- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
retesz147 #11166 üzenetére
Na. Csináltam egy gyors tesztet.
Egy tuti, nem a tok csinálja. Mindegy, hogy rajta van vagy nincs.
A hibát a hangerő, méghozzá az én hangerőm okozza, ami a beszéd hangszórón "jön ki".
Ha fél hangerő felett van, elkezd visszahangozni.
Ha fél hangerő alatt van, akkor jó, nincs hiba.Változtatott hangerő: fél alól indulok, felnyomom 3/4-ig, majd pár másodperc után vissza fél alá. hallani, amikor változtatom a hangerőt.
Tokkal-tok nélkül: mindkettő 3/4 hangerőn készült, nagyon rossz a hang.
Tokkal fél hangerő alatt: a nevében is benne van. És itt jó. Csináltam még párat, de ezek a lényegesek.
BT fülessel nem produkálja a hibát.
Ez szerintetek micsoda, hardver, vagy szoftver?
Csinálnátok ti is esetleg teszteket?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest