Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Kíváncsi vagyok, megcsinálták-e a Youtube beragadó képernyőforgatását.
Valakinek megvannak a file-ok az első verzióhoz? Akatrom használni az infrakamerát, így eltenném, ha majd leteszem a telefont, vissza tudjam butítani Out-of-the-box állapotra - Utána ha kell. úgyis meglesznek OTA a frissítések.
-
janosibaja
őstag
Még egyet kérdeznék, köszönöm!
Arra számítottam, hogy a beépített ujjlenyomat-olvasó majd gyengén teljesít, de teljesen szuper az első benyomásaim szerint. Viszont az arcfelismerő nem ismer fel, próbáltam szemüveggel, szemüveg nélkül - azt látom, hogy egyféle arcmintát lehet csak megadni - de egyik fajtában sem ismer fel.
Nem őrzök titkokat, azt szeretném, ha simán feloldaná a zárt képernyőt, ha ránézek. Mit csinálhatok rosszul? -
Akárhogy keresem nem találok AOD-t, remélem nem qrtak el vmit. A betaban úgy tudom már benne volt. De az oxy updater is írja a patch notes-nál.
Update: megtalaltam, hogy rohadna meg aki igy elrejtette, beallitasok/megjelenites/kornyezethez igazodo kijelzo/megjelenites idopontja
-
Hyena
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
nekem már a gyári szoftver is jelezte. nem tudom mi történt hogy ilyen hamar elérhető lett hivatalosan is a régióban ez az update.
szerintem most először töltöttem le így és a dual channel download egyből be is kapcsolt. több alkalmazás is igénybe vehetné a dual channel download opciót, mert öröm volt nézni hogy pikk pakk leszedi a 2000 mbt
-
f3rdzs0
senior tag
nekem jobban merül 100% körül mint alacsonyabb töltöttségen. van egy olyan érzésem, hogy a Oneplus nem rakott bele semmi kalkulációt, hogy az akksik alapból jobban merülnek, és arányosan kéne ezt mutatni
jelenleg a legjobban az zavar, hogy az adaptív töltés nem kapcsolja le 80% körül magát este, hogy reggelre legyen feltöltve és ne az éjszaka közepén. persze gondolom ehhez hozzájön, hogy az AI nem tudja mit kezdjen magával, hogy a karantén alatt össze vissza aludtam. jó lenne, ha resetelni lehetne ezt a funkciót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest