Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesb2
aktív tag
Nem tud valaki eladó darabot?
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nem jó a 800-as bele, fél milivel rövidebb, nem érintkezik a kártya. Én is beleestem ebbe a hibába.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Megvetted? Ha nem akkor adj linket

-
Jamesb2
aktív tag
Kösz a segítséget, itt helyben vettem egy Lumia tartót, UA.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Így már jó, kösz!

-
Jamesb2
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
EZ a cache mire jó?
Csak simán próbáltam a navit, de azt mondja nem éri el a szervert
-
Jamesb2
aktív tag
Hogyan megy mostanában az újrahúzás? A Navifirm nem megy.
Nem tudtok elmentve egy 203-mas romot valahol?
-
-
Jamesb2
aktív tag
Csak azt engedi ami rávaló. Tehát a product kódnak meg kell egyeznie.
A Phoenix-szel át lehetne írni, de asszem azzal is csak akkor ha megismeri a telefont bekapcsolt állapotban, tehát az eredeti firmet mindenképpen vissza kell csinálni.Szóval ha tiéd nem telenoros, akkor azzal nem megy. Bár nem tudom pontosan milyen...
-
Jamesb2
aktív tag
Nem tud valaki egy eladó független gépsárkányt?
Aprón nincs egy értékelhető árú se... -
Jamesb2
aktív tag
Sony T-men jelez a led, de kódkönyvet kell betanulnom hogy melyik szín mit jelent...
Sokkal egyszerűbb a Nokián, kint van a kukac akkor tudom hogy levelem jött

-
Jamesb2
aktív tag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Nem fapados, csak szerényebb.
De a múltkor volt nálam egy ájfon, nézegettem a boltot, van pl 47 féle vízmérték. Minek? Nekem csak egy kell. Így könnyű félmillió alkalmazást felhalmozni

-
Jamesb2
aktív tag
Tapasztalta már valaki hogy a made in china N9 jobb minőségűnek tűnik mint a finn?
Van most itt egy sárga gyártmány, szebb a képernyője és hangosabb is. Tiszta röhej

-
Jamesb2
aktív tag
válasz
DuDieHUN
üzenetére
Most itt van mellettem egy i5, Xperia Z, Lumia 920 trió, de nem tudom megszokni hogy ezek nem hajlandóak semmit kiírni nekem bekapcsolás nélkül

Képernyőre, házikóra, hangerőben, gyorsaságban messze jobbak, de a hétköznapi használatban pont nem érdekel hogy 0.2 mp-vel gyorsabban jön elő amit keresek. Ezen legalább tudom hogy mim érkezett menet közben...
Nameg állandóan swipe-olni akarok mindenen.
-
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
Glottis
üzenetére
Jó a billboard, lehet hogy önmagában nem is csinál gondot, de a matic-kal együtt megzavarodott. Éjjel átkapcsolt takarékra, levette a lezárt képernyő szöveget, stb. Eddig nem is volt baj. Mikor reggel visszakapcsolt, valami bekattant és 100%-kal pörgött a proci, 4-5 óra alatt teljesen lemerült.
Aksit kiírja más is, azt meg legtöbbször tudom milyen nap van, annyira nem nagy csapás.
A situations hasonló, kicsit profibb programnak tűnik, és ami a lényeg, ennek nincsenek ilyen problémái. Bár van ami hiányzik belőle, de van amiben jobb.
Így most nagyon meg vagyok elégedve a fogyasztással. Folyamatos wifi/3g, 3 emilcímet figyel, gtalk/szkájp állandó. 50-60% körül hazahozom estére, úgy hogy reggel nem 100-ról indul.
Rajta van az összes kütyü, faster, cpu-fix, smartsearch, notification bar, 5 soros menü, stb... -
Jamesb2
aktív tag
-
Jamesb2
aktív tag
A filecase nincs meg valakinek?
Valamelyik torrent programot próbálta valaki?
-
Jamesb2
aktív tag
Meego helyett lehet feltenni droidot, fordítva nem megy?

Az Ion-t el tudnám képzelni vele...
Ezzel a kasznival, képernyővel, kamerával, motorral. Brutál lenne
-
Jamesb2
aktív tag
Egyszer már beszéltünk itt róla, de nem derült ki a mikéntje :
Hogy a fenébe csinálja a kisöreg levelezőprogramja hogy csak annál a levélnél csipog, amit még nem töltött le az asztali kilens?Létezehet droidra ilyen? Bár még olyat se találtam ami normálisan levélfolyamként jeleníti meg a párbeszédeket...
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Így hétvégén nem sokat, de wifi/3G állandóan megy a gtalk miatt. Óránként emil. Pár fénykép.
5-6 telefon, de nem vagyok bőbeszédű.
Most már fel kell tennem mert sipárog mikor fényképezek.
-
Jamesb2
aktív tag
Nektek milyen programok vannak fent amik folyamatosan működnek a háttérben?
Mióta újraraktam az FW-t, nem használom a profilematicot, billboardot és időjárásprogit. Igaz kicsit szegényesebb a gép, viszont 3-5 mAh a tétlen fogyasztásom, és már három napja nem látott töltőt, de szerintem még a holnapot is simán kihúzza...
Cpu-fix megy.
-
Jamesb2
aktív tag
Nekem is van egy 64 gigás eladó...

-
Jamesb2
aktív tag
A profilematic nálatok is sokat eszik? Leszedtem, és kiderült hogy az dolgoztatja a processzort folyamatosan.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Akkor viszont jól bevásárolt, se meego, se swipe, se magyar nyelv, se rendes fényképező...
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Akkor lehet hogy valami klónt vett

Az tényleg nem tud magyarul.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Rosszul tudja. Kiválóan beszél magyarul is.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Nincsmit. Venni akarsz?
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Lehet. Van rá egy Nokia flash nevű program, 5 perc alatt újratelepít mindent.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Nincs rá kimondottan magyar OS, nemzetközi van, negyvenvalahány nyelven beszél. SemmiLYen program nem kell hozzá

-
Jamesb2
aktív tag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Nem rossz módszer

-
Jamesb2
aktív tag
Ezért nem volt világos.
Aszittem neked is a t-online fiókkal volt bajod, pár napja kehesek a szervereik, nem lehetett külső levelezőprogrammal vagy telóval küldeni, csak fogadni.Freemail szinte minden külsőn elég betegesen megy, nem véletlen hogy mindenki csak regisztrációra használja, aztán mehet a levesbe

Még sosem próbáltam a Nokián ilyet, így passzolom... -
Jamesb2
aktív tag
Házilag se bonyolult? Videjót láttam róla, ott egy perverz gumikesztyűs orosz bütykölt, de gondolom nem most kezdte.
Rendelnék kintről aksit ha ki lehet bányászni belőle.
Az a baj hogy ha lezárt dobozos új gépet veszel, abban is 1 éves már az aksi, így nem lenne jobb az sem... -
Jamesb2
aktív tag
Biztos hogy a programok sokat dobnak.
Van nálam egy eladó gép is, kíváncsiságból tök üresen hagytam menni repülő módban, gyakorlatilag semmi nem fogy, 3mAh az idle fogyasztás.
Az enyém ami tele van, szintén repülőben a tízszerese...Nem jövök rá hogy mi az ami dolgoztatja a processzort a háttérben, az összefogyasztás 70%-a a CPU.
-
Jamesb2
aktív tag
Nekem azért elmegy két napot úgy hogy sosincs takarékban mert állandóan online vagyok wifin, vagy ha nincs akkor 3G. + félóránként 2 emil nézegetés. Igaz nem beszélek sokat.
Gyári nektek minden?
-
Jamesb2
aktív tag
Észrevettem egy furcsaságot : Ha hagyom a háttérben figyelni a hívásnaplót, az üzeneteket, vagy valami gyári cuccot, akkor az usage szerint kisebb az idle fogyasztás. Egész napra levetítve 10-15% egy ilyen napon mikor sokat pihen magában.
Próbáljátok ki, csak hallucinálok vagy tényleg így van?

-
Jamesb2
aktív tag
A smartsearch és a Scalling frequency changer mit csinál? Jó nekem ha megváltoztatom?
Már kérdeztem, de nem mondta senki : a fejlesztői módban telepíthető 11 lehetőség az micsoda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest