- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Ahogy látom, nem csak engem zavar a váltás a 12-es droiddal.Nekem az alábbi gondok jöttek:
- a DND simán jelez minden értesítésre, éjjel remek a hírlevélre ébredni. 3 nap alatt már a 3. beállítást próbálom ki ma.
- a vissza gomb messzebb került balra, nem találom el
- A dupla kopp / hosszan nyomva a navigációs gomb funkciók NAGYON hiányoznak ( dupla kopp a körre lehozta a redőnyt, hosszan az appváltó vagy vissza lezárta a telefont, nagyon sokat használtam.
- a Facebook app gyakran öszeomlik, reinstall megvolt
- a shelf nem rossz, de jobbkezesként a rendőnyt többet használnám, miért nem lehet bal oldalra tenni, vagy másképp személyre szabni?
- Az, hogy maga zár appokat, kiborít, ahogy az is, hogy előbb ki kell lépni az appból, mert a memőria ürítése nem zárja be.Ezek javarészt inkább zavaró dolgok, de akkor is bosszantó. A qi töltés megy, nagy hibát nem találtam eddig, sőt, mintha az akku is jobban bírná.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Én ma futottam bele valami gebaszba, nem tudom, mi lehet.
Telekomos vagyok. Elkezdek hívni valakit, nála megjelenik, de 2-3 csöngésnyi idő után leáll.
Nálam süket a telefon, nem cseng ki, csak hirtelen vége.
Nálam van a gond, készülékkel, vagy valami rendszerhiba lesz?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz FuRiONight #1677 üzenetére
Volt korábban téma, de bevallom, nekem is szükségem lenne egy jó üvegre. A gyári nem bírja olyan jól, mint az OP3-on, már kezd feljönni. Mindenképp üveget szeretnék, de az íveltre tudom, hogy nehéz találni.
-
KSparrow
őstag
Nekem is előjött az SMS hiba, eddig nem volt gond, de a frissítés után nem ír.- Letöltöttem azt, amint a Nokia 9-en használtam, gyári google app, jó napot. Még jó, hogy olvastam itt a fórumon, hogy van ilyen gond.
Amúgy nem tudom, használjátok-e angolul a telefont, de volt valami frissítés a galéria apphoz is, és a log-ban Galley-ként szerepelt, jót mosolyogtam
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz ferrari1 #1612 üzenetére
Nekem ugyanilyen beállítással 48 órája volt teljes töltés, de volt egy majdnem teljes tegnap délután. Összesen 6 óra 58-at ment, és most 55%, 18% YT, 11% fb, 6% messenger. Magamat ismerve, amennyit nyomkálom, várható, hogy du/estefelé már töltőn lesz.
Amúgy ha 40% alatt van az akku, akkor már stresszelek rajta, holott ésszel tudom, hogy a 25% is még egy negyed... Mégis olyan érzésem van, mintha az utolsó csepp energia lenne benne.
#1611kano Köszi, megnézem majd, és egyeztetek a felhasználóal, hogy kéri-e az átállítást.
-
KSparrow
őstag
válasz Helltak #1605 üzenetére
Én a 8 pro után egy napra használtam / megnéztem egy Mi 10T pro-t, de nekem az ujjlenyomatosdi furcsa (akkor is felold, amikor nem akarom), nem adnám az OLED-et (bár tény, hogy nagyon szép a Xiaomi LCD-je, nem zavart annyira) és a zoom kamerát sem (Tudom, zenzor cropping, a 808-am is tudta de az kevésbé dolgozott utána, szebbek voltak a nyers képek szerintem). Még szerencse, hogy a Xiaomit anyának vettük, így nekem nem kellett kompromsisszumot kötni Igaz, nagyobb abban az akku, de én ki vagyok békülve a 8Pro-val.
-
KSparrow
őstag
válasz dhstyle #1596 üzenetére
Én csak ideiglenes megoldásokat láttam, de nekem is jó lenne egy fix megoldás. Abban bízom, hogy lehet majd downgrade-elni, azaz ha leteszem a telefont, visszaállítom stock -out-of-the-box- romra, akkor menni fog. Mr csak kellene valaki, akinek megvan az eredeti ROM, és vissza is tudja tenni.
-
KSparrow
őstag
válasz *Mukeey* #1593 üzenetére
Igen, nyilván nem nagy érvágás. De a gyártónak nem ez az érdeke. Neki az, hogy eladjon minél többet, és ennyi. Ha te eladsz mondjuk egy autót, a hazsnáltra is garanciát kell vállalj. Ha mondjuk tudod, hogy zabálja az olajat, de eladáskor feltöltöd, és megveszik, hogy jó, majd kiderül, köteles vagy javíttatni, úgy tudom. De ezzel te sem akarsz foglalkozni, eladtad, minden hibájával együtt. Utána a szervizre lehet rámegy a gatyád is.
Küföldi cégek esetén még nehezebb ezt érvényesíteni, így ha lenne is garanciád, akkor se biztos, hogy sokra mész vele. Azért itthon érdemes venni, mert - hiába jó gyártó a Oneplus, és nekem se a 3-mal, se a 8-cal eddig nem volt gondom, hiba mindig csúszhat bele, amiről akár nem is ők tehetnek. Rossz egy forrasztás, elpattan egy elenállás, vagy tervezési hiba miatt a kijelző éle elnyiszálja az alsó lap összekötését - bármi lehet. Aztán ott állsz, hogy hibás, de nincs, aki megjavítaná- vagy csak pénzért. Ezeknek a javítása meg már drága, akár több is, mint a gyári garancia miatt fizetett plusz.
A különbözet meg onnan jön, hogy egyrészt a hazai viszonteladónak, forgalmazónak is meg kell élnie valamiből- cserébe, ha valami ond van, képviseli az érdekedet a gyártóval szemben. Másrészt a hazai forgalmazásnak vannak extra költségei, pl tárhely után az Artisjus is megpakolja, mert "mi van, ha lopott zenét tárolsz rajta", + vám, adók, stb.
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
én daily driver telefonra sose tennék bétát, nemrég volt egy kisebb blama, hogy mindent törölt egy update. Inkább legyen fix, és jó.
Ha havi frissítést keresel, akkor Nokia - Bár én onnan jöttem. 9-em volt, 3 alkalommal vittem vissza szervizbe, ebből 2X cserélték, utoljára a pénzem kaptam vissza. Tény, hogy ott havi szinten jött a security patch, de közel sem volt olyan stabil, mint a 8 pro.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz 19Petya83 #1549 üzenetére
Szia! Nekem is bekapcsol a képernyő, amikor kopogtat a másik hívás. Megnéztem, és nem segít, ha elveszem - visszateszem a telefont.
Brute Force megoldás, de egy flipes tok lehet megoldja (anyum Mi10 T pro-ját így sikerült).
Egy asztalon 3 telefonnal szép gerjedést lehet csinálniNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz geryboro #1507 üzenetére
Nekem gyári téma / launcher van.
Az egyetlen személyre szabásom az az volt, hogy némelyik ikont (sms, Google photos, messenger, g-mail lecseréltem (Nagy retro Nokia fan lévén) Symbian S60 icon pack-ra.A Horizon Light az, amikor az asztalon a telefon, fekete a kijelző, és jön egy értesítés. pillanatra kiírja, mi, és lefut a (nekem kék) csík az oldalán.
#151319Petya83 A 3 év amúgy szerintem arra van, mert idén vetted, és új szabályok vannak, annyi az ára, hogy annyit kell, hogy adjanak. Jobban jártál, mert ha gyengül az akkud, jobb eséllyel cserélik ingyé.
-
KSparrow
őstag
válasz Palesztin994 #1498 üzenetére
Tegnap este újraindítottam a telefont, illetve a töltőn kikapcsoltam az optimizált töltést, majd vissza. Most felment 100%-ra.
-
KSparrow
őstag
válasz Palesztin994 #1495 üzenetére
Újabb érdekességet találtam.
Amióta fent van az új frissítés, nem tölt a telefon 88% fölé.
Igaz, még nem volt restart, csak a telepítéskor, és az elmúlt pár napban korábban kelek, mint szoktam. (nem tudom, hogy az adaptív töltés - e a ludas, vagy a frissítés, de ez igaz a másik töltőre, és a sajátjára is, 3 óra töltéssel, nap közben)Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz Palesztin994 #1488 üzenetére
Nekem auto fényefőve, comfotr tone-nal, 120 Hz FHD+, átlagosan 1-2 nap, használattól függően. 3 órája húztam le, már 1:47-et ment a kijelző. A facebook 5, Youtube 3, insta, chrome, messenger 1-1-1%-ot ettek. nem nézegetem minden nap, általában 1,5-2 napot megy el, inkább 1-1,5. Ha nagyon nem használom, akkor meglehet a 2, de estére (tegnap is) már karcos volt, 3%-nál dugtam be. 1:47 használattal most 81%-on van.
Igaz, nem a gyári gyyorstöltővel használom, hanem egy 1,3A Nokia töltővel, és egész éjjel tölt.[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz nyzoli72 #1473 üzenetére
Nekem az autós kihangosítót nem szereti - Vagy utána bolondul meg. Kocsival minden rendben, a hívás is hangos. De utána valami miatt nem jelez zemmit - A média hangereje, illetve a csengőhang is olyan, mintha a kocsiban kéne, hogy szóljon, holott már a szobában vagyok, és a kocsi is le van állítva (+ hatótávon kívül) restrat, és jó. ( OS 11.0.2.2.IN11BA)
Mivel megvilágítja az ujjlenyomatot, annyira fel kell, hogy látszódjon az ujjlenyomat-ikon. Nem kell teljesen felkelteni a lock screenig, de a glance / sleeping / Ambient Screen ) [vagy hogy is hívják, amikor nem Nokia] látszódjon. Akkor már érzi, de ha teljesen fekete, akkor nem.
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Kíváncsi vagyok, megcsinálták-e a Youtube beragadó képernyőforgatását.
Valakinek megvannak a file-ok az első verzióhoz? Akatrom használni az infrakamerát, így eltenném, ha majd leteszem a telefont, vissza tudjam butítani Out-of-the-box állapotra - Utána ha kell. úgyis meglesznek OTA a frissítések.
-
KSparrow
őstag
válasz Viper26 #1466 üzenetére
Hát ha azt mondod, Gcam-mel nincs ilyen, akkor majd lehet letöltöm, de egyelőre engem annyira nem zavar. Nokia 9-em volt előtte, az lefagyott, nem, vagy csak sokkal később exponált, és volt sok más baja is. Ahhoz képest ez nálam megbocsájtható, pláne, hogy a másik 2 kép jól sikerült. Inkább szürkületben, este nem olyan a kamera teljesítménye. a videó, képstabi, és minden más viszont lenyűgöző.
-
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz calvin76 #1358 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha kihangoosítóval használom az autóban, hiába állítom le a kocsit, sőt, megyek el messze, akkor is úgy kezeli a telefon a hangerőt, mintha kapcsolódva lenne. Nem jelez a Viber, a messenger, vagy nincs meg a 'kattanós' rendszervisszajelző hang. BT ki-bekapcsolás után is a hangerőt BT kapcsolaton szabályozza. Ilyenkor restart, de azért ez elég bosszantó, na.
-
KSparrow
őstag
1: Rájöttem, hogy ha letöltöm a Google Wallpapers alkalmazást, akkor be tudom állítani külön a Lock screent. Nokiáról jöttem, Android One után ez új volt.
2: Takarításkor feltűnt, hogy hiába matt a telefon hátulja, súrló fényben (nagyon laposan nézve) igenis tükröződik.
-
KSparrow
őstag
OxygenUpdaterrel frissítettem 11.0.2.2.IN11BA-ra. Nagy különbséget nem vettem észre, de a Youtube (15.47.36) bugos - legalábbis egyet találtam.
Alapból ki szoktam kapcsolni a kijelző elforgatását, szeretek fetrengeni, és ravar, ha elforog. Ha felteszem full screenre a videót, automatikusan elforgatja, ami rendben is van, de amikor visszalépek, akkor eddig visszaállt a képernyő, most viszont úgy marad. a videó is fent marad nagyban, gyakorlatilag be kell zárni az alkalmazást, hogy újra használni lehessen - és a következő videónál ugyanez.
Másnak is ilyen?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz f3rdzs0 #1309 üzenetére
Nekem nem volt bajom a Hole punch-csal, sőt. nem hittem volna, de még szeretem is. Emlékszem, amikor először láttam...
Nekem nem volt szempont, ezért is válltogattam. 808 után a Z10 IPS-e nem zavart, de az akku igen, ezért lett Z30. Ott imádtam a színeket, de a fullHD miatt váltottam OP1-re. Azt is nagyon szerettem, pláne a bambusz hátlapot A Sandstone talán egy hétig, ha rajta volt.. (fehér gyári tokban - Amúgy: Csak nekem volt teljesen külön dobozban a power brick? Vagy csak nem megelőzte a Oneplus az Apple-t? ) A 3-at már magam rendeltem, imádtam. Amikor le kellett cserélni, sokat gondolkoztam, Black Friday keretében volt is nálunk egy Nokia 7+, majdnem az lett, de nem OLED, és ezért vártam meg a Nokia 9-et. Annál nagyon zavart eleinte a kerek szélű kijelző, szerettem a szögleteset. Aztán végernek kaptam egy darabig Nokia 7.1-est, és azon megszoktam a Notchot. Szemeztem nagyon a 7T pro-val előtte, de ha már volt vissza kp 230-am a Nokiából, mikor visszakaptam a vételárat, már el volt döntve, hogy a 8 pro lesz.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz f3rdzs0 #1307 üzenetére
Nekem FullHD-nál még szempont volt a kijelző felbontása.
Retró Nokia fan vagyok, - N82 és E90 páros használat után jött a Nokia 808, a Clear Black AMOLED kijelzővel. Imádtam. Utána kipróbáltam egy BB-t, és onnantól Z10 használó lettem, de nem bírta az akku az egy napot - Átálltam Z30-ra. Itt Ismét OLED kijelzőm lett a Z10 IPS-e után, és hát ég és föld. Utána, amikor a BB OS10 már félholt volt, váltottam Droidra - Oneplus 1, (2016 feb.) fél év után Oneplus 3. Azt az akku miatt tettem le, - jött a Nokia 9, amivel rengeteget szenvedtem, 3 alkalommal garanciáztatás után visszaadták a pénzt, és azóta (immáron 1 hónapja) megvan a 8 pro. Olyan volt, mintha ismét a Oneplus 3-at használnám. Élhető rendszer, és mintha mindig is ez a telefonom lett volna, imádom. Anyának vettünk most egy Xiaomi Mi 10 T pro-t, bár nem használtam rendesen, de azért az sem annyira rossz. Bár ugye folyton ingáztam OLED és IPS között a felbotás emelésével: Z10 (IPS) - Z30 (OLED) Oneplus 1- 3, Innentől maradni akartam OLED mellett - Nokia, majd OP8Pro. Xiaomi-t nézve lehet nem lenne rossz, de mr csak elvből sem adom. És itt vagyokNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
A OP3 kijelzőjét kritizálták, mert pentile Matrix, vagy milyen kijezője volt, 5,5" 1280*1920. Napi használat közben egyáltalán nem volt zavaró, sőt, szerintem az egyik legjobb kijelzőm volt. A Nokia 9 képe világos, hideg, fakó volt utána. A Oneplus 8 pro kijelzője szerintem szuper, én semmi eltérést nem vettem észre, akkor se, amikor változtattam a kijelző felbontásán. Full HD fölött szerintem a telefonnak akkor van értelme nagy felbontást tudni, ha VR-ra van használva, amúgy teljesen fölösleges ezzel drágítani a telefont, úgyse látszik, és a böszme ujjainkkal se tudjuk megbökni a pixeleket.
Könyörgöm, a telefonom jobb konfig, mint az asztali gépem ( 1280-as LCD monitor, a gépben 8 GB RAM, a telefonom mindkettőt leverte.) Aztán mégis, melyiken megy a GTA , és melyiket használom facebook görgetésre 120 Hz-en...Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
Youtube ajánlás után leszedtem az Abstruct appot - Nagyon fasza hátterek vannak benne, a Oneplus background artist csinálta. De. Feltűnt egy hiányosság.
Az appból be tudok állítani eltérő háttérképet és lezáróképernyőt, de a gyári személyreszabás menüben nem. Ha beállítok egy saját képet, és utána az appban egy másik zárképet, akkor a háttér torzul. Tényleg nincs megkülönböztetve? Vagy csak én vagyok ügyetlen?[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz geryboro #1205 üzenetére
WARP charge csak a gyárival fog menni. Megnéztem Xiaomi Mi10t pro adapterrel (33W), és nem ismerte fel, hogy WARP lenne. Szerintem azért, mert a WARP 5V 2A (10W) és 5 V 6 A -t tud, utóbbi a 30W. A Xiaomi 5 V 3 A (15W), 9V 3 A (27W) 12V 2,25A (27W) 20V 1,3A (27W) vagy 11V 3A (33W) - Ezek a telefonok már kommunikálnak a töltővel, Macbook is jelzi,ha ő laptop, és mehet neki a 20V, nem cak az 5. Én töltöttem telefont már Lenovo laptoptáppal is. De a lényeg, hogy csak akkor lesz WARP, ha a telefon és a töltő felismerik egymást, és meget az 5Volt 6Amper - És csak gyári / hasonló terhelésre tervezett kábellel, mert ha túl vékony, akkor jobb esetben nem megy, rosszabb esetben melegszik / leéghet. (4 rövidre zárt ceruzaelem is tud akkora melegedést csinálni, hogy ihaj).
-
KSparrow
őstag
Nekem IKEA padon nem ment jól, de a Nokia DT-900-zal simán ment. Ugyanakkor én már csak óvatosan QI töltőzök, mert a Nokia 9-ben szeintem az vágta haza a kamerát. Ami akkor nem volt gond, mert több sebből is vérzett, így meg 2X cserélték gariban, de a 8Pro már marad, imádom.
#1193tovgab
Azért Amerikában is sok mindent lehet. Apple Iphone 12 anti-repair Apple logging apps És ez csak egy vállalat - De hát ez van, na. Én boldog vagyok a Kínában végződő adataimmalNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
A kutya mindenit, de nem olcsó. Mondjuk olcsóbb, mint a Nillkin oldalán...
Más: Frissültem hivatalosan OTA OS 11.0.1.1 IN11BA-ra. Azóta minden kör után kidob az Among us, de ami a nagyobb baj, hogy a netbankom se tölt be (cib) a háttér megvan, és ott leáll. Vaakinek van hasonló gondja a frissítés óta?
[szerk: felhívtam a bankot, nem kompatibilis az app az android 11-gyel...][ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz rebelinside #1169 üzenetére
Szia, a Fólia kérdésben nem tudok nyilatkozni - ez engem is érdekelne.
Nekem a gyári van rajta, 1-2 kisebb sérülés van már (sútló fényben látszik 2 mikrokarc), de semmi, ami átmenne. Ez a dolga. A tapasztalatom eddig a gyári fóliával pozitív - Az előző, Oneplus 3 telefonomon még a mai napig a gyári fólia van fent. Hallottam a 7pro-nál valami hidro-mittoménmiről, hogy az jó az ívesre, meg ráfeszül.. de tapasztalatom nincs vele.Tokból én a gyárit felpróbáltam, de nem használom. Helyette ezt a Nillkin tokot nyúzom, én kaptam a telefonhoz. A 3-hoz is Nillkin volt, ehhez is, teljesen meg vagyok elégedve vele.
Úri huncutságból rendeltem egy ilyet, majd meglátjuk milyen, HA megjön. Ez is kék, a telefonom is, szerintem szép lesz.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz calvin76 #1160 üzenetére
Nekem OTA csekkolva ugyanaz, 10.5.13IN11BA.
Érdekes, a settings/ Status / security patch-nál keresve talált (szeptemberi volt) és most újraindult, már október 1.
Nokia 9 és Android One után fura, hogy nem szólt, és nem egy helyen van a patch és a szoftver update.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz rebelinside #1091 üzenetére
Nekem szerintem átlagos kezem van. (19 cm a csuklóm végétől az ujjam hegyéig, széltében 11 cm. teljesen nyitva 23 cm a nagy araszom. A 8 pro 11*8*1 cm, a Nillkon tokkal. Ugye a kávákkal nem kell nagyon számolni, szóval kb ez a 8*11 cm az érintőrész. Az ujjlenyomat 4 cm-re van az aljától, szerintem kényelmes pont. az oldalgombokat is jól el lehet érni. Az ikonokat jól el lehet rendezni, de akezelés nagy része úgyis a kijelső alsó feléből megy. Az egyetlen necces kérdés a felső redőny, de az OxygenOS ebben is szuper- ha üres részen lefelé swipe-olsz egyet, akkor lehúzza, vagy be lehet állítani, hogy a vissza / home / recents gombok csináljanak valamit, ha hosszan nyomod (nekem kikapcsolja a screent) vagy duplát böksz - nekem pl lehúzza az előbb említett redőnyt.
Szóval szerintem kiváló méret, bár kicsit nehéz tőle lehajolni
Az egyetlen, amit hiányolok, hogy 3 navi gombbal nem lehet váltani az előző alkalmazásra - OP3 és Nokia 9 is tudta, nagyon jó feature, szerettem, de a teljes gesztusvezérlést nem tudtam megszokni.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz rebelinside #1086 üzenetére
Én Samsungot személyes meggyőződésből nem vettem sose. Igazából szerintem nem egy 10 perc nyomogatás után látod, milyen a telefon. Be kell lakni, kell 1-2 nap. Én egyszer fogtam 7 pro-t a kezemben, megnéztem, de 1-2 csilli feature-t leszámítva (mint a szabadesésben visszabújó kamera) nem néztem meg rajta.
De nekem a 8T előtt Oneplus 3-am volt. Igen, a kettő között volt egy köröm Nokia 9-cel is, első vevők között voltam itthon, de sorozatosan jöttek a hibái. A Oneplus 3 az akkut leszámítva stabil harcos volt végig, addig is bármikor, amíg a 9 szervizben volt.
Kapott Android 6 után 7 és 8-ast is, majd meglepetésként egyszer csak jött a 9, szóval a támogatás teljesen jó. 2017-ben megnéztem, meddig megy el kikapcsolás nélkül: 2017 óránál (azaz 3 hónap után) már megesett rajta a szívem, újraindítottam. Atombiztos, jól összerakott telefonok ezek.[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz geryboro #1071 üzenetére
Az adapter úgy hozza a 30w-ot, hogy marad 5V 6A. Nokia adapterem is van, az 9 es 12V is tud tölteni. Az adapter csak egy dolog, a kábel áteresztő képessége is kérdés. Hiába a tiéd a Duna, ha csak egy kerti slagon tudod leengedni.
Ebayen mindenféle csodát lehet rendelni. Én mondjuk a lassabb töltő híve vagyok. 1,3 - 2 - 3 amper
A folyamatos gyenge töltés se jó állítólag, mint ahogy az állandó gyorstöltés se.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz #07400704 #1060 üzenetére
Én nem leszek mérvadó, nekem másfél napja van meg - de imádom. Oneplus 3 után, mintha hazatértem volna. Nagyon szép a kijelző, villámgyors a telefon, és a terhelést is bírta - Asphalt9 + Pubg egyszerre, teljes felbonátssal, és estére 40% fölött voltam.
Mikor megvettem, először Digi kártyával próbáltam, és kicsit aggódtam a GPS miatt - bemért, de nem követett. mentünk kocsival, és nem mutatta az utat, az indulási pontnál megakadt. De úgy láttam, egy visszaállítás után és Vf SIMmel minden rendben van vele.A hang baromi erős, a földszinten szólt és olyan hangerővel, mint az előző telefonom mellettem. Sőt, talán a beszédhangszóró erősebben is szól, mint a lenti csengő.
Nekem közben az a kérdésem akadt, hogy ha most az infrakamera deaktiválva van ( és korábbi rendszereken géppel vissza lehetett kapcsolni, de most már azt sem) valakinek van esetleg image-e a legelső szoftverről? amit vissza lehet tenni a telefonra? (nem most, de majd, ha nyuggalmazom, lehet, megcsinálnám)
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Értem, ezt pl a 7t pro-val kapcsolatban nem tudtam. Eleinte 7Pro-nak indult, de a jobb kamera (makró, pl) miatt a 7Tpro jött szembe. Jó áron lett volna egy Mclaren, meg jobban tetszik a teljes kijelző, de inkább befektetek egy jó telefonba, ami, mint a OP3, bírni fogja még 3 évig
A kamerát valahol youtube-on azt láttam, a kamera beállításai között eldugva, de vissza lehet kapcsolni. Itt is azt írják. Jó, nyilván nem deal breaker, de a kamera érzékeny pontom ( a 9-ben is ezért bíztam, és korábban Nokia 808-am volt, amikor még nem szórtak mindenbe ekkora szenzort ) Sőt, a másik játékos Xiaomi Note 10 pro lett volna, de a 3-mal szerzett jó tapasztalatok, a mute slider, ax ismerős Oxygen OS, mind ebbe az irányba tolt, én meg beadom a derekam.
A gari hivatalos, nem Turbado meg hasonló, e havi edigital vásárlás.[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Sziasztok! OP 3 után (es egy sikertelen kalanddal hmd Nokia 9-cel) oneplusft tervezek venni, vacilláltam a 7t pro és e között, ez közelebb áll, van egy jó ajánlatom. Van tipp, hogy mire kell külön figyelni? Az infra kamera most megy a telefonon, vagy le van blokkolva? Előre is köszönöm as segítséget :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest