Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyShan
aktív tag
Igen tényleg nagyon jó a teszter script. Szerintem csak simán nem tölti be automatikusan, pedig tényleg belerakta abba a könyvtárba amit Nagytoll ír. Nekem is megjelenik az az üzenet hogy hol vannak az indító scriptek.
De működik eddig az a lényeg majd ha restart lesz valamilyen oknál fogva akkor lefuttatom, ennyi.Örülök, hogy tudtomon kívül segíthettem. Sajnos tényleg eltűnt az a kép, amit felraktam, így nem tudom melyikről van szó.
Keress rá a fotós topikban megint a képeimre és nézd meg azokat, amiket a Gcam RAW fájljaiból dolgoztam ki.
Hatalmas a különbség a gyári RAW és Gcam RAW között az utóbbi javára. Végre szeretek fotózni a telefonnal.
Vagy itt van a fototrend oldalam. Igaz itt van vegyesen olyan is ami gcam meg olyan is ami sima gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- E-roller topik
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Robotporszívók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest