Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ADAM1337
üzenetére
hat pl a legujabb [Asphalt]-nal csutkamaxon erezni, habar custom launcher meg lwp es egy valag hatterszolgaltatas, de ottvan pl a game space, tok jo cucc meg minden, de
olyan durvan kezeli az appokat hogy van 1-2 szituacio amikor a google play profilba sem tudok belepni.na meg ugye a [SMC]-t sem birja annyira egetveroen jobban mint az elozo keszulekem.
na mindegy, majd csak lesz valami..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ugy kb a huawei utan all be a sorba a telo, amennyi bloatware van rajta, majd xiaomi es samsung, samu tele van szorva minden sz*rral.
igy 2 hetes hasznalat utani tapasztalatok:
porog mint sz*r, kijelzo vmi brutaljo.
120hz szivja az akksit rendesen.
battery endurance rating a huawei mate 8 melle sorolja,
szerintem hozna is 60hz-en, de nem azert vettem.
igy kicsit a mate 20pro-tol van lemaradva SoT-ban, a toltes valamivel lassabb, de egy napot kibir.
kameratol tobbet vartam, eleg agressziv az AI, funkcionalitasban elmarad a huawei-tol, foleg igy hogy a szinszuro objektiv diszfunkcionalis.
hangeroben derék, bar a sztereo balansz a beszedhangszoro fele billen, de szepen hozza az elvartakat.
rendszer programkezelese jobb mint a miui, meg az emui, de samsungetol valamivel elmarad.
smooth meg minden, de 120hz-en ami valljuk be dinamikus, azert fhd+-on is neha meg-meg akanak a jatekok.
mindent osszegezve ez es a mi10 pro kozott vacilaltam, nem bantam meg hogy ez lett.
talan 2 evet ez is elfog menni. -
Rick4
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Azt azért ne felejtsük ki, hogy a sorból kilóg a 7T pro, az előlapi kamera hiánya magával hozta sajnos azt is, hogy nincs fizikai proximity szenzor, azaz telefonálás közben felnyitogatja a kijelzőt, ha olyan a füled- arcod, elnyomogatod a dolgokat hívás közben, plusz a hátsó kamera lézeres fókusza is inkább rontott a dolgokon, mint sem javított volna, akár 10 másodpercek is eltelhetnek, mire fókuszt talál, majd 10 másodperc éles kép után kezdi elölről. Én vettem abból is kettőt, de fél év után, ahogy kijött a 8 pro, és kiderült, hogy van valós proximity szenzor és zseb mód, már vettem is az újakat, a 7t pro-k meg el lettek adva igen gyorsan.
A 8 pro-ban semmi nincs, ami csalódásra adna okot, mindene rendben van. -
KSparrow
őstag
válasz
rebelinside
üzenetére
Nekem szerintem átlagos kezem van. (19 cm a csuklóm végétől az ujjam hegyéig, széltében 11 cm. teljesen nyitva 23 cm a nagy araszom. A 8 pro 11*8*1 cm, a Nillkon tokkal. Ugye a kávákkal nem kell nagyon számolni, szóval kb ez a 8*11 cm az érintőrész. Az ujjlenyomat 4 cm-re van az aljától, szerintem kényelmes pont. az oldalgombokat is jól el lehet érni. Az ikonokat jól el lehet rendezni, de akezelés nagy része úgyis a kijelső alsó feléből megy. Az egyetlen necces kérdés a felső redőny, de az OxygenOS ebben is szuper- ha üres részen lefelé swipe-olsz egyet, akkor lehúzza, vagy be lehet állítani, hogy a vissza / home / recents gombok csináljanak valamit, ha hosszan nyomod (nekem kikapcsolja a screent) vagy duplát böksz - nekem pl lehúzza az előbb említett redőnyt.
Szóval szerintem kiváló méret, bár kicsit nehéz tőle lehajolni
Az egyetlen, amit hiányolok, hogy 3 navi gombbal nem lehet váltani az előző alkalmazásra - OP3 és Nokia 9 is tudta, nagyon jó feature, szerettem, de a teljes gesztusvezérlést nem tudtam megszokni. -
fairi
őstag
Tévedsz, nem lehetetlen. Kell hozza egy mitikus 160 dolláros kupon. Igaz megszerzéséhez szükséges egy kisebb falunyi hű segítő vagy nagyon jó programozói tudás és kapcsolat. Átlag embernek lehetetlen főleg ahogy áll a Ft. Vagy ha valaki augusztusba vett dollárt és eltette számlára, annak most 211 000-be kerül egy oneplus 8 pro 8Gb. (akkori árfolyamon számolva)
-
-
Land
veterán
Üdv! Szerintetek 200 ezer Ft körül megvehető ez a telefon újonnan vagy használtan?
-
KSparrow
őstag
válasz
rebelinside
üzenetére
Én Samsungot személyes meggyőződésből nem vettem sose. Igazából szerintem nem egy 10 perc nyomogatás után látod, milyen a telefon. Be kell lakni, kell 1-2 nap. Én egyszer fogtam 7 pro-t a kezemben, megnéztem, de 1-2 csilli feature-t leszámítva (mint a szabadesésben visszabújó kamera) nem néztem meg rajta.
De nekem a 8T előtt Oneplus 3-am volt. Igen, a kettő között volt egy köröm Nokia 9-cel is, első vevők között voltam itthon, de sorozatosan jöttek a hibái. A Oneplus 3 az akkut leszámítva stabil harcos volt végig, addig is bármikor, amíg a 9 szervizben volt.
Kapott Android 6 után 7 és 8-ast is, majd meglepetésként egyszer csak jött a 9, szóval a támogatás teljesen jó. 2017-ben megnéztem, meddig megy el kikapcsolás nélkül: 2017 óránál (azaz 3 hónap után) már megesett rajta a szívem, újraindítottam. Atombiztos, jól összerakott telefonok ezek. -
Rick4
félisten
válasz
rebelinside
üzenetére
A 3-as óta csak Oneplus telefonjaink voltak. Nem kell kipróbálni, a specifikációból már minden egyértelmű.
-
rebelinside
tag
Sziasztok! Azt nem tudjátok esetleg, hogy van-e valahol Budapesten kiállítva ez a telefon, ahol ki lehet próbálni? Ezen, a 8T-n és a Samsung S20FE-n gondolkozom, jó lenne kézbe fogva kipróbálni őket, ami gondolom a Samsunggal nem lesz probléma, de OnePlust nem tudom hol szoktak kiállítani. Ti kipróbáltátok vásárlás előtt valahol?
-
WiZARD
veterán
Mire jó ez a beta3, amikor van már nem beta 11 is?
-
válasz
KSparrow
üzenetére
2 ev utan ugyis elkezd dogleni az akksi(mindenben), akarhogyan hasznalom,
nameg persze addigra valoszinu mar le lesz cserelve a telefon, szoval nekem
azonkivul hogy a telefon beallitasaban ki van pipalva hogy akkukimelo modban van,
meg ilyen nyalanksagok, edesmindegy hogy hogy tolt a telo, csak gyorsan csinalja.
ezert kerdeztem az adapter teljesitmenyet.
kabel ateresztes igaz, van faszt csardzsingos kabel, majd ebay-rol lerendelem,
a kerdes az hogyha egy aramerosseg es teljesitmeny azonos adaptert leboltolok,
es megerkezne, tudna-e azt a toltesi modot teljesiteni amit a gyari?(mint kb az osszes tobbi markanal, mert ott az volt a lenyeg,
csak gondoltam megkerdezem, mert az ajfonoknal is szokott vinnyogni a telefon,
hogy nem a gyari toltot hasznalod meg ilyenek, hatha ilyen problemak
merulnenek fel ezzel kapcsolatban is.)mert ugye a gyari tolto sem a legolcsobb, a wireless variansrol meg meg nem is beszeltem...
-
KSparrow
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
Az adapter úgy hozza a 30w-ot, hogy marad 5V 6A. Nokia adapterem is van, az 9 es 12V is tud tölteni. Az adapter csak egy dolog, a kábel áteresztő képessége is kérdés. Hiába a tiéd a Duna, ha csak egy kerti slagon tudod leengedni.
Ebayen mindenféle csodát lehet rendelni. Én mondjuk a lassabb töltő híve vagyok. 1,3 - 2 - 3 amper
A folyamatos gyenge töltés se jó állítólag, mint ahogy az állandó gyorstöltés se. -
fairi
őstag
Bárki használ nova launcher oneplus 8 pro-n és android 11 alatt?
Fura bug tűnt fel nekem, mikor gesturával kilépek az alkalmazásból akkor mintha nem mindig töltene be a nova. Kilépek és csak a határkép jelenik meg, ha megismétlem a mozdulatot akkor már nova látszik is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
Az a Google Assitant Ambient módja lehet?: [link]
Nekem 7T-n feldobta pár hónapja, de rögtön kikapcsoltam. -
visszaovlastam de nem talaltam ,hatha valaki tud mondani valamit.
Milyen nem gyari toltovel lehet hasznalni a telefont hogy warp csardzsingoljon?
esetleg kabel is johet.
koszonom. -
KSparrow
őstag
válasz
üzenetére
Én nem leszek mérvadó, nekem másfél napja van meg - de imádom. Oneplus 3 után, mintha hazatértem volna. Nagyon szép a kijelző, villámgyors a telefon, és a terhelést is bírta - Asphalt9 + Pubg egyszerre, teljes felbonátssal, és estére 40% fölött voltam.
Mikor megvettem, először Digi kártyával próbáltam, és kicsit aggódtam a GPS miatt - bemért, de nem követett. mentünk kocsival, és nem mutatta az utat, az indulási pontnál megakadt. De úgy láttam, egy visszaállítás után és Vf SIMmel minden rendben van vele.A hang baromi erős, a földszinten szólt és olyan hangerővel, mint az előző telefonom mellettem. Sőt, talán a beszédhangszóró erősebben is szól, mint a lenti csengő.
Nekem közben az a kérdésem akadt, hogy ha most az infrakamera deaktiválva van ( és korábbi rendszereken géppel vissza lehetett kapcsolni, de most már azt sem) valakinek van esetleg image-e a legelső szoftverről? amit vissza lehet tenni a telefonra? (nem most, de majd, ha nyuggalmazom, lehet, megcsinálnám)
-
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
Az elbizonytalanodás kiteljesedéseként megkérhetlek, hogy foglald össze, mik a problémák a készülékkel? Jobb lenne mindenkinek egyben látni, neked mit sikerült leszűrni, és akkor esetleg még többen el tudnának bizonytalanodni, többek között még én is, aki teljes elégedettséggel használja a készüléket a megjelenés óta.
-
szabeska
addikt
válasz
mjani1172
üzenetére
Semmi gond a telefonnal. Ide az ir, akinek megis van. Nalam mukodik minden, ami masnal nem (play store, sms). Es azt se feledjuk, hogy android 11-re valtas tortent. Csodalkoznek, ha ez minden gyartonal hibamentesen tortenne meg. Plusz, barmelyik telefon topikjaba benezel, mindben van szo hibakrol
Egyik sem tokeletes. -
törölt tag
Vissza olvasva a topikba, elég sok anomáliáról panaszkodnak a felhasználók, és ez csak az utolsó 4-5 oldal volt. Kicsit kezdek elbizonytalanodni.
-
Rick4
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Én jellemzően autóalkatrészeket fotózok, a 7t pro irtó nagy csalódás volt, akármilyen frissítés is jött, a fókusz gond megmaradt, vannak videoim, ahol sehogy se sikerül 10-15 másodpercig megtalálni a fókuszt, ez egy ilyen telefonnal is, meg bármilyen más készülékkel is ciki, a zseb mód meg a közelségszenzor hiánya nálam abszolút kizáró ok, ezért mennie kellett. A 8 pro minden tekintetben más, semmi ilyen nyűgje nincs.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárlásán töröm a fejem, van még más jelölt is, de azt hiszem ez lesz a befutó.
Kérdésem az lenne, hogy a beszélgetési hangerő mennyire jó, mennyire jól hallható, stb.? -
KSparrow
őstag
Értem, ezt pl a 7t pro-val kapcsolatban nem tudtam. Eleinte 7Pro-nak indult, de a jobb kamera (makró, pl) miatt a 7Tpro jött szembe. Jó áron lett volna egy Mclaren, meg jobban tetszik a teljes kijelző, de inkább befektetek egy jó telefonba, ami, mint a OP3, bírni fogja még 3 évig

A kamerát valahol youtube-on azt láttam, a kamera beállításai között eldugva, de vissza lehet kapcsolni. Itt is azt írják. Jó, nyilván nem deal breaker, de a kamera érzékeny pontom ( a 9-ben is ezért bíztam, és korábban Nokia 808-am volt, amikor még nem szórtak mindenbe ekkora szenzort
) Sőt, a másik játékos Xiaomi Note 10 pro lett volna, de a 3-mal szerzett jó tapasztalatok, a mute slider, ax ismerős Oxygen OS, mind ebbe az irányba tolt, én meg beadom a derekam. 
A gari hivatalos, nem Turbado meg hasonló, e havi edigital vásárlás. -
Rick4
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
7T pro-t felejtsd el, én fél évesen örültem, hogy eladtam őket, és két 8 pro lett helyette. Folyamatos autofókusz gond, fizikai proximity szenzor hiánya miatt zseb mód sincs, telefonálgatás közben felnyitogat a kijelző, arcoddal némítasz, mást hívsz, vakuk kapcsolgatsz...
A 8 pro-val semmi ilyen sincs, mindent tud, és mindent jól tud, az infra kamcsi kikapcsolva. Semmire se kell figyelni, csak a valós, érvényesíthető gari meglétére, és a karcmentes állapotra. -
KSparrow
őstag
Sziasztok! OP 3 után (es egy sikertelen kalanddal hmd Nokia 9-cel) oneplusft tervezek venni, vacilláltam a 7t pro és e között, ez közelebb áll, van egy jó ajánlatom. Van tipp, hogy mire kell külön figyelni? Az infra kamera most megy a telefonon, vagy le van blokkolva? Előre is köszönöm as segítséget :)
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
szlaci888
üzenetére
ah szóval neked működik így az optimalizált töltés? nekem talán egy éjszaka volt amikor leállt, azóta mindig egyből feltölt.
utána kéne néznem, hogy hogy lehet újra trainelnem, mert mikor megkaptam a telefont eléggé random keltem fel.ezen felül a töltéssel nincs semmi gondom megy a gyors és lassú töltés is a gyári sandstone tokkal
-
szlaci888
aktív tag
válasz
üzenetére
Én használom, Pitaka mágneses tok van a telefonon. Nekem működik jól, de úgy tűnik hogy nagyon érzékeny a pontos és jó hely eltalálására.
De ha sikerült jó helyre tennem, akkor tölt. Már persze ha nincs este késő, mert 80%-nál leáll, hogy optimalizált töltés és majd reggel folytatja, vagy reggel korán, mert akkor a csendesség miatt tölt lassan. -
törölt tag
Használ valaki oneplus wireless töltőt?
Mostanában ha ráteszem pár percig kék led villog a töltőn, addig tölt is rendesen, után egy tíz perc, piros villogas és nem tölt.
Találtam egy fórumot, aktuális a hiba sokaknal. [link]
Nálatok is ez a helyzet?
-
FuRiONight
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Végre egy jó hír akkor!
Ezt az xXxNolimits èrdemes felrakni?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
Jah hozzószólás után megtaláltam 5perccel, de a beállítások keresőbe a shelf-re nem adott ki semmit.

Nem lenne egyébként rossz ha nem az egykezes használatot cseszné szét, és ott lenne ahol a régi shelf volt, ahol most a google hírek vannak.Amúgy azóta teljesen eltünt a beégés, már nem is látszódik a telefonon, csak a statusz bár dolgai de lehet már beképzelem.
-
ADAM1337
nagyúr
Ezt az újfajta shelf-et kilehet valahol kapcsolni ?
Marha szarul van megoldva, pont az egykezes használatot ölik meg vele. -
harsanyi315
csendes tag
válasz
Fornetti
üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon letudod kérdezni imei alapján (bár nem tudom,hogy mikortól és meddig voltak gyakoriak a kijelző hibás telefonok
)
https://www.imei.info/Nekem sima 7-es OnePlus telefonom van,soha semmi baj nem volt vele remélem nem is lesz!

Én nagyon tudom ajánlani a OnePlus-t,nagyon jó az oxygen os szoftver,nincsenek felesleges dolgok benne.Remélem tudtam segíteni!
-
Fornetti
csendes tag
Sziasztok!
Oneplus 8pro és S20plus között vacillálok. Árban kb ugyanannyiért tudok hozzá jutni. Olvastam itt olyat, hogy a oneplus hajlamos beégésre. Ez csak bizonyos szériára érvényes bizonyos gyártási időszakokra? Ha igen, akkor hogyan tudok meggyőződni róla, hogy a hardveraprón lévő hirdetések szenvedhetnek-e ettől a hibától?
Üzemidőben melyiknél számíthatok jobbra és kb mennyivel?
Köszi!
-
törölt tag
Nálatok működik az sms küldés?
Nevetséges, hogy egy ilyen drága telefonon még ezzel is szarakodni kell.
Üzenetvaltas app az alapértelmezett. Leszedtem a Google sms alkalmazását. Beállítottam azt. A Oneplus appnal gyorsítótár, tárhely törölve, visszaállítva, aztán csak annyit ír, hogy küldés...aztán pár perc múlva egy értesítés, hogy sikertelen, érintse meg újra az elküldéshez.
Egy 3000 Ft-os nyomogombos kinai hulladékkal kell smst írogatnom, de az legalább elmegy. Ez megy napok óta. -
Rick4
félisten
válasz
rebelinside
üzenetére
Érdekes, érthetetlen, hogy ez egyik percről a másikra megtörténik. Van bármiféle magyarázat, mi áll a dolog hátterében, ha előtte két évig jó volt?
-
Rick4
félisten
válasz
ADAM1337
üzenetére
Érdekes, múlt hét szerdán beültem a kocsiba, Szegedről felmentem Pestre, ott szambáztam egyet keresztül a városon, onnan Székesfehérvár, onnan Solt Kecskemét érintésével vissza Szeged, és semmiféle beégés nem volt sem akkor, se most, és előtte sok sok éven át ugyanezt megtettem minden másik OP telefonommal hetente, volt amikor 16 órán keresztül ment a waze, előtte még igo. Soha ilyet nem láttam.
-
ADAM1337
nagyúr
Nah úgy fest beégett a kijelzőm, első amoledes telefonom ami beégett...
Most garanciáztathatom, ajj de nem hiányzott ez.
-
Rick4
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
Hol írtam, hogy te mondtad? Pusztán csak tettél egy megállapítást, ami kizárólag egyetlenféleképp magyarázható. A P40 pro antutuban 500 ezer pontot tud, a OP8 pro majdnem 100 ezerrel többet, még a másfél éves 7-es is ott van a huawei nyomában. Mégis mitől nyitna fel gyorsabban a Huawei? HA mégis bármiféle okból kifolyólag úgy is lenne, az nem lehet sem szoftveres, sem hardveres előnyből származó, tehát kizárólag egy valamivel magyarázható, mert a HMS-sel biztosan nem, a feldolgozó algoritmus lényegesen kevesebb ponton hasonlítja össze a feltanított és az épp aktuális arcot- ujjlenyomatot, ezáltal ha még hamarabb is fel tud nyitni, ez bizony a biztonság rovására fog menni.
-
Rick4
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
Tehát ha könnyen felold, mert jóval kevesebb ponton azonosít be, ezáltal akár más ujjával- arcával is nyit, az pozitív? Érdekes...
-
CarryPotter
tag
Van aki használ ehhez a mobilhoz fotóállványt? Esetleg abban tudna segíteni milyet érdemes venni?
-
Ubi
tag
Reset után vagyok a telefonon. Lényegében minden megjavult. Amit észrevettem, hogy a Telekom Műsorújság alkalmazása nem működik. Mindent próbáltam vele kezdeni, de semmi nem járt sikerrel. A buborékok nagyon jók, tetszik. De a helyét nem lehet megváltoztatni. Bal felül jelenik meg mindig, hiába húzom át jobb felülre vagy bárhová. Legközelebb megint bal felül van. Megváltozott a hívásvárakoztatás is. Teljesen más, új felülete van ha valaki hívás közben becsörög. Sajnos nem tudtam elolvasni milyen lehetőségek jelennek meg, de ha valakinek sikerült lefotóznia, azt megköszönném ha kitenné. Fagyást és egyéb negatív dolgot nem tapasztaltam.
-
FuRiONight
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nàlam van difi, az arcfelismerès eszmèletlen milyen jól ment a huawei-en, bàrhol ès bàrmikor. Itt azèrt a feloldàs nem megy olyan hibàtlanul, hiàba regisztràltam be többször az ujjaim. Minden összevetve, ha nem lenne ez a mizéria a huawei-el, kèrdès nèlkül a p40p-t vàlasztanàm. Addig vàrunk az i12-re tesztekre
-
Rick4
félisten
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Bemásolom, mire válaszoltam:
P40Pro-nàl mèg hasonlót sem tapasztaltam, sőt az arcfelismerès ès az ujjlenyomat is sokkal pontosabb volt.És bemásolom, mit válaszoltam:
ujjlenyomatot fel lehet jól és rosszul is tanítani, frissen mosott, és koszos kézzel is, erről gondolom nem a készülék tehet.
Ennek a dolognak nincs köze a néha pin kódot kéréshez, ha pin kódot kér néha, az nem a rosszul feltanított ujjlenyomat miatt lesz, és a pontosságot főleg nem befolyásolja. -
f3rdzs0
senior tag
pedig ez egy default android security beállítás (aztán lehet nem default, csak én mindig bekapcsolom
), hogy időnként kér pinkódot. a frissítés előtt az ujjlenyomat ikon ilyen zöldes színű volt ha meg pin kód kellett, akkor szürke (kicsit halványabb mint ami most a default)amúgy a Budapest Bank applikációja nem működik, és nekem is behalt a Messages (a lentebbi Google Messages megoldás bevált, köszönöm). összességében meg az se tetszik, hogy ilyen rohadt nagy lett a UI, mintha egy nagyi telefont nyomkodnék. sokkal kevesebb információ érhető el ránézésre
az mondjuk tetszene, hogy az összes háttérben futó zenés táncos alkalmazást (youtube, spotify, soundcloud) egy notification ikonba rakja, ha nem mindig leghátul lenne az amit én épp használtam
-
Rick4
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
Lezárt fekete képernyőnél nyilván nem is lehet, viszont ha felfordítod, zsebből kiveszed, akkor a mozgás és a pozíció hatására az ujjlenyomattal nyitható részig eljutsz, odateszed az ujjad, és kinyit.
ujjlenyomatot fel lehet jól és rosszul is tanítani, frissen mosott, és koszos kézzel is, erről gondolom nem a készülék tehet.Érdekes, nekem semmi se volt, mindig minden ment, és most is megy.
-
FuRiONight
addikt
Az biztos, hogy teljesen lezàrt, fekete kèpernyőnèl egyszer sem tudtam feloldani a telefont.
Illetve nàlam elèg sok anomàlia előfordult, a random ujraindítàson àt, a kèpernyő èrzèkeletsègèvel együtt.
P40Pro-nàl mèg hasonlót sem tapasztaltam, sőt az arcfelismerès ès az ujjlenyomat is sokkal pontosabb volt. Eddig elèg vegyesek az a benyomàsaim eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyik sem tokeletes.

Hány hónap után?