Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsolt88
csendes újonc
válasz
lazajnd
üzenetére
Igen érzékeli a gép, hangjelzést is ad.
Korábban használtam már fájlátvitelt, viszont ami felmerült bennem, hogy olyankor mindig át kellett kapcsolni a fenti lehúzható menüben adatátvitelre.
Nem tudom most, hogy elvileg nincs rajta Android, hogyan kezeli ha rádugom usb-n keresztül a gépre. Mert a hangjelzés jön a laposból, meg a töltés azonnal elindul a telefonon.Már néztem Eszközkezelőben is. Mikor rá van dugva akkor megjelenik felkiáltójellel egy Android nevű eszköz, de illesztőprogram frissítést nem csinál neten keresztül, csak keresi keresi megállás nélkül, de nem talál eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Az AI hívószavával érkeznek a Sapphire új mini PC-i
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest