Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
A "KISKAPU" jó hír lehet sok embernek.
Csak nem a szervizes súgta?Nekem anno azt tanácsolta, hogy csak, akkor vigyem kijelző cserére a 1020-at, ha már van rajta karcolás.
Mert ügye az nem garis, de kijelzőt nem javítanak, hanem cserélnek.
Már volt rajta karc, így csere lett
Meg is köszöntem neki. -
batai15
félisten
válasz
Seangaijin
üzenetére
Ezek most lopott telefonok vagy mi?
-
Seangaijin
senior tag
Nah. Komáromi telókkal az van, hogy lepecsételt és kitöltött garjegy nélkül nem érvényes a garancia. Rendszer, internet hiába mutatja annak imei alapján nem az. A garancia vásárlástól számított 2 év, mivel nincs lepecsételt garjegy ezért olyan mintha meg se vásároltad volna, ergo nem létezik. Szóval aki komáromi 930 akar venni tartsa észbe h nincs garancia...
KISKAPU!!!!!!!!! HA VAN ISMERŐS AKI TUD PECSÉTeLNI ÉS KITÖLTITEK A JEGYET RENDESEN EGY HIHETŐ DÁTUMMAL, AKKOR ÉLHET A GARANCIA!!!!! ( nem magamtól találtam ki
) -
đe$|re
senior tag
Az első teljes nap végére egy kis összefoglaló:
- Masszívnak tűnő ház, nagyon egyben van, nem nyikorog, nem recseg.
- Képernyőproblémát egyáltalán nem tapasztaltam.
- Wifi erősebbnek tűnik, gyorsabban talál jelet ill. nagyobb távolságból.
- Kihangosítva az eddigi telóim és az általam eddig hallottakat magasan veri.
- Weboldalakat villámgyorsan tölti be.
- A kamerában még nem nagyon merültem el, de már az eddigi képek és videók is elég meggyőzőek
- Az akksija lehetne kicsivel combosabb.
- A navigáció nagyon gyorsan újratervez, de még így is sokszor másik irányba akar vinni.
- Tisztább hang telefonálás során, mind nálam, mind a fogadó félnél.
- Nem indult még újra magától. -
tony7
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
A honlapjuk szerint a memkarikat nem kell regisztrálni.
-
-
spider80
őstag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Igen,ha mondja ezt bárki is. Én is vettem kb 1 éve egy 32 gigás samsung kártyát üzletben,ahol az eladó közölte,hogy 5 év garancia van rá. Egy szóval sem említette,hogy ehhez regisztrálni kell. Gondolom most meg már késő regisztrálni.
-
bajaki
őstag
Filmezni egyébként milyen a telefonon? Moliplayer kezeli a feliratokat is?
-
ryori
senior tag
Nos, megnéztem a képernyőt min. fényerő, (profilban is legalacsonyabb,) max (profilban is). de nem vettem észre foltokat vagy színeződést, ugye az egyenletlen megvilágítás látszódik sötétben ha a széléről nézi az ember.
Viszont, ami furcsa hogy a wifi jel 1-es, laptopon 4/5, telefonról pedig minimális 1-es jelerő, néha aoe közbe el is veszti a jelet, és elég sokszor kell reloadolni :S 1. emeleten van a wifi, 2.-n a telefon. -
tony7
tag
Szeretném veletek megosztani a samsung memória kártya cseregaranciájával kapcsolatos tapasztalataimat.Vettem a telefonomba egy samsung microsdhc kártyát 5 év csere garanciával.Mikor elromlott és ki szerettem volna cseréltetni, akkor a samsungnál elkezdtek hazudozni és mindenféle kifogàssal kibújni a vállalt
kötelezettségük alól. / a samsung kártyákra csak 12 hó garancia van, mivel nem regisztráltam, elvesztettem a többi garanciát / Rengeteg időbe, energiába, utazásba ,telefonálásba, veszekedésbe került, mire hajlandók voltak végül is cserélni a hibàs kártyát. 41 napba került, mire
kezembe vehettem az új kártyát.
Ha nem akartok hasonló helyzetbe kerülni, akkor jobban jártok, ha nem samsung memkarit vásároltok.Ha meg már te is elkövetted ezt a hibát , hogy ilyet vettél, akkor elkezdhetsz imádkozni , hogy ne romoljon el, mert ha nem vagy elég kitartó, akkor bizony nem cserélik ki. -
válasz
Seangaijin
üzenetére
Ez pontosan hol van? Ha i- re megyek akkor átirányít a nokia.com-ra.
-
bajaki
őstag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Az összesített számláló mire vonatkozik? Mit számlál? Garanciát hogy tudom a legkönnyebben ellenőrizni?
-
Seangaijin
senior tag
-
válasz
Seangaijin
üzenetére
Pl. Ha gariba cserélt telefonról van szó. Az enyémre csak fel év van, de nem hiszem h gond lesz vele.
-
bajaki
őstag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Elvileg hibás telefon helyett adtak a srácnak 930-at amire így egy év garancia van.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a napokban - valószínűleg a jövő hét elején - én is belépek a 930 tulajok világába. Ha minden jól megy, 1 év Nokia Care garanciával hozzá tudok jutni egy ilyen csodához 85k-ért.
Kicsit izgatott vagyok, mert androidról fogok váltani (OnePlus One, Nexus 5) és nem tudom, hogy nagy koppanás lesz, vagy pozitív csalódás. Kicsit most ráuntam a droid világára.
Anno volt egy Lumia 710-em, de az még egy más világ volt. Akkor gyorsan kiábrándultam a rendszerből, nem voltak nagyon játékok és egy csomó fontos alkalmazás hiányzott számomra. Úgy látom most már ezzel nincsen gond, szóval megpróbálkozok újra a WP-vel.

-
Integrale
veterán
válasz
Seangaijin
üzenetére
Ez vilagos, itt az azonnali rendelkezesre allas kerult volna 6000-be, vagy pedig nelkulozhetem 1-2 hetig.
-
Integrale
veterán
Na a Nokia Care bekaphatja. Kedden bementem, hogy huzzak ujra az egeszet nsu-val, otthon nekem lassu ahhoz a netem, hogy megcsinaljam, 3 ora alatt bele is eg a kepernyobe a Nokia felirat.
Persze megcsinaljak itt helyben 2 ora alatt, garancia level nem volt nalam, igy nem hagytam ott, ma visszamentem, masik kiszolgalo ult a pultban. Adjam le, 1-2 het, vagy megcsinaljak helyben, de az 6000 Ft.
-
poolzee
tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
én biztos vagyok benne hogy azt fogják mondani hogy nem garisak, vagy két ellentétes vélemény lesz.
Én már írtam hogy a győri és a bp-i nokia care is azt mondta (és írta) nekem hogy garisak. De ezt itt az oldalon még senki sem erősítette meg, mindenki azt mondja hogy nem garisak...Engem már nem is érdekel...(remélem nem lesz semmi baja)
Egyébként én 90- vettem egy komáromi telót...ez lehet hogy sok...ez van...(a dobozt is én bontottam fel...) -
Integrale
veterán
válasz
Seangaijin
üzenetére
Most megyek szervizbe én is, megkérdezem. De azért kérdezd meg te is, jobb ha több helyről mondanak infót.
-
BobTail
őstag
Egyik haver végül csak vett egy komáromi 930-at, és most hívott, hogy pl. Messengernél vibrál a kijelző. Megnyugtattam, hogy amiket angliából kaptam telefonokat, azokon is vibrált 2G-n, de ez a szoftverfrissítés után is jelentkezett nálatok? (nálam korábban sem volt jelen, és most sincs)
-
hülyegyerek
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nagyon sokat spóroló, vagy szorgos, dolgos szülőkkel rendelkező politikusoknak kiváló.
-
DaveJr
őstag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Ha rácsatlakoztatod a számítógépre akkor látni fogod a nagyobb képeket is a Pictures/Camera roll mappában. Vagy ha a telefonon szeretnéd látni akkor a Fájlok alkalmazás segítségével.
(#3556) tomboy0013 Gicccs parádé...
-
btudos
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ezt nevezem ronda állatnak.
-
tomboy0013
veterán
-
Endii
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
A hétvégén frissítettem a rendszert, azelőtt valamelyik nap pedig a Round Workout Timer-t raktam fel.
Hol érzékeled a képernyő lassúságát? -
Sziasztok.
Nalam ragadt egy Lumia es megtetszett, igy kicsit marad nalam.
2 kerdesem lenne.
A nagyobb meretu fotokat hova menti a telefon? 3db-ot talaltam, de a tobbi?
Ha jol tudom az iqor szervizeli a telefonokat veluk hogy lehet felvenni a kapcsolatot?
Koszi. -
xxSanchez
őstag
Ma megjött az ilyen tokom és csak ajánlani tudom. Nagyon kellemes a tapintása és érezni a minőséget is rajta, elég jó vétel.
-
HKorn
veterán
-
Clavell29
csendes tag
válasz
hroberto
üzenetére
Egyetértek. Nekem sem sikerült még most sem felfedezni (sőt a videon sem nagyon értettem, mit kéne mihez hasonlítani, de mind1), de szerintem lehet, hogy nem vagyok elég vájtszemű
Továbbra is fenntartom, hogy ez a legjobb ez az eddigi telóim közül, pedig volt Android top cat. és iPhone-m is. -
hroberto
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
Nem beletörődésről van szó, hanem egyszerűen nem zavar. Sokkal jobban zavart a 925 melegedése. Gyakorlatilag nem is látom, így már el is felejtettem volna, ha nem hoznád fel két naponta itt.
Elhiszem, hogy vannak akik nagyítóval keresik az eszközeik hibáit, de úgy tűnik a többség szerencsére nem ilyen.
Elmondtad egyszer, kétszer, rendben van, tudomásul vettük, de szerintem nem kell állandóan ezen lovagolni.
Tökéletes telefon nincs, nem is lesz, mindnek van kisebb-nagyobb hibája.Az IPhone 6 meg kb. dupla ennyibe kerül, az egekbe magasztalják, persze, hogy bomba hír ha valami hibádzik.

-
Kavinton75
senior tag
válasz
hroberto
üzenetére
A beletörődöm lehet, hogy jó megoldás, de nem mindenkinek.
Ha már egy drága és minőségi telefont veszel, akkor nyilván vannak elvárásaid.
Lehet, hogy neked ez teljesen jó, de rajtam kívül még sok külföldi tulajnak vannak fenntartásai.
Az iPhone 6 hajlékonyságáról hamarabb találsz panaszt, mert felkapottabb.
Pedig az is csak pár embernél jelentkezett és mégis mekkora hír lett belőle.
Ezt többen is megírták már külföldi fórumokon és a Microsoft-nak is, de eddig csak egy kis optikai tuning érkezett.
Persze jobb lett, de ez még nem tökéletes és ez egy felső kategóriás telefon.
Ha nem nézem azt, hogy ez egy tényleg szép AMOLED, akkor kijelző sebességben még a feleségem 620 is elveri.
És nem a hardveres részére gondolok. -
HKorn
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
elméletileg ez szoftveresen javítani lehetne, próbálkoztak is a legutóbbi firmware alkalmával, valamelyest jobb is lett, de még mindig jelen van.
Zavarónak zavaró, de tényleg csak alacsony fényerőn, az meg olyan, mint amivel a gyerekeket riogatják gonosz manó, csak este sötétben jön elő.
-
hroberto
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
Szerintem már túl liheged ezt a problémát. Alacsony fényerőnél tényleg látható, amúgy én nem látom. A legutóbbi frissítés sokat javított a helyzeten. Volt 920-am, 925-öm, összességében mindkettőtől szebb a kijelzője a 930-nak.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Ha szoftver hiba, akkor még miért nem javították.
Nem 2 hete van kint a telefon, hiszen az Icon is ugyanez.
Szerintem simán csak sz@r.
Lehet, hogy nem is ebbe a modellbe szánták (az Angol fórumokon már ilyet is olvastam), csak ha már megrendelték, akkor bizony el kell hozni.
Már többen jelezték is a problémát ls a nem tetszésüket.
Nekik mondták, hogy vigyék szervizbe.
De minek, ha ugyanezt a panelt kapod? -
Seangaijin
senior tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
De most ez tuti a kijelző hibája vagy csak firmware kérdése? Samu már nem most kezdre az fhd-s panelek gyártását stb... Azt nemtudom, hogy Samsung modelleknél is tapasztalható e ez a jelenség ami nálunk...
-
đe$|re
senior tag
930 átvéve, Omnia 7 nyugdíjazva. Az idő rövidsége miatt is hibát még nem tapasztaltam (remélem nem is fogok), majd ma este és holnap jobban meghajtom. Nagyon jó érzés kézbe fogni.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
beachsurferi
üzenetére
Egyszer már belinkeltem egy videót, amin a 1020-al hasonlítom össze, de íme.
Nézd a szürke kockák mozgását, majd nézd meg a tiédet.
Alacsony fényerőnél nagyon látni, de még magas fényerőnél is látható.
A kolléga 925-e nem csinál ilyet pedig az is AMOLED.
Sőt a beállításoknál a görgetés alatt sem mosódnak így a betűk.
Ez olyan mintha csíkot húzna az pedig a képernyő frissítéssel van összefüggésben.
Anno a 920 kijelzőjénél (igaz nem AMOLED) valami nagyon jót alkottak, mert sokkal szebb a mozgásoknál.
Lehet nem véletlen a "PureMotion HD+" elnevezés.
Az akkori flagship-be az kellet, ebbe meg ez lett
-
Clavell29
csendes tag
válasz
beachsurferi
üzenetére
Igen, az enyém is. Az összes WP elég pörgős, de ez meg különösen, a más platformokon levő top kategóriás phonekhoz képest is.
-
beachsurferi
csendes tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
"Olyan lassú a reakció ideje, hogy az már bántó"Mit értesz ez alatt?Nekem "ugrik" rendesen.
-
batai15
félisten
válasz
Kavinton75
üzenetére
Szerintem az fhd miatt,valahol írták hogy abba még nem tudják megoldani.
-
Clavell29
csendes tag
Nekem semmi nem jelentkezett abból az amúgy igen kevés problémából, amit páran felvetettek itt. Se lassulás, se lilásodás, de hasonlók sem. Tökéletes a kijelző, gyors, pörög az egész telót. Attól tartok, hogy inkább kifogtatok pár nem százas darabot. Tudom, hogy a lilásodásról írtak máshol is, hogy ez talán betegsége a 930-nak, de akkor mindenhol jelentkeznie kellene. Én nem tapasztaltam.
-
HKorn
veterán
válasz
Integrale
üzenetére
Igen, ez sajnos nálam is jelen van.
Eleinte OLED párti voltam, de most már azt gondolom, hogy egy jó minőségű IPS panellel jobban jártunk volna, már csak a glance miatt is. 830 kijelzőjére kiváncsi lennék.
Seangaijin nem tudom, biztos olcsóbban kapták, mint más gyártóét.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Integrale
üzenetére
És ez a flagship telefon

Jó lenne, ha csinálnának valamit, mert ezzel még szervizbe sem lehet menni, mert ugyanezt kapnám.Lehet gyűjtök aláírást magyar és angol oldalon is és elküldöm a Microsoft-nak, hogy ez így nem teljesen jó.
Egy kicsit jobb minőséget várna az ember ennyi pénzért.
Arról nem is beszélve, hogy a telefon még "butább" is lett a Glance Screen hiánya miatt. -
HKorn
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
sz*r samsung panel meglátszik

amúgy engem is a lilásodás zavar leginkább
-
Kavinton75
senior tag
Lehet, hogy van rajta valami bugos program, mert az enyém (meg szerintem sokunké is) még nem indult újra a 2 hónap alatt.
Nézd végig mi az amit esetleg mostanában telepítettél, hátha közte van a bűnös.Nekem egyetlen bajom a telefonnal az még mindig a lilásodás és a képernyő lassúsága.
Olyan lassú a reakció ideje, hogy az már bántó.
Szerintem a kijelző ami nem illik a telefonhoz, lehet, hogy a lassú képfrissítés a memória hiánya miatt is van.
Ami miatt nincs Glance Screen sem
-
SharpSA
veterán
válasz
Integrale
üzenetére
Firefox tudom nem lesz. És igen, Firefox. Régen is azon voltam, aztán áttértem a Chrome-ra, majd nemrég visszamentem a Firefoxra. Mert a Chrome lassabb lett, meg zabálja a memóriát és ezt legjobban az Asus Transformer T100-on érzem.
Nekem egyébként nincs bajom az IE-vel WP-n. PC-n viszont nem működik benne a cleartype, meg nincsenek hasznos kiegészítők, mint pl. a Firefoxhoz, emiatt ott nem is használom. -
SharpSA
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
Van még a Maxhton is, ami jónak tűnik, bár én az ie-t használom. Firefox lenne jó...
-
Endii
tag
Üdv!
Október 2-a óta használom a telefont. Ma úgy gondolta, hogy ok nélkül újraindul. Ez kicsit elrontotta a kedvem. Szerintem egy ilyen kategóriájú telefonnak ilyet egyáltalán nem szabadna csinálnia.
Az előző telefonom -LG Optimus L9- közel 2 év alatt egyszer sem produkált ilyet. Pedig az rendesen hajtva volt.Egyébként jó kis telefon.
Korrekt megjelenés -az enyém fekete-, jó anyaghasználat. A kijelzőnek nagyon szép képe van.
Nem fényképeztem még túl sokat, de az eddigi képek alapján a kamera szuper.
A szoftver gyors és folyamatos. A gyári böngészőt használom, amivel nincs bajom.
Az navigációt még csak 2-3-szor próbáltam, de valamiért nem vitt házig. Az utca közepén azt mondta, hogy megérkeztem. Az újratervezés viszont eszméletlen gyors. Ahogy elhagytam a kereszteződést, ahol balra kellett volna mennem már be is volt rajzolva az új útvonal.
A rádió valamiért nem az igazi. A zenelejátszó nekem megfelelő.
A Nokia Creativ Studio nagyon jó kis alkalmazás.
A dupla koppos ébresztés nagyon jó funkció.
Hirtelen ennyi tapasztalat jutott az eszembe.
Elnézést a kisregény miatt!Szerkeszteve: Az akkumulátorból rakhattak volna kicsivel nagyobbat bele.
-
đe$|re
senior tag
Üdv mindenkinek!
Holnaptól végre hivatalosan is tagja leszek a topiknak, ugyanis végre átveszem a készüléket. Egy Omnia 7-t fog nyugdíjazni. T-pont üzletben már volt szerencsém megnyomogatni, mit írjak, élőben sokkal elegánsabb és visszafogottabb, mint a képeken (legalábbis feketében). -
Seangaijin
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
beállításokba vagy bekapcsolod a telót és amikor egyet rezzen akkor megnyomod a hangerőt le gombot. Megjelenik egy felkiáltó jel és utána ebbena sorrendben lenyomod a hangerő fel, hangerő le, bekapcsoló, hangerő le. Egy kis fogaskerék megjelenik és elkezdi magát vissza állítani. FONTOS tudni, hogy ha ezt csinálod akkor minden beállítás és adat el fog veszni a telefonról.

-
Lall
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
Egy mégbugosabb szarra. Inkább várok, bár szerintem azért ennek a néhány honapnak elégnek kellett volna lenni a javítására. Főleg úgy, hogy GDR1 előtt jó volt.
-
migabi24
nagyúr
Hogy lehet egy windowsos telót gyári alaphelyzetbe rakni, formázni?
-
Integrale
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
Az UC meg masban rossz, nem olyan gordulekeny mint az IE, zoom problemak ott is vannak stb. Meg szerintem ocsmany a csempeje

-
BiP
nagyúr
válasz
Kavinton75
üzenetére
Abban nekem nem jött elő a dolog eddig. (igaz, az utóbbi időben keveset használtam)
De sajnos az UCBrowser a 4.0 óta tök nyomi lett. -
heroldbalu
tag
pár napja volt szó róla, hogy csak a képek szinkronizálása bekapcsolás után készített képeket tölti fel Onedrive-ra. Nekem a minap feltöltötte az összeset visszamenőleg, már egy ideje be van kapcsolva, gondolom frissült az app, vagy javították a hibát

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)