- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
Jamesb2 #5271 üzenetére
Se az eredeti kérdés, sem a rá adott válasz nem tartalmazott erre kitérő információt, vagy információigényt.
A telepített androidon lehet játszani, alkalmazásokat kipróbálni, hozzáférni olyan szolgáltatásokhoz, amik MeeGo alatt nem elérhetőek, miközben az SMS-eket, E-maileket, egyéb üzeneteket továbbra is megkapod, illetve az esetleges bejövő hívásokról is értesülsz. A Wi-Fi és a mobilnet elérés egyaránt működik, tehát internet van. Tudás szintjén ez nagyjából egy iPod Touch-nak felel meg, ha ez neked egy tégla, magánügy.
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a telefonnak mindettől semmi baja nem lesz, a telepítés után egyedül a készülékzár funkció nem használható tovább az eredeti rendszerben, amit könnyedén vissza lehet állítani, ha az ember meggondolná magát. - De ezt neked is tudnod kéne.
Így mindkét állítás hülyeség, mert lehet más rendszert telepíteni az N9 -re, és semmi nem megy tönkre ettől.
That unconquered country we call the future.
-
sagit
veterán
válasz
Jamesb2 #5245 üzenetére
biztonsági beállításoknál volt egy kis eltérés, belőttem ugyan olyanra, tehát most minden beállítás ugyan az facebookon, és az enyémmel még így is buggzik, most már nem írja ki hogy fiók használatban, csak villog zöld/szürkén
nincs ötletem
szerk: ismét kiírja hogy fiók használatban
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
Jamesb2 #5234 üzenetére
nincs egy jó leírás valahol? mert OTA ugye már nem tudom flesselni, gondolom pc-ről kellene
szerk: visszaolvastam
na winflash felrakva, (64 bites a rendszerem de nem nyafogott, működik vele? )
viszont a navifrimnél megakadok.
itt nézelődök-> [link]
osztrákba vettem a telefont, vissza is rakom rá az osztrák 16 gb-os cyan romot
csakhogy INNEN mit kell leszednem? Mindent?
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Jamesb2 #5204 üzenetére
Bocs, de ki kell, hogy javítsalak. Sajnos a függetlenség nem zárja ki, hogy nem szolgáltatótól van a telefon. A T is, és a Telenor is gyári függetlenül árulta, a T a kéket és a magentát is, ami pedig termékkód alapján egyértelműen a T-nek lett gyártva. Jómagam is belefutottam egy letiltásba így sajnos. A sajátom is független gyárilag, pedig a Telenornál vettem hűséggel.
#5206:
Ha garancia nincs is, a származásáról mindenképp érdeklődj, próbáld számlával igazoltatni, illetve a tulaj minden elérhetőségét jegyezd fel. Amit még félreérthetően fogalmazott előttem Jamesb kolléga, az a SIM kártya. Tehát az eredeti micro SIM-mel működik, a klón gondolom normállal, így értette. Bár klónt még nem láttam, de gondolom azért egyből látszik a külső minőségen is.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
Jamesb2 #5192 üzenetére
eddig mindig közbejött valami, ami miatt újra kellett indítani, de az utóbbi időben nem, és örültem is neki, talán az E50-es Nokiám ment egyhuzamban ennyit utoljára... 3 évvel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Wandamme
tag
válasz
Jamesb2 #5188 üzenetére
És esetleg tudnál olyan boltot mondani ahol lehet olyat kapni? A legtöbb webshopban csak rózsaszín van, vagy ha fekete akkor 65 ezer környékén. Félek, ha sokat várok akkor léáll a forgalmazása. Vidéki vagyok, így a boltlátogatás nem nagyon megoldható. Az se baj ha csak angol nyelv van benne.
-
ludla
őstag
válasz
Jamesb2 #5179 üzenetére
Azt mondod még mindig megér ennyit? A memória bővíthetőség korlát miatt nem nagyon akarom meg hogy az aksit se tudom cserélni ha lemerült. Blackberry z10 ami még nagyon szimpatikus de várok decemberig majd akkor ki derül mit veszek.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
domesz
aktív tag
válasz
Jamesb2 #4759 üzenetére
Igen ezeken már túl vagyok.
Szóval a telefon be sem kapcsol/kapcsolt.
De a win felismerte de csak annyi hogy n9 /usb mód/Ekkor ugye utánaolvastam stb stb majd letöltöttem a legfrissebb hozzá tartozó szoftvert /NaviFirm+/ ugye leolvastam a sim tálcáról hogy pontosan milyen is.
Most nem otthon vagyok így pontosan nem tudom csak hogy a vége 001-volt de ugye ezt nem engedte felflashelni mert az enyémen 403! volt fent / csak ugye ugyanazt vagy frissebbet enged feltenni/, de ugye ezzel be sem kapcsolt /403/ /vagyis kép nem volt/Aztán próbaképpen letöltöttem egy telenoros legfrissebbet aminek szintén 403 volt a vége az elindult persze de a végén 1-2 hibát kiírt így nem lett jó.
Itt tartok most...
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
-
hito
nagyúr
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4528 üzenetére
/usr/share/sounds $ ls -la
total 20
drwxr-xr-x 5 root root 4096 May 26 2012 .
drwxr-xr-x 147 root root 4096 Jan 7 23:56 ..
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 ring-tones
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 ui-tones
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 vibra
/usr/share/sounds $ cd ui-tones
/usr/share/sounds/ui-tones $ ls -la
total 3100
drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 26 2012 .
drwxr-xr-x 5 root root 4096 May 26 2012 ..
-rwxr-xr-x 1 root root 75372 May 16 2011 snd_accessory_connected.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 25836 May 16 2011 snd_accessory_disconnected.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 164416 May 10 2011 snd_battery_low.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 25196 Jun 7 2011 snd_camera_af.wav
-rw-r--r-- 1 root root 1921996 Sep 12 2011 snd_camera_self_timer.wav
-rwxr-xr-x 1 root root 68982 Jun 9 2011 snd_camera_shutter.wavA teljesség igénye nélkül. Find-al lehet, hogy megtalálod egy másik mappában.
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4522 üzenetére
Billboard helyreállt, kellett a menüben egy on-off a készenléti képernyőre. Én szeretem látni a triviális infókat is, főleg, hogy egy olyan ritka funkció ez a low power mode screen, amit nem nagyon csináltak meg más gyártók.
Fennakadások nem nagyon voltak eddig, ezt a fixet inkább kihagyom.
Amúgy lehet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva, de mindig is úgy voltam vele, hogy "jó-jó, de hmm, ilyen is van? Miért ne?" Aztán persze most meg is volt ennek a böjtje, de ugye a hibáiból tanul az ember.
Más: a gyári szilikon tok okozta ronda foltokat mivel érdemes takarítani?
[ Szerkesztve ]
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4520 üzenetére
Gnaarr, most felraktam ezt a fastern9-et, erre nem működik a billboard. (cpu fix-et hol találok? kell az a faster mellé még?)
Nem is kéne ez a telefon, ha nem lenne vele ennyi sz*pás. (:Led event notifiert használja valaki? Az még szerintem zseniális.
-
Karex
senior tag
válasz
Jamesb2 #4518 üzenetére
Én laza 1 év használat után találtam rá a billboardra, miután minden mást már széttúrtam a telefonon.
Ez volt a végső csapás, pedig ha ez még menne a többi mellett, akkor azt mondanám, minden megvan, ami kellhet.
Na mindegy, most visszavettem gyári állapotra, jobb a békesség.
A situations mennyiben más, mint a profilematic? Utóbbi van fent, de még nem kezdtem komolyabban használni. -
konyi79
addikt
válasz
Jamesb2 #4487 üzenetére
Már eddig is részben meg volt oldva, csak a fejlesztőkön múlt, rendszerszinten portolják-e. Nyílván ha piacra be akarnak lépni a monopol uralkodók közé, érezték nagyot kell lépniük. Meg is tették. A kérdés az N9 már megjelenésekor is koros hardvere elég lesz-e alá.
Az is remek döntés szerintem így korábbi modellekre kiadva monitorozzák a piacot mi a vélemény róla, mennyire érdemes pénzt tolni bele.
Grat Jolla! -
vulnrea
aktív tag
válasz
Jamesb2 #4487 üzenetére
"A Sailfish más rendszerekre is elérhetõ lehet 2013 tavaszától, sőt Android, illetve Windows programok is futtathatóak lesznek. Úgy néz ki, a Jolla akár komoly sikereket is arathat, hiszen számos partnerük van már most, így többek között Kína legnagyobb mobil-nagykereskedése is élénken érdeklõdik az új telefon iránt."
További olvasnivaló itt
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
emev
csendes tag
válasz
Jamesb2 #4424 üzenetére
Nekem semmi háttérben futó program nincs felrakva (kivéve a gyári AccuWeathert). Viszont annak idején a Maemo Talkon olvastam fogyasztással kapcsolatos topikokat és ott sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a fogyasztásmérő program is hibás volt abban, hogy az N9-üknek túl nagy lett az "étvágya". Miután leszedték, jobb lett a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Just486
senior tag
-
-
-
-
gertitorpe
tag
válasz
Jamesb2 #4269 üzenetére
A beállításoknál be lehet állítani még 2-3 forrást néhány kattintással. Úgy már kiad 1-2 száz alkalmazást. Ez a billboard amúgy nagyon állat. Aktuális idő mellett be van kapcsolva a dátum, akkis %, aktuális naptár események, lejátszott szám adatai, meg persze a Meecast, ami mutatja az aktuális időt/hőmérsékletet. Androidos, Iphone-os kollégák csak néznek. És persze sűrűn kérdezgetik, hogy ilyen a Windows Phone?
-
gertitorpe
tag
válasz
Jamesb2 #4267 üzenetére
Nekem van egy eladó 100-ért, másfél év gyári garival kifogástalan állapotban
/vicc végeTaláltam egy nagyon hasznos progit. Meecatalog a neve [link]
Ha jól értelmezem mindenféle fejlesztői csatornára fel lehet iratkozni vele, ahol a különböző alkalmazásokat találjátok meg még fejlesztési fázisban. Egyfajta alternatív app forrásnak használható, akár még oviban publikálatlan progik beszerzésére. Szerintem hasznos és egyszerűbb is használni, mint a mindenféle ismert warez oldalakon található deb fileokat töltögetni. -
Just486
senior tag
válasz
Jamesb2 #4265 üzenetére
Reggel amikor olvastam ezt, azt hittem csak azért nem értem a hozzászólásod felét, mert még korán van..
mindegy, lehet most meg azért mert már késő.
Az ilyen programokat, mint az N9 tweak egyáltalán nem ismerem, csak a FasterN9 -et használom, mert az a tapasztalat, hogy tényleg segít, de azt meg nem kell beállítani.Egyébként az ilyen programozós, szoftverezős dolgok nekem sem mentek soha, amihez nincs step-by-step guide, azt rendszerint el sem kezdem megcsinálni. Szóval nem hiszem, hogy sok hasznosat tudnék a témához fűzni
Nem sajnálom én senkitől az infót, ha valakit tényleg érdekel az unrestricted system ui, vagy a nitdroid, szívesen összeírom, amit tudok róluk, de ha valami nem úgy megy ahogyan kéne, segíteni nem tudok benne, mert tényleg szinte egyáltalán nem értek az ilyesmihez.
-
Just486
senior tag
válasz
Jamesb2 #4263 üzenetére
Nem kell a kernelcseréhez inception, sima flasheléssel megy.
Ha UNRESTRICTED SYSTEM UI -t akarsz, akkor ahhoz először a platformot kell telepíteni (aminek 1.3.2 0m8 a verziószáma), aztán az unrestricted system ui -t telepíteni,simán, és csak utána az appleteket. A százalékos jelzőhöz meg csak konfig fájl kell, asszem ez az, bár nem próbáltam.
Battery percentage activation:
gconftool -s -t b /desktop/meego/status_area/display_percentage trueThat unconquered country we call the future.
-
Just486
senior tag
válasz
Jamesb2 #4261 üzenetére
A JB -hez nem kell inception. Vagy a system UI -ra gondolsz? Ahhoz az inceptiont simán terminálból telepítettem. Nyoma nincsen, a telepített alkalamzások között kell csak megjelennie vagy 3 komponensének. Működött is, de vagy az, vagy az unrestricted system ui, vagy valamelyik appletje elgányolta a képernyő-beállítások egy részét, így mindig "élénk" színbeállításon volt, és az lpm óra sem kapcsolt ki.
-
Just486
senior tag
válasz
Jamesb2 #4231 üzenetére
Ha belegondolsz, 10mA fogyasztás mellett egy kis rosszindulattal reális az 1,5% merülés óránként. A teló akkuja gyári állapotában 1450mAh kapacitású, ez nyilván csökkent is az idő előre haladásával. (hanyagoljuk most ezt el)
1450mAh kapacitás / 10mA terhelés = 145 óra (6 nap) üzemidő
1450mAh kapacitás / 1,5% merülés óránként = 22mA terhelés (66 óra üzemidő)Ami fogyasztást nézve ugye nagyjából még így is a duplája annak, amit a program kiír, viszont az oprendszer valójában csak nagyon ideális esetekben tud tartani hasonló fogyasztást (offline mód, telefon pofára fordítva). Ha már nyitva van pár ablak, jön az 50-100-150 mA készenléti fogyasztás, attól függően, hogy hány csevegőszolgáltatás van Elérhető módban.
Ha spórolni szeretnél az árammal, érdemes lehet kikapcsolni a "feloldás dupla érintéssel" funkciót, merthogy ehhez folyamatosan mennie kell az érintőpanelnek, ami nyilván fogyaszt is (Magam teszt szerűen sosem próbáltam, de logikus lenne). Itt pedig még hozzátartozik az igazsághoz, hogy elvileg a telefon a funkciót magától is kikapcsolja (ahogy az LPM képernyőt is), ha el van takarva a közelségérzékelő.
Azzal meg lehetne vitatkozni, hogy az N9 használat közben mennyit is eszik. Valódi igénybevétel mellett rendszerint mérek 5-600 mA -es csúcsokat
[ Szerkesztve ]
-
Niarn
tag
válasz
Jamesb2 #4239 üzenetére
nem új biza..
elképzelhető hogy format lesz. majd a linux guru lakótársamat megkéremilyenbe azért egyedül nem vágnék bele.. feltételezem nem csak egy biztonsági mentés kerül vissza
a link elvileg le is tudja törölni, amit szinkronizált, de nem olvassa be.
na mind1. ha másnak nincs ötlete ez lesz
köszi!
-
Niarn
tag
válasz
Jamesb2 #4237 üzenetére
tehát reális a 8-9 giga hely.. értem..
most már úgy másolom. nem is tudom minek álltam neki link-kel..
de ami lényegi kérdés..
most nem látja azokat a fájlokat, amiket linkkel tettem fel. egyik mappában sem találok. akkor sem ha system fileokat is mutatja total commander..
linknek van olyan része, hogy törlés, de nem olvassa be az sem őket..szóval hogyan tudom eltüntetni?
amatőr kérdés, de korábbi időpontra visszaállítással mehetne?
köszi a gyors választ amúgy
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Jamesb2 #4227 üzenetére
205 Ft szerintem sem sok a Billboardért. Sajnos az N9Tweak ezen funkcióját nem ismerem, sosem használtam. Ja, egy valami: ha egy telefonra megveszed, az összes többivel le tudod tölteni, ha ugyanazt a Nokia fiókot állítod be. Amíg nekem is kettő volt, leteszteltem, működik a dolog.
-
Steve006
csendes tag
válasz
Jamesb2 #4217 üzenetére
Köszi!
SIM-kártya azért nem megy, mert gondoltam az e72-ről leszedem suite-tal a névjegyzéket, azt eladtam, amit kiegészítve meglett a n9... Viszont vissza már nem megy... SIM-re pedig nem pakoltam fel a jegyzékemet.
Így akkor marad a kézi ctrl-c, ctrl-v....
A szűrést közben megtaláltam, köszi! -
gertitorpe
tag
válasz
Jamesb2 #4203 üzenetére
Hmmm. Okos
NFC tag szerinti státuszváltozás. Hol lehet ilyen matricát szerezni? A munkahelyen lehetne mondjuk egy normál és egy rezgő matrica. Ha az egyikre teszem a telefont csörög, ha a másikra, akkor nem. Szerintetek megoldható?
Közepesen hasznos, de annál menőbb megoldás
Ha minden igaz én a jövő héten szerzek egy ilyen telefont -
niklebi
senior tag
válasz
Jamesb2 #4199 üzenetére
"Üzenetet bármikor tudsz küldeni, ha meghív és leokézod ismerősnek. Vagy fordítva..." Na ez ami nem megy! Ezt próbáld elmagyarázni telefonon valakinek aki hát hogy is mondjam
nem egy telefon guru. Szerintem ez akkor működik majd, ha valamikor hazajön és majd én beállítom. -
niklebi
senior tag
válasz
Jamesb2 #4197 üzenetére
Oké! Akkor csak akkor használhatom ha az ellenfél szintén bekapcsolja? A lányomnál a névjegyzékben most van egy kérdőjel, és azt írja "Várakozás jóváhagyásra" Neki egy HTC ONE S készüléke van. Na ezt nem tudom, hogy neki mit kell csinálnia a jóváhagyáshoz? Mindkettőnknek van ugye gmail fiókja, de még üzenetet sem tudtam neki küldeni a gtalk-kal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest