- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
DeV-O-6 #34727 üzenetére
Ezért ajánlatos azt belerakni ami bele való . Az Én aksim még gyári az előző tulaj vette a telót boltból ,azóta is az üzemel benne és bírja , igaz már rövidült aksi élettartama ám vállalható, lassan majd cserélem benne és kizárólag BL-4D veszek. Az már más kérdés tudok-e normális áron gyári aksit ,vagy veszek utángyártottat.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
DeV-O-6 #28083 üzenetére
Nincs összefüggésben a Refresh-el. Nekem gyárilag kártyafüggetlen telón már fenn van a frissítés, igaz elég későn jött ki, ennek ellenére tegnap jött egy naptár, colorizeit, meg még egy frissítés. Mondjuk nálam meg a zenelejátszó frissítés nem jött még külön, igaz ez része lehetett a Refreshnek, mert már máshogy néz ki.
@vanezigy: próbáltam tegnap este. Hülyülni jó, de kb ennyi.
-
stewe780
őstag
válasz
DeV-O-6 #27790 üzenetére
Jaja, kb egy hónapja jelent meg a hivatalos szoft a független telókra, de az én product kódommal, ami egyébként szintén független, egy hónapot kellett még várnom, mire elérhetővé tette a Nokia. Szóval idő kérdése, biztosan kijön a függőkre is a hivatalos, de ha maga a Nokia ilyen csiga, a szolgáltatók sem gondolom, hogy nagyon törik magukat.
-
Kvazár
őstag
válasz
DeV-O-6 #26579 üzenetére
Hali,
Egy kicsit vissza olvastam és így találtam meg a kérdésedet, ha már válaszoltak, akkor bocsi az OFF-ért!Azt a hibaüzenetet azért kapod, mert az újrahúzás előtt volt kint olyan widget a képernyőn, ami "elveszett" az újrahúzás miatt.
Szedj le a képernyőről mindent, még az órát is és nem lesz több üzenet!Majd, ha már mindent leszedtél és megtaláltad, hogy melyik okozta a hibaüzenetet, akkor elkezdheted visszapakolni a widgeteket.
-
attisx
addikt
válasz
DeV-O-6 #13409 üzenetére
"Frissítés után bedobott egy fehér témát első indulásnál, ezt furcsáltam, átállítottam, viszont most nem találom..."
Ez az alap rendszer (carbide.ui) skin. Jellemzően csak akkor van használtban, ha a felhasználói témák komponensei részben, vagy egészben nem elérhetők. Egy "üres" téma telepítésével bármikor elővarázsolható. Ha van rá igény, feldobok egyet, (köbö két perces meló.) Bár azt megjegyezném, hogy AMOLED kijelzőn erősen ellenjavallott fehér skint használni, mert sokkal gyorsabban szívja az akkut.
"Mi az a kommunikátor? Hogyan kell belőni?"
Ezt az elmúlt néhány napban már párszor kitárgyaltuk. Olvass vissza/ keress rá....
-
tibike8
őstag
válasz
DeV-O-6 #13346 üzenetére
Hi!
Mindegyik szolgáltatónál van hivatalos Anna. A T-nél múlt csütörtök este jött ki. Simán ment a frissítés win7 alatt OVI-val és a Nokia Software Updater is csinálta volna szerintem. Van egy Telenoros C7 is itthon. Ez viszont nem akart frissülni OVI-ból, de a telón simán felfrissült. Mondjuk az OVI azóta a C7-en nem megy, mint ahogy többen panaszkodtak már rá. Az N8-al semmi gond nem volt/nincs. -
oggy71
tag
válasz
DeV-O-6 #13346 üzenetére
Üdv!
T-s telom van u.e. termékkóddal, és nekem is csak ezt dobta fel FOTA-n, hogy új készüléksw van N8-ra, és kössem össze sz.géppel.
Először letöltöttem az NSU-t, de itt valami kehét írt, hogy nincs meg vmi összetevő, vszínű, vagy a tűzfal vagy a vírusírtó kavart be.
Aztán rámentem Ovi suittal (Xp van a gépemen), és prímán ment a frissítés.
Kb. húsz perc alatt megvolt, ezután már a telo is feldobta a kieg. frissítéseket, mondjuk ezzel elvolt egy jó időt mire felrakta.
Szóval próbáld egy xp-t futtató géppel megcsinálni, és a két lehetőség közül az egyiknek be kell jönni! -
tibike8
őstag
válasz
DeV-O-6 #7393 üzenetére
Hát a szegedi Nokiásokon nem is csodálkozom, hogy bután néztek. Fentebb már írtam a bajomról. Szóval leírták magukat. Még egy sw frissítést sem képesek megcsinálni tisztességesen... Szerdán írták, hogy kész lett a telóm - illetve visszajött Pestről. Hát kíváncsi leszek rá. Holnap, ha sikerül a hótól bejutnom, ellépek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest