- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
emev
csendes tag
-
Just486
senior tag
A mobiltelefonok - mondani sem kell - nagyon kompakt jószágok, ott jön ki belőlük a hang, ahol éppen ki talál.
A fülednél lévő hangszóró teljesítménye és spektruma még a beépített kihangosító hangszóró képességeihez képest is elenyésző, nem alkalmas ilyesmi feladatra.That unconquered country we call the future.
-
azbest
félisten
az oled-eket sok kritika érte már a PentileMatrix miatt, talán az újabb fajtáknál már jobb ez (samoled?). Nekem is jobban bejön az n900 képe, lehet nem olyan élénkek (túlszaturáltak) a színek, mint az oled-nél, viszont weboldalakat úgy is lehet olvasni rajta, hogy nem zoomolok teljesen bele, mert nem vesznek el az apró részletek.
-
xedos
addikt
Soha nem értem, ha az ember akar venni egy drágább eszközt nem olvas utána?
Az N9-ben lévő amoled kijelző pentile mátrixos. Ugyanakkor a fekete - fekete!
Közelebről nézve pixeles lehet a képe, de nem rossz felbontású arra a kijelzőre!
iPhone 4 után vagy egy HD-s kijelző után rosszabb... de az iPhone 3Gs után gyönyörű! -
Lenry
félisten
1. ezeket próbáltam ki a a gyári lejátszón, valóban kicsit darabosan játszotta le őket. még keresek egy normális lejátszót, ha jutottam valamire, még megírom.
2. fogalmam sincs, sosem jutott eszembe kihangosítva zenét hallgatni rajta, plusz elég botfülem van, így nem is biztos, hogy releváns lenne, amit írnék.
3. igen, bár a nagyfelbontású videókat lekonvertálja magának.
4. van, akár az üzenetkezelőbe integrálva is használhatod, de van külön Facebook app
5. van egy külön főképernyő, ami csak arra van kitalálva, hogy értesítőket mutasson. ide futnak be a Facebook / Twitter updatek, de az SMS-ek és az emailek is
6. Igen, azt a Nokia folyamatosan karbantartja.
7. Is-is. ha rádugod az USB-t, akkor alapból csak tölt, de átkapcsolhatod szinkronizációs módba, ekkor kell a Nokia Suite, de van sima mass storage mód is, ekkor egyszerű USB meghajtóként jelenik meg.
8. alapból nem találtam ilyet, de külön telepített fájlkezelővel simán megy.
9. erre keress teszteket, nem vagyok elég magasan kvalifikált, hogy megmondjam. a ZTE Bladenél szebb képeket csinál.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
BobTail
őstag
1. nekem simán vitte az így jártam anyátokkalt, és a 1,4 gigás mwt release-ket, szóval tudtommal nem fog ki rajta
2. hangszórója nem a legjobb, bár hallottam már rosszabbat is, de jack kimenetével bármire rá lehet kötni, illetve NFC-vel mondjuk egy Nokia 360-ra is könnyedén áttolhatod a zenéket
3. a beépített youtube lejátszó csak a mobilokon is engedélyezett videókat játssza le, megfelelő internetes kapcsolattal akadásmentes a lejátszás, HQ minőségben is! (HD nincs, értelme sem lenne, mivel nincs HD kimenet, és a kijelzője sem HD)
4. - 5. integrálva van a rendszerben
6. navigációt én soha nem használtam még, szóval fogalmam sincs hogy frissíthető-e
7. USB mass storage képes, tehát használhatod adattárolóként bármire csatlakoztatva
8. teljes értékű BT, név- és fájlküldésen kívül minden nyavalyára használható
9. ez az én asztalomha van SkyDrive fiókod, akkor ezt mindenképp ajánlom neked, ha nincs, akkor ezt és ezt
már több mint egy éve megvan, de még eddig egy telefon sem csábított el, ez egy kuriózum!
-
-
Lenry
félisten
mit értesz gyári támogatás alatt? frissítéseket? nem, az nem valószínű, hogy jön már a Nokiától, de egy másik op.rendszer lesz rá még idén
Mennyire használható a mindennapokban?
pont, mint bármely más telefon.
Vagy garantált csalódás?!
ha azt várod, hogy olyan lesz, mint az Android, akkor igen, csalódás, mert nem olyan.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Politika
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Nintendo Switch 2
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Csataálca
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok