-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
válasz
PistiSan #5352 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, kiderult mi a hiba. Állítólag sosem volt bekapcsolva a 1270 szerint, amit furcsállok mert 10 éve ezt a számot használom ☺️. Szerintem tarifavaltaskor nem aktiválták. Lényeg 1270 központilag tudja aktiválni, így hívd fel őket és nálad is jó lesz ☺️
-
adakiller
senior tag
Igen, mert másik telefonnal működik.
-
adakiller
senior tag
Sziasztok,
keresőben nem találtam erre eddig bejegyzést, így hozzátok fordulok
.
Adott egy OP 3T 7.1.1 gyári rom(4.1.6), rootolva. Vodás feltöltőkártyával. A hívásvárakoztatást szeretném bekapcsolni, de nem engdei. Hibaüzi: Hiba a hívásbeállitásokban, nem várt válasz a hálózattól. Minden műxik a telón (SMS, net, hívás) csak a várakoztatás nem.
Találkoztatok már ilyennel?
-
adakiller
senior tag
válasz
macii97 #3492 üzenetére
Nálam nem a gyári app volt, hanem az alarm clock extreme amit évek óta használok és sose volt baj vele. Tegnap egymás után többször kipróbáltam hogy a pontos időhöz képest ébresszen egy perc múlva. Egyszer sem ébresztett, az app futott, hisz realtime néztem. Aztán megjavult újrainditas után.
-
adakiller
senior tag
válasz
PistiSan #3477 üzenetére
Ma nekem sem szólt az ébresztőóra, többször is próbálkoztam vele de amíg nem indítottam újra addig nem javult meg.
Egyik nap csak fényképezni tudtam de videót felvenni meg (hiba a rögzítés során). Itt is egy reboot segített.
Tegnap a waze tett folyamatosan egy utcával arrébb. Ami eddig G4en sose fordult elő.
Amúgy kiváló az aksi és a készülék is. 5 és fél órát bírt tegnap vegyes használat mellett (net, fb, messenger, waze, és telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged