- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dace
újonc
Ha rosszalkodik a közelségérzékelő, a kalibráláson kívül még annyit lehet tenni, hogy a felső hangszórónál ( ahol az érzékelő is van) "kitisztítjátok", egy a4 es papír a hangszórótól jobbra és balra levő rések közé szépen befér, ott végig húzzátok, nekem 1 hónap után elég sok kosz jött onnan ki és sokkal jobb lett az érzékelő.
-
dace
újonc
Hali!
Mostanában a következő problémába ütköztem: facebook messengerben ha telefonálok és kihangosítom akkor nagyon halkan hallanak, illetve videóbeszélgetés alatt szintén halkan vagyok hallható. Valószínűleg az lehet a probléma, hogy a mikrofon nem erősödik fel a kihangosításhoz, mert ha a fülemhez teszem a telefont akkor normálisan hallható vagyok. Próbáltam már újra telepíteni, nem segített. Továbbá sima telefonáláskor ha kihangosítom magamat akkor teljesen normális, erősen, jól hallható vagyok. Ha valami megoldást tud rá valaki, azt megköszönném.
-
dace
újonc
Sziasztok!
Frissítettem az mui global 10.2.1 stabilra és azt vettem észre hogy amióta fényképezni akarok mintha kicsit zavarosabb lenne a kép illetve 120-240-960 fps lassított felvételnél villog a kép egyfolytában (a felvétel is ilyen). Arra lettem még figyelmes, hogy amikor belépek a gyári kamera appba, ilyen sistergő ciripelő hang jön a felső hangszóróból. Most nem tudom, hogy esetleg az update csinált valamit, vagy meghalt volna a kamera modulom? Válaszokat előre is küszi. Üdv.
-
dace
újonc
Sziasztok!
Nem olvastam vissza teljesen ezért előre is elnézést kérek ha már volt, 2 hete vettem meg a mi mix 2s-t és olyat tapasztalok, hogy a touchscreen-t akkor is érzékeli még mielőtt hozzá érnék, tehát az ujjam 1-2mm-el felette van, persze nem minden alkalommal, de azért néha észrevehető. Más is találkozott már ezzel, ha igen van rá megoldás, vagy hardveres probléma lesz? A telefon amúgy teljesen gyári, nincs rajta custom rom, a legújabb frissítés van rajta. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egészséges életmód
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Whisky topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok