- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Köszi csak a letöltő link kellet a többi már megy, 1+1-nál minden parancsot megtanultam fejből
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Ajánlom ezt a cikket.[link] Igaz 1+1 ra épül de ugyan ez érvényes 1+2 és 1+3 is.
Rootolás: root jogok szerzése a telefonon. Windowsos hasonlattal élve, a legtöbb telefon root jogok nélkül jön gyárilag, ez pedig olyan, mint Windowson a vendég fiók: bizonyos dolgokhoz nincs hozzáférési jogosultágunk. A root jogok szerzése a telefonon olyan, mint ha a vendég fiókot rendszergazdai fiókra cserélnénk.
Bootloader: A boot loader (magyarul rendszerbetöltő program) egy program, amely az operációs rendszer betöltésének folyamatát indítja el. A mi telefonunk összesen 3 módban képes bootolni, azaz betölteni: az első maga a rendszer, ami gyárilag CM11S a global verziójú Oneplus One telefonokon, a kínai verziókon pedig ColorOS. A másik kettő betöltési mód a recovery és a fastboot mód (fastbod mode = fastboot mód).
Miért jó a bootloader feloldása?: a zárt Bootloader lényege, hogy csak gyári programokat tudunk telepiteni a telefonra, de még azt sem miden esetben sajnos. Például: gyári OTA frissitést fel tudjuk telepiteni, a gyári, recoveryben flashelhető teljes rom zip-et is fel tudjuk telepiteni, de például fastbooton keresztül a teljes gyári fastboot zip-et már nem tudjuk, hiába eredeti programról van szó, nyitott bootloader szükséges a telepítéséhez. Tehát zárt bootloaderrel csak gyári dolgokat tudunk telepiteni, de még azt sem minden esetben. Custom rom/recovery/kernel vagy bármi más telepitése (pl root) nem fog menni zárt bootloaderrel.
Szerintem az elején nyisd ki a BL mert az minden adatot töröl. A frissítésekre nem lesz gondod. Rootolni pedig rá érsz késobb.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
veterán
Köszönöm a linket, részletes leírás! Jól gondolom, hogy ennél a típusnál bootloader nyitás nélkül nincs root sem? Bocs, ha láma a kérdés, de 2.3-nál szálltam le az Android vonatról, akkor a két dolog még nem fügött egymástól. Custom firmware-t nem akarok a mobilra tölteni, de a root jól jönne.
-
Suparman
csendes újonc
Nexus 6P vagy OnePlus 3 ? Szamomra nagyon fontos a kamera , legyszives segitsetek
-
plejik
addikt
válasz MarciKING24 #433 üzenetére
Az csak a rendelés számod. Ahhoz egy package tracking - ot kéne kapnod vagy ilyesmit, és az alapján tudod követni..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
MarciKING24
tag
Hogyan tudom nézni hogy hol jár az enyém? Kaptam egy számot (your order), ha jól tudom dhl hozza, de hiába másolom be bárhova is, nem talál egyik sem semmit.
Straight outta Compton
-
kano
nagyúr
válasz Hopkins95 #429 üzenetére
Ez engem is érdekelne. A One-nál tényleg van ilyen és nem kellemes.
mjani1172
Ez természetes.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mjani1172
addikt
Emlékszem nem olyan rég még a OP volt nálad a csúcs.Bárki bármit mondott ugrottál rá.Most az 5x az.Akkor elmagyaráztad hogy 5.5" és 3 gb ram alatt egyszerűen nincs êlet, nincs telefon.Most kiderül hogy a mostani mindenben jobb és a 2gb ram még több is mint a 3, ha neked épp ez van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sajnos a Oneplus 3 viedófelvételének hangminőségével nem vagyok megelégedve. Ez az ok amiért aztán visszavontam a rendelésem. Ahogy olvastam valamelyik fórumon, ez már az előző generációnál is probléma volt. Ráadásul ahogy látom a mai napig nem lett javítva.
Kár érte.Esetleg akinek megvan a telefon, az utánanézhetne, hogy javult -e a frissitéssel, bár nem hinném...A Youtuben levő Oneplus 3-as videókban még mindig túl erős a zajszűrés és fura a hang...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Tibko8
senior tag
Beállítások. Tárhely alatt. Itt volt az is leirva ebben a fórumban. De holnap már megnézem magam
Tényleg tudtok ajánlani telefonhoz való OTG kábelt. nekem itthon valami 500 Ft-os kínai van ami hát néha működik néha nem. Valami olcsót ha tudtok ajánlani azt meg köszönném.
Szerk. Teszt írójának nem lehetne szólni hogy írja át arra hogy OTG képes mert így elég sok kérdés fog jönni ezzel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
válasz dragonfire44 #421 üzenetére
Megy az OTG, de külön be kell kapcsolni valahol a menüben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kano
nagyúr
És itt fog nyavalyogni nekünk amíg el nem adja. Jézusom! Összedobunk neki egy S7-re?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Looserke
őstag
rendelt valaki gyári tempered glasst hozzá (essential bundle tartalmazza)?
-
Tibko8
senior tag
Szisztok!
Holnap már én is a kezemben fogom tartani. Kivácsi leszek milyen lesz 1,5 év One után. Remélem ez is meg éri az árát. A One az ilyen volt nekem.
Kérdés aki megkapta a hátulján lévő (fehér)matricát mindenki levette?
Recoveryhez tudtok linket adni?(#421) dragonfire44 Igen már itt a fórumban valaki megválaszolta egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfire44
tag
Hali
Most ez az Otg megy vagy nem a telefonnal?
Üdv -
MrSealRD
veterán
válasz Outlander #413 üzenetére
Igazából nem vagyok meglepve. Mindig van egy problémás...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
axlfsi
veterán
válasz kovadika #410 üzenetére
Jelentem, valoban. Kiprobaltam amit irtal es igen; ha a NOVA-ban a double tap to lock screen aktiv, akkor az ujjlenyomat olvasas utan ker meg pattern-t is.
... no de ezt leirta mar valaki korabban es ugy olvastam a kollega a gesztusokat kikapcsolta es akkor is volt ilyen problemaja (lehet megsem kapsola ki? )
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Outlander
addikt
válasz MrSealRD #411 üzenetére
Oooo, bakker na nem már hogy a képernyőzárat nem tudja kezelni?
Ha gombbal zárom ok, ha nova ikonnal akkor kéri a pint is.
És igen, swes zárral ez a bug jön elő...
Megszokás , zárni mindig képernyő paranccsal szoktam, úgy tűnik itt ez nem fog menni, maradt a hwes gomb nyomás.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
MrSealRD
veterán
válasz Outlander #409 üzenetére
Mások is használják a telefont, de egyedül nálad van ilyen probléma. Mit mond ez neked?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
axlfsi
veterán
válasz kovadika #403 üzenetére
"Ha Novat hasznalsz es engedelyezve van a duplakoppintasos kijelzolezaras, akkor azt produkalja, amit te irsz."
Novat hasznalok, be van kapcsolva a duplakopp is, megis eleg akar csak az ujbegyemmel feloldani - szoval nem ez lesz az (sot, en a Nova-t eleve kizarnam).
(#407) Outlander hiaba fikazod a telefont, nem a telefon a hibas. User es/vagy app error. Nem telefon Ezt elhiheted.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
kovadika
őstag
válasz Outlander #400 üzenetére
Kapcsold ki a duplakoppintasos feloldast es probald ki ugy. Novat hasznalsz? Ha ez sem mukodik kerdezz ra a oneplus forumban.
Ha Novat hasznalsz es engedelyezve van a duplakoppintasos kijelzolezaras, akkor azt produkalja, amit te irsz. Mas otletem nincs, meg senki nem vetette fel ezt a problemat a oneplus forumban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest