Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• betyarr

veterán

válasz sandrik #1087 üzenetére

hát ekkora tortúrát :W végül csak beszéltem egy harmadik ügyintézővel is (vagy 1 órát...) végre felfogta és akart is segíteni.de már látom hogy nagy humbug az egész üfsz.ezek vagy semmit se tudnak,vagy csak le akarnak rázni mindenkit.ecseteltem a gondom,erre azt mondja hogy technikai hiba van és dolgoznak rajta.csak erősködtem és a legvége az volt,hogy vagy kapok 10% kedvezményt egy mobilból vagy választhatok bunle-t.mondom nekem csak a teló kell és máris kérem a 10%-ot.ideadta aztán már álltam is neki megrendelni,mikor látom,hogy már ott van az 5%-ra jogosító kupon kijelentkezésnél.na mondom hoppá,én lényegében az egész napomat ezzel töltöttem,erre csak át kellett volna lépni az OP oldalán a 6-ról a 6T-re,végig vinni a vásárlást és ott várt volna az 5% kedvezmény.na,mondom sebaj,nemhiába töltöttem az időmet,mégiscsak 10%-ot kapok 5 helyett!beírom a kapott kódot és szépen ki is írta,hogy 10eur kedvezmény.vagyis NEM 10%,hanem 10eur :U :U :O

na,de mindegy már,most már lenyugodtam,jó lesz az 5% is.
    uff!
    köszönöm mindenkinek a segítséget! :R majd írok,ha megérkezett a teló!

ui: remélem ha valami garis gond lesz (ne legyen!),akkor az nem több napos procedúra az ügyfélszolgálattal...

• betyarr

veterán

válasz sandrik #1081 üzenetére

a studentbeans oldalon választottam (már többször is) a oneplus-t.ott "use online"-ra katt,majd a megjelenő oldalon "get discount"-ra katt,ez átdob a oneplus oldalára,ott bejelentkezek,ott egyből gratulál,hogy igénybe vehetem a kedvezményt és van egy piros sáv "go shopping" felirattal ami a oneplus 6-os telefonokhoz vezet.

ez a student program hol található a oneplus oldalán?illetve,hiába próbálok a oneplusnál bejelentkezni a studentbeans accal,azt nem engedi.ekkora szívást :U

Új hozzászólás Aktív témák