- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Nekem nem kell DualSIM, sok mag, Android. Egy egyszeru, stabil rendszer kell, normalis szenzor+Xenon vaku. Bongeszesre, fenykepezesre, zenere es navigaciora lenne hasznalva az alapveto feladatain kivul. Ennek pedig tokeletesen eleget tesz a Lumia 1020-as. A bovithetoseg hianyat el tudom nezni, mert az N8-asrol is hetente mentem ke a cuccokat. Ha utazok, akkor meg lehuzom a zeneket a telefonrol, hogy legyen hely a fenykepeinek, es csokolom.
Amugy en sem valok meg az N8-astol, nekem még megvan az N82-esem is
. Az N8 tutira marad, igy lesz 3 db Xenonos, Carl Zeiss-es Nokiám
-
Freeman007
senior tag
Smst, névjegyzéket simán visszarakhatod. Gyári be(vissza)állítást nem szabad használni. Térkép: a gyári map-on volt elmentve pár csillag, amikor feltettem a google maps-t abban is megjelent valamilyen úton-módon. Talán itt bejelentkezve a google-ba (engem most 404es hibával kidobott) le lehet menteni.
-
Kobak77
aktív tag
Taylor ROM ügyileg nagyon nem vagyok kompetens, bár olyasmi rémlik, hogy semmit nem szabad visszarakni rá mentésből, de ezt gyakorlottabbak majd úgy is leírják.
GPS témakörben viszont a legtutibb, hogy ha felszinkronizálod a Nokia(?) accountodhoz az elmentett kedvenceket. Majd az új rendszeren, a fiókot újra beállítva vissza tudod szinkronizálni. Ill. természetesen a here.com oldalon még szerkesztgetheted is őket
.
-
Francia91
veterán
Osszegezzuk roviden:
- Fem haz/kialakitas
- Normalis uzemido
- AMOLED kijelzo, szep szinek, ha a felbontas nem is nagy (nekem megfelel pl)
- Olyan kamera - szenzor - lencserendszer parositas, ami meg ma is magasan megallja a helyet, raadasul Xenonnal parositva
- Szerintem gyonyoru minosegu 720p videok
- N-es WIFI es jo GPSNem rossz ez meg mai szemmel nezve sem, legalabbis nekem most is megfelel az N8
-
Francia91
veterán
A Terkepek-ben is probaltam, meg a Drive-ban is, mindkettonel gondolkozik 2-3 percig, aztan feladja
Ha pl Sopront teszem be uticelnak (300 km-re van tolem), akkor kb 1 percig gondolkozik, majd beadja az utvonalat, es mar navigal is
De ha pl Bixad-ot rakom be uticelnak, akkor gondolkozik neki, majd visszadob az aktualis pozicioba -
akos3
addikt
igen az még valóban szóba jön, meg a 920, bár az még régebbi.
Amugy vicc, hogy a tudás az a méretnövekedéssel együtt jár. nah mind1. most még sztem egy darabig nem aktuális azt meglátjuk nyár körül mi lesz.
Navonról mit lehet utdni, miért olcsobbak?sorry nem raktam offba
szerk ujra : Egyébként vicc h az LG G2 MINI 4,7" aa G3 MINI pedig 5" kihangsúlyoznám a mini szót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest