Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
geryboro #1919 üzenetére
Attól függ mi a felhasználás célja, én Fold 3-ra váltottam, de hobbim miatt sokat videózok, valamint olvasok sokat, és dualsim céges email stb.
Viszont fotóban a op8pro jobb a fold3-nál.
Nehéz a 8pro-ról váltani, mert alapjaiba szerintem egy tök kiegyensúlyozott telefon. -
ADAM1337
nagyúr
Inkább minőségit szeretnék ami tudja 5w-nál többel tölteni és ha lehet döntött verziós, nem tudom létezik-e ilyen. Esetleg oppo töltőt nézzek hozzá ?
-
ADAM1337
nagyúr
Nem tudtok akciós QI töltöt a telefonhoz már egy ideje szemezek a gyárival de mivel a telefonnal se vagyok elégedett veszettül sokallom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1733 üzenetére
Mit mondanál jónak már ?
Nem fog annyit tudni mint egy p20 pro vagy p40 pro, nekem azokkal közel 6-8 óra simán meg volt, de valamit valamiért, az 5óra 1 nap már elég korrekt szerintem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1731 üzenetére
Az elég kevésnek hangzik az 5órát játék nélkül hozni szokta nekem(2sim fhd 120hz), még ilyen 45 órán készenléttel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1729 üzenetére
5óra körül szokott menni játék nélkül fhd 120hz-en nálam, 2sim-el. (kb közepes fényerőn)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Techergo87 #1446 üzenetére
Szemből is kérehetünk egy képet ?
Nekem ez a tok volt a huawei p20 pro-mon, aztán samsung s20-on meg a huawei p40 pro-n, most megint gondolkodok rajta, de már van megint 3 tokom a telefonra, 2 sandstone cyan+fekete illetve a gyári ugye. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Techergo87 #1374 üzenetére
én note 20 ultra után vettem a 8 pro-t, designbe nekem a samsung jobban testszett.
Egyedül a dex hiányzik, minden másban jobb a oneplus. -
ADAM1337
nagyúr
Én is s20/n20u után váltottam op8pro-ra.
Az okok egyszerűek:
-3óra sot-nál többet a samsungokon nem tudtam sehogy kihozni max full lebutítva, ami elkeserítő volt, kamera meg az akkor p40pro-mhoz képest édeskevés.
-SoC-ban az exyfos 990 csoda megfözte magát, csak netezéskor a SoC 50-60 fokos optimalizált módba, a snapdragon kézmeleg se ezalatt. (illetve az n20u-n ha nyitsz egy kamera appot vagy huzamosabb ideig netezel (30p) a kezed elkezd izzadni úgy fűt a telefon.
-Kamerában az n20u nálam leszerepelt nagyon, de sok samsung fan betámadt miatta, csináltam pedig összehasonlítást és annyira nem nyügözött le p40pro-hoz képest, az op8 pro viszont stabilabb teljesítményt nyújt, nincs végtelensokáig exponáló fotók meg homály minden vonal mentén, összességében stabilabb lett.Egy próblémám van az op8pro-val hogy már beégett egyszer, de nem látszodik mintha elmúlt volna. (azóta nem merek hosszabb ideig navizni, néha túltolja a fényerőt)
-
ADAM1337
nagyúr
Új update jött ma nekem:
11.0.1.1 már bent van a canvas aod illetve a 8092 lépcsős fényerő meg októberi biztonsági csomag. -
ADAM1337
nagyúr
Nyugodtan írhatsz, mi se pörgünk annyira.
Szerintem jól van beállítva, az aksinál tudod nézni, hogy mi zabálta ugye a részletesnél, bár szerintem ez reális ennyi push notis appnál a viberre meg a messengerre szoktak panaszkodni, ott néha érdemes cache-t törölni ha volt update. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ZoltayA #1108 üzenetére
Abban nem kiemelkedő a oneplus 8 pro, nem rossz telefon de közép felső kategóriába sorolnám.
Külföldi cikkbe olyan képet lőnek vele mintha más telefon lenne, a p40 pro jobb, nekem is volt ezzel nem vitatkozok, videóban a oneplus jobb szerintem legalábbis félhomályban biztosan.
A dxomark listáját nem tekinteném 100%-ig mérvadónak, pl az n20u messze nem lő olyan képeket mint a oneplus 8 pro, mégis dicsérték, sokkal lassabb az expo használhatatlan hétköznapra, lehet állvánnyal jó.Land: S20 családot érdemes kerülni, volt s20 sima és n20u is nálam idén.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FuRiONight #1043 üzenetére
Jah hozzószólás után megtaláltam 5perccel, de a beállítások keresőbe a shelf-re nem adott ki semmit.
Nem lenne egyébként rossz ha nem az egykezes használatot cseszné szét, és ott lenne ahol a régi shelf volt, ahol most a google hírek vannak.Amúgy azóta teljesen eltünt a beégés, már nem is látszódik a telefonon, csak a statusz bár dolgai de lehet már beképzelem.
-
ADAM1337
nagyúr
Ezt az újfajta shelf-et kilehet valahol kapcsolni ?
Marha szarul van megoldva, pont az egykezes használatot ölik meg vele. -
ADAM1337
nagyúr
Nah úgy fest beégett a kijelzőm, első amoledes telefonom ami beégett...
Most garanciáztathatom, ajj de nem hiányzott ez. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
FuRiONight #986 üzenetére
Melyik sw van fent ?
Nálam is megy, mind a 2 sim-re engedi.UI: Üdv, a klubban.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tomi6600 #963 üzenetére
Hát nyilván jobban fogyaszt a 120hz, de sajnos egymás mellé rakva zavart a 90hz, én 144hz monitoron dolgozok/játszok így nálam az elsődleges volt, kamerában meg nyílván a p40 pro jobb, de nem annyival.
Nálam 2sim-el közel azonos üzemidőket ment, mind a 2-vel a rekord 6,5-7,5 óra volt egyébként, de a valóságban ezek 5 óra körül voltak ha már navigáltam és társai.
-
ADAM1337
nagyúr
Bétások mikor kapnak új verzió ? (Én spec nem váltanék bétára, csak tapasztalok végett érdekel)
-
ADAM1337
nagyúr
Milyen tokot használtok a telefonhoz ?
A gyári szélei nem a legstabilabbak. -
ADAM1337
nagyúr
Idei flagshippek közül úgy fest erre is beruhazok.
Neten rendeltem direkt egy zöld variánst, anno volt op3mam azt imádtam, remélem ez is beválik. -
ADAM1337
nagyúr
Aki használja 2sim-el 120hz-en milyen üzemidőket tud a telefon ?
Illetve egy battery statot kérhetnék, mert nálam 2 gmail fiók aktiv messenger,facebook, google chat megy.
Játék nem igazán, navi viszont rendszeresen használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest