Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
stewe780 #13742 üzenetére
Nekem az FM Adóval semmi bajom sincs. Kocsiban is frankón működik mikor fenn van a szélvédőn a gyári tartójában. De még a kocsin kívülről is van, hogy jól szól. Igazából olyan nálam nincs, hogy csak azt veszed észre, hogy mono és nem sztereó. Vagy jól szól vagy a vétel is sz@r. Amúgy brutálisan jó minőségben szólnak róla a kocsiban a zenék nagyon nagy hangerőnél is.
-
válasz
stewe780 #13699 üzenetére
Két verzió lehetséges:
1) Érdekel és frissítem (főleg ha lesz aki fizesse).
2) Nem érdekel, és nem fogok rosszul aludni miatta.Egyébként meg szövegértés, én a rendszerről beszéltem, nem az alkalmazások kódjáról. Én egyébként is a mostani legújabb technikával dolgozom, ez lesz valószínűleg a leginkább időtálló.
Ez most szubjektív: amióta megvan az iPadem, nem használok az Opera Minin és az alkalmazásomon kívül semmit a telefonomon, és az előbbiről még le is tudok mondani. Engem egyáltalán nem hat meg az inkompatibilitási lista, ez szükséges a szebb jelenhez és jövőhöz.
-
válasz
stewe780 #13697 üzenetére
Az én alkalmazásom tesztelve lett Belle-en is, kiválóan megy. A widget nem bírta csak ki, mivel az az alrendszer végre át lett alaposan alakítva.
De ha nem menne, akkor se lenne se az én, se a Nokia hibája. Vis maior.
Főleg, hogy az a helyzet állt be, mint anno a Windowsban: az ősidők óta hurcolt rengeteg antik szar kódtól rohadt az egész Symbian. Ha most végre nekiállnak kipucolni, az a pár alkalmazás kiesése még mindig belefér a "szükséges rossz" kategóriába.Az Opera egyébként is követni fogja az új API-kat szinte biztosan.
Sok apró szarért meg nem kár. -
kacsa7
őstag
válasz
stewe780 #13687 üzenetére
Hát nem tudom itt mire gondolsz, de nálam pl jóformán tökéletes. Nem fogy el a ramom, ami 1.2-nél és annánál általános probléma volt. Bekapcsoltam volt 120mb ramom, és ahogy telt-múlt az idő fogyott szépen, 3. nap már 90-95mb környékén volt, úgy h. 1 program se futott pluszban (Jbak taskman-nel néztem). Na ez pl belle-nél nincs. Fixen megvan a 120mb-om, ha kell 1 hét után is.
Egyetlen problémám ami van a belle-el, h. néha amikor újra kell indítani bármi miatt, pl vmi mod, akkor az !reboot-al szoktam és van h. úgy indul el, h. az érintője nem reagál, szóval olyankor ki kell kapcsolnom és újra be a telót. Persze simán lehet h. ez megint nem a belle sara, hanem az újraindító programé. -
deka10
senior tag
válasz
stewe780 #13687 üzenetére
Én még ebbe a pottyantott bellében is kevesebb hibát találok mint az 1.2-ben, annáról nem tudok nyilatkozni mert kb. 2 napot volt fenn a gyári (feltelepítettem a gyári kamera update-t és teljesen behalt gondoltam ha már újrarakom akkor belle), a BZS féle meg szintén nem hivatalos, az meg, hogy néhány program nem fut még az nem a belle hibája, viszont a kezelhetőség az több mint jó az annához képest a gyorsaságot nem is számítva plusz a RAM sem fogy úgy mint BZS annánál.
-
atoth
aktív tag
-
-
slimshady
senior tag
válasz
stewe780 #13486 üzenetére
Ami azt illeti nem. Az N86 egy csúszkás telefon (megvan?) és ugye a porszemek (esetleg szöszök, de azok ugyebár nem karcolnak
) amik bekerülnek a billentyűzet és az előlap háta közé az idő elteltével bizony beleharapnak az anyagba, ami abban nyilvánul meg, hogy lekopnak a billentyűk, illetve a kijelző hátlapja is karcos lesz rendesen. Továbbá nem porszemektől, de kopott az elején a D-padról a festék, nem ütéstől vagy ilyesmi, csak valóban sokat használtam, van ilyen. Ezeket is gariban cserélték. Régen még Samsung telefonnál volt olyan h az is kopott a csúszkás kialakítása miatt, de azt is javították (cserélték az elemeket) gariban. Szóval így értettem, de igyekeztem viccesen körülírni, ezekszerint sikerült is.
-
deka10
senior tag
-
-
deka10
senior tag
válasz
stewe780 #13178 üzenetére
Akkor neked olyan progi kell ami a közelség érzékelőt használja, ha zsebbe rakod lezár kiveszed felold, hirtelen nem tudom a nevét de létezik ilyen. Amire te gondolsz az nem működne mert ha a kijelzőt kellene megérinteni ilyen vagy olyan módon akkor a zsebedbe is bekapcsolna a kijelző.
-
deka10
senior tag
válasz
stewe780 #13175 üzenetére
Ennyi erővel ha full benyomod a kameragombot akkor is felold, de szerintem a legjobb a sleepeng scren + bubbles variáció, az előbbinél látod ha volt elmulasztott eseményed az utóbbinál le is tudod kezelni + a bubbles nem csak feloldásra jó meglátod ha felrakod keresd fel a nokia betalabs oldalát.
-
-
-
atoth
aktív tag
válasz
stewe780 #13018 üzenetére
Abból a kitiltásból nem lesz semmi sem, szerintem. Az eredetei kérdésre, ha fontos jó fotó/videó, akkor egyértelműen az N8. Én ez alapján választottam és nem csalódtam. Igaz, egyik gyakori hardveres hibát (kijelző lilulás, HDMI ajtó repedés, stb.) sem tapasztaltam még.
-
Misály
addikt
válasz
stewe780 #12894 üzenetére
Ehhez nem kell rogos utat bejarni, es kulonosebb tudasvagy se kell hozza mivel kb olyan bonyolult mint backupolni ovi store-ban...
Nem kell fosni tole, en is vegfelhasznalo vagyok, utoljara 5800-on turkaltam firmware-ben de azt is csak azert mert unatkoztam, N8-on mar nem csinalok ilyesmit, csak ruhellem a szolgaltatos firmware-eket mert bugosak. Ezert kapasbol felraktam egy euro3-at ami eltartott kemeny 10 percig. Mennyivel egyszerubb es gyorsabb mint Care-be bemenni kisirni a flash-t es varni mert epp nem er ra a szervizes?
Ez nem vegfelhasznaloi hozzaallas, tipikusan az az eset amikor "uristen ez bonyolultan hangzik" es menekul a user es inkabb rinyal ha baja van. Lustasag forog fenn kerem szepen.
-
Sarlon
aktív tag
válasz
stewe780 #12838 üzenetére
Na most már tényleg nem vágom... Nekem függő telóm van, mégis ki tudom kapcsolni a kamera hangot.. Mégis beadta az anna frissítést, igaz nem volt 1/2 meg 2/2 de fent van, nem kellett se phoenix, se kutyaf*sza, (nem is értek hozzá) nem kellett hard reset az új 30 fps es kamera miatt sem, mégis megy.. Egyedül az áruházzal volt gond, de feltettem a legújabbat abból is és korrekt..
-
slimshady
senior tag
válasz
stewe780 #12848 üzenetére
Amúgy nem írtad, hogy az oldalára fektetve, ha pontos akarok lenne akkor azt írtad, hogy "...ha fektetve állítod a telót?". Amúgy ettől függetlenül a kollégának is leeshetett volna, hogy nem csak a hátára fektetve lehet vízszintet méri.
A többieknek meg sztem az a problémája ezekkel a hangokkal, hogy a jelzőhangok még be vannak kapcsolva, ha pedig nem akkor az valszeg rejtély marad.
-
deka10
senior tag
válasz
stewe780 #12840 üzenetére
Azért nem teljesen mert a készüléket az autóba is hagyhatod, plusz engem nagyon zavar ha a készülék a zsebemben be van drótozva, én is egy hasonlót használok nyakba akasztós fülessel és így mint egy medál lóg a nyakamban és bármit csinálhatok mellette, plusz ha tévére van kötve a teló videót nézek akkor távirányítóként is üzemel, egy szóval kényelmesebb mint egy mono bluetoot headset.
-
-
blt.62
őstag
válasz
stewe780 #12454 üzenetére
Hihetetlen,hogy mennyire igazad van és mennyire rátapintottál sok probléma lényegére!!!!
Utálom én is,hogy az androidos mobilok csak főzött romokkal mennek igazán. De ez még nem is a fő baj,hanem az,hogy a nokiákat meg csúnyán lehúzzák a symbián miatt,pedig a symbián egy kiforrott,megbízható program,rengeteg lehetőséggel. Ha őszinték vagyunk nagyon sok embernek elég is lenne. A Szegedi hivatalos Nokia képviseletben azt mondta az ismerősöm,hogy még minimum 6 év van a symbiánban. Főleg van az a bizonyos 40 feletti korosztály,akinek bőven elég a symbis mobilja,és amikor áttéved egy androidos oldalra csak néz az ott elhangzó tuningoló "főzésekkel" kapcsolatban,felét se érti. Ha kérdez akkor meg beszólnak olyat neki,hogy kész égés. Már gondoltam arra,hogy jó lenne egy olyat topikot elindítani,ahol idősebb generáció lenne,hogy megkíméljük magunkat a beszólásoktól. Vagy nincs igazam???
-
karldergroße
senior tag
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #12169 üzenetére
Amennyire itt felröppent a hivatalos Anna híre, lehet megvárom a call lock vásárlással. Nehogy aztán véletlenül mégis csak 2* kelljen megvennem.
Meg aztán érik nálam egy bt füles vásárlás az meg ugye megoldja a problémát. Azt olvastam még igencsak rég, itt a fórumon valaki írta, hogy a 609-es a battery töltöttségét ki tudja jelezni az n8, ha valaki ezt megerősítené vagy cáfolná, az nagyban megkönnyítené a döntésemet, hogy melyik típusba ruházzak be. (Stereo, zenehallgatásra alkalmas bluetooth füles nálam nem játszik, telefonálásra venném, a zenehallgatás elég ritka nálam) -
blt.62
őstag
válasz
stewe780 #12118 üzenetére
Az enyém ugyan ezt csinálja. Nagyon sokszor beszóltak már,hogy miért kapcsolom ki a hívást???!!!!. Már komolyan úgy berágtam tegnap is,hogy lehet e miatt kell megválnom tőle. Egyszerűen hihetetlen,hogy a Nokia "csúcs" gépe ilyeneket produkál. Akkor veszek egy középkategóriás Nokiát,és ilyen nem lesz sohasem. Abban a kategóriában tökéletesek.
-
Regirck
senior tag
válasz
stewe780 #12003 üzenetére
Igen ezt még anno Januárban észleltem én is. Akkor kíváncsiságból (úgyis volt más dolgom a Nokiánál) rákérdeztem, hogy ezzel lehet-e kezdeni valamit. Mondták, hogy ez giroszkóp alapon tudja, hogy hogyan áll a telefon és azt elvileg lehet kalibrálni, de nem tudtak vele mit csinálni. Annyira nem zavaró, hogy emiatt veszekedjek velük.
Autós játéknál (NFS) éreztem meg utána én is leszedtem az Anglemetert és nálam is 2-3 fok volt a eltérés. Nem volt zavaró nagyon, csak hirtelen vhogy megéreztem és megnéztem.
-
Regirck
senior tag
válasz
stewe780 #11990 üzenetére
Egyszer olvastam a kapacitív ceruzákról egy tesztet de sajnos nem tudom, hogy hol. nem nagyon dicsérték őket és akkor még az áruk se volt baráti. Nagyjából 1-1,5 éve néztem utána.
Persze azóta sok minden változott. Nézz utána de azt, hogy hol abban a Google-n kívül nem jut most más eszembe.
-
Declare
őstag
válasz
stewe780 #11985 üzenetére
Én is tok ellenes vagyok, szerintem teljesen elcsúfítja a telót. Valahogy mindig egy 5éveseknek szánt játéktelefon jut az eszembe ha egy ilyen tokba bugyolált telefont látok. Ennyi erőből viheti magával az ember a nokiás dobozt is, és szépen mindig visszateszed ha nem használod
Jó nyilván ha leesik akkor nem hátrány, de hát az élet csupa rizikó -
kacsa7
őstag
válasz
stewe780 #11980 üzenetére
Hasonló a véleményem. Én pl észre se vettem volna ezt a lilulást, ha nem olvasok róla. Az h. fényerőváltásnál 1s-re véletlenül lila, az meg nem idegesít annyira h. 2-3hétre legalább leadjam szervízbe.
Szilikon tokon én is töröm a fejem, mivel sikeresen meg lett nyomva az alsó takaróm egyik sarka. A kérdés, h. mennyire zavaró rajta a szilikon tok használat közben? Az oldalsó gombokhoz normálisan hozzá lehet férni? -
Kvazár
őstag
válasz
stewe780 #6036 üzenetére
Arra nem gondolsz, hogy egy embernek több telefonja is van, és innentől kezdve droid és sym felhasználó is lesz egy időben? (Máshogy nem igazán jöhetne ki az a szám
)
Bandus99: az spb-vel sokan próbálkoztunk, nagyon szép meg minden, csak használhatatlan. Nekem pl a hívásaimat állandóan megszakadtak, és olyankor a spb-ből is kidobott. (Lehet mem gond volt, de az spb-n kívül más nem ment.
)
-
Misály
addikt
válasz
stewe780 #4476 üzenetére
Erdekes, mert s60v5-on soha nem volt ilyen gondom jatek alatt ( pl raging thunder, vagy big roll paradise alatt ). Mas esetekben fogyott el a memoria es az soha nem a cacheles szarsaga, vagy a kezeles miatt volt. Ott szimplan gyenge volt a vas, amit romfozessel lehetett kikuszobolni, vagy szimplan nem hajtod tul es nem multitaskoltal.
Annyira jo hogy ilyen aprosag utan siman kikovetkezteted hogy hozza se nyultak a symbianhoz. Mellesleg ha valaha tanultal operacios rendszerekrol egyertelmuen ki lehet kovetkeztetni hogy a memoriakezelessel van gond. Ha mar szakerteni akarsz, tedd szakszeruen, es ne allits hulyesegeket.
Kvazar az a tron jatek nekem is fent volt, egesz aranyos, csak tulsagosan szines
NFS, meg monopoly nalam ezek az etalonok. Na meg az orok tetris.
-
-
Misály
addikt
válasz
stewe780 #3170 üzenetére
Errol a jogszabalyrol korulbelul harom napja mar irtam, azert kerdeztem hogy symbianos volt-e mert te egy bugrol beszeltel ha jol ertettem ( hivas utan is ugy marad ). A hivasos nemasagrol viszont nem hallottam.
Kasya, szerintem siman vidd be egy szervizbe es tetess ra gyari szoftot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest