- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz retesz147 #8998 üzenetére
Hivatalos 8.12.27 changelog-on felül:
- EU régiókra vonatkozó 5GHz portable hotspot korlátozás eltávolítva, azaz továbbra is lehet 5GHz hotspotot beállítani és 5GHz hotspotra csatlakozni akár SIM kártya nélkül is
- Android security patch frissítve 2018-12-01
- Új Roaming ikon a status bar-on (hivatalos MIUI feature a notch telók miatt, csakúgy mint akku % az akku ikonban)
- Google Lens opció hozzáadva MIUI kamerához:Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
retesz147
addikt
válasz Kevin Spéci #8996 üzenetére
Köszi!
Ez az omod? AzKavarik: esetleg kaphatunk újdonságokról infókat?
Köszi[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz Zsoleszhun #8992 üzenetére
Nekem nem sikerül letöltenem...user error?
Rákattintok, de nem tölti.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz DroiDMester #8991 üzenetére
Szerencsére az enyém és a tied is szubjektív vélemény.
Egyébként már esett le és semmi baja.
-
natë
nagyúr
Szasztok, lesz ,még eu build ebben az évben?
-
Zsoleszhun
addikt
Én is xperia keyboardot használok évek óta, működik a diktálás és a swipe is.
Xda link:
8.0.A.0.110_v9.2_OMod¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
-
őstag
-
retesz147
addikt
válasz Adamyno #8966 üzenetére
Köszi!
Szemezgetek belőlük.
A 2. tokom volt, nekem nagyon tetszett, csak eladtam, mert céges belépőkártyát, bérletet és mágnest már nem tolerálta a tok és teló között Pedig nagyon jó volt.
6. Tokom van most. Szilikon, csúszik nagyon és 2 hét alatt szarrá kopik a festék a széléről. Szóval annyira nem jó."Üveg a kijelzőre", azonnal dispute. Vagy fél cm-rel kisebb fent, rengeteget kitakar, nem pontos, sz*rt sem ér, 5 perc után levettem. Ha ilyen stílusú fólia kell, csak a Tomkas.
Hátlapra én egy jó hydrogelt ajánlok, korábban linkeltem, Szuper, vékony, észrevehetetlen, tapadós, véd a karcoktól.
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz Gabesz87 #8981 üzenetére
Settings > Notification & Status bar > Show LTE for 4G
(#8979) Gabesz87:
Gboard Glide typing használom, eddig mindenki csodálkozott, hogy mi ez a "varázslat" amivel ily módon és ilyen gyorsan tudok írni
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
válasz Gabesz87 #8979 üzenetére
Az EU ROM-ban kapcsolóval tudod váltani a feliratot.vagy LTE vagy 4G. De, ezt csak Te tudod, magától nem válogat (elvileg).
Billentyűzet: szokni kell, s módosítani egy picit a kezed beállításain. Jobb ötlet egyelőre nincs.
Nekem, már csak napi 1x-2x lép ki, az eddigi 4-5x/perc után.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Gabesz87
veterán
Az hogy lehet, hogy egyszer 4G+ egyszer meg LTE+ van kiírva a telefonon? Globál stabil romon volt 4G, de a dev. EU-n azt hittem mindig LTE van. Csak most látom, hogy 4G és meglepődtem...
Ez a gépelés tragikus. Ez az egy amiben az iPhone tökéletes. Annyira sima, és gyors rajta a potyoges...olvastam itt mostanság, hogy másoknál is van ez, hogy kilép, bezarodik néha a billentyűzet. Na nálam is ugyanez van. Meg alig tudok hiba nélkül leírni egy mondatot is. -
Kevin Spéci
tag
Jaja, köszi! A beállításokban kerestem de ott csak ki-bekapcsolni lehet.
-
Karavik
veterán
válasz Kevin Spéci #8975 üzenetére
Meg hát:
A: Settings > About Phone > 5x érintés Kernel verzión > [CIT/Hardware tests] > Proximity sensor
B: Settings > About Phone > 5x érintés Kernel verzión > [CIT/Hardware tests] > 3 pötty bal feslő sarokban > Additional tools > Proximity sensor
A: Kalibrálás
B: Érzékenység állításXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
válasz Kevin Spéci #8975 üzenetére
Lap tetején... Összefoglaló... GY.I.K. ... Proximity...: tadáám
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
válasz Kevin Spéci #8965 üzenetére
Közelségérzékelő tesztelésére, érzékenységének állítására van gyári rendszerszintű megoldás, minek 3rd party app??
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #8946 üzenetére
BlitzWolf Qi BW-FWC4 tölti faszán. Aggódtam, hogy a vastagabb tok miatt majd mindig le kell vennem a tokot wireless töltéshez, de szerencsére nincs gondja vele...
Plusz amióta ez a tok van fenn, nincs a gond a közelség érzékelő működésével sem telefonálás közben, legalábbis azóta nem tapasztaltam problémát vele...szerintem nem véletlenül lett átdizájnolva a tok (kivágva felül is)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DroiDMester #8971 üzenetére
Én is a matt feketét néztem ki.
-
nagyúr
válasz INGJOKE #8958 üzenetére
Nekem mint mondtam a matt fekete érdes felületű van! ez NEM zavarja a közelség érzékelőt, de volt aki vett átlátszóba az használhatatlanná tette, szóval a matt fekete verzió TELJESEN jó és nem zavar semmit be!
Legutóbb ilyen tokot vettem ez is nagyon jó minőségű de ez sajnos zavarja a közelségérzékelőt annyira hogy eggyátalán nem is működik ha fent van ez a tok! De rájöttem mi a gond!
Ha a teló tetejénél nagyon vissza hajlik a tok a kijelzőre az zavarja be, ha picit elhúzom a tokot hogy ne érjen hozzá az előlaphoz egyből megy rendesen a közelség érzékelő!el is kezdtem megfaragni először csak a hangszórónál de ott túl sokat vágtam ki és még akkor sem volt jó
aztán rájöttem hogy nem kell csak nagyon minimálisat kifaragni(ami észre vétlen lenne aki nem tud róla hogy hozzá lett nyúlva) a tokból de úgy hogy a teljes felső részénél végig, és akkor egyből működik a közelség érzékelő!
Rendeltem is egy ugyan ilyen tokot amit már tudom hogy kell megoldani hogy ne zavarjon be a Proxinak!De amiről szó volt IMAk tok az gyárilag is tökéletes, nem kell hozzá nyúlni és nem zavarja a proxi.t
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz dragonfire44 #8962 üzenetére
Ilyesmi van nekem is, csak király kékben.
Arra figyelj, hogy 2-3-4 naponta szét szedd és kitakarítsd. Eléggé gyűjti a port, ami által karcolódhat.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz Kevin Spéci #8965 üzenetére
Mint mondtam a gyári tokkal semmi problémám vele és ez szeretném is ha így maradna ezért kérdeztem, hogy az imak mit tud ezen a téren?
-
válasz retesz147 #8947 üzenetére
Tokok és egyéb extrák, amiket rendeltem vagy már megjöttek vagy még rendelés előtt áll:
Tok:
Ami van, annak nem találom a linkjét de majd lefotózom. Az egyik érdekesebb csak szerintem. Fényes fekete az egész hátlap, szerintem egész jól néz ki és tölti vezeték nélkül is csak csúszós.
Ami még postán van:
1. Ez hasonló ahhoz ami már van, viszont az alsó része gumis, hogy ne csússzon.2. Ezt azért rendeltem, hogy látszódjon azért a színe a tokban is.
3. Ez és ez csak úgy, mert tetszik és puhábbnak tűnnek
4. Idő közben találtam egy ilyet is, aminek nincs akkora "ablaka" a kameránál és a kerete is talán kissé vékonyabb. Megrendelem.
5. Van egy hasonló az előzőhöz, viszont ennek színezett üveg a hátulja, van 4 féle szín. Nekem nem tetszik, nem rendeltem de valakinek hátha.
6. Ez még tetszik, ebből még egy kéket és egy arany színűt.rendelek
Egyéb dolgok:
Játékvezérlő alias game controller.
Azért ezt választottam, mert elég átgondolt a készülék. Egyrészt elvileg belefér a teló, de szellőzik is hátul, másrészt oldalt van lyuk a hangszórónak is és a töltőnek is. Bal kézzel irányítom a "botkormánnyal" amit kell, a jobb kezem viszont még szabad és közel van a kijelzőhöz, tudom tapogatni. Vannak alkalmazások amik out of box támogatják, vannak amikhez kell segéd szoftver de pont ami a képen van játék az elvileg nem támogatja de majd később biztosan lesz megoldás rá. Annyira nem fontos csak ha néha elkap a játszhatnék akkor legyen kényelmesebb.Hátlapra szivárványos fólia. Átlátszó, de szépen tükröződik. Védi a karcoktól.
Szintén fólia hátra csak karbon mintázatú.
Ha már van vezeték nélküli töltőm, akkor "felokosítom" a meglévő telefonokat és táblagépeket is, hogy lehessen tölteni vezeték nélkül. Vettem ilyen cuccokat különböző gyártóktól, különböző kialakításban. Lesz iPhone 5s-hez, redmi 3s-hez, redmi4x-hez, redmi 6a-hoz + 2 táblagép.
Vettem vezeték nélküli töltőket még, hogy legyen a cégnél is és otthon is. Faternak ezt, mert világít a széle, talán jobban megtalálja Céghez és otthonra ebből kettőt.
Új akku. Elvileg nagyobb a kapacitása és elvileg belefér. Ha belemegy, csinálok tesztet a régivel és az újjal.
Bluetooth billentyűzet 1.
Bluetooth billentyűzet 2. (ezen van touchpad is és talán háttérfény is)Powerbank. Képes vezeték nélküli töltésre is, így nincs gond ha nincs meg a kábel és nem használódik el a portja. Van sokféle, nekem ez tetszett kinézetre és méretre, kapacitásra. Ez állítólag Hollandiából jön, de elég sokáig tart
Üveg a kijelzőre. Ilyet találtam, majd meglátjuk mennyire válik be.
Bluetooth füles. Nagyon jól szól, nekem kényelmes, erős a mágnese így nehezebb elhagyni és brutális az üzemideje. 2-3 napot simán elmegy egy töltéssel, de ha valaki csak pár órát hallgat zenét egy nap, akkor egy hetet is kibír simán.
Néhány USB kábel és átalakító. Majd meglátjuk melyik mennyire válik be.
1. 2. 3. 4. 5. 6.- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
Kevin Spéci
tag
válasz INGJOKE #8958 üzenetére
A közelség érzékelőt ezzel tudod tesztelni. Ha belezavar valami, az érzékenységét is tudod kalibrálni elvileg, bár én nem mertem hozzányúlni, mert most tökéletes.
@retesz147: Köszi, már rendelem is. Toknak kipróbálok egy nillkint, az előző telefonon elpusztíthatatlan volt, és elég paszentos, jó anyagminőségű.
-
válasz tibcsi0407 #8961 üzenetére
Köszi, látszani látszik, csak az nem derül ki róla, hogy mennyire sérülékeny az a rész ott, hogy ha egy tüvel hozzárérek ahhoz a kis fekete kockához, ott a microfon membránja kifelé néz a furat felé vagy csak a müanyag oldala van és nem lesz gond ha ott kotorászok.
-
veterán
válasz tibcsi0407 #8961 üzenetére
De ronda így a telefon szétkapva...
-
Aki szedett már szét telefont, vagy tud egy képet arról, hogy a alsó mikrofon lyuk mögött milyen messzire van a mikrofon a házon belül? vagy mit tudok megsérteni ha ott bedugok egy tűt?
Mert már megint előtömődött az a kis furat és alig hallanak engem, ki kellene piszkálni , de nem tudom ,hogy ha beljebb megy a tű akkor nem sérül e a mikrofon . -
tibcsi0407
félisten
válasz INGJOKE #8957 üzenetére
A Oneplus-on Dbrand camouflage skin van és Nillkin szilikontok , asszony Mix 2S-én IMAK.
Mix 3-on nem tudom mit fogok.(#8956) Maist
Ez a tok olyan, mint az Internet Explorer. Addig használod, míg gyorsan meg nincs az alternatíva a helyére.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
veterán
válasz DroiDMester #8938 üzenetére
Ez a tok nem zavar bele a távolság érzékelőbe? Nekem eddig azzal nem volt semmi bajom a gyári tokkal, de nem is szeretnék ezzel szívni...
-
veterán
válasz tibcsi0407 #8955 üzenetére
Te milyet használsz?
-
Maist
senior tag
válasz tibcsi0407 #8952 üzenetére
Természetesen az 1 Ft-ot nem érő hozzáadott tokról írtam. Bár gondolhatnám, hogy az adott kategóriában a Xiaomi talán kicsivel jobb tokot csomagol a telefonhoz, de valahol spórolniuk is kellett, azért raktak bele ilyen tokot a csomagba, ami pusztán attól elreped, hogy rajta van a telefonon. Amit Karavik linkelt tokot, az biztos jó, és tartós, de kevesebb, mint fele árában az MSVII tok szintén tudja hozni a kifejezetten jó, repedésmentes minőséget.
-
veterán
válasz tibcsi0407 #8952 üzenetére
Melyik a prémium? Amit karavik linkelt?
-
Maist
senior tag
válasz INGJOKE #8949 üzenetére
Nyilván nem szeretnék vitát nyitni ezen, de ha azt írom, hogy 3 sarka a 4-ből a tok telefonon való feszülésétől nyílt szét (ami lehet némi tervezési hiányosság, gyártási szórás miatti méret pontatlanság), akkor az úgy van. Amit páromnak vettem 2s-t, azt is gyári tokkal adta át az illető, ott csak két sarok volt elrepedve. Egyébként alig látszik, lehet, ha jobban megnézed, közelről, nálad is látszani fog már 1-2 repedés a sarkokon.
-
veterán
Az enyém már többször eset le meg minden én a kanapéra is úgy dobom a telefont, de nincs semmi baja... magától semmi nem megy tönkre...
Igazából nincs szükségem tokra, de ha már van otthon egy tartalék üvegfólia, akkor miért ne lehetne egy tok is... szerencsére nem kér enni.
-
Maist
senior tag
válasz INGJOKE #8934 üzenetére
A gyári tokról annyit, hogy mikor megvettem a telefont, beletettem a kártyáim, és amíg megérkezett hozzá az első megrendelt tok Kínából, addigra a gyári tok 3 sarka repedt el magától, szűk egy hónap alatt. Egyszer sem vettem le pedig a tokot, és le sem ejtettem a telefont. Viszont, ha szinte a gyárival azonos fazon, vékonyság, forma kell, ez a tok teljesen OK: link
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Kevin Spéci #8936 üzenetére
Igen, nekem teljesképernyős/keretes full cover üveg van rajta.
Tomkas márka. Minimálisat kitakar, kb annyit, hogy észre sem veszed. Szerintem nagyon jó, eddigi legjobb üvegfóliám, ami volt. Nem törött még le a széle, olyan mint amikor felhelyeztem (kb 2 hónapja).
Korábban linkeltem már, keress rá a nevemre, vagy Droidmester is linkelte, lényeg, Tomkas.Adamyno: Kérhetek linkeket a tokokhoz? Én is keresem a legjobbat, de még eddig mind kompromissumos. Köszi! (Korábban linkeltem párat)
Karavik: A hátlapra próbálj ki esetleg egy hydrogelt. Nem lesz tőle csúszos a teló (akár a tokot is elhagyhatod, ha nem szereted annyira) és a karcok ellen is véd és viszonylag vékony is, igaz törés ellen nem véd.
-
Zsoleszhun
addikt
-
Black&White
addikt
válasz Zsoleszhun #8932 üzenetére
Van több Magisk modul erre, én jelenleg az Advanced Charging Module-t használom.
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #8938 üzenetére
Sose sértődök meg mert valakinek más a véleménye. 100% elismerem, hogy az általad említett tokok, kijelzővédők stb. sokkal jobb védelmet nyújtanak, mint amiket én vettem, sőt azt is, hogy jó cuccokat szoktál ajánlani védelem szempontból, de nálam más szempontok fontosabbak, méghozzá a vizuális megjelenés. Azt szeretem, ha a tok, kijelzővédő minél kevesebbet vesz el a telefon gyári megjelenéséből. Legszívesebben tok és kijelzővédő nélkül használnám, de tok nélkül csúszik, mint állat, kijelző pedig karcolódik, mint állat...nekem már ami most van már az is kompromisszum...
Szerk:
Plusz az is szempont volt, hogy az ultrahangos közelség érzékelőnek minél kevésbé zavarjon be a tok, amit most vettem az pedig ebben nagyon jó mert felül is nyitott. Eddig hívás közben nem volt probléma vele, nem akarom elkiabálni...több használat kell, hogy egyértelmű legyen az összefüggés...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #8933 üzenetére
Gyári tartozék tok a legszebb vizuális élményt nyújtja, mert alig észrevehető a telón, nekem ez számít. Másrészt 8 hónap használat után én most azért cseréltem le mert már megviselt volt, de sose tört el pedig naponta szedtem le-fel mert kocsi gyári wireless charger nem töltötte tokkal...
Akinek nem kell az új gyári tartozék tok (fekete) szívesen átveszem, megveszem!
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #8930 üzenetére
Vastagabb, puhább, jobb tapintású, felül is ki van vágva úgy mint alul, kijelzőnél jobban kiáll, kameránál jobban kiáll és belül pedig bársonyos réteg van így nem karcolja a telót. Remélem a vastagsága miatt wireless charger még képes lesz tokon keresztül tölteni...
Közben felraktam a kijelzővédőt is olyan vékony hogy kb észrevehetetlen a telón. Készítettem pár képet tokról is és kijelzővédőről is:Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Clay
senior tag
válasz DroiDMester #8939 üzenetére
Szerintem félreérted, ő le akarja állítani a töltést 95%-nál, hogy ne töltsön tovább.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #8932 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz
nálam nem áll le a töltés felmegy 100% ig és még utána is tölti 100-150mAh val kb 30.percet, és az után áll le teljesen, szóval fel tölti csutkára az aksit!
Mondjuk én NEM a gyári 400.Ft os töltőt és kábelt használom, de gondolom te se azt a kacatot használod!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Karavik #8919 üzenetére
Most ne sértőd meg nem annak fogom szánni!
Az lehet hogy jó minőségű(bár az se egészen igaz mert tényleg törik pár hónap használat után) de védelem az kb 0% amit tud, 30-40.centiről le ejtve ripityára törik a tok és lehet a teló se ússza meg sérülés nélkül ha épp úgy landol!
egy fele annyiba kerülő IMAK 100X jobb minőségű és védelem szempontból is legalább 5X jobban véd! ezzel ha pofára esik se törik be a kijelző, a sarkoknál pedig légpárna van, ami egy sarokra esésnél felfogja az ütés 90%.át! És ha a matt fekete érdest választod a fogása is nagyon jó lesz benne a telónak.
És ugyan ez igaz a többi kiegészítőre is sokkal olcsóbban lehet venni sokkal jobb minőségű kiegészítőket PL: kábel, töltőfej, QI Töltő, TG üveg(erről inkább ne is beszéljünk, egy 30.centes gagyi fóliát adnak 10.dolcsiért), stb...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kevin Spéci #8936 üzenetére
A gyári tok nekem is repedt de van 3 másik és úton van még 3 Keresem a legjobbat. Szerintem nagyjából megtaláltam. Egyébként gondolkodtam ilyen matricákon is, lehet kapni karbon mintázatút, színváltós átlátszót, stb... tök jól néznek ki és a karcoktól védik is de leesés ellen semmire nem jók. Viszont teszek rá fóliát attól függetlenül, hogy a por ami a tok és a telefon közé kerül, ne sértse meg a hátlapot. Már ha egyszer ideér a 2. cserekijelzőm (immáron kerettel együtt)
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
Kevin Spéci
tag
Valaki próbálkozott már a teljes képernyős üveggel? Arra gondolok aminek kerete is van. A kérdés az lenne hogy nem takar-e rá a kijelzőre a keret.
Most vettem észre hogy nekem is be van repedve a gyári tok az alsó sarokban, kb 1 hetes, nem esett le, 1x levettem óvatosan, akkor még biztos nem volt repedt...
-
Gabesz87
veterán
Én a gyári tokot használom a kezdetektől és nagyon szeretem. Próbáltam 2 másikat, de egyik sem volt kényelmes, jó fogásu. Már vagy 4x sikerült leejtenem a telefont, aminek szerencsére az uvegfolia látta kárát, a tok pedig épp hogy az egyik sarkán meg van repedve kicsit. Szóval részemről teljesen frankó a gyári tok, és tervezem hogy rendelek is egy újat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt nem tudom, hogy csináltad, én már raklapszor levettem de semmi baja. Pont ma akart meggyőzni a feleségem rokonának a csaja, hogy a pocokfon azért szar mert műanyag a hátlap. Mondom neki az pont kutyát érdekli mikor úgy is tok van rajta. Az enyém hátulján még a gyári reklám matrica is rajta úgyis mindig tokban van. Levettem neki és megmutattam. 😀
Utána azt mondta hogy az ő 3 éves Huawei g7-t telefonjának már nagyon jó a kijelzője ott mondtam neki ha most lecseréli vehet bármit, mert annyit minden telefon kijelzője tud már. 😂😂😂[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz DroiDMester #8918 üzenetére
Van valami ötleted, hogyan lehetne megoldani a töltés leállítását 95%-nál mint anno mia1-nél? Vagy ez csak custom kernellel lehetséges?
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz retesz147 #8927 üzenetére
Eddig én is kijelzővédő nélkül használtam, mert úgy gondoltam, hogy vigyázok rá, mint hímes tojásra, így baj nem lehet, de sajnos óvatos zsebben hordástól is tele lett mikro karcokkal a kijelző. Nem értem miért spórolta ki a gyártó a GG-t...
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #8920 üzenetére
és retesz147
Eredeti Xiaomi Mi Mix 2S tok: [link]
Nagyon jó tapintású kívül, belül pedig bársonyos réteggel bevont. Ha akarjátok, otthonról tudok képet készíteni róla, hogy néz ki alul-felül kivágással
Eredeti Xiaomi Mi Mix 2S kijelzővédő 0,125 mm vastagság! (nem üveg): [link]
Ezt még nem tettem fel, de ma vagy holnap rászánom magam...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gcam BSG settingsben miket érdemes átállítani a lehető legjobb képminőséghez?
-
Karavik
veterán
Én mindig mindenből eredeti gyári tartozékot veszek, még kijelzővédőből és tokból is. Ez a legjobb minőségű tok amit eddig láttam Mix2S-hez. Kijelzővédőt még nem tettem fel, de ez a legvékonyabb az összes közül. Tok dizájnon Xiaomi már fejlesztett, hogy minél kevesebb hatása legyen közelség érzékelő működésére, mert most már felül is ki van vágva ugyanúgy, mint alul. Király!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Vannak itt olyan apróbb dolgok is ami miatt nem őket kerestem. Pl. a gyári hővezető paszta bőven hagy kívánnivalót maga után. Száraz, mint a puskapor és kemény. Ha kiveszed a főpanelt, az a minimum, hogy pasztacsere. Emiatt nem szívesen bíznám, szervizre + van nekem olyan pasztám amit teszteltek egy csomó helyen, én is csináltam tesztet és nagyon jó a hővezető képessége. Jó lenne ha erre tudnám cserélni a benne lévőt (ami ráadásul elég spórolósan lett felhordva és félre is volt folyva). A másik, hogy a gyári 3400mAh akku helyett vettem egy 4100-ast. Kíváncsi lennék hogy valóban belefér-e illetve hogy tényleg nagyobb-e a kapacitása. Ha nem, akkor a régi vissza. Viszont ehhez a teszt idejére nem nagyon kéne feltenni a hátlapot. Próbáltam úgy időzíteni ezeket a dolgokat, ha már a kijelző miatt mindenképp szét kell szedni, akkor legyen valami haszna is. Normális hővezető paszta és ha van rá lehetőség akkor nagyobb kapacitású akku.
-
válasz grafnet #8913 üzenetére
Egyébként garis lenne de azért álltam neki ennek én, mert kijelző törésre nincs gari. Nem most kezdtem, viszont ez a brutál erős ragasztó picit megszívatott (hő hatására sem lágyult). Ez nem is lenne gond, a baj ugye az inkompatíbilitás. De ha van ennyi féle, akkor feltételezem, hogy van egy olyan ROM, ami felismeri ezt az eszközt is csak jó lenne tudni melyik típusban használnak ilyet.
-
grafnet
Topikgazda
válasz Adamyno #8912 üzenetére
15 nap van a dispute-ra. Sajnos!
Viszont egy bazi nagy 1*-os feedbacket tudsz adni!
Típus: 5 variáns van a Mix 2S-ből! S mint fentebb írta Jonnyjoker01 kolléga van GG-s is.
Van a gyári szerviz: Wayteq. Van még vagy 3-4 kisebb, magán szerelő, szervizes arc akik cserélnek.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
válasz retesz147 #8904 üzenetére
Megpróbálom a dispute-ot, de olyan mintha eltűnt volna a gomb. Majd keresgélek. Elég sok kijelzőt csereltem, viszont olyan másfél éve nem foglalkoztam ilyennel. Természetesen melegítve volt, hőre lágyuló ragasztóm is van, sőt hőkamerával szoktam nézni miközben melegitem de minimum infrás hőmérővel. Olvastam erről a ragasztóról de még nem volt szerencsém hozzá. Az a gond hogy itthon 45 körül találtam csak kijelzőt bele, ami pont a duplája + erre még gondolom nem kevés munkadíj is jönne viszont szervizről nem tudok a közelemben ahol ezzel foglalkoznának. Visszaírt az eladó, kérdezi hogy milyen a telefon típusa. Tökjó, hogy megkérdezi ezek után csak én már a rendeléskor megadtam a típust.
-
Clay
senior tag
válasz jonnyjoker01 #8909 üzenetére
A múlkor valahol olvastam, hogy nem gg-sek, de lehet csak erre vonatkozott.
[ Szerkesztve ]
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
chris-v
senior tag
válasz Adamyno #8895 üzenetére
Nos, hogy én is szóljak valamit a témához
Én rendszeresen cserélek kijelzőket telefonokon, bár nem vagyok szerviz, amolyan kis magán "rendelés".
Viszont aki még sose cserélt kijelzőt, az inkább bele se vágjon. Egy halom kis szétszedő cucc kell, mert kb már minden telefon ragasztva van. Ezen kívül kell normális 2 oldalú ragasztó és sima ragasztó is, amit szoktak használni ilyen esetben (B-7000).
De ha még is valaki úgy dönt, hogy belevág egy cserébe, mert szeretne egy kicsit spórolni, az mindenképpen kerettel együtt rendelje a kijelzőt, ha van rá mód, mindegy milyen telefon.
Ja és ha már ragasztás, előbb mindig melegíteni kell, ha más nem egy hajszárítóval, akkor könnyebben szétjön."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
retesz147
addikt
-
LouiS22
veterán
válasz Zsoleszhun #8899 üzenetére
Bár a cikk nem írja, de az az év elején várható maximum a DP lesz/lehet.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
veterán
válasz Zsoleszhun #8899 üzenetére
Jó lenne ha ezt is majd olyan gyorsan megkapnánk, mint a pitét. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest