 hónapja mégis eladtad a nagy "hüvelyt" Igaz, 99 ft- ért....és One Plust vettél...
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
FuRiONight #1102 üzenetére
Bocs. Egy Google nélküli telefon nem érdekel. P40 Pro...Mate 40 Pro....horror áron, és kvázi használhatatlan. Fél milláert lehet jó fotómasinát venni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
FuRiONight #1068 üzenetére
Az a Google Assitant Ambient módja lehet?: [link]
Nekem 7T-n feldobta pár hónapja, de rögtön kikapcsoltam. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
FuRiONight #1043 üzenetére
Jah hozzószólás után megtaláltam 5perccel, de a beállítások keresőbe a shelf-re nem adott ki semmit.
Nem lenne egyébként rossz ha nem az egykezes használatot cseszné szét, és ott lenne ahol a régi shelf volt, ahol most a google hírek vannak.Amúgy azóta teljesen eltünt a beégés, már nem is látszódik a telefonon, csak a statusz bár dolgai de lehet már beképzelem.
-
Rick4
félisten
válasz
FuRiONight #1011 üzenetére
Hol írtam, hogy te mondtad? Pusztán csak tettél egy megállapítást, ami kizárólag egyetlenféleképp magyarázható. A P40 pro antutuban 500 ezer pontot tud, a OP8 pro majdnem 100 ezerrel többet, még a másfél éves 7-es is ott van a huawei nyomában. Mégis mitől nyitna fel gyorsabban a Huawei? HA mégis bármiféle okból kifolyólag úgy is lenne, az nem lehet sem szoftveres, sem hardveres előnyből származó, tehát kizárólag egy valamivel magyarázható, mert a HMS-sel biztosan nem, a feldolgozó algoritmus lényegesen kevesebb ponton hasonlítja össze a feltanított és az épp aktuális arcot- ujjlenyomatot, ezáltal ha még hamarabb is fel tud nyitni, ez bizony a biztonság rovására fog menni.
-
Rick4
félisten
válasz
FuRiONight #1007 üzenetére
Tehát ha könnyen felold, mert jóval kevesebb ponton azonosít be, ezáltal akár más ujjával- arcával is nyit, az pozitív? Érdekes...
-
Rick4
félisten
válasz
FuRiONight #1002 üzenetére
Lezárt fekete képernyőnél nyilván nem is lehet, viszont ha felfordítod, zsebből kiveszed, akkor a mozgás és a pozíció hatására az ujjlenyomattal nyitható részig eljutsz, odateszed az ujjad, és kinyit.
ujjlenyomatot fel lehet jól és rosszul is tanítani, frissen mosott, és koszos kézzel is, erről gondolom nem a készülék tehet.Érdekes, nekem semmi se volt, mindig minden ment, és most is megy.
-
Ubi
tag
válasz
FuRiONight #994 üzenetére
A Google Messengert már tegnap letöltöttem és használtam, a gyorsítótárat is ürítették, de az adatot nem töröltem. Ott volt a hiba. Köszi! Tökéletesen működik!
-
WiZARD
addikt
válasz
FuRiONight #986 üzenetére
Nekem is ugyanezt csinálta, már én is simkártya cserére készültem, aztán magától megjavult és engedte állítani. (Aznap nem ment, amikor megvettem, pedig próbáltam többször, újraindítottam, stb. Másnap még1x megpróbáltam és ment. Úgyhogy maradt a ki tudja hány éves, késsel naonsim méretre vágott kártyám
)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FuRiONight #986 üzenetére
Melyik sw van fent ?
Nálam is megy, mind a 2 sim-re engedi.UI: Üdv, a klubban.
-
törölt tag
válasz
FuRiONight #983 üzenetére
-
válasz
FuRiONight #983 üzenetére
Ez hol van pontosan? nem találtam ilyen menüpontot.
-
válasz
FuRiONight #615 üzenetére
Szerintem ez nem EU modell.
Banggoodon 250e ft a 8/128-as global modell. Ebben már a szállítás és biztosítás is benne van. EU prio line postával jön szóval elméletileg nem terheli +vám és áfa. Én még ebbe nem mertem belevágni, inkább behúzom a firstphone-tól vagy a turbadótól még nem tudom melyik lenne jobb.
A garira rákérdeztem a oneplusnál, ezt válaszolták"As I understand you want to know about the warranty details, I will surely assist you with the relevant information.
I would like to inform you that, as you have purchased the device from third party and the warranty will differ, I kindly request you to get in touch with the purchase channel or point of purchase to get the right information regarding the warranty.
As I do not want to provide any false information to you.
Your understanding and support means a lot to us!
Do feel free to revert to us for any queries or concerns, we will be at your step to serve you." -
CptAdamica
veterán
válasz
FuRiONight #617 üzenetére
Nem egyszerűbb a gyártó honlapjáról megrendelni? Talán valami 7 ezer a difi és zöld helyett fekete. (Nem tudom, hogy mennyire ragaszkodsz a zöldhöz)
-
FeRkE
őstag
válasz
FuRiONight #615 üzenetére
Attol fugg honnan jon, ha nem EU akkor lehet jon meg az arra VAM+AFA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest