- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torony 1.
tag
Nálam pillanatnyilag minden rendben,de az üzemidő az katasztrofális.
-
Torony 1.
tag
https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-12-c-16-update-for-oneplus-8-and-oneplus-8-pro-na-glo-added.1574303/page-12
-
Torony 1.
tag
megjött a legfrisebb EU update IN2023_11.C.20_1200_202205172359
[ Szerkesztve ]
-
Torony 1.
tag
Üdv.Én is stabil EU-s 11.0.11.11.IN11BA használtam nagy elégedetséggel, igaz IN2020 a készülék és nem IN2023.jött OTA a c15,tele hibával,majd 2 nap múlva a c16 -os javitócsomag.Valamit javitott a hibákon de még mindig nem hibátlan.Gondoltam irány vissza rollback :11-re.Emlékeim szerint 11.0.9.9 volt ami felállt rá visszatéréskor.Azt vettem észre,hogy nem mindent gyalult le a visszatérés,pedig mindent a leírásoknak megfelelően csináltam.Wipe elötte-utánna,már az elejétöl fogva felfelé lépéskor is,és visszatéréskor is.Sőt,fokozom a dolgot,visszamentem egész a 10-es OOS-re,majd újra fel 11-re,és a következőket tapasztaltam:
-Amit beírtam OOS12-n sim neveket (dual simmel használva),és hozzá telefon számokat a beállitásokban,azt végig az összes lépésnél látta a telefon.Régen mindig SIM1 és SIM2 volt.Wipe ide vagy oda,gyalu ide vagy oda,rollback ide vagy oda.A másik pedig,hogy visszalépés(rollback után)nem tudtam törölni egyik akkoriban törölhetö elöre telepitett alkalmazást sem,se OOS11,se OOS10 alatt,mindha ez is beégett volna neki az agyába a OOS12 alatt,pedig korábban mindig töröltem bizonyos alkalmazásokat,amiket root nélkűl engedett alapból.
Furcsa!
Valaki,tapasztalt estleg hasonlót?[ Szerkesztve ]
-
Torony 1.
tag
azt esetleg tudja valaki , hogy lehet a bal oldali kezdőlapról eltüntetni a google nyavajáját?nagyon idegesitő.köszönöm.
-
Torony 1.
tag
ismét kint van a legújabb:OxygenOS 11.0.9.9
-
Torony 1.
tag
Megjelent a legújabb frissités:11.0.8.8
-
Torony 1.
tag
válasz #40047616 #1590 üzenetére
Valóban ,igazad lehet,ez is bennevan,de vannak kötelezően előirt garanciális,szavatóssági feltételek.Más az EU-s,más a távol keleti,az afrikai,illetve az amerikai jógszabály.Nehogy azt hidd,hogy ök adják a 2 évet, (illetve asszem 250ezer felett ,már 3 év jár a müszaki termékekre)jópofaságból,annyira azért nem jó fejek.Ez van előirva törvényileg,és muszály betartaniuk,egy pup a hátukon ez az egész garanciás dolog.Én ,amúgy nem godolnám,hogy olyan sok a garanciális szervizigény a keszülékeikre,több lehet a sérült ,törött készülék .Megbízhatónak tartom a márkát,az elejétől fogva vásárolok OnePlus-t.
[ Szerkesztve ]
-
Torony 1.
tag
válasz h.robert #1584 üzenetére
Szia.Csak arra kell figyelni,hogy a megfelelő szállitási módot kell kiválsztani.Nincs belőle semmilyen probléma,hogy IN2020-as.Itthon van belőle 2,egy kék és egy zöld,hibátlan mindkettő,én is tőlük rendeltem anno.A zöld,az 7 hónapos,és DA-s,a kék,az 4 hónapos,az meg AA-s rommal érkezett.Azonnal frissitettem is BA-s romra mindkettöt mikor megérkeztek.Teljesen hibátlanul müködnek azóta is.Amúgy a garanciát illetően,én úgy tudom,hogy van rá gyári gari is,de csak 1 év,mivel a forgalmazó ország (Kína)szabályai érvényesek ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
Torony 1.
tag
Szia,mind a ketten megvagyunk elégedve a telefonnal maximálisan.Nemtudom ki milyen melegedésről tud,vagy számolt be,de nekem ez a sokadik OP telefonom,és a páromnak sem az első már,de soha nem volt melegedés érezhető normál használat mellett.A realitás talaján maradva,és a konkurenciát elnézve,messze a legjobb vétel volt számunkra is.Nem bántuk meg.
-
Torony 1.
tag
válasz Palesztin994 #1366 üzenetére
igen 30-as.
-
Torony 1.
tag
válasz Palesztin994 #1363 üzenetére
Szia.Én rendeltem egy 65-öst tőlűk Black Friday-kor,mert féláron adták,és én azzal töltöm.Hibátlanul teszi a dolgát.Igaz,csak 30-al tölt,mert a teló annyit tud,de frankó.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.van olyan oldal valahol jelenleg ,ahol fent vannak az eddig kiadott gyári STABLE rom-ok a teló megjelenése óta? előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest