- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Gyula84 #28891 üzenetére
Én most állok vásárlás előtt, most olvastam..
Témában maradva 25e körül keresek használt telefont, ami több évig társam lenne, ezért fontos a megbízhatóság. Majdnem ugyanennyire fontos, hogy kihangosítva pöpecül szóljon. Az eddigi lista így néz ki: samsung galaxy s
samsung galaxy 3 i5800
samsung s8500
samsung i8510 Innov8
nokia 5800
nokia x6
nokia n96
nokia e52
nokia e66
nokia c5-00
nokia x3-02
nokia c3-01
nokia 6700
nokia asha 202
nokia 5630
nokia 6500
nokia 6303
nokia 6303i
nokia n95
se lww wt19i
se mini
se mini pro
se aino u10i
se tipo
se c510
se w995
se w810
se w710
Kicsit beljebb írtam amikben komolyabban gondolkodom és hangzásügyileg sem rossz. A többi ilyen utolsó menedék, pótlék, hogy legyen miből pécézni. Ezek közül is leginkább az xperia mini, a nokia 5800 és a samsung i8510 Innov8 foglalkoztat, vélemények?szerk: Soha semmilyen körülmények közt nem neteznék rajta és a fülest sem használok. Tehát ez a kettő és a GPS nem szempont.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! A zene lejátszó mért nem olvas be memória kártyáról,hiába nyomom a könyvtár frissítést. Samsung i8910-ről beszélek.
-
alpihun
senior tag
Hiába no... a zenei ízlés rendben van. Oda**** a Gn'R.
-
perge666
veterán
Excel táblázatszerkeztőhöz hasonló programot tudna valaki ajánlani a telefonra??
Nagyon jól jönne!!! -
Sziasztok!
Kérdeznék!
Egy olyan szövegszerkesztő kellene a gépemre, amiben lehet foldereket képezni, vagy valami fiókot, hogy a jegyzeteimet tudjam használni.
Másik: hol vannak a text-ek a gépen? Menteném őket. Egyben. USB-n. Kicsit sok van már - egyenként halál lenne és egy napi munka.
-
http://www.amazon.com/PDair-Luxury-Silicone-Nokia-Black/dp/B004ES435W
Hamarosan meg lesz az áhított tokom n8 ra -
vanezigy
aktív tag
válasz
bringasisti #28861 üzenetére
Minek zavarnának rádiózás közben?
Ez a bónusz kínálata a nokiának az őstagok részére -
bringasisti
őstag
A F...om tele ha internetrádiót hallgatok nem fogadja a hívásokat
-
zorzy4
addikt
Sziasztok. Hol vannak nagyobb biztonságban a fényképeim? A telefon saját memóriájában, vagy kártyán? A telefon beépített memóriája ugyanolyan flas mit a kártya, és egy idő után elhasználódik, vagy más technológia? E6ot használok, de a két telefon ilyen szempontból ugyan az azért kérdezek itt.
-
vanezigy
aktív tag
Minden további nélkül, hiszen erre a célra találták ki
A beállításait nézd át, legyenek bejelölve a fizetett utak, a tervezésnél eddig nekem az optimalizált jött be, a másik két lehetőséggel többször leakar vinni a főútról.
Itthon ki kell tapasztalni de teljes értékű navigáció. -
cyberkind
félisten
Vki betudná linkelni a legrégebbi Anna oprendszert ami mindenre felmegy ?
-
bringasisti
őstag
Nemrég írtam a voda konfig üzi megakasztja a letöltéseket. Sika mika > ujjra húzás > Opera Mini gyönyörűen megy Opera Mobile továbbra is akad. Kikapcsolom a turbót és az is megy!
-
Gyula84
veterán
Hali
Megjött a kamera be is raktam és most már jóó
Kösz a linket SymbianOS
-
vanezigy
aktív tag
válasz
Tiger. #28824 üzenetére
Azért annyi a memóriád a C-én és a többi progit meg az E-re pakolod ha jól gondolom.
Így nem nagy kunszt
A gyári navi csomag rögtön leszívta volna 180 körülre.. Nekem Taylor V8 van fent, jeleleg a gyári navi csomagot használom, ami progi, alkalmazás rákérdez azt a E-re telepítem, így most 177-áll a megamutató.
Egyszer már kérdeztem, de nem jött rá válasz, mint több dologról is de most még egyszer rákérdek az okosok felé, hogy nem lehetne e a gyári navi csomagot monóvá tenni, hogy csak a navi települjön fel?
-
perge666
veterán
Elims-Regirck-Most kaptam egy kis biztató infót,amit egyenlőre nem szeretnék elárulni!1-2 nap és kiforrja magát,úgy tűnik csak nem marad annyiba a dolog
-
Regirck
senior tag
válasz
perge666 #28818 üzenetére
Valószínű, hogy nem találsz ott semmit. Nem tudom, hogy magánszemélynek vagy cég számlára utaltál-e?
(Ha cég számlára akkor szinte biztos, hogy aki a hátérben áll azt soha nem fogják megtalálni és valami egyszerű ember kapott néhány 100 eFt-t, hogy adja hozzá a nevét, akinek mára már se lakcíme se semmije! A cég meg felszámolás alatt áll...!)
Sajnos az ilyen ismeretlen webshopoknál ez a baj, én ilyen helyekről nem mernék rendelni semmit. Egy bolt nálam ott kezdődik, hogy van egy székhely (legalább egy raktár) és amit megrendelek azért személyesen elmegyek és megveszem!
Bízom benne, hogy nem így lesz. Bár a mai világba én sajnos mindent kinézek. Ezért nincs bizalom a kis-kezdő cégek felé az embereknek, a nagy multik hálózatok ezt ki is használják az árazásaikkal.
Elnézést, hogy kicsit belemerültem és leírtam a gondolataimat, mivel nem idevág!
-
Elims
veterán
válasz
perge666 #28818 üzenetére
Annyira nagyon kamu?? Tényleg "Bolt"-nak néz ki.
Biztos,hogy vásárolt már tőlük vki.
Nézz utána a google-on,cím,benzin a kocsiba és kész. (persze benzinpénzzel együtt)
Kérlek Ne engedd,hogy levegyenek!!!!! Holnap engem próbálnak vagy mást.
Egyszer meg kell állítani,de legalább belassítani.Én is szinte mindig előreutaltam,soha nem húztak le.
Igaz,egyszer-kétszer éreztem,hogy rezeg a léc -félő,hogy megpróbálják-,de gyorsan tettem ellene.
Innen a hardverpiacról is volt egy-két olyan ember,akinél éreztem,hogy mivan.. Vaterán is 1x,ebay-en egyszer sem.
De a végén mindig meg lett a dolog.Volt olyan,akinek csak a fotóját találtam meg a neten.Szerkeztem: 1144 Budapest, Kerepesi út, Árkád Üzletház I. emelet
Annyira kamu nem lehet. -
Ja! Non Stop kikapcsolás nélkül: 57 óra és még volt 19% az akkuban, csak mentem el és tölteni kellett.
Sztem elég jó! -
Gambi
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne,hogy egyik napról a másikra nem érzékel a kijelző semmire sem.Tudnátok segíteni,hogy mi lehet a gond,érdemes e pénzt költeni rá vagy sem?Nem lett leejtve,odaütve semmihez sem.Vigyázva volt rá...
Előre is köszönöm.
-
perge666
veterán
Légyszives segítsen már valaki hogy ha feljelentést akarok tenni akkor mit kell vinnem a rendőrségre?
Azt vágom hogy a személyimet vigyem,de akit fel akarok jelenteni annak elég a neve,telefonszáma?
Tabletet rendeltem tőle lassan 3 hete,és sem a pénzt,sem a tabletet nem látom.
1 hete írta hogy visszautalja a pénzt,azóta nem tudom elérni telefonon sem,de még az e-mailekre sem válaszol!
Köszönöm a segitséget.
Privátba várom a válaszokat!! -
MC Pite
veterán
Fél évig semmi gond nem volt a telefonnal, megvétel előtt meg ellenőriztettem. Hja, nem feketelistás, csak menet közben leállt a részlet fizetésével - az volt a baj, nem az előfizu igazából.
Pentax üvegeket nem ismerem(a K-X meg 18-55 nem jött be), de a fő (szinte kizárólagos) indok amiért nikon lett, azok az obik. Ma megjött az 50/1,8G, q..a jó
. És ez is, meg a 18-105is árához képest nagyon korrekt obi (sőt, még abszolútban is). Ami kérdőjeles (hogy mennyire kell), az az 55-200VR, de arról is annyi jót olvasok/látok hogy már-már unalmas
. Ja, meglepődve tapasztaltam hogy gumi szigeteléses az 1,8G, úgyhogy az átlagos por/szemerkélő eső ennek sem lehet gond ahogy elnézem
A symftp problémára, ill alternatívára senki?
gretzky77,akos3: Ezért jó a commuter polikarbonát héja
-
Nagyon fura, mert időtlen idők óta tokban van. Mikor kiveszem olyan kis filigránnak tűnik a gépezet!
És nagyon csúszik, amit nem csipázok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest