- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
Parancsolj, linkelem ide is: Lumia Phone Test Application
Ezzel megállapítható a hibás mikrofon is és persze hogy melyik, garancia él e még, és még rengeteg minden...
-
occam
tag
Való igaz!
Sajna már nem garanciális, mondjuk így is használható, csak a hangsávot kell szerkeszteni, ha azt akarom, hogy ne csak az egyik fülembe szóljon. De gondoltam, hátha egyszer eladom - és még meg is veszik majd - legyen rendben. Más problémája nincs.
Igen, az, a 950-es topikban nemrég linkelték. -
DaveJr
őstag
Nekem az első pillanattól kezdve stabilnak tűnik a rendszer, de az érkező frissítésekkel szerintem egyre stabilabb. Az előző frissítésnél valami félre csúszott, tegnap este megint jött egy frissítés. Kicsit mintha gyorsabbnak tűnne a telefon tőle, stabilitásról még nem tudok nyiltakozni
HERE navi az utolsó frissítéstől megszűnik. Ha nem engeded frissülni W10 átállás után, akkor ugyanúgy használható tovább. Én kipróbáltam a Térképek alkalmazást is. A tapasztalat az, hogy még azért messze van a HERE-től de egyre közelebb
Amiket tapasztaltam a térképek appal:
Negatívumok:
- néha lemarad a valós pozíciótól
- néha össze-vissza forgatja a térképet, de 2-3 másodperc és újra jól mutatja a dolgokat
- kisebbek a gombok a HERE-hez képest, szerintem ez azért hátrány egy Navinál
- nincs köztes pont hozzáadásaPozitívum:
- nálam navi közben Nokia CR200 simán tudja tölteni és nem csak szinten tart
- talán mintha nem melegedne annyira
- alternatív útvonalakat ad
- akár több útvonalat is beállíthatsz amiket úgy tudsz kezelni, mintha a böngészőben több lap lenne megnyitvaAmúgy teljesen rendben van az az alkalmazás. A célra megfelel: elnavigál oda ahova szeretnéd.
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Olvastam, hogy visszaraktad a 8.1-et a Windows Device Recovery Tool-al. Én is úgy döntöttem, hogy a kamera miatt visszatenném, de a progi csak ugyanazt írja ki, mint ami rajta van.....újratelepítésre katt-nál ebből 8.1 lesz? vagy megint a 10? van valami trükkje, hogy 8.1 kerüljön vissza?
-
Norbi.
őstag
Próbáld beolvasni a QR-t. Tölthető, igen. Upgrade Advisor
-
egykori
őstag
A sebesség és a kijelző valóban kérdés lehet. Most, ahogy írod, az jutott eszembe, hogy amikor a gyengébb kijelzőről a jobbra váltottam, illetve a lassabbról a gyorsabbra, nem tapasztaltam érzékelhető különbséget (erről azt hiszem itt valamelyik topikban annak idején írtam is). Viszont lehet, hogy egészen más hatás lehet a jobbról a gyengébbre váltani - igen, ez érdekes! Köszi.
confuser: annak az egyhetes tesztelésnek az eredményére nagyon kíváncsi vagyok
-
busman
veterán
-
szekfizsolt
senior tag
Még nem jött meg, de ránézésre ez tetszett. Valószínű az lesz - ha ez nem bírja - , hogy veszek itthon valamit, ami tetszik, gondoltam próba-szerencse. Ha egy évet kibír, úgy, hogy megvédi a készüléket, már elégedett leszek vele. Normál esetben egyébként kemény tokot szoktam venni, mert idegesít a gumis tok, amikor "beleragad" a zsebembe. Nézegettem kemény tokokat is, de mindenféle "idióta" mintás van, ami kizárt. Egyszerű és esztétikus tokokat szeretem.
-
313313
addikt
Én is elálló kijelzővel adtam be T-bontba (Telekom függő), a szakszerviz meg xxxx(hibakód) sötét kijelzővel vette át a Tétől. Kicserélték a kijelzőt keretestől ugye, meg cserélték a gombokat, meg a jack és usb csatit is. A szerviztől kapott papíron szépen fel vannak sorolva a kicserélt alkatrészek és, hogy az valami futtatót teszt alapján hibás volt...
Szerk.: 1,5 hónapos készülék volt, jobb alján volt egy szép nagy ütésnyom a hátlap felé, konkrétan egyenes lett a lekerekített szél... Mondjuk T-pontban ráírták a készülékre, hogy karc és sérülésmentesen vették át
-
ZavaBalazs
őstag
-
313313
addikt
Van még hozzá alkatrész, Gery15 hozzászólása előtt 3-al...
-
confuser
senior tag
A kísérletezéseket félkész szoftverekkel én is óvatosan kezelem, ezért nem került fel még a Win10 (bár az utolsó buildről szóló pozitív beszámolók óta egyre jobban húzok az Insider felé mobilon is).
A Preview for Developers viszont végleges szoftvert rakott fel, és a felhegesztett Update 2 is végleges. Csak a frissítés módja más, mint a megszokott. Épp ezért nálam is fent van az Update 2, hozzáhegesztett WordFlow-val együtt
-
Zsoleszhun
addikt
A Nokia Software Recovery Tool eddig még visszahozott mindent, próbáld ki, hogy látja-e egyáltalán, bár ha teljesen lemerült nem fog végigmenni egy recovery az tuti.
-
poero
aktív tag
Szia!
Az ebayen az eladó képeinél az látszik hogy meg vannak gyötörve az antennák, látni rajtuk hogy lefejtették őket másikról. Azt szeretném kérdezni hogy amit kaptál azon is olyan volt az NFC & Qi "matrica" vagy teljesen gyári 1x felrakott állapotban voltak mint a saját hátlapodon amit levettél a telóról.
Köszi a választ.
-
imi290
aktív tag
-
ZavaBalazs
őstag
jó, de te így kaptad, csak feketében (meg leddel), nem? kicsit más, mint amivel reklámozza, ebben benne van minden. szóval ha ezzel reklámozza, de azt küldi amit az első linken látsz, akkor az átbaszás, illetve nem az, amit keresek, míg az utóbbi az volna.
szerk. na azért tisztázzuk, mert nem vagyok benne biztos: a középső fekete paca a QI, a kamera körül levő fekete paca az NFC, nem?
-
ZavaBalazs
őstag
ja, hogy konkrétan tőle vetted, és csupasz volt? akkor (átbaszós képet tett fel hozzá) megette a fene
én nem szeretnék mókolni vele, egy teljes értékű hátlapot szeretnék venni. 1, félő hogy elbarmolom, és pl a qi-t én is használom, 2, ha néha hiánylom a láthatósági mellény designt, visszadobnám a narancsot.
-
Burt1793
veterán
Én a QI-t szoktam használni, az NFC mire jó?
Nagyon menő, hogy két telefont összekötve átmegy a kép, de ez nem nagy kunszt és nem is használom, nfc tagekre sincs szükségem, tudok manuálisan is üzemmódot váltani. A fizetés menő lenne, a bankkártyám be van állítva a microsoft fiókomhoz, nfc-vel lehet azzal a boltban fizetni vagy csak a telenor egyenleggel (azzal nem akarok)?
-
Burt1793
veterán
Nem rossz, nekem nem jön be ez a fekete hátlap, de sokaknak ez tetszik a legjobban. Azt nézem a képeiden, hogy a hangszóró rácsa is a hátlapon van és nem a készüléken (nekem fehér, na jó, most már szürke) a rács, nálad meg fekete.
(#12647) ZavaBalazs: Ne is mondd, ott van a gsm sugárzás meg ez is...
-
tomderno
csendes tag
Ezt nagyon faszán megcsináltad
Én is épp ezért vettem narancssárgát, hogy aztán majd kicseréltessem feketére a hátlapot.
Én úgy voltam vele, hogy semmiképp nem akarom még véletlenül sem elbarmolni, ezért vinném inkább szervizbe, hogy ők csinálják meg.
(Viszont még nem merem vinni, mert megvárom még mi lesz ebből a kijelző elállásból. Nekem sajnos jobb felül egy leheletnyit eláll - 0,1 vagy 0,2 mm)Nem volt nehéz a csere házilag?
Működik rendesen az NFC meg a Qi?Nem tudja valaki, hogy mivel jár garancia szempontjából ha esetleg én cserélném ki?
(Gondolok itt arra, hogy azért valamilyen módon jeleznék a cserét a szerviz könyvbe vagy a gari papíron és akkor én tiszta vagyok - nem foghatják arra a gari vesztést, hogy megbontottam.) -
kisbodza
tag
Húha, ez rohadt jól néz ki tényleg!! 👌
Az ebayen találtam én is ennyiért, de abban asszem nincs benne a led, meg a wireless tekercs...
Te raktad át ezeket youtube videó alapján, vagy komplettet találtál 4500-ért? Bocs a sok kérdésért, de nem szeretnék pórul járni a rendeléssel. Ha kompletten vetted, légyszi írd le az ebay linket, köszi! -
jeni
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
most már tényleg ki kéne szedni egy hivatalos választ a nokia careből, a "4000 ft a nyers hátlap, mindent átszerelünk" opciótól kezdve a "11000 forint a fullosan felszerelt hátlap, nem vállalunk felelősséget azért, hogy átszereljük a sérülékeny cuccokat" verzióig már minden volt.
-
Integrale
veterán
Jaa, hogy 4-ert csak "nyers" hatlapot kapsz?
Nem tudom, hogy mennyire egyszeru atpakolni a dolgokat.
Itt a link amit irtam. -
Integrale
veterán
7000-ert hatlappal egyutt cserelik, egyebkent Arany Janos utcaban 4-et mondtak.
A csere egyebkent pofon egyszeru, egy-ket oldallal korabban linkeltem egy szetszedos oldalt, de lehet, hogy az osszefoglaloba is be lett rakva. Kell egy tapadokorong, racuppantod az egyik sarkara es meghuzod.
A masik hatlapra viszont at kell raknod a matricakat es a ledet is.
-
Burt1793
veterán
Ugyanúgy megáll, de van amikor több album végigmegy megállás nélkül és van amikor 3-4 számonként leáll. Lehet, hogy net nélkül sűrűbben áll le? Tapasztalatok?
Wifi megosztás téma:
Mivel egy wifi adó/vevő van minden telefonban nagyjából, ezért nem lehet arra használni, hogy ez vegye is a jelet és továbbítsa is, tehát ebben most kivételesennem a telefon a hibás, ez minden platformon így van.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest