- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz geryboro #1919 üzenetére
Attól függ mi a felhasználás célja, én Fold 3-ra váltottam, de hobbim miatt sokat videózok, valamint olvasok sokat, és dualsim céges email stb.
Viszont fotóban a op8pro jobb a fold3-nál.
Nehéz a 8pro-ról váltani, mert alapjaiba szerintem egy tök kiegyensúlyozott telefon. -
ADAM1337
nagyúr
Inkább minőségit szeretnék ami tudja 5w-nál többel tölteni és ha lehet döntött verziós, nem tudom létezik-e ilyen. Esetleg oppo töltőt nézzek hozzá ?
-
ADAM1337
nagyúr
Nem tudtok akciós QI töltöt a telefonhoz már egy ideje szemezek a gyárival de mivel a telefonnal se vagyok elégedett veszettül sokallom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Istvan2020 #1733 üzenetére
Mit mondanál jónak már ?
Nem fog annyit tudni mint egy p20 pro vagy p40 pro, nekem azokkal közel 6-8 óra simán meg volt, de valamit valamiért, az 5óra 1 nap már elég korrekt szerintem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Istvan2020 #1731 üzenetére
Az elég kevésnek hangzik az 5órát játék nélkül hozni szokta nekem(2sim fhd 120hz), még ilyen 45 órán készenléttel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Istvan2020 #1729 üzenetére
5óra körül szokott menni játék nélkül fhd 120hz-en nálam, 2sim-el. (kb közepes fényerőn)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Techergo87 #1446 üzenetére
Szemből is kérehetünk egy képet ?
Nekem ez a tok volt a huawei p20 pro-mon, aztán samsung s20-on meg a huawei p40 pro-n, most megint gondolkodok rajta, de már van megint 3 tokom a telefonra, 2 sandstone cyan+fekete illetve a gyári ugye. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Techergo87 #1374 üzenetére
én note 20 ultra után vettem a 8 pro-t, designbe nekem a samsung jobban testszett.
Egyedül a dex hiányzik, minden másban jobb a oneplus.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Én is s20/n20u után váltottam op8pro-ra.
Az okok egyszerűek:
-3óra sot-nál többet a samsungokon nem tudtam sehogy kihozni max full lebutítva, ami elkeserítő volt, kamera meg az akkor p40pro-mhoz képest édeskevés.
-SoC-ban az exyfos 990 csoda megfözte magát, csak netezéskor a SoC 50-60 fokos optimalizált módba, a snapdragon kézmeleg se ezalatt. (illetve az n20u-n ha nyitsz egy kamera appot vagy huzamosabb ideig netezel (30p) a kezed elkezd izzadni úgy fűt a telefon.
-Kamerában az n20u nálam leszerepelt nagyon, de sok samsung fan betámadt miatta, csináltam pedig összehasonlítást és annyira nem nyügözött le p40pro-hoz képest, az op8 pro viszont stabilabb teljesítményt nyújt, nincs végtelensokáig exponáló fotók meg homály minden vonal mentén, összességében stabilabb lett.Egy próblémám van az op8pro-val hogy már beégett egyszer, de nem látszodik mintha elmúlt volna. (azóta nem merek hosszabb ideig navizni, néha túltolja a fényerőt)
-
ADAM1337
nagyúr
Új update jött ma nekem:
11.0.1.1 már bent van a canvas aod illetve a 8092 lépcsős fényerő meg októberi biztonsági csomag. -
ADAM1337
nagyúr
Nyugodtan írhatsz, mi se pörgünk annyira.
Szerintem jól van beállítva, az aksinál tudod nézni, hogy mi zabálta ugye a részletesnél, bár szerintem ez reális ennyi push notis appnál a viberre meg a messengerre szoktak panaszkodni, ott néha érdemes cache-t törölni ha volt update. -
ADAM1337
nagyúr
válasz ZoltayA #1108 üzenetére
Abban nem kiemelkedő a oneplus 8 pro, nem rossz telefon de közép felső kategóriába sorolnám.
Külföldi cikkbe olyan képet lőnek vele mintha más telefon lenne, a p40 pro jobb, nekem is volt ezzel nem vitatkozok, videóban a oneplus jobb szerintem legalábbis félhomályban biztosan.
A dxomark listáját nem tekinteném 100%-ig mérvadónak, pl az n20u messze nem lő olyan képeket mint a oneplus 8 pro, mégis dicsérték, sokkal lassabb az expo használhatatlan hétköznapra, lehet állvánnyal jó.Land: S20 családot érdemes kerülni, volt s20 sima és n20u is nálam idén.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz FuRiONight #1043 üzenetére
Jah hozzószólás után megtaláltam 5perccel, de a beállítások keresőbe a shelf-re nem adott ki semmit.
Nem lenne egyébként rossz ha nem az egykezes használatot cseszné szét, és ott lenne ahol a régi shelf volt, ahol most a google hírek vannak.Amúgy azóta teljesen eltünt a beégés, már nem is látszódik a telefonon, csak a statusz bár dolgai de lehet már beképzelem.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Ezt az újfajta shelf-et kilehet valahol kapcsolni ?
Marha szarul van megoldva, pont az egykezes használatot ölik meg vele. -
ADAM1337
nagyúr
Nah úgy fest beégett a kijelzőm, első amoledes telefonom ami beégett...
Most garanciáztathatom, ajj de nem hiányzott ez. -
ADAM1337
nagyúr
válasz FuRiONight #986 üzenetére
Melyik sw van fent ?
Nálam is megy, mind a 2 sim-re engedi.UI: Üdv, a klubban.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz tomi6600 #963 üzenetére
Hát nyilván jobban fogyaszt a 120hz, de sajnos egymás mellé rakva zavart a 90hz, én 144hz monitoron dolgozok/játszok így nálam az elsődleges volt, kamerában meg nyílván a p40 pro jobb, de nem annyival.
Nálam 2sim-el közel azonos üzemidőket ment, mind a 2-vel a rekord 6,5-7,5 óra volt egyébként, de a valóságban ezek 5 óra körül voltak ha már navigáltam és társai.
-
ADAM1337
nagyúr
Bétások mikor kapnak új verzió ? (Én spec nem váltanék bétára, csak tapasztalok végett érdekel)
-
ADAM1337
nagyúr
Milyen tokot használtok a telefonhoz ?
A gyári szélei nem a legstabilabbak. -
-
ADAM1337
nagyúr
Idei flagshippek közül úgy fest erre is beruhazok.
Neten rendeltem direkt egy zöld variánst, anno volt op3mam azt imádtam, remélem ez is beválik. -
ADAM1337
nagyúr
Aki használja 2sim-el 120hz-en milyen üzemidőket tud a telefon ?
Illetve egy battery statot kérhetnék, mert nálam 2 gmail fiók aktiv messenger,facebook, google chat megy.
Játék nem igazán, navi viszont rendszeresen használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest