- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Az AI érdekében rúg ki egy nagy cég 1750 embert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
neato3loco
senior tag
Akkor ez csak valami rém hír tényleg. Most akarok telefont vásárolni és ez a telefon minden téren tetszik csak megijedtem, hogy ezzel is akksi hibák lesznek. A Honor 8-am már egy fél napot se bír ki, úgy hogy egész nap melóban jó ha az időt megnézem rajta.. na mindegy akkor marad ez a csodaphone.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
beeep146
tag
Üdv!
Nálam fenn van a gyári fólia és nincs gondom vele koszolódás szempontból. (érintés/zsírosodás szerintem fokozottabb mint ha szimplán az üveget érinteném) Alapvetően kabát belső zsebben, vagy így télen ritkábban, de farzsebben hordom. Nem szeretem a tokokat és a fóliákat sem, ezzel is úgy vagyok, hogy megvárom azt, hogy a zsebem egyszer csak leszedje a fóliát mint anno az OP6-nál. Utána fólia nélkül fogom használni. A hátulján dbrand van első perctől. -
csenor
senior tag
Nálam a gyári üvegfólia van.
Igazából nagyon nem tetszik, mert szerintem szinte lehetetlen szépen felrakni.
Nagyon nehéz leszedni a lapról és addig nagyon sok szösz rámehet a fóliára is és a kijelzőre is.
Sok szösz maradt rajta és az egyik széle le sem akart ragadni (már rengeteg fóliát tettem fel, de ennek ellenére lehet én vagyon béna).
Gondoltam felszedem (megkockáztatok 10ezret) és megpróbálom kiszedni alóla. Szépen fel szedegettem a szélein és benyúltam a kis ragasztós papírral és így minden szöszt sikerült kiszedni, de a széle még akkor sem ragadt le. Ezért felszedtem teljesen és újra feltettem. A fólia dicséretére szóljon, hogy többször felszedtem a szélét és egyszer teljesen mindezek ellenére most szinte tökéletesen felragadt. De sok fóliagyártó van már aki 10 ezres kategóriában egy egy tartót amivel sokkal egyszerűbben lehet feltenni.
A dbrand fóliája ehhez képest 100 könnyebb feltenni. Az iphone 7-m egy easyskinz volt, de az sokkal vékonyabb és rosszabb minőségű. -
dl650
tag
Szia! Én egyik telefonomon sem használtam fóliát mert nem szeretem. A Huawei P 9-em kétéves és karc nélküli.Igaz szinte mindig tokban hordtam őket. A 6 T-t is így fogom használni. Persze biztatni nem merlek mert balesetek mindig lehetnek Nézz meg egy videót a karc és törés tesztekről. Tényleg ennyit kibír ez a teló?
-
ggabor55
csendes tag
Szia!
Nálam is ugyanez a helyzet. Amint kiveszem a zsebemből, tiszta kosz az egész kijelző. Sőt, mivel rajta van a gyári tok a hátulján, ami kicsit kiemelkedik a sarkaknál, ott meg is áll a por. Rettentően koszosnak néz ki. Én még azt is tapasztaltam, hogy ha nagyon poros, akkor az ujjlenyomat olvasó is nagyon lassan, vagy szinte egyáltalán nem működik.(Megj: A zsebem tiszta, többször is ellenőriztem, csak a telefont hordom benne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 3
- Androidos tablet topic
- Bestbuy játékok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest