Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #1948 üzenetére
Ezt nehogy feltegye valaki! Kínai verziós (mivel egyenlőre csak ott van nyílt béta) color os. Mi nem ezt fogjuk kapni. Ugye Kínában az oneplus-ok egy az egyben átvették az oppo rendszerét. (color os) Január 17.-ei bejegyzés
-
törölt tag
Elindult a 8-as szériára az android 12 zárt béta teszt. link
-
törölt tag
válasz
Linkin1994 #1796 üzenetére
8T-re is kint van ugyanezzel a changelog-gal. Abban is javították a vezeték mentes töltést mikor nincs is.
link
-
törölt tag
válasz
benimoto71 #1695 üzenetére
Eléggé hektikus a működése sajnos de az esetek többségében azért tudja hogy hova kell állítania.
-
törölt tag
válasz
benimoto71 #1692 üzenetére
Huzigáld csak
Egy idő után meg kell tanulnia.
-
törölt tag
válasz
Csocsesz75 #1689 üzenetére
Nem fapadosnak mondanám csak pár olyan funkció hiányzik amit megszoktam/megszerettem az előző rendszerben. (esetemben az Emui-ban). Pl annak a választási lehetősége hogy a hangerő gombok a csengetési vagy a média hangerőt állítsák. Nem értem hogy ez miért nincs benne. A másik ami hiányzik az az egyéni betütípus beállítása.
-
törölt tag
válasz
FuRiONight #1687 üzenetére
Attól még lehetne választási lehetőség... Mint ahogy a többi gyártónál van is talán nem véletlenül. Ok hogy neked ez így jó, másnak nem biztos. Én többször állítom a csengetési hangerőt ugyanis itthon, utazás közben, munkahelyen más hangerő kell.
-
törölt tag
válasz
benimoto71 #1685 üzenetére
Automata fényerőnél mikor nagyon visszaveszi húzd feljebb a csúszkát amire jó neked. Egy idő után megjegyzi. A hangerő gomboknál ezt nem lehet beállítani sajnos. Nem is értem miért. Az előző huaweimnél lehetett.
-
törölt tag
válasz
Torony 1. #1591 üzenetére
Igazad van és pont ez az hogy mindenhol mások a jogszabályok a garanciát illetően, pont ezért nincs mondjuk 2-3 év garancia egy kínai piacra szánt eszköznél amit itt akarnánk gariztatni. Szép is lenne ha ugyanazok a garanciális feltételek vonatkoznának egy szürke importos és egy hivatalosan is eu-s piacra szánt készüléknél.
-
törölt tag
válasz
19Petya83 #1505 üzenetére
Ha erre link gondolsz akkor lehúzod teljessen és ott a ceruza ikonra bökj. Ott tudod állítani. Amit írtál az annak a beállítása hogy az állapot sávon milyen ikonok jelenhetnek meg. Pl ha az nfc ikonját ott kikapcsolod akkor bekapcsolt nfc mellett nem jelenik meg felül hogy be van kapcsolva. A horizon light pedig akkor van ha jön értesítésed kikapcsolt kijelzőnél. Remélem nem írtam hülyeséget és tudtam segíteni.
-
törölt tag
Ezek az app hibák mind azért vannak mert a drágalátós fejlesztők nem, vagy csak idővel készítik fel az alkalmazásokat az új droid verzióhoz. Pl a nova április óta nem kapott frissítést. A messenger meg kb trágya szint a face appal együtt. Szóval ezek nem az miatt vannak mert esetleg bugos a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest