- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tjokai
senior tag
Igen, a frissitéseket értettem a gyári támogatás alatt
Gondolom, h nem olyan, mint az Android mivel más op.rendszer...
Ez az új op.rendszer nem nyerte el elsőre a szimpátiámat, bár a régit sem ismerem jobban, de az ránézés alapján jobban bejön
Ja, köszi a választ
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Lenry
félisten
mit értesz gyári támogatás alatt? frissítéseket? nem, az nem valószínű, hogy jön már a Nokiától, de egy másik op.rendszer lesz rá még idén
Mennyire használható a mindennapokban?
pont, mint bármely más telefon.
Vagy garantált csalódás?!
ha azt várod, hogy olyan lesz, mint az Android, akkor igen, csalódás, mert nem olyan.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tjokai
senior tag
Hi
Szomorúan olvasom h az N900 gyári támogatása megszűnt, magánkézbe került. Nokia N9 vásárlásán gondolkozom(Nokia párti voltam/vagyok/leszek), ha jól tudom MeeGo op.rendszerrel fut, ami szintén halva született sokak szerint. Érdemes beruházni N9-re, van rá gyári támogatás? Mennyire használható a mindennapokban? Androidról(Sony Xperia S) váltanék, megéri? Vagy garantált csalódás?!...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Jamesb2
aktív tag
Tapasztalta már valaki hogy a made in china N9 jobb minőségűnek tűnik mint a finn?
Van most itt egy sárga gyártmány, szebb a képernyője és hangosabb is. Tiszta röhej
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Lenry
félisten
válasz
lajos82 #4590 üzenetére
az Android nem tud SIM-re másolni (egyébként sem tudom visszatenni a microSIM méretűre faragott kártyámat a Bladebe), Bluetooth szinkronizáció alatt nem tudom mi értesz.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
lehetséges bármilyen módon átimportálni az N9-be a régi, Androidos SMSeimet?
-
Lenry
félisten
válasz
Arthuro_Adam #4586 üzenetére
ez igazából teljesen logikus. miután elküldted, már minek szerkesztenéd, a címzett úgysem kapja meg a módosításokat. amíg viszont nem került kézbesítésre a mail, addig átírhatod.
-
Arthuro_Adam
őstag
Rájöttem egy apróságra: Elvben, ha válaszolsz e-amilre, akkor nem szerkesztheted az előzményt, viszont ha rámész az elküldésre, de nem tudja elküldeni (mondjuk, nincs net), és utána a kimenőben rámész, akkor már minden szerkeszthető.
-
Lenry
félisten
már az enyém
tetszikGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
BobTail
őstag
Köszönöm Zozzy és azbest!
-
konyi79
addikt
Tény, vannak már sokkal gyorsabb készülékek a piacon, de még mindig simán vállalható a sebessége.
Mi még zavaró nekem, kihangosítva erősen korlátozott a használhatósága, nem is a hangereje, a mikrofon érzékenysége miatt. Igaz olyan nokiám nem sok volt még, amin ez jó volt. Nekem személy szerint hiányzik a mostanában oly divatos és egyre használhatóbb hangvezérlésnek az a verziója, amit a nokia annak idején hangtárcsázás néven vezetett be a symbian alapú telefonokba. Autóban nagyon jól jönne sokszor. -
Just486
senior tag
De mondjuk iOS alatt eleve máshogy működik a "multitasking" szóval ott nem feltétlenül szükséges bezárogatni a dolgokat. N9 -nél ha már pár óránál tovább lesz áramforrástól távol a telefon, azért érdemes lehet figyelni arra, hogy mit is tartunk nyitva, mert adott esetben képes elég hajmeresztő fogyasztást produkálni a telefon.
That unconquered country we call the future.
-
gzbotii
nagyúr
Tulajok szerint, mi a keszulek legnagyobb hibaja?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Zozzy
aktív tag
Azt hiszem, ismét gratulálhatunk BobTail fórumtársunknak a megnyert 808-hoz. Csak azért itt, mert az érdeklődés a képei iránt az N9-cel készített sorozat alapján indult. Ha nem világos, BobTail = Detkó Dávid.
Előzmények: #3704, #3832. -
DuDieHUN
aktív tag
mostanában en is csak swipeolok baratnom androidos telefonjám
-
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
DuDieHUN #4566 üzenetére
Most itt van mellettem egy i5, Xperia Z, Lumia 920 trió, de nem tudom megszokni hogy ezek nem hajlandóak semmit kiírni nekem bekapcsolás nélkül
Képernyőre, házikóra, hangerőben, gyorsaságban messze jobbak, de a hétköznapi használatban pont nem érdekel hogy 0.2 mp-vel gyorsabban jön elő amit keresek. Ezen legalább tudom hogy mim érkezett menet közben...
Nameg állandóan swipe-olni akarok mindenen.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
DuDieHUN #4564 üzenetére
Akkor nem tudom...
Én azt értékelem benne hogy nem kell külön program a guglihoz, minden egy oldalon, lezárt képernyőn is kint van, téma szerint tud rendezni!! , stb...
Kinek mi tetszik
-
xedos
addikt
válasz
gzbotii #4557 üzenetére
Szerintem teljesen jó készülék!
E-mail rendben, dudja kezelni a csatolmányokat. hiba: kapott levél szövegéből nem tudsz kivágni :-(
Böngésző OK, jelszavakat megjegyzi - firefoxal akár a flash is...
Egy hátrányt találtam: Word-Excel fájlok nem szerkeszthetőek.
Facebook, naptár, címjegyzék OK. Van jópár színvonalas játék.
Ha nem az a típus vagy aki szórakozásból programokat próbál ki 2percenként, akkor egy teljessen jó telefon! Outlookal szinkronizálható! -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek mi a telefon legnagyobb hianyosaga szoftveres teren?
Szeretnem venni egy ilyen keszuleket, talatam is egyet igen jo allapotban, de a keves app miat kicsit gondolkodom...
Amik vannak ra azok bar hasznalhatok? FB, bongeszo, email kliens stb?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
hito
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget:
- fenn van az inception, mégse tudok vele semmit kezdeni. Régen N9-emre feltettem és valahogy előhoztam valami menüt ahol lehetett piszkálni ezt az inceptiont. Hogy tudom ezt a menüt előhozni?
- easy debiant akarom telepítnei, de azt írja ki, hogy nem találhatók a telepítőcsomag függőségei, nem lehet telepíteni
- QTweaket is telepítettem, de az meg azt írja, hogy bash not install....
PR1.3 van fenn, egy teljes rendszer hozzáférést szeretnék, meg ezt az easy debiant telepíteni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Open mode kernel pr1.3-nál hogy működik? Ezt kell telepítenem?
-
DuDieHUN
aktív tag
miért van az hogy a naptáram frissül rendesen, de a calendar feed nem jeleníti meg a friss infókat?
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Kobak77 #4545 üzenetére
Annak a töredékéért árulom (90eFt), mert van egy pici kijelzőhibája. A működését nem befolyásolja. Egyébként apróba fenn van a hirdetésem róla. Bele is tettem az e-bayes linket, 2nap alatt kelt el 1500$-ért
Jamesb2: amilyen pszichopata vagyok még a duplájáért is megvettem volna, csak hogy beteljesüljön egy régi álom.
[ Szerkesztve ]
-
Kobak77
aktív tag
Nem tudom, mennyiért árulod, de egy olyan terméknél, ami sohasem került kereskedelmi forgalomba értelmezhetetlen fogalom a drága/olcsó. Ha van eladó, akkor az eladó és a vevő megegyezésén múlik, mennyi lesz az ára. És az annyi.
Egyébként ebay-en volt nemrég egy eladó, azt 1500 USD-ért árulták. Ha jól rémlik, elkelt
. Ha meglesz a link, akkor másolom.
Mondjuk nem szeretnék hozzá 1-2 év múlva akksit venni
szerk.: már linkeltem korábban. N950
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Lenry! Miért vennél N9-et ha most vehetsz QWERTY-s N9-et is?
Akinek esetleg a tökéletes telefonhoz már csak a fizikai gombsor hiányzik, az keressen priviben, mert van egy eladó Nokia N950-em. Igen, Nokia N950.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzy
aktív tag
válasz
DuDieHUN #4537 üzenetére
Azért ez nem annyira okos, mint a webes Gmail, itt konkrétan csak az adott mappában keres. Ha a levelet már archiváltad, akkor előtte menj bele abba a mappába. Ha meg mégis a beérkezetteknél van, akkor valószínűleg nincs letöltve a telefonra. Ezért jelenik meg a keresési eredmény végén, hogy további üzenetek letöltése.
-
DuDieHUN
aktív tag
lehet csak én vagyok a béna, de nem tudok a leveleim közül előkeresni a telefonon mondjuk egy több hónapos levelet, hol van erre lehetőség? Exchange fiókot használok
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4528 üzenetére
/usr/share/sounds $ ls -la
total 20
drwxr-xr-x 5 root root 4096 May 26 2012 .
drwxr-xr-x 147 root root 4096 Jan 7 23:56 ..
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 ring-tones
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 ui-tones
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 vibra
/usr/share/sounds $ cd ui-tones
/usr/share/sounds/ui-tones $ ls -la
total 3100
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 .
drwxr-xr-x 5 root root 4096 May 26 2012 ..
-rwxr-xr-x 1 root root 75372 May 16 2011 snd_accessory_connected.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 25836 May 16 2011 snd_accessory_disconnected.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 164416 May 10 2011 snd_battery_low.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 25196 Jun 7 2011 snd_camera_af.wav
-rw-r--r-- 1 root root 1921996 Sep 12 2011 snd_camera_self_timer.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 68982 Jun 9 2011 snd_camera_shutter.wavA teljesség igénye nélkül. Find-al lehet, hogy megtalálod egy másik mappában.
-
DuDieHUN
aktív tag
ki milyen fóliát használ N9-re, ha egyáltalán használ
-
Jamesb2
aktív tag
Működött nekem is, de így sokkal jobb nézni az aksi visszajelzést hogy nem fogy
Semmivel. Az a baj hogy a folt a fényes, mert simul a gyári mattított felület. Valami finom csiszolópapírral lehetne egyformára alakítani a felületét.
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4522 üzenetére
Billboard helyreállt, kellett a menüben egy on-off a készenléti képernyőre. Én szeretem látni a triviális infókat is, főleg, hogy egy olyan ritka funkció ez a low power mode screen, amit nem nagyon csináltak meg más gyártók.
Fennakadások nem nagyon voltak eddig, ezt a fixet inkább kihagyom.
Amúgy lehet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva, de mindig is úgy voltam vele, hogy "jó-jó, de hmm, ilyen is van? Miért ne?" Aztán persze most meg is volt ennek a böjtje, de ugye a hibáiból tanul az ember.
Más: a gyári szilikon tok okozta ronda foltokat mivel érdemes takarítani?
[ Szerkesztve ]
-
Jamesb2
aktív tag
Nem tudom hova tettem, linkeltem pár oldallal visszább a fixet. Ettól nem lesz gyorsabb semmi, csak elméletileg nem hagyja hogy valami alkalmazás fennakadjon.
Én pont azért szeretem mert nem érzek kísértést hogy állandóan belepiszkáljak mint a droidba
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4520 üzenetére
Gnaarr, most felraktam ezt a fastern9-et, erre nem működik a billboard. (cpu fix-et hol találok? kell az a faster mellé még?)
Nem is kéne ez a telefon, ha nem lenne vele ennyi sz*pás. (:Led event notifiert használja valaki? Az még szerintem zseniális.
-
Jamesb2
aktív tag
Jó a billboard, lehet hogy önmagában nem is csinál gondot, de a matic-kal együtt megzavarodott. Éjjel átkapcsolt takarékra, levette a lezárt képernyő szöveget, stb. Eddig nem is volt baj. Mikor reggel visszakapcsolt, valami bekattant és 100%-kal pörgött a proci, 4-5 óra alatt teljesen lemerült.
Aksit kiírja más is, azt meg legtöbbször tudom milyen nap van, annyira nem nagy csapás.
A situations hasonló, kicsit profibb programnak tűnik, és ami a lényeg, ennek nincsenek ilyen problémái. Bár van ami hiányzik belőle, de van amiben jobb.
Így most nagyon meg vagyok elégedve a fogyasztással. Folyamatos wifi/3g, 3 emilcímet figyel, gtalk/szkájp állandó. 50-60% körül hazahozom estére, úgy hogy reggel nem 100-ról indul.
Rajta van az összes kütyü, faster, cpu-fix, smartsearch, notification bar, 5 soros menü, stb...Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4518 üzenetére
Én laza 1 év használat után találtam rá a billboardra, miután minden mást már széttúrtam a telefonon.
Ez volt a végső csapás, pedig ha ez még menne a többi mellett, akkor azt mondanám, minden megvan, ami kellhet.
Na mindegy, most visszavettem gyári állapotra, jobb a békesség.
A situations mennyiben más, mint a profilematic? Utóbbi van fent, de még nem kezdtem komolyabban használni. -
Jamesb2
aktív tag
A billboard is összeakadós, meg a profilematic is.
Újraflash volt nekem is, billboardot mellőzöm, másik helyett feltettem a situations-t hogy kapcsolgasson.
Úgy megjavult az üzemidő hogy el se hiszem. Most 70%-on van úgy hogy éjfélkor vettem le a géprőlSzeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Karex
senior tag
Valóban, status update: még tegnap este ráraktam nokia flasher-e, visszaraktam a navifirm-en talált utolsó érvényes fw-t. Azóta rendben működik újra...
Ha minden igaz, a billboard app akadt össze valami egyéb lock/standby screen moddal, ez tette be a kaput.Mindenesetre furcsa, hogy emiatt még tölteni sem volt hajlandó a telefon... Az mentette meg a (felesleges) szervíztől, hogy hálózati töltőt rádugva egy fél mp-re felvillant a dualboot üzenet, hogy indíthatom az androidot. Az rendben el is indult, innen gyanítottam, hogy mégis szoftveres hiba lesz.
Tanulság: ha nem értesz hozzá, ne piszkáld.
-
Jamesb2
aktív tag
A filecase nincs meg valakinek?
Valamelyik torrent programot próbálta valaki?
-
xedos
addikt
-
Karex
senior tag
Páran már írtak itt az akku furcsaságairól (töltés leesik, gyorsan merül, stb.)
Hozzátenném a magam sztoriját is (beware, wall of text coming):
Én egyszer azt tapasztaltam, hogy éjszaka usb töltésen hagyva (szinte csak így töltöm) reggelre nem hogy feltöltött volna, de azt írta, hogy "akku lemerülőben, csatlakoztassa a töltőt". A telefon pedig 0%-ot írt ki. Kicsit furcsálltam, de akkor nem foglalkoztam vele, indulni kellett.
Útközben zenét hallgattam, később napközben telefonáltam, mobilneteztem rajta. Mindezt a gyári kijelzés szerint 0%-os akkuval... A systeminfo progi pedig 85-70-62% stb. értékeket adott vissza az idő múlásával, tehát valószínűleg neki volt igaza. Ennek ellenére délutánra (0%, systeminfo szerint kb. 50% töltés) szó nélkül kikapcsolt, és már bekapcsolni sem lehetett. USB-re dugva meg sem szólalt, de még hálózati töltéskor sem éledt fel még a visszajelző led sem.
Utóbbi töltésen hagytam, és kb. 1 óra után kezdett el egyáltalán tölteni, és ténylegesen nulláról... 4-5 óra alatt fel is töltött teljesen, azóta nem csinált ilyet, továbbra is usb-ról töltöttem, és a merülés is az eddig megszokott ütemben történt.2 hét elteltével, most szombatra viszont megint megszívatott, normál használat mellett kb. 20%-ig merült, amikor ismét kikapcsolt. Azóta nem tudtam észhez téríteni a korábbi módszerrel.
Azt tudni kell, hogy szoftveresen rendesen belenyúltam, ahogy azt illik, dualboot kernel és az android itt is megvan, a meego alatt fut néhány nem teljesen gyári dolog (led event notifier, status bar extensions, egyedi témák, stb.) Ettől függetlenül az ismert hibákon kívül semmilyen furcsaság nem történt eddig a használat során.
Ja, egy dolgot azért megemlítenék. Az első akku "nagyhalál" után úgy kapcsolt be a telefon, hogy nem kérdezte meg, akarom-e az alternatív OS-t bootolni. Azaz mintha valami nagyon gyári kernel jelent volna meg rajta ismét... Két-három újraindítást követően aztán újra magára talált.Szerintetek ezek alapján mi történhetett? Van köze a szoftveres modoknak az akkuhoz? Megérett a cserére? Gari már lejárt, de vajon mit szólnak majd a Nokia Care-ben a széttúrt telefonhoz?
-
DuDieHUN
aktív tag
picasara ki mit használ n9-en?
-
Just486
senior tag
Nekem az éppen aktuális verzió van fent a telefonomon. (Gyla)
Hívás esetén a telefon kicsöng, fel is lehet venni, de mindkét oldal süket. SMS, mobilnet működik.
Úgy általában elmondható, hogy a mikrofon ebben a kiadásban nincs a helyzet magaslatán, így például a hang alapú keresés is ki van zárva.
A com.android.phone folyamatnak szokása leállni, van hogy magától újraindul, vagy be lehet bikázni offline/online váltással.A rendszer tényleg lassú, vagyis inkább a képernyő frissítéssel vannak bajai. Van, hogy csak akkor frissít egy képernyőt, ha megérinted a kijelzőt. Valami baj van a v-sync -kel is, szerintem azért töredeznek mozgás közben a képernyő közepén a dolgok.
Nekem ettől függetlenül stabil volt, egyszer sem fagyott le úgy, hogy emiatt újra kellett volna indítani, pedig kegyetlenül szivatom a rendszert.Ami érdekes, hogy volt egy hét, amíg nem bootoltam be, utána pedig a bekapcsolás után nem ismerte fel az akkumulátort, illetve (talán emiatt) a wifi sem működött többet. Nem néztem meg azóta, hogy megoldódott -e a probléma, vagy egyáltalán megoldható -e, mert csak arra használom ezt a részét a telefonnak, ha kijön valami alkalmazás ami érdekel, 5 percig bele tudjak nézni.
Fontos még, hogy a módosított kernel képes elég furcsa dolgokra késztetni a telefon gyári rendszerét is, talán úgy lehet a legjobban megfogalmazni, hogy nem mindegyik bekapcsolás fog tökéletes működést eredményezni. Olyan hibával még nem találkoztam, amit újraindítás ne oldott volna meg. Ide tartozik még, hogy oprendszer váltás után a MeeGo elfelejt bizonyos beállításokat (pl a hálózati módja mindig kettősre áll vissza), ezeket neked kell újra beállítani, ha az alapértelmezettől eltérő opciót adtál meg.
Még egy utolsó megjegyzés: (#4509)
Az N9 -en elérhető Sailfish jelen álláspont szerint nem fogja az androidos alkalmazásokat futtatni, ez csak a Jolla saját hardvere alatt lesz elérhető.That unconquered country we call the future.
-
Lenry
félisten
válasz
DuDieHUN #4508 üzenetére
mondjuk úgy, hogy komoly érv volt mellette, hogy erre lehetőségem van.
de legalább ennyire várom a Sailfisht is. pláne, ha tényleg Android kompatibilis lesza másik nagy jelöltem egyébként a HTC HD2 volt, mert annak ellenére, hogy gyárilag WinMo6.5-tel jött ki, megy rajta a WP7, az Android, Windows RT, Ubuntu és a MeeGo is
A Blade-t is azért szeretem, mert 2 éves, de még mindig egy csomóan fejlesztenek rá és már 4.2-es Droid is van hozzá. mennyi telefon süllyedt el ennyi idő alatt, de a Blade csak nem adja magát
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
válasz
Serius1974 #4495 üzenetére
Gondolom telepítetted a HOME Screen-t...
Beállítások-Alkalmazások-Főképernyő-Tájolás beállítás
-
vulnrea
aktív tag
Galaxy S2 felhasználója voltam, nagyon szerettem meg voltam vele elégedve, de valahogy az Android nem nyerte el a tetszésemet.. Kétmagos procinál szerintem megengedhetetlen, hogy bugos, akadozások legyenek egy felső kategóriás készüléken, így a Nokia mellett döntöttem
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
Lenry
félisten
válasz
vulnrea #4501 üzenetére
most ZTE Bladem van, élete első 3 órájában volt rajta gyári firmware, azóta custom, bugos, alpha, béta, WIP verziós ROMok vannak rajta, idestova két éve, szerintem már vagy a negyvenedik, szóval megszoktam az ilyen hibákat
ironikus, hogy ami most van rajta 4.1.2-es Android, ez mostanra érte el azt a betonstabilitást és sebességet, amit mindig is kerestem a ROMokban, és most fogom cserélni a telefont
(#4502) DuDieHUN igen, ez a terv, csak itt is ott van a nem teljesen működő részek közt a RIL (Radio Interface Layer) meg a vibramotor
Known bugs:
- little gfx glitch while horizontal scrolling
- voicesearch broken
- voicecalls are still WIP
- no traffic indication in GPRS icon in statusbar
- electronbeam is disabled in this build[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Egyébként jól ment rajta leszámítva a belassulást az 1-2 újraindulás és a lefagyást, de ez lehet, hogy nem mindenkinél jelentkezik
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- LEGO klub
- Egészséges életmód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok