- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
válasz
Tomsec86 #18572 üzenetére
Nekem az alsó műanyag elem egyik tartó pöcke letört, mert leejtettem. Az árkádi Nokia pontban ingyen cserélték. A felső rész cseréje is ingyenes, akár hdmi fedél, vagy jack melletti repedés miatt. Azzal az a komplikáltabb, hogy min. 2 hét, mivel ott van az IMEI szám is és ezért az adminisztráció miatt bonyolultabb az eljárás.
Készülékház, ha az egybefém burkolatra gondolsz, akkor szerintem felejtős garanciában.
De a javaslatom az, hogy semmiképp se a T-hez vidd be, hanem valamelyik hivatalos szervízponthoz.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Tomsec86 #18575 üzenetére
Annó nekem a nokia szó nélkül cserélte az N82 billentyűzetnél lévő műanyagot, egy heti használat után elkezdett szépen kifehéredni, meg a vakunál lévő szürke műanyag is kopott és azt is szó nélkül kicserélték.Ezért nem kell feltétlenül külön telefon biztosítást küldeni.
-
Langsam
aktív tag
válasz
Tomsec86 #17887 üzenetére
"Kezdésnél 240MB körül volt a C: most 180MB"
Ezek miért ismeretlen számok nekem ?
Független a készülékem, induláskor 110 MB szabad volt, olvasom hogy 512 a RAM amiből 256 használható, nálam rögtön feléről indult.
Ráment az Anna, csökkent pár megát, megszabadítottam újratelepítéssel pár TV-s/időjós programtól, lett 122 mega szabad hely. Nem sok dolog van rajta, amit lehetett az E-re tettem fel, törlöm a netes maradványokat is.
De 180-240 MB ? Mit csináltam rosszul ? Mennyi hely lesz ha jön a Belle ? 60 MB ?Help !
Üdv.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Tomsec86 #17857 üzenetére
Akkor mond meg neki hogy tényleg ne foglalkozzon az ilyesfajta videókkal. Ha szereti az Iphone-ját akkor használja, nem kell itt a tűzet szítani.
Mostanában akkora divat oltani a Nokiát, mint amekkora hype az Iphone.
Egyébként meg amikor kiderül, hogy a Nokia jobb valamiben (igen-igen ilyen is van) akkor hirtelen az összes alma júzer megjelenik és döngetik a mellüket hogy ez biza lehetetlen...
Nos, ezt a részét nem értem. Használni kell, ennyi. Nem pedig rögtön támadni -
MC Pite
veterán
válasz
Tomsec86 #17850 üzenetére
Előzményeket elsőre nem láttam, annyira nem is érdekel hogy keressem.
Nemrég nekem is volt rá lehetőségem, természetesen összehasonlítottam a két készüléket.
Elkérhetem a képeket és videókat, bár gondolom senkit nem ér meglepetés. 1-2 helyen sötétben (karácsonyi vásáron voltunk) talán szebb (nem valósághűbb, csak kellemesebb) képet exponált a szifon, átlag usernek elég.Nekem eleve a rendszer és az elvek miatt nem jön be, ezt is ugyanúgy hackelni kell hogy használhasd, a nagy felhasználóbarátság itt nálam borul. Furcsán szögletes, expo gomb is hiányzik nekem (mire kiveszem az N8at zsebből, oldom a zárat és nyomom a gombot, mire szem magasságba ér exponálhatok) illetve a használatát is szokni kell, semmi korábbi készülékhez nem hasonló a logikája - vagy 10 videót csináltam vele véletlen. Amúgy meg izé, szép a képe, nem lassú... nem tudom mit kellene zabálnom rajta. Akinek tetszik vegye, de az a kényelmetlen műanyag izé nekem az N8 helyett nem kellene - ahogy valószínű az ájfon tulajok nagyja szintén nem cserélne N8-ra. Különböző igényeik vannak, ennyi.
szerk: Most karácsonykor szülőknél is rommá vertem az anno 50000be kerülő samu kompaktot. Telefonhoz képest ez remek és saját kategóriájában király.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Tomsec86 #17731 üzenetére
Szia! A navifirmen talált magyar nyelvet tartalmazó 059D8G5 product coddal le lehet cserélni a 059B7Z3 product codot, ami angol nyelvű, a phoenix program alá való telepítéssel (mindkettő symbian anna 022.014), vagy ez downgrade-nak minősülne? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem. Előre is köszi.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Tomsec86 #16825 üzenetére
Fel kell tenni a RomPatchert. Aktiválni az open4all patchet, majd Xplore segítségével létre tudsz hozni mappát, és be is tudod másolni az efekteket.
Más: Aki Bellézik: Beállítások, alkalmazásbeállítások, kamera, kép, exponálás hangja. Itt a görgethető listában nincs kinetikus menü az új RC-ben amit jelenleg tesztelek. És itt a beállításokon belül sehol sem. Küldöm a bugreportot a tesztelőknek. Nézzétek már meg ti is. Köszi!
-
CS_D
senior tag
válasz
Tomsec86 #16266 üzenetére
Nem vagyok híve a bemásolásoknak, ezért itt egy sis fájl a 4 soros Qwertz-hez: [link]. Hackelt telefon kell hozzá. TaylorPro-tól származnak a fájlok, köszönöm.
Egyébként tudnátok adni egy leírást, ami alapján meg lehet szerkeszteni a billentyűzetet?
Mert például nekem nincsnenek szükségeim az ékezetes karakterekre, jobban tetszene egy számsor ott, viszont a repülő ékezetek kellenének. (Ezért a sima 4 soros angol nem jó)
-
attisx
addikt
válasz
Tomsec86 #16055 üzenetére
Zavart érzek az erőben.
Egy éve valami Nokia fejes beígérte, hogy '11 végén, de legkésőbb '12 első negyedévében piacon lesz az első dual-core készülék. Ehhez képest most ott tartunk, hogy talán 2013 végén lesz dual-core támogatás a rendszerben?!!
A másik, hogy az N8 utód érkezését a Carlával együtt emlegetik, aminek az érkezését '12 vége '13 elejére taksálják...
-
-
imi290
aktív tag
válasz
Tomsec86 #14518 üzenetére
azért nem kell ilyen ram tisztító mert akkor tudod mennyi a szabad hely és csak aggódsz érte
nekem sincs (jó csak poénkodom)
más...
van ugye az a shazam nevű program,most vegyem meg teljesen ?? nincs valami ingyenes kereső ami bármennyit keres és ingyen ??? SE-ben miért lehet ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest