- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
sandrik #1087 üzenetére
hát ekkora tortúrát
végül csak beszéltem egy harmadik ügyintézővel is (vagy 1 órát...) végre felfogta és akart is segíteni.de már látom hogy nagy humbug az egész üfsz.ezek vagy semmit se tudnak,vagy csak le akarnak rázni mindenkit.ecseteltem a gondom,erre azt mondja hogy technikai hiba van és dolgoznak rajta.csak erősködtem és a legvége az volt,hogy vagy kapok 10% kedvezményt egy mobilból vagy választhatok bunle-t.mondom nekem csak a teló kell és máris kérem a 10%-ot.ideadta aztán már álltam is neki megrendelni,mikor látom,hogy már ott van az 5%-ra jogosító kupon kijelentkezésnél.na mondom hoppá,én lényegében az egész napomat ezzel töltöttem,erre csak át kellett volna lépni az OP oldalán a 6-ról a 6T-re,végig vinni a vásárlást és ott várt volna az 5% kedvezmény.na,mondom sebaj,nemhiába töltöttem az időmet,mégiscsak 10%-ot kapok 5 helyett!beírom a kapott kódot és szépen ki is írta,hogy 10eur kedvezmény.vagyis NEM 10%,hanem 10eur
na,de mindegy már,most már lenyugodtam,jó lesz az 5% is.
uff!
köszönöm mindenkinek a segítséget!majd írok,ha megérkezett a teló!
ui: remélem ha valami garis gond lesz (ne legyen!),akkor az nem több napos procedúra az ügyfélszolgálattal...
-
betyarr
veterán
válasz
sandrik #1081 üzenetére
a studentbeans oldalon választottam (már többször is) a oneplus-t.ott "use online"-ra katt,majd a megjelenő oldalon "get discount"-ra katt,ez átdob a oneplus oldalára,ott bejelentkezek,ott egyből gratulál,hogy igénybe vehetem a kedvezményt és van egy piros sáv "go shopping" felirattal ami a oneplus 6-os telefonokhoz vezet.
ez a student program hol található a oneplus oldalán?illetve,hiába próbálok a oneplusnál bejelentkezni a studentbeans accal,azt nem engedi.ekkora szívást
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós kamerák
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest