- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #33799 üzenetére
Ez az! "Fekete sáv".
Megvan a megoldás,Freeman.
Itt olvastam régebben és a kérdezőnek -ugyanezt kérdezte- nem tetszett a válasz..
Azt írták erre a kérdésre -12mp,16:9-,hogy csinálja meg a 4:3-as 12mp-es fotót majd vágja le az alsó és felső széleit,úgy az aránya 16:9 lesz.
Hogy mennyire "megoldás",döntsd el, :-) ha nem tetszik keresgess,hátha találsz megfelelő választ.Mi van a Taylor-808 project-tel? :-)
-
TommyX_
őstag
A kamera pro-ban 12mp (4000x3000, 4:3) és 8.99mp (4000x2248, 16:9) van, én úgy gondolom, hogy erre nincs lehetőség.
Az 1.33-as aspect ratioból kellene akkor 1.78:1-es aspect ratiot csinálni.
Tegyük fel ez ha működne, akkor az elkészült képek bal/jobb oldalán lenne egy fekete sáv.
(Ez csak az én véleményem, aki jobban ért hozzá, majd úgy is kijavít.)
-
Elims
veterán
válasz
bringasisti #33796 üzenetére
Sajnos 2016 nagyon messze van ahhoz,hogy ezt tartani tudják. Szerintem a következő évet nem fogja végig vinni.
Viszont erre jó lenne vmit kitalálni.Esetleg -ócska példa- igo térképet átkonvertálni vhogy erre vagy vmi hasonló.Freeman: a gyári biztos nem fogja tudni.Vmikor olvastam erre vmi megoldást,de már elfelejtettem.
Biztos,hogy van olyan program,de nem tudnám megmondani a nevét.
Camerapro-t próbáltad már? -
Freeman007
senior tag
nem tudjátok, hogy lehet-e 16:9 es arányban 12 mp-s képet csinálni? mert jelenleg 16:9esben csak 9 mp-s, 4:3asban 12 mp képet tud. esetleg milyen progi van ami ezt tudja?
-
bringasisti
őstag
Hát igen azt igérték hogy 2016 ig lesz támogatás a térkép meg a készülék teljes élettartamára csak kicsit meglepődtem mikor írtam a hibaüzit a térkép miatt és utána újra indítottam a navigációt bemondta hogy cserkészek be egy útvonalat pedig a 71 esen voltam a térkép meg a mezőt mutatta
-
kpal
nagyúr
Na tegnap wifi-n nezeten durván 4.5órát folyamatos képernyő világítással nem volt képernyőkímélőnek ideje bekapcsolni
ja és minimum fényerő mellet ennyit bír a kb 3éves aksi . Vajon egy Lumia 820 920 bírna ennyit ?
-
akos3
addikt
elkezdett furcsaságokat csinálni a telom. néha egy kis időre lemészik a hálózatról. olyankor se kép se hang. és hanem veszem észre (már pedig a zsebembe mér venném észre) akkor hivni se tudnak, ami azért neccesebb. Már vt is ebből gond, h nem értek el..
WTF? -
kpal
nagyúr
válasz
Cilinder001 #33786 üzenetére
Nokia programok ott minden meg van szinte. Térkép frissítés ha van akkor bármeddig jó lesz a teló , de jönnie kell n8-re mert ugyan azt használja a Lumia széria is .
-
attisx
addikt
válasz
TommyX_ #33780 üzenetére
"Mondjuk nem értem, hogy miért nem fogadnak már jan 1-től frissítést az alkalmazáshoz, vagyis tudom, látták már kevés a Symbianos telefonokat használók tábora, ezért intettek pá-pá-t."
Szomorú, de sajnos valószínűleg racionális döntés. A Storeban ugyanis az van, ha feltöltesz bármilyen tartalmat (új v. frissített), azt minden egyes kompatibilisként megjelölt készüléken élő emberek végig próbálják, ami elég tetemes költség az üzemeltetőnek, és valsz. egyre kevésbé térül meg. És bár egyelőre a Store még maradni fog, de én is legfeljebb 1 évet adok neki. (Amúgy a hagyományos appok befogadásának leállítása kereken 6 hónappal a témák lelövése (07.01.) után fog bekövetkezni).
-
Tegnap elment az utolsó családi N8 is... Meg is sirattuk... Szó nélkül lecsekkolták érte a 30ast. (full dobozos... hibátlan. Legfrissebb szoftver + extrák telepitve.)
Machetenek én adnék egy kis munkát arra Elop környékén az egész vezérkarral együtt... Ó, nem is vagyok rossz indulatú!
Az N8 maga volt a megtestesült luxus! Fém, vaku és smooth rendszer... Kár érte!
Kellemes Nyarat mindenkinek!
-
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #33780 üzenetére
Nekem van egy pár telefon,amit soha nem adnék el,ez a n8 is köztük van. (Igaz,most megváltam tőle egy kis időre :-/ )
Szerintem azért nem lesz már több frissítés,mert lesz majd vmi új letöltős "ovi" persze más névvel.
Teljesen radírozzák a nokiát.
De hiába,a microsoftnak sok-sok év kellene -vagy ezer év is kevés lenne- ahhoz,hogy a nokia nyomába kulloghasson telefon fronton..Az sok.. :-/ Annyi biztos nem fog összejönni.
Szerintem max. 30-40e.
De ne legyen igazam.Majd kiderül. -
TommyX_
őstag
Engem is ez zavar, hogy itt van egy jó használható rendszer, és így kukázzák, kíváncsi leszek év végére, mennyi symbianos telefont használó ember marad.
Egy biztos, én amíg tehetem Symbianos telefont használok, de a helyzet esetleg úgy kívánja, hogy váltani kéne, privát telefonnak akkor is azt használok majd.Mondjuk nem értem, hogy miért nem fogadnak már jan 1-től frissítést az alkalmazáshoz, vagyis tudom, látták már kevés a Symbianos telefonokat használók tábora, ezért intettek pá-pá-t.
A 808-as kérdésedre:
Több, mint 1 év gyári garis 808, olyan 85-99k közötti áron mozog.
Bolti garisan volt már 60-65k-ért is. -
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #33776 üzenetére
Kíváncsi leszek.. :-(((
Pedig a legjobb rendszer.Igy lehúzni egyszerűen a wc-n????
Pofátlanság. Undorító munka.
Kérdem én,hol volt ekkora hírverés/ajnározás/csapbólisezfolyós amikor "dübörgött" a symbian,mint most a gagyidroidnak?
Sehol. Ehhez képest nagyon elenyésző volt.
Ma meg már az is azt mondja,akinek gőze sincs,hogy mia az/hogyan/mire lehetne használni,hogy "Okostelefonom van.".
Azt csak hiszi...
A symbian (volt) az igazi.Cilinder: ez jó! :-)
Én 2-3e-rel beszállnék. Vki? Elég lenne pár 100Ft. is!!
Viszont nekem kellene egy Kis garancia..
Nem szűnik meg az oldala legalább két évig.
Tartható lenne az?Egyébként mennyi most egy 808? 50-60e?
Lenne itt vki,akinek lenne egy eladó darabja? -
Cilinder001
tag
Legyen már egy jó hír is
[link]
-
T. I.
senior tag
Bad news:
A Nokia "értesítést küldött a szoftverfejlesztők számára, hogy a jövő év első napjától kezdve már nem nyújt támogatást Symbian és MeeGo fronton. Mindez konkrétan annyit jelent, hogy a fejlesztők 2014. január elsejétől kezdődően már nem tölthetnek fel több új tartalmat az említett platformok alkalmazásboltjaiba.
Ennyit az újabb appokról.Vajon ettől függetlenül az "ingyen, örökre" térkép frissítése megmarad még?
[[Egyébként épp tegnap játszottam végig a HeroOfSparta-t, és meglepően kellemes játékélményt nyújtott, főleg a végén, mikor már brutál a felszerelés, és könnyen megy a hentelés. Ehhez hasonló több game úgy tűnik, symbire, N8-ra már sosem lesz.]]
-
kpal
nagyúr
Nálatok OTG-vel összekötve a Pc bill teljes értékűen használható ?
Mert nálam nagyon összevissza vannak a dolgok ,vagy ez normális ? -
janek69
senior tag
-
kpal
nagyúr
-
Elims
veterán
válasz
Cilinder001 #33764 üzenetére
Erre a válaszra én is kíváncsi leszek.
-
Cilinder001
tag
Összecsinálta a gépem magát, (nem TÉGED
) kaptam egy másikat szülinapomra, de ezen windows 8 64 bit van, nincs tapasztalom, lesznek Főnix flash problémáim? Nagyon idegesít ez a téma és tapasztalan vagyok ebben.
-
attisx
addikt
Az a baj, hogy nem igazán vagyok otthon iPhone viszonylatban. Milyen lehetőségek, módszerek vannak témázásra? Annyit hallottam félfüllel, hogy jailbreak + valami app amivel lehet cserélgetni a témákat. Esetleg priviben tudnál valmi támpontot adni, hogy milyen irányba kezdjek el olvasgatni?
-
janek69
senior tag
http://www.bitport.hu/vezinfo/kiloevesi-engedelyt-adott-ki-a-gartner-a-blackberryre
-
-
janek69
senior tag
Hát ez még nem jelenti azt,hogy nem törhető. Max. annyit,hogy nem ér másnak a rajta levő cucc annyit,hogy foglalkozzon vele,de ez már elég igazából.
-
kpal
nagyúr
néztem aprón 7650 állítólag újnak mondod és 20 k
6600 és szeretnék majd.
mikor első kamerás Nokia ként megjelent a 7650 az MMM-ben 350k volt emlékem (és német nyelvű volt ) szerint ezóta se láttam olyan drága telot, majdnem 4évet vártam mire beszereztem egyetSokan bunkófon-nak hívták mások akkor volt a mini telók korszaka , most újra a nagy telók vannak
-
Elims
veterán
Janek: Hagel a jómúltkor írta,hogy ellopták a telefonját (n8) és számára fontos dolgok voltak rajta. Vmint vki azt mondta neki -lehetséges-,hogy bármilyen program védené a rajta lévő dolgokat,feltörhető+az imei szám megváltoztatható. (Ilyenről több mint 10éve nem hallottam,ma már börtön is járhat érte)
Állítólag a blackberry sokkal biztonságosabb,ezt a részét személy szerint passzolom.Baradi: a felső képen nem n95,n96 (vagy talán az a 8mp-es n86).
KPal: sajnálhatod. :-/ nagyon jó telefonok -n95/n95 8gb-.
Vmikor a 3230-ért meg voltam veszve!A megjelenése után nem sokkal beszereztem egyet.
Nagyon szerettem.
Vmikor egy 6630-ast szeretnék venni.Azt nagyon sajnálom,hogy eladtam..az volt a 2. és egyben az utolsó telefonom amit újonnan vettem.
A 7650-em nem volt.Akkoriban még sonyericsson-okat is használtam.
De a n8 az azét n8. :-) Ha minden igaz ezen a héten visszakerül hozzám. -
kpal
nagyúr
az tuti
#33740) Elims Én saja megváltam tavaly az N95 8Gb-tól és úgy lett N8. De anno eladtam az első videotelefont is 6680 1 hónap után mert megláttam az N80 és belehabarodtam ,de van itthon 3230 ,3330, 7650 ,majd felakarom újítani 7650-et , jó ritkán bekapcsolni és kicsit nosztalgiázni .
N8 tuti megmarad kb 2-3évig intenzív használatba lesz . -
janek69
senior tag
válasz
Polarstar #33744 üzenetére
Mi az a nagy biztonság,amit nyújt? Szerintem egy telefonnál nem nagyon van mit biztonságról beszélni. Lehallgatható,követhető,a rajta levő adatok elérhetőek kivülről,legalábbis a kellő jogosultsággal,vagy egy ügyes kis backdoor-al. Amúgy meg vannak progik titkosításra védelemre. Ha az enyém ellopják,akkor tudom törolni távolról az adatokat,hanszerencsém van kapok gps koordinátát... Egy laptop fele ennyie sem biztonságos.
-
A Belle symbian utódját nem a Nokia(mikrosoft) fogja hozni, hanem a Jolla. Ez igaz.
És én is úgy gondolom, hogy az embereket igen is érdekli az újdonság!
El fog kellni a telefonja a cégnek.A droid és az ájfon is Un-Csi már! nekem persze....
-
Cilinder001
tag
válasz
Polarstar #33744 üzenetére
Hát én pedig pont azt látom, hogy a jövőben ha valaki megtudja szorongatni az androidot, akkor az a Meego. Nem ez a telójuk amivel most fognak kijönni, mert szerintem ez egy középkategóriás telefon lesz. Nem lesz szerintem világsiker.Nincs Carl Zeiss + pureview. Hogy miért gondolom mégis, hogy van jövőjük? Ha belegondolunk az emberek szeretnek ugyanazzal az oprendszerrel találkozni a különböző kütyüiken, kompatibilitás miatt is választják ugyanazt. Azonkívül minden szar tabon, telón, csúcsszuper gépekig az android fut már, mindenhol azzal találkozik az ember. Az ok szerintem a nyílt forráskód - és szerintem nem olyan rossz az az android, valljuk be, csak egy erőmű kell hozzá - a Meego ha jól tudom ugyancsak nyílt forráskódú lesz + lehet futtatni androidos appokat is. Nekik most az oprendszerrel kell nagyot alakítani, hogy felfigyeljenek rájuk, pl. egy samsung vagy sony, megmutatni, hogy nem kell erőmű hozzá. Mert az a nagy gond szerintem, hogy még nem állnak mögöttük nagy befektetők. Legalább is én ebben az okfejtésben hiszek most, persze lehet, hogy rosszul látom.
-
A biztonság miatt marad a Bleki!
Sok dolog nekem nem kell - a csilivili és felesleges vackok nem érdekelnek!
Irgalmatlan a gombsora!
Vonz, hogy gépeljek! És igen! Kalapálok egész nap rajta!
Olyan mint a narkó!
Irgalmatlan sokat írok a gépen ez tény! Megy a téma, a baromkodás és a fontos szakma is.Nokia:
Le a kalappal a Nokia régi gépei előtt! Az N8 a nagy személyes kedvencem. 808am már nem hiszem lesz.... Sajnos. Van helyette egy metálbordó Fuji UIltraZoom..Egész jó.. De nem 808!
Mikor lesz még egy olyan pöpec, baró és komplex telefon, mint a N8/808??? Nagyon úgy néz ki - soha!
A Jolla Sailfish nem azt folytatja, hanem a MeeGo hagyományát - és még mindig szkeptikus vagyok a sikerüket illetően...
Ti hogy látjátok ezt? -
Elims
veterán
válasz
attisx #33734 üzenetére
Eddig nem néztem,de ez irreálisan drága.
Ha a fele lenne sem vennék.Hagel: de nem lesz rá szinte semmilyen alkalmazás és gondolom nem kompatibilis visszafelé. ? :-/
Így is megveszed?T.I.: nekem a fele megvan. :-)
Nincs az a pénz amiért megválnék akár a n95 akár a n8-tól.
Még egy 808-at kellene beszereznem,de még sokallom. -
Hát igen! Na pont ezért veszek en is egy Z10est, mert friss még, továbbá jó is.
A párom is akar egy ilyent.
Vett valami droidos izét, es egy nap után letette! -
Elims
veterán
válasz
Cilinder001 #33732 üzenetére
Csupán csak a cége áll nagyon rossz helyen úgy,hogy egy új rendszer van a telefonon,így még az alkalmazás ellátottság is kérdéses...
Ha meg lennék veszve a blackberry-ért akkor sem vennék most ilyesmit.
Tényleg kár érte. :-/ Egy szín a telefonok között. -
Cilinder001
tag
A Blackberry Z10- el mi a probléma, miért eladhatatlan?
-
Igen, olvastuk a cikkeket...
Attól függetlenül érdekes, hogy pont most megy egy nemzetközi fejlesztő konferencia malayziában.
És persze tudnak érdekes híreket is mondani fejlesztő ismerősök.
Az újságírók sok esetben elképzelnek és kivetítenek.
A cég vezetői és tulajdonosai tudják az igazságot.
Mindenki utánuk megy. -
Elims
veterán
válasz
janek69 #33729 üzenetére
De azért ő mégsem jár úgy mint a nokia.
Így lesz némi esélye. -
janek69
senior tag
[link]BlackBerry
-
Firka30
tag
Tudtok ajánlani olyan appot amelyik százalékban jelzi az akkumlátor állapotot?
-
Elims
veterán
válasz
toga007 #33711 üzenetére
Cilinder tökéletesen írja.
Annyibal azért kiegészíteném,hogy én a boldbeast recorder-t használtam sokáig.
Jó minőségben vesz föl (opcionális,te állithatod),nem csipog (a patch-csel),egyetlen hátránya,hogy nagyon eitkán gondol egyet és nem veszi fel az adott beszélgetést.De ez nagyon ritka.
A Cilinder által linkeltet nem ismerem,hogy mennyire megbízható,gondolom nem egy semmiség..KPal: neked adom,ne adj fel hirdetést. :-)
Írtam,hogy mennyiért vettem..khm. :-)
Jó lesz a kábeles?
Ha igen,beszéljük meg üzenetben.Lehet,hogy még Debrecenbe is eltudom juttatni,ha nem szeretnéd postán. -
Cilinder001
tag
Bocsánat nem azt a hívásrögzítőt raktam fel hanem egy újabbat ezt [link]
-
Cilinder001
tag
válasz
toga007 #33711 üzenetére
Igaz nekem nem Taylor romja van fent, hanem gyári, de elmondom én hogy oldottam meg, hátha segít neked.
Felraktam ezt a progit, ez automatice rögzít minden hívást, de manuálisan is lehet ha jól tudom. [link]
Majd, hogy ne csipogjon ( lehet, hogy Taylor megoldotta a romjában, ezt olyantól kell megkérdezni aki azt használja, vannak egy páran, idővel szerintem én is azt fogom ) bemásolod ezt [link] az E:/Patches mappába, ha tárolóhelybe csatlakoztatod a telót, akár egy totalcommanderrel, vagy a telón xplore fájlkezelővel. A rompatcerben aktiválod a N8FanClub.com_TRemoveRecTone_belle.rmp patchot, állítsd autora. A telót restartolod és kész. -
kpal
nagyúr
válasz
baradi #33707 üzenetére
ÉN használtan vettem a telot csak éppen ez nem volt hozzá ,amúgy minden meg van .
#33708) Elims Itt aprón néztem árulnak kábelt csak sajna nem Debreceniek , lehet feldobok egy hirdetést 500ft-ért valaki lehet hozzám vágja
Télleg , és bármelyik vezetnék nélküli egér+bill működik ? felismeri a telo ?
Vajon lenne baja ha telonek ha rádugnám a az USB-s wifit ?
Szeretném ha erősebben fogná jelet -
akos3
addikt
válasz
Cilinder001 #33697 üzenetére
ja, akkor ezért bonotta néha x idő után a kapcsolatot! Már így világos
kpal Szerintem mind1nek kell lennie. Én 4GB-ossal próbáltam, azzal működött még.
-
toga007
tag
Bocsi srácok, de volna egy gyors kérdésem:
Nokia N8 Taylor V9-ben hogy tudok egy telefon beszélgetést rögzíteni a legegyszerűbben.
Van benne gyárilag program(hangrögzítő), vagy le kell valamit tölteni?
Hogyan használjam?
Ha először elindítom a rögzítést, majd tárcsázok/felveszem a hívást?Mert ekkor mindig megáll, ha felveszem.
Ha meg beszélgetés közben indítom el, akkor valamiért túl gyors a hang, amit rögzít.Tehát egy fél perces próba beszélgetést kb 8 mp-esnek rögzített.
Valaki?ötlet?sürgősen kellene. -
A Nokia Symbinek lőttek... Kár értük. De a Berrynek még van lehetősége. Ugyan is én nem értem, hogy a spéci BES 10 szerverüket hogy lönék össze egy droid és ájfonnal 100%os teljes körűen.
Azokból a gépekből a lényeg - a hardverkulcs és a azonosító chip hiányzik. Es az is saját gyártmány, tehát eleve titok övezi. Nem kerülhet bele. Nem megvehető..
Lényegében mai kornak megfelelő kivitellel jönnek majd az új gépek. Meg fognak szabadulni a rossz emlékű termékektől...
Z10 - kuka...
Q10 - reform és új kivitel várható.. Akár hogy is nézzük - az a gombsor zseniális! Sok fejlesztés már nincs rá!
Z30 marad még.
Q5 - kifuttatás... /a nem cserélhető akksi is fekete pontos és említették mint hátrány./Lehet kopogós gombsoros Curve utánzat is később spéci adat kapcsolattal.
A Blackberry Bridge-nek is lehet fejlődése PC, Mac és Linux alapokkal!
A Berry rendszerben gondolkodik. De még nem tiszta a teljes kép.
Pont ez kell nekik rendbe tenni!Sok milliárd van náluk - így ennek a dalnak még nincs vége.
Nokia:
Bármelyik kábel jó! Marha jó a USB OTG!
Wifi: Csak akkor kapcsoljátok be, ha ép forgalmazni akarjatok. Akkor lesz tovább is nafta a gépben! ANgyon szeretem még most is a N8-ot, mert megvan még!
Fotózni sokkal jobb mint a Blackberry Boldom... az papírra nagyon jó.. Meg egy két nappali képre... -
Elims
veterán
válasz
Polarstar #33702 üzenetére
Ennek én sem örülnék..
A bb egy igen jó márka,főleg így,hogy utána olvastam. Még az amerikai elnöknek is ilyen volt. :-o
Használtam én ilyet vmikor talán egy hétig.Én annyira nem vesztem meg érte.KPal: vehetsz bármilyet.Én az ebay-ről vettem hozzá egy kábelest és egy kábel nélkúlit 200-300Ft. körül -a kettőt- és tökéletesen működik.
Egyébként kábeles vagy kábel nélküli kellene?
Lehet,hogy neked adnám vmelyiket. -
kpal
nagyúr
Emberek
mindegy milyen márka az Micro USB OTG kábel ? fog rendesen működni ? És mekkora a legnagyobb pendrive amit kezel a telo ?
-
DeV-O-6
csendes tag
válasz
Energie X #33663 üzenetére
Ez érdekes... nekem is ilyen fülesem van, tavaly ősszel elveszett. Idén áprilisban találtam meg a kertünkben egy pad alatt. Enyhén saras téglán volt ahol kapott havat, jeget, vizet, mindent... majd fél év után, nedves ruhával áttöröltem, hagytam 5 percet száradni, és kipróbáltam. Minden gomb működik, tökéletesen szól...
-
válasz
Cilinder001 #33700 üzenetére
Semmi ilyesmiről nem volt szó hogy lehúzza a redönyt. Megveszik, átszervezik és dolgozik tovább a Blackberry...
A dolog még nincs lezárva... Új OS bővítés jön a modernebb gépekhez, a cég jelenlegi üzletköre működik továbbra is. A BBM kiterjesztés meg annyira jó lett, hogy lassan növekszik. (belső infó volt) Hibák még vannak, de most ezt nem lehet nagyon felróni nekik. Szervezgetnek, kombinálnak és az irányt az új tulaj lövi be teljesen.
-
Elims
veterán
válasz
Cilinder001 #33700 üzenetére
Fasza..
Hagel,ha olvasod ezt,írj vmi kis véleményt légyszives.Ami biztos,ha ki van kapcsolva a wifi energiatakarékossag akkor biztos,hogy gyakrabban frissít/gyakrabban keres hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest