- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonka
tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond?
Pár alkalommal tegnap, alkalmazások (volt 3-4 különböző) bezárása után újra be kell írnom a pinkódot. Nem a telefon indul teljesen újra, hanem ahova másodszor kell a pinkódot beírni, odáig dob ki. -
csonka
tag
válasz mucsgyver70 #2216 üzenetére
lásd egy bejegyzéssel feljebb.
-
-
csonka
tag
Hát, szóval hiába az új telepítés, a wipe, kutyafüle, az automatikus képernyőforgatás továbbra is beteg, és most már az óra widget sem akar mindíg működni - most éppen csak azt mutatja, hogy hétfő, se az idő, se a dátum nincs jelen - tehát ezt a frissítést egy kicsit elkapkodta a OnePlus, sztem. Ja, a töltésről nem is beszélek már. Nem ehhez vagyok szokva. A Oneplus One megjelenése óta csak ezt a márkát használom, de ez a frissítés odab**z az eddigi összesnek hibák tekintetében.
-
csonka
tag
válasz Csocsesz75 #2170 üzenetére
Köszi. Akkor valami nagyobb gond van a töltéssel, nem egyedi. A képernyőforgatást majd nézd meg újraindítás után is, mert nálam is vissza kellett állandóan kapcsolnom. De most az jó.
-
csonka
tag
Hát, tegnap este csináltam egy gyári visszaállítást, de természetesen a kikapcsolt állapotú vezeték nélküli töltés továbbra sem megy és az automatikus képernyőforgatás sem áll vissza a kikapcsolás előtti állapotra.
A kezdőképernyőn az idő (gyári widget) mindenkinél normálisan jelenik meg mindíg? Most vettem észre, de már többször is láttam, hogy az idő utolsó karaktere többször nem jelenik meg.
Úgyhogy adtam annak a bizonyos fekáliának egy nagy pofont. Viszont legalább elcsesztem pár órát az életemből a semmiért.[ Szerkesztve ]
-
csonka
tag
A vezeték nélküli töltés a telefon kikapcsolt állapotában működik mindenkinél? Illetve az automatikus képernyőforgatás is? Mindkettő funkció a 12 telepítése óta zakkant meg. Vagy vegyek egy nagy levegőt és nyomjak egy gyári visszaállítást?
-
csonka
tag
válasz Csocsesz75 #2130 üzenetére
Nálam látszólag jó. Ilyent nem ír.
-
csonka
tag
-
csonka
tag
válasz Csocsesz75 #1877 üzenetére
Én a bankom saját alkalmazását használom fizetésre.
-
csonka
tag
válasz ozeviktor92 #1829 üzenetére
Lehet, hogy itt a fórumban egyedül vagy Telenoros.
-
csonka
tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki közületek, hogy a rögzített hívásokat hol lehet megtalálni, hová menti a rendszer?
Az abd-joneplus-os megoldás működik nálam.[ Szerkesztve ]
-
csonka
tag
Nézegetem ezt a GCam-ot.
Írnak valami config fájlokat, hogy menteni kell a telefonra.
Enélkül nem fog működni? Mindenképpen kell? -
csonka
tag
Sziasztok!
Járt már így valaki közületek?
Tegnap megkaptam a vadi új telefont. Ma rászántam magamat, hogy belakjam. Az előbb egyszercsak elkezdett a képernyő felső részétől az alja felé befeketedni a képernyő. És most full fekete az egész és nem tudok vele semmit csinálni. Power+hangerő fel-re úgy kb 20 mp után zizzen egyet és zöld csíkok jelennek meg egy pillanatra és ennyi.Mi lehet ez? Gondolom szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest