- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pl ma hoztam össze vele 6és fél órás SOT ot imádom pedig én nyúzom. Terveztem Hogy ezt is 2 évesen cserélem mint a 3T annak kellett de ebben biztos vagyok hogy ki fogja húzni a 3 év szolgálati időt.
Jó árban fogj ki egyet biztos nem csalódsz .
Vannak hülyeségei néha felbosszant nálam van hogy kifagy de ezzel egyet tudok élni és nagyon ritka ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
bozarjoska
őstag
1. Működik. Itt a telegram csoport, minden infot, linket megtalálsz.
2. Szerintem nincs gond vele. Nekem megfelel, nem akadozik. Mondjuk én RenderZenith kernellel használom. Itt a telegram linkje.
3. Rezeg rendesen, hangos, érzékeny. Minden ok vele.
4. Android 10 már van rajta és 11-et is nagy valószínűséggel megkapja. Kérdés csak, hogy mikor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest