- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin Spéci
tag
válasz
grafnet #8682 üzenetére
Nem volt eddig Miui-m, de a sense-t szerettem, most ezzel is barátkozom. Kicsit szokatlan hogy minden "el van dugva" a beállításokban. A GPS-t pl mostanáig nem sikerült megtalálni, csak a gyorsgombot hosszan nyomva.
Ami nagyon hiányzik a 2-3 ujjas gusztusvezérlés, a smart lock, illetve volt egy olyanom hogy htc connect amivel egy mozdulattal át lehetett tükrözni képet/hangot bármire.szerk. A gps pont meglett közben, csak tudnám mit keres az adatvédelem alatt
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz
retesz147 #8262 üzenetére
Az új EU Dev megoldotta a virtuális gomb és mappába rendezett ikonok nevének levágását bizonyos rácselosztásnál.
Karavik, neked köszönhetjük? Gondolom.
Köszi!Én úgy veszem észre a gesztus vezérlés és a gépelés is megbarátkoztak egymással. Tudok hanyagul felkiálltójelezni is
És a Fb messenger chatfejei is megbarátkoztak a gesztus vezérléssel, igaz ez már előző hetiben is jó volt.
Aki megoldotta ezeket, nagy hála!
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #8679 üzenetére
Üdv a csapatban!
Fent, az Összefoglalót olvasd el. Sok kérdésre választ kapsz.
A MIUI-t mennyire ismered?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Gabesz87
veterán
válasz
Karavik #8674 üzenetére
Nem,mert mindenre szorgosan nyomkodtam az engedélyezést. De most úgy tűnik, talán jó. Megcsináltam amit kért. Megkerestem a menüben ezt a hozzáférés ertesitesekhez opciót, és bekapcsoltam mindet:
Egyedül az Android setup volt engedélyezve.(#8676) jonnyjoker01: jó lenne ha ez volna a probléma, és magától helyrejonne. Máskülönben komolyan nem értem, nekem miért ilyen szar sok minden. Várok még kicsit, és próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
válasz
jonnyjoker01 #8671 üzenetére
2 napos a telefon, kicsit még várok a roottal
@norbert1998: szerintem mindenben rosszabb. Kisebb akku, nagyobb súly, mozgó alkatrész. Egyébként jan-febr környékén biztosan lehet már kapni eu raktárból, ami azt jelenti hogy ugyanannyi lesz az ára mint a 2s/128gbnek.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Állítólag MGC_6.1.021_MI8_V2a+.apk GCAM verzióban a korábbi fókusz, OIS, telephoto hibák már javítva lettek. Most tettem fel de még nem teszteltem...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Fyi:
xiaomi.eu 8.12.20: sikerült megoldani a problémát, ami miatt késett a kiadás pie telókra. Teszteltem minden ok most már, szerintem reggelre fel lesz töltve...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
tegnap fetettem a legujabb stabil global romot, de azóta ha hivok valakit akkor mindenki azt mondja, hogy nem hall engem, felépül a kapcsolat én hallom tisztán, de ök nem hallanak semmit belölem, majd egy jó 10-20mp után megjavul.
-
Karavik
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz
norbert1998 #8672 üzenetére
Én alig várom a 3-asrol szóló véleményeket, használati tapasztalatokat, mert annyira kiboritanak az enyém apró hibái (másik fél néha nem hall jól hívás közben, kamera nagyon ratyi nálam, plusz kozelsegerzekelo hibája) hogy jövőre biztosan csere lesz. Megpróbálkozhatnek meg végül is a GB-el gari intézéssel, de kinek van ahhoz idegzete, hogy Kínába visszakuldjem...
Más, EU Rom-al kapcsolatban: akármilyen app-ban vagyok, folyton felugrik ez alul:
Plusz a Play Store változatlanul szar. Frissítéseket sem tudja feltenni, azaz ma 4-bol 2-t tudott. Ma nem volt időm még sajna a dev.eu telepítésére. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Kevin Spéci #8669 üzenetére
Én megmondom őszintén, szívesebben vettem volna hármat, de közel kétszer ennyibe került volna, és hardveresen nem erősebb ennél.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Kevin Spéci #8655 üzenetére
Szia, ha rootolva vagy, próbáld ki a Viper4Android-ot. Nálam minden telefonon emiatt volt eddig root, a leggagyibb pár ezer forintos kínai telokbol is csodát lehet kihozni vele hangzás terén.
Üdv. Johnny
-
TpS
őstag
válasz
thefreeman #8665 üzenetére
Itt Szolnokon ugyanazt mutatja, mint az időkép.
A spemall-nál ingyenes szállítással 2 év eu garanciával zöld színben MIX 3 6/128-as globál változat 570$. [link]
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz
Nekem kb jónak tűnik.
-
válasz
Nekem a gyári app 2 fokot mutat az accuweathet prémium meg 3-at. 😀
-
válasz
thefreeman #8661 üzenetére
A medve nem játék és a Cabernet Sauvignon se. 😂😂😂
-
gusthy
veterán
válasz
Zsoleszhun #8643 üzenetére
Nem leszünk, nekem már lejöttJa, hogy EU. Nem szóltam, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
válasz
Zsoleszhun #8657 üzenetére
Köszi, érdekes módon most rendesen szól. Pedig tegnap este tuti fele hangerő volt. Az usb-cvel még csak az sem lehet hogy nem volt rendesen bedugva
-
Clay
senior tag
válasz
thefreeman #8656 üzenetére
Ööö hol van -6?
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Kevin Spéci #8655 üzenetére
A beállítások, rendszer, fülhallgatók és hanghatásokban próbáld még meg.
¯\_(ツ)_/¯
-
thefreeman
aktív tag
Nektek a gyári időjárás app jól működik? Nekem magától elég gyakran nem frissít, vagy frissít de utána még nagyobb hülyeséget ír mint előtte. Most például 0 fokot ír pedig -6 van.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
válasz
grafnet #8647 üzenetére
Ezzel én most teljesen elégedett vagyok, mindenben jobb mint a htc. Bt, nfc, kijelző, fényerő szabályozás, kamera, talán csak a füles zenelejátszás volt jobb a régiben, de abban nehéz is túltenni a htcken. Ezen valahogy gyengécske, már feltettem egy volume booster nevű apppot, de az meg zajos. Nem tudom van-e valami jobb megoldás amihez nem kell root vagy másik rom.
-
Már csak 295.99 pocokfone F1. 😀
-
CSAVI38
tag
HELP! Unlockoltam a telefont. Elöször indítanám, kéri, hogy activáljam, ehhez viszon be kéne írnom a wifi jelszavát, de nem tudom beírni, mert mutatja hogy password, de ha rányomok akkor nem látom a billentyűzetet (mert ott jelneik meg a pssword kérés alatt) és nem tudom beírni a kódot, ha nyomom hogy cancel akkor látom alatta a billentyűzetet. Ilyenkort mi a csöcs van????
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
DroiDMester #8649 üzenetére
Akkor várnunk kell.
-
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Nem baj az! Csak jó legyen.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #8645 üzenetére
Kemény!
BT: azért ez sem a legjobb adó antennás modell. Ettől még bőven használható!
Pár napig (hétig) használtam egy USA Samsungot: az az egész házat besugározta a BT-val, a Mix 2S kicsit kevesebb hatósugárral bír.norbert1998: az új algoritmus "érzékenyebb" a teljesképernyős módban, mint eddig volt. Lehet, ha sokat beszélünk róla "javítanak" rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
válasz
grafnet #8634 üzenetére
Htc-im voltak mindig, és az utolsóban minden annyira rossz volt gyárilag, hogy már utáltam a kezembe venni. Akkor döntöttem másik márka mellett mikor valaki megreklamálta náluk a gyenge blutuszt (néha nálam is csak akkor nem szakadozott ha közvetlenül rátettem a hangszóróra) és azt a hivatalos választ kapta hogy az nem zenehallgatásra való hanem adatátvitelre...
Mindezt árban a xiaomi duplájáért. -
retesz147
addikt
válasz
DELAYED DEVICES:
All Android 9.x devices, HMNote3SE, HMNote6Pro, HM6ProEladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Zsoleszhun
addikt
Kijött a 8.12.20 de megint második körösek leszünk.
¯\_(ツ)_/¯
-
grafnet
Topikgazda
válasz
norbert1998 #8636 üzenetére
Üdv a csapatban! Szép SOT! Nekem, kb. a felét tudja, 2 SIM-mel.
SwiftKey-t használsz?
Új algoritmus van a teljesképernyős módhoz, ami kicsit összeveszik a billentyűzettel.
Egyelőre nincs jó megoldás rá, csak hogy pontosabban próbálsz írni.
Nekem legalábbis így működik.Gabesz87: nem kell root, a Camera2api miatt kellett korábban, itt alapból engedélyezve van.
Nekem is, csak kedvtelésből van: kidobáltam a nem használt app-okat.
ROM telepítés: csak az a 2-3 lépés kell, a TWRP már fent van.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Még egy buta kérdés: root mihez kell? Szükséges? Mert a leírásban igazából nincs benne a folyamatban.
(#8638) retesz147: köszi, igyekszem. Majd holnap próbálkozom. Csak még az nem tiszta, hogy akkor most a teljes procedúrát meg kell csinálnom, vagy pontosan melyik lépéstől kell "kezdeni".
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
-
TpS
őstag
Karavik: Az eu dev-ben most már be lehet állítani, hogy a fizikai hangerő gomb minek a hangerejét állítsa. Csak sajnos ez nem csak akkor igaz, ha csak az asztalon vagyok, hanem pl. egy játékban is. Ez a működés így megint nem logikus, ugyanúgy mint a korábbi. Ennek a beállításnak csak akkor kéne számítania, ha az asztalon vagyok!
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok. Csatlakozom a bandahoz egy fehér variánssal.
Mate 10 pro volt a másik verzió és féltem a gyenge SOT-tol ezen. Ma 7 óra 20 percet hozott 7%-nál. 30 órája töltöttem, és minden IS be volt kapcsolva, olyan használattal, amin az 1+3 2.5 órát hozott bármilyen rendszeren.
És lenne egy kérdésem. Ha gesztus vezérlés be van kapcsolva, akkor hogy érem el hogy a billentyűzet szélei ne a vissza gombot okozzák?
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #8628 üzenetére
Üdv a csapatban!
Milyen készülékről jöttél?
Sajnos mindkét kérdésedre a válasz: nem tudja.
Az EMUI tudja, a stock droid tudja.
Ujjlenyomat olvasót csak a kameránál tudod exponálásra használni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Clay
senior tag
válasz
Gabesz87 #8631 üzenetére
Stabilról dev-re át lehet állni simán, de törölni fog minden adatot, a dev jobb, egyetértek a többiekkel. Ha nagy file-okat nem akar csak wi-fi-n letölteni akkor át kell állítani, a google play-en belül, hogy mobiladatról is töltse le, illetve itt tudod beállítani a frissítéseket is. Csak a gyári app-oknál tudsz frissítéseket törölni, a többit eltávolítani tudod. Az eu rom-okban kevés a gyári app.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
Gabesz87
veterán
válasz
jonnyjoker01 #8630 üzenetére
Ez is megvolt már. Legalábbis az összes adat törlése. Régen, korábbi droidban tudom hogy volt ilyen, hogy az app frissiteseinek törlése, de itt nem találtam ilyet. Mindegy, lehet hogy meghajolok és felteszem a dev-et holnap. Ezt simán recoverybol lehet, ahogy ez a leírás mutatja:
Installation via TWRP:
- Download zip to internal storage
- Updater - Menu (...) - Reboot to Recovery
- Install - Select zip
- Reboot
- DoneEz akkor a stabil Rom alól is működik így, vagy van még valami egyéb trükkje?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gabesz87 #8629 üzenetére
Az alkalmazás nagy üzenetet én is megkapom rendesen, engem is zavar. De az hogy bizonyos alkalmazásokat nem szed le, ilyennel senki sem találkozott még. Esetleg azt még megpróbálhatnád, hogy a telepített alkalmazások között kikeresed a Google Play Storet, majd töröld minden adatát és töröld le a frissítéseket is.
Üdv. Johnny
-
Gabesz87
veterán
Amúgy az normális, hogy az összes alkalmazasnal megkérdezi hogy "letöltés csak wifin, mert ez az alkalmazas nagyon nagy." Nem GB méretű játékokat töltök le könyörgöm. Tele van már a hócipőm, hogy nekem nem megy gond nélkül mint másnak. Olyan mintha semmi kapcsolat (wifi vagy akár mobilnet) nem lenne a Play Store-ban. 5-10 percig próbálkozik majd 495-os hibát dob. Próbáltam adatok törlését, Google fiók eltavolitasat, majd újraindítás után újra hozzáadásat. Lassan tényleg csak a rom újra telepítés marad, de ha azután is ez lesz, kidobom a p..ba az ablakon. Nem tudom felfogni, miért van az hogy bizonyos alkalmazásokat feltelepit, mást nem. Pl. MOL GO-val, Mi Wifi-vel, PayPal-al abszolút nem boldogul.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
Szerbusztok!
Szerváltam egy ilyen telefont tegnap, és nagyon tetszik, csak van pár dolog amit hiányolok.
Nagyjából átfutottam a fórumot, de nem találtam semmit ezekről, esetleg valaki tud megoldást rájuk?
1 Nagyon hiányzik hogy bekapcsolt állapotban legyen valami funkciója az ujjlenyomat olvasónak (pl kezdőképernyő)
2 Teljesen nyilvánvalónak hittem hogy az alsó kamera azért is jó lesz, mert ha fejre állítom a telefont rögtön szelfi módba vált a kamera, de nem. nem tudom vane valami mók ráKellemes meglepetés volt viszont hogy rögtön piera frissített a teló
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #8624 üzenetére
Nem rémlik, hogy ilyen probléma lett volna vkinek. Én használtam a stabilt is, nem volt ilyen bajom.
Ötlet: rakd újra, mostmár tudod TWRP alól csinálni.
Ha meg már újra rakod, akkor nyugodtan teheted a múltheti dev-et.[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Zsoleszhun #8617 üzenetére
Lehet hogy nem, de most pótoltam. Meglátjuk... bár most sem tűnik túl jónak. Csak pörög, és azt írja, letöltés függőben. Nem értem miért van, hogy jó párat letöltött, de sokkal meg szenved.
-
Gabesz87
veterán
Az miért van, hogy az áruházból kínkeservesen, vagy épp sehogy nem települnek az alkalmazások?
-
Gabesz87
veterán
válasz
DroiDMester #8613 üzenetére
Az, hogy ha a stabil le van maradva 1-2-3 hónappal, nem érdekel. Azt viszont, amikor jön egy új ROM, és pár nap múlva derül ki, hogy ez meg az nem úgy működik, ahogy kell, ilyen-olyan anomáliák vannak, azt utálom. Szóval engem nem érdekel a lemaradás, csak minden működjön rendesen, és találjam meg azokat a dolgokat, amiket Global-ból kihagytak.
Egy kérdés rögtön az elején: a notification-ből nem tűnik el valami SIM kártya aktiválás. Folyton ott van, próbálkozik, és azt írja ki, hogy SIM kártya aktiválás nem sikerült. Ezzel most mit csináljak?
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
grafnet #8610 üzenetére
Fel is ment a Stable EU. Köszi, én nem szo...tom magam dev ROM-okkal. Türelmes típus vagyok, meg tudom várni a stabil EU frissítéseket is!
Király a leírás egyébként, valóban gyerekjáték az alapján az egész folyamat. Csak az ember tudja, hány, és melyik Mi fiókot használja!
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
INGJOKE #8598 üzenetére
Xiaomi.eu 8.12.20 changelog:
1. új wallpaper carousel gyönyörűszép háttérképekkel amiben van lehőség saját fotók diavetítésre is lock screen-en, vagy lock screen-en és home screen-en egyaránt:
2. Lock screen-en egy érintésre a háttérképen előjön 2 shortcut: egyik hasonló témájú képeket nyitja meg és lehet böngészni köztük, a másik pedig wallpaper carousel beállításokat nyitja meg:
3. Adaptive battery saving lehetőség:
4. Emergency SOS: Van lehetőség vészhelyzetben Power gomb 5x megnyomásával üzenetet küldeni emergency kontaktnak vagy kontaktoknak egy linkkel, amiben ők értesülnek, hogy bajban vagyunk és valós időben tudják követni pozíciónkat, mindaddig amíg a szolgáltatást ki nem kapcsoljuk manuálisan. Ilyenkor piros sáv jelenik meg a status báron ez jelenti, hogy az real time pozíciókövetés ill emergency SOS aktív:
5. Jelszóval védett alkalmazások (app lock) megnyitásakor van lehetőség arccal történő feloldásra is:
6. Új toggle (quick settings) layout 5x3:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó