- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Schanyee #15848 üzenetére
Már akik ilyenekre várnak.
Nekem q**a nem ér meg hétezer forintot hogy korlátozott legyen, mind hálózatilag, mind szoftverileg a telefon. Amit a tré művel, az már túl van a viccesen. Nem csak most, X6-al és N79el ugyanez volt előtte, bétás szarokat engedett csak a témobil.
És ennyiért nem sufni gsmes garival vettem, hanem 2év nokiás, fenn van a 25.07 is.Néztem én mind a 4 szolgáltatónál a telefont, de sehol nem érte meg. Pláne a hüle tarifahűséges csomagok; amiknél jellemzően 2 év alatt 40-50ezret kidob az ember pluszban (pl mostani csomagomhoz képest).
Lehet valakinek megéri -abból indultam ki hogy úgyse váltok szolgáltatót- de ettől eltekintve se nagyon jár jól az ember anyagilag. Plusz én is most összerúgtam a port a szolgáltatómmal, ilyenkor nem árt ha szabad az ember!
-
attisx
addikt
válasz
Schanyee #15505 üzenetére
Ideje lenne már. Lassan egy éve, hogy belebegtették az "utódot" dual-core cpu-val és "true zoom camera"-val, igaz akkor még szó sem volt WP-ről.
-
MC Pite
veterán
válasz
Schanyee #14609 üzenetére
2 napot tuti. Akksit lehet cserélni, papíron szervizben, gyakorlatilag otthon is elvégezhető.
C7 kijelzője okosabban telejsíti a multitouch teszteket, amit élőben sosem veszel észre.Megvan az új vas. Élőben megnéztem a két színt, és a végén (mégis) a bronz lett
. Még simább a hátlap, negatív nokia felirat, fekete kijelző körüli keret... Ritkaság
szerk: Aki nem próbálta még a pc nélküli, 2 perces hacket; jelentem, működik. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest