- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Sziasztok! Van egy OnePlus 8 Pro telefonom friss 11.0.6.6 rendszerrel és hozzá egy GT2-es óra. Olyat csinálnak, hogy bejövő híváskor az óra elkezd rezegni, és a telefon csengőhangja egyszerűen berecseg 2-4 mp-en keresztül. Nem jövök rá, hogy mi lehet. Telefont többször is teljesen töröltem és naprakész friss szoftverrel rendelkezik. Az óra szintén friss és az app is a legfrissebb (11.0.7.518). Már mindent letiltottam, engedélyeztem, gyorsító tárat töröltem és órát is reseteltem, de semmi. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Esetleg van valaki köztetek, aki szintén ilyen órával és telefonnal rendelkezik? Köszönöm előre is!
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
Ubi
tag
válasz FuRiONight #1115 üzenetére
Szerintem is. Kicsit meg is bántam, hogy gyorsan frissítettem. De remélem a hamarosan érkező update sokmindent megold majd.
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
Ubi
tag
Akik frissítettettek már 11-re, nekik sem válottak át új ikonokra a Messenger és a Goggle alkalmazások? Feleségem szintén 8Pro készüléke van, de a 10-es rendszerén már az új színes ikonok vannak. Mindegyik telefonon a legújabb és legfrissebb alkalmazásverziók vannak telepítve.
-
Ubi
tag
Telekomos vagy? Mert ahogy olvastam szinte csak azokkal van a baj. Én "sajnos" az vagyok.
-
Ubi
tag
válasz #04441088 #1027 üzenetére
Természetesen nem működik. Nem vagy egyedül. Elég banális hibábal adták ki a "stabil" rendszert. Csalódott vagyok így pár nap használat után.
-
Ubi
tag
Ez az új híváskor beérkező felület. Gondoltam feltöltöm, hátha másnak sem lesz rögtön egyértelmű mikor mit kell választani.
[ Szerkesztve ]
-
Ubi
tag
Reset után vagyok a telefonon. Lényegében minden megjavult. Amit észrevettem, hogy a Telekom Műsorújság alkalmazása nem működik. Mindent próbáltam vele kezdeni, de semmi nem járt sikerrel. A buborékok nagyon jók, tetszik. De a helyét nem lehet megváltoztatni. Bal felül jelenik meg mindig, hiába húzom át jobb felülre vagy bárhová. Legközelebb megint bal felül van. Megváltozott a hívásvárakoztatás is. Teljesen más, új felülete van ha valaki hívás közben becsörög. Sajnos nem tudtam elolvasni milyen lehetőségek jelennek meg, de ha valakinek sikerült lefotóznia, azt megköszönném ha kitenné. Fagyást és egyéb negatív dolgot nem tapasztaltam.
-
Ubi
tag
válasz FuRiONight #994 üzenetére
A Google Messengert már tegnap letöltöttem és használtam, a gyorsítótárat is ürítették, de az adatot nem töröltem. Ott volt a hiba. Köszi! Tökéletesen működik!
-
Ubi
tag
Kipróbáltam, nem segített. Újra is indítottam, utána sem lett jó. Másnak nem jelentkezett ez a hiba?
-
Ubi
tag
Nekem jó a hívásvárakoztatás, de cserébe nem tudom megnyitni és megnézni az smseket, mert felugrik és azonnal leáll 10-ből 10-szer. Ezen kívül még híváskorlátozást sem tudom megnyitni. Szintén hibát dob. Szerintem holnap lesz egy reset és meglátom eltűnnek-e ezek a hibák. Gyanítom igen, mert nehezen tudom elképzelni, hogy így jött volna ki a frissítés.
-
Ubi
tag
Sziasztok! Gondolkodom egy 8 Pro fekete változat beszerzésén és cserélném a 6T modellt. Mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat a "csillogós" hátlap? És bármire is kevés volt már valakinek a 8GB ram??? Nem érzem, hogy szükségem lenne a 12 gigára, de lehet tévedek. Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest