-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dace
újonc
Ha rosszalkodik a közelségérzékelő, a kalibráláson kívül még annyit lehet tenni, hogy a felső hangszórónál ( ahol az érzékelő is van) "kitisztítjátok", egy a4 es papír a hangszórótól jobbra és balra levő rések közé szépen befér, ott végig húzzátok, nekem 1 hónap után elég sok kosz jött onnan ki és sokkal jobb lett az érzékelő.
-
dace
újonc
Hali!
Mostanában a következő problémába ütköztem: facebook messengerben ha telefonálok és kihangosítom akkor nagyon halkan hallanak, illetve videóbeszélgetés alatt szintén halkan vagyok hallható. Valószínűleg az lehet a probléma, hogy a mikrofon nem erősödik fel a kihangosításhoz, mert ha a fülemhez teszem a telefont akkor normálisan hallható vagyok. Próbáltam már újra telepíteni, nem segített. Továbbá sima telefonáláskor ha kihangosítom magamat akkor teljesen normális, erősen, jól hallható vagyok. Ha valami megoldást tud rá valaki, azt megköszönném.
-
dace
újonc
Sziasztok!
Frissítettem az mui global 10.2.1 stabilra és azt vettem észre hogy amióta fényképezni akarok mintha kicsit zavarosabb lenne a kép illetve 120-240-960 fps lassított felvételnél villog a kép egyfolytában (a felvétel is ilyen). Arra lettem még figyelmes, hogy amikor belépek a gyári kamera appba, ilyen sistergő ciripelő hang jön a felső hangszóróból. Most nem tudom, hogy esetleg az update csinált valamit, vagy meghalt volna a kamera modulom? Válaszokat előre is küszi. Üdv.
-
dace
újonc
Sziasztok!
Nem olvastam vissza teljesen ezért előre is elnézést kérek ha már volt, 2 hete vettem meg a mi mix 2s-t és olyat tapasztalok, hogy a touchscreen-t akkor is érzékeli még mielőtt hozzá érnék, tehát az ujjam 1-2mm-el felette van, persze nem minden alkalommal, de azért néha észrevehető. Más is találkozott már ezzel, ha igen van rá megoldás, vagy hardveres probléma lesz? A telefon amúgy teljesen gyári, nincs rajta custom rom, a legújabb frissítés van rajta. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest